Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
ccc Grcka povede jaooo
- BluesForever
- Kontakt:
Ma nema veze ako su poveli,bitno je da mi pobjeđujemo nase tekme,mi smo u prednosti jer oni nama dolaze na Biljino Polje a tu su nam sigurna tri boda.

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
nisu ni brazilcima sigurna tri boda protiv grčke...
- TheVerminator
- Kontakt:
Avdija se bori k'o lav, pobac'o ih je sve dole.
Apsolutno zaslužena pobjeda, lijepa igra, logično da je malo tempo opao u zadnjih 10-15 minuta, nije bilo potrebe da se umaraju džaba kad već imamo ubjedljivo vodstvo.
Evo Papeta.
EDIT: Ono što me raduje je izuzetna igra Vranješa. Niti jedna greška od početka drugog poluvremena sa Grčkom. Izgleda da je strah nestao, a to je super. Iskreno, ja bih radije njega stavio nego Pandžu.

Apsolutno zaslužena pobjeda, lijepa igra, logično da je malo tempo opao u zadnjih 10-15 minuta, nije bilo potrebe da se umaraju džaba kad već imamo ubjedljivo vodstvo.
Evo Papeta.
EDIT: Ono što me raduje je izuzetna igra Vranješa. Niti jedna greška od početka drugog poluvremena sa Grčkom. Izgleda da je strah nestao, a to je super. Iskreno, ja bih radije njega stavio nego Pandžu.
Zadnja izmjena: TheVerminator, dana/u 16 okt 2012, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
jeb.eni Salpingidis
Ma nema veze i da zavrsi ovako ali ima jos dosta vremena da se promijeni rezultat 

brazil odavno nije brazildijalog je napisao/la:nisu ni brazilcima sigurna tri boda protiv grčke...

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Odlično.
Možda jes' bilo malog grča nakon u prvih 25 minuta igre, ali onda mašinerija do kraja poluvremena i sigurna pobjeda. Da je 1:0, bio bih prezadovoljan.
Sjajna stvar što je Zukan dobio šansu (nebitno što je igrao beka). Steva i Vršajević dobili šansu, a imali smo priliku gledati i Salihovića u srcu veznog reda.
Papetu čista desetka za ovo večeras.
Ogi odigrao doktorski; mislim da nije imao nijednu jedinu grešku.
Miske malo uspavan, al' danas smo imali briljantnog Pjanića koji je najveći kreator ove pobjede.
Grčka me u ovom trenutku ne zanima. I dalje sami odlučujemo o svojoj sudbini, tako da mi je nebitan rezultat iz Bratislave.
Bravo Bosno i Hercegovino, bravo Pape

Možda jes' bilo malog grča nakon u prvih 25 minuta igre, ali onda mašinerija do kraja poluvremena i sigurna pobjeda. Da je 1:0, bio bih prezadovoljan.
Sjajna stvar što je Zukan dobio šansu (nebitno što je igrao beka). Steva i Vršajević dobili šansu, a imali smo priliku gledati i Salihovića u srcu veznog reda.

Papetu čista desetka za ovo večeras.
Ogi odigrao doktorski; mislim da nije imao nijednu jedinu grešku.

Miske malo uspavan, al' danas smo imali briljantnog Pjanića koji je najveći kreator ove pobjede.
Grčka me u ovom trenutku ne zanima. I dalje sami odlučujemo o svojoj sudbini, tako da mi je nebitan rezultat iz Bratislave.
Bravo Bosno i Hercegovino, bravo Pape

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ibišević, katastrofa, mogao je brat bratu još 3 gola postići, da nije padao sam od sebe...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
otkad im je merkelova zaprijetila štednjom, oni k'o iz inata....... 

Vedo se usmrdio znojem pa ga Šuko istjera 

suradnik je napisao/la:Vedo se usmrdio znojem pa ga Šuko istjera

nemoj tako, nehumano je da ga zadržava u dresusuradnik je napisao/la:Vedo se usmrdio znojem pa ga Šuko istjera

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Hajmo strucnjaci, de nam pokvarite ovo slavlje veceras da vas odma posaljem odma u ....... 
Cao svima!

Cao svima!
Stubcina odbrane sa Spahom.mada koga god stavis Pandzu ili Ogija neces pogrijesiti.Iskreno ocekujem ga sto prije.TheVerminator je napisao/la:Avdija se bori k'o lav, pobac'o ih je sve dole.![]()
Evo Papeta.
Avdo objasnio neke stvari

Ko nije zadovoljan ovim mecom nek ide pratiti bocanje.Yebote niko Lihtenstajnu ne moze uvaljati ni tricu(osim nas) a mi bi satro da ubijamo svakog protivnika po pet sest nigdje veze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pape ljut na "Oslobodjenje" 

Vedo mora prvo malo raditi na primanju lopte pa tek onda na tusiranje...suradnik je napisao/la:Vedo se usmrdio znojem pa ga Šuko istjera

Mozda je i dobro sto Grcka vodi, treba odmah Slovacku izbacit iz trke za 1. mjesto. Mi bi treba li Grcku pobjedit na BP...
Pjanic fantastican, definitivno zasluzuje da igra u najboljim klubovima na svijetu.
Vranjes dobar, odlicn odradio svoj posao kao i Spaha. Vedo je mogao dati jos najmanje 2 gola, da je znao loptu primit kako treba, ali i on je solidno odigrao kao i Dzeko, odradili svoj dio posla.
Drugo poluvrijeme malo dosadno, imali smo rezultat i niko ne bi srljao u napad, bespotrebno.
Pit cemo je i u Brazilu

Pjanic fantastican, definitivno zasluzuje da igra u najboljim klubovima na svijetu.
Vranjes dobar, odlicn odradio svoj posao kao i Spaha. Vedo je mogao dati jos najmanje 2 gola, da je znao loptu primit kako treba, ali i on je solidno odigrao kao i Dzeko, odradili svoj dio posla.
Drugo poluvrijeme malo dosadno, imali smo rezultat i niko ne bi srljao u napad, bespotrebno.
Pit cemo je i u Brazilu

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma mislim da su jedva postigli ova tri gola Pjanić jedini znao igrat , Džeko panj , Ibišević pada ko vrijednost eura, Stevanović i Vršajević smotani ko kifle, Misimović ne zna potrčat , igra za 0 ne možemo ovako ni na kantonalno prvenstvno a kamoli protiv neke grčkeSheyi je napisao/la:Hajmo strucnjaci, de nam pokvarite ovo slavlje veceras da vas odma posaljem odma u .......![]()

Šala mala, sjajna igra i sjajan rezultat. Već sam napisao svoj post, tako da je suvišno ovdje pisat moje mišljenje

i to što kažešsedra je napisao/la:Vedo mora prvo malo raditi na primanju lopte pa tek onda na tusiranje...suradnik je napisao/la:Vedo se usmrdio znojem pa ga Šuko istjera

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.