Ne odbijaju se rezultati protiv zadnjeg u grupi kada se gleda poredak unutar grupe.odbijaju se samo kada se gleda poredak drugoplasiranih repki međusobno tj kada se traži najlosija drugoplasirana repka koja neće ići u baraz jer ima grupa sa 5 ekipa pa se brisu rezultati protiv 6-te ako je ima u grupi.a sto se tice poretka unutar same grupe nista se ne brisealevkov je napisao/la:Gol razlika ali se odbijaju 2 utakmice protiv zadnje plasiranog u grupi.AzRimiRzA je napisao/la:Ako budemo na kraju imali isto poena ko Grci jel' se gleda gol razlika ili medjusobni susreti?
+
Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Pusti levate, najlakše je osipati paljbu nakon jedne utakmice u kojoj je odigrao dva dijametralno suprotna poluvremena.
Njegove greške nisu kažnjene i to je bitno.
Sada je najbitnije da mu se pruži podrška kao i svim igračima te da skuplja iskustvo igrajući uz Spahića, imamo još jedan cleen sheet u kvalifikacijskoj utakmici, za nadati se najboljem, sretno nam u svakom slučaju !
Njegove greške nisu kažnjene i to je bitno.
Sada je najbitnije da mu se pruži podrška kao i svim igračima te da skuplja iskustvo igrajući uz Spahića, imamo još jedan cleen sheet u kvalifikacijskoj utakmici, za nadati se najboljem, sretno nam u svakom slučaju !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- deenniiVCF
- Kontakt:
VolimLiverpool je napisao/la:Nećemo mi u baraž,mi smo prvi 100%,nećemo više nigdje kiksati do kraja.deenniiVCF je napisao/la:Bice je*en baraz , s obizirom da bi u baraz mogli Portugal,Hrvatska, Spanija/Francuska ..Deniss je napisao/la:Opet ce ovaj Potrugal u baraz..i opet s..nje
Ako igdje mislim da bi mogli,onda je to ili Litvanija ili Latvija u gostima a one tri najteže ćemo dobiti.
Mene je strah najviše Slovačke iskreno :S.Isto sto je Mujdza izjavio ,dvomeč će odlučiti :S
.Amunt Valencia !!!
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Ovog sam se bojao najvise lahka pobjeda protiv poluamatera iz litvanije I odmah se zaboravlja kriminalna taktika susica protiv grcke kriminalan izbor igraca ,kriminalne odluke tipa ibisevic na krilu ,ibro na 6ci, medunjanin u prvoj... Imali smo srece kao nikada a nas narod ce I dalje da leti u oblacima I da misli da smo bolji nego sto jesmo a pali smo na prvom iole ozbiljnijem ispitu I to protiv b-tima grcke...
Veceras je bilo dovoljno kvalitetnih 15 minuta za ubjedljivu pobjedu. Odigrali smo onoliko koliko je bilo potrebno i kasnije sve bilo rutinsko odradjivanje posla. Igrac utakmice definitivno je Miralem Pjanic i mislim da ce on biti vazan faktor u narednoj utakmici protiv Grka.
Takodjer mislim da ne trebamo gledati ostale rezultate u grupi, vec se samo trebamo koncentrisati na nas i da u svakoj utakmici pruzimo ono sto najbolje znamo i mislim da rezultat nece izostati.
Takodjer mislim da ne trebamo gledati ostale rezultate u grupi, vec se samo trebamo koncentrisati na nas i da u svakoj utakmici pruzimo ono sto najbolje znamo i mislim da rezultat nece izostati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- inacefindecko
- Kontakt:
džaba nama sve ove pobjede, evo Portugal na svom terenu gubi od Sj. Irske, opet oni nas čekaju u baražu sa osmjehom usranog novorođenčeta..
mi smo jednostavno pretplaćeni na to!
mi smo jednostavno pretplaćeni na to!
Kakvo je stanje sa 2. iz skupina,jel idu dva najbolja 2. direkt na SP ili svi drugi u skupinama idu u baraz?! 
Baraž, drugoplasirani ide u baraž moj Rođeni 
- LarryDavid
- Kontakt:
ja msilim da ne ide direkt nijedan drugi, nego najlosiji drugi ne ide cak ni u barazbekicamir je napisao/la:Kakvo je stanje sa 2. iz skupina,jel idu dva najbolja 2. direkt na SP ili svi drugi u skupinama idu u baraz?!
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
zizu1991 je napisao/la:Baraž, drugoplasirani ide u baraž moj Rođeni
Hvala Ultras!
bekicamir je napisao/la:
Hvala Ultras!
ovo su kvalifikacije za svjetsko prvenstvo i mislim da samo prvi idu direktno a drugoplasirani u baraz. Eto nam portugala opet
.
Slovakia 0:1 (0:0) GreecedeenniiVCF je napisao/la:Mene je strah najviše Slovačke iskreno :S.Isto sto je Mujdza izjavio ,dvomeč će odlučiti :S
Slovakia 2:1 (2:0) Latvia
Slovakia 2:0 (1:0) Liechtenstein
Lithuania 1:1 (1:1) Slovakia
Nema te šta biti strah brate, vidiš da se jedva provlače, 6 bodova iz dvije utakmice protiv njih
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
po ovom veceras su pokazali da su itekako neugodnineurofunk je napisao/la:Slovakia 0:1 (0:0) GreecedeenniiVCF je napisao/la:Mene je strah najviše Slovačke iskreno :S.Isto sto je Mujdza izjavio ,dvomeč će odlučiti :S
Slovakia 2:1 (2:0) Latvia
Slovakia 2:0 (1:0) Liechtenstein
Lithuania 1:1 (1:1) Slovakia
Nema te šta biti strah brate, vidiš da se jedva provlače, 6 bodova iz dvije utakmice protiv njih
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Ma kiksace i Grci negdje. Ne mogu ni njih vile nosati stalno u pm.
Dobro bi bilo otic u baraz : Spanija/Francuska, Belgija/Hrvatska, Portugal
Dobro bi bilo otic u baraz : Spanija/Francuska, Belgija/Hrvatska, Portugal
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Šta ko džamija ko BOSNA ko PLANETA ama nemam riječi ..............Momci hvala za sve...anonimni je napisao/la:tako i trebaVolimTz je napisao/la:Jaoo, srce k'o džamija.arelinho je napisao/la:
![]()
(Zbog zastave naravno)
Jer si JEDAN JEDINI...........
Jesu večeras pokazali da su opasni al isto tako su pokazali i dosta slabosti, pogotovo u odbrani, a svi znamo kakav napad imamo
ja se nešto ne brinem oko njih, mene više brine Latvija i Litvanija u gostima.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ako braca slovaci rano ispadnu iz igre vjerujem da bi radije gledali nas u Brazilu nego ove grke
Mada i ja mislim da ce grci negdje kiksati
Mada i ja mislim da ce grci negdje kiksati
Mora i Grčka negdje kiksati, makar remi, a mi se trebamo potruditi da pobjedimo sve utakmice do kraja, za šta objektivno posjedujemo kvalitet.
DRUG NEBI TI PUNCA
Pa ohladite više ljudi... Imamo još toliko utakmica za odigrati a vi nas več vidite u baražu - vidovite Milke sve po redu. Sa disciplinom, kvalitetnim kadrom, dobrom formom i Božijom pomoći se možemo nadati prvoj poziciji u grupi. Presudna je utakmica za Grčkom u Zenici.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.