Bio sam naravno protiv Sirokog i bilo je odlicno...nikad necu zaboraviti,iako sam tada bio vrlo mlad,onu legendarnu utakmicu kada smo nadoknadili 0-3 iz Novog Sada u cetvrtfinalu Kupa Marsala Tita,pobjedivsi tada sampionski tim Vojvodine sa Sesticem,Sinisom Mihajlovicem,Tanjgom,Vorkapicem,Jokanovicem,Cedom Marasem i ostalima sa 6-1 u Banjaluci...tada smo bili drugoligasi,utakmica se igrala sredinom decembra po snijegu od 20 cm,nocna po debelom minusu,crvenom loptom,mislim da nas nije bilo vise od 1500-2000 (jer niko nije vjerovao da jedan drugoligas moze protiv sampiona nadoknaditi 0-3),ali nikad ni prije ni poslije toga nije bila tako jedinstvena podrska na stadionu,apsolutno svi od prvog do zadnjeg navijaca nisu prestali navijati svih 90 minuta,da li zbog hladnoce da se zagrijemo ili sto smo stvarno vjerovali u cudo,ne znam ni dan danas....doduse,mi smo imali flasu rakije kraj sebe,ali ko nije? Tad se to smjelo unositi bez problema,lijepa stara vremena,danas mi ne daju vodu u plasticnoj flasi unijeti....
Ono sto hocu da kazem,vec u polufinalu protiv Pristine je bilo 25 000 ljudi,nije se moglo do karte doci,ali navijanje nije bilo ni u pola kao protiv Vojvodine....