Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Ja bi izvadio Misimovića iz prvog sastava,a stavio Stevanovića umjesto njega..
Sastavi:
Litvanija: Karčemarskas, Šemberas, Radavičius, Kijanskas, Žaliukas, Labukas, Klimavičius, Panka, Novikovas, Borovskij, Stankevičius
BiH: Begović, Spahić, Pjanić, Ibišević, Misimović, Džeko, Mujdža, Zahirović, Salihović, Lulić, Vranješ
Sretno komentatoru na izgovaranju Litvanskihih imena
Mislim da ne bi trebala pobjeda doci u pitanje, jaci smo od njih, ali to treba pokazati na terenu.
HAJMO BOSNO
Litvanija: Karčemarskas, Šemberas, Radavičius, Kijanskas, Žaliukas, Labukas, Klimavičius, Panka, Novikovas, Borovskij, Stankevičius
BiH: Begović, Spahić, Pjanić, Ibišević, Misimović, Džeko, Mujdža, Zahirović, Salihović, Lulić, Vranješ
Sretno komentatoru na izgovaranju Litvanskihih imena

Mislim da ne bi trebala pobjeda doci u pitanje, jaci smo od njih, ali to treba pokazati na terenu.
HAJMO BOSNO
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
zgembo89 je napisao/la:Ja bi izvadio Misimovića iz prvog sastava,a stavio Stevanovića umjesto njega..

jbte, stvarno je tacno da svakakvi likovi isplivaju kada su utakmice repke, pa i oni koji ne znaju sta je sesnesterac!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Hoće li ko gledati na sopcastu? Može link? Hvala vam.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
evo ti bolje od sopcastaArnelinho je napisao/la:Hoće li ko gledati na sopcastu? Može link? Hvala vam.

zar niko nemoze da objavi neki sopcastic.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
neo je napisao/la:zgembo89 je napisao/la:Ja bi izvadio Misimovića iz prvog sastava,a stavio Stevanovića umjesto njega..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jbte, stvarno je tacno da svakakvi likovi isplivaju kada su utakmice repke, pa i oni koji ne znaju sta je sesnesterac!

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
I ako su se Latvijci drznuli da povedu

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- inacefindecko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
!
(ako neko zna koji sve izvođači izvode ovu pjesmu bio bih mu veoma zahvalan da mi dostavi te podatke
)
!
(ako neko zna koji sve izvođači izvode ovu pjesmu bio bih mu veoma zahvalan da mi dostavi te podatke

Hvala kompleksašuneo je napisao/la:evo ti bolje od sopcastaArnelinho je napisao/la:Hoće li ko gledati na sopcastu? Može link? Hvala vam.http://www.bhtelecom.ba/webtv_ule.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ne pitaj kako radi

Nema na cemu....taj link ide direktno od telekoma i ako se nakaci citava bosna nece puci
Cak mislim da radi i za inostranstvo!

Znao si valjda da ne radi za inostranstvo, uvijek nije radio taj link. Zar niko nemoze da nepravi jedan komotni stream jebote koliko vas vataju BHT 1.neo je napisao/la:Nema na cemu....taj link ide direktno od telekoma i ako se nakaci citava bosna nece puciCak mislim da radi i za inostranstvo!
- anonymousHD
- Kontakt:
3 boda me zanimaju, ko će dati gol, koliko golova ćemo dati apsolutno me ne zanima. HAJMO BOSNO, HAJMO HERCEGOVINO!
EDIT: Zašto postavljaš link molim te od BHTelecoma kad znaš da to samo možete vi gledati, koji imate njihov internet i moju tv. Kako maloumno.
EDIT: Zašto postavljaš link molim te od BHTelecoma kad znaš da to samo možete vi gledati, koji imate njihov internet i moju tv. Kako maloumno.
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 16 okt 2012, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne radi za inostranstvo, ne trebate ni pokusavati al evo ovdje ce biti linkova http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;neo je napisao/la:Nema na cemu....taj link ide direktno od telekoma i ako se nakaci citava bosna nece puciCak mislim da radi i za inostranstvo!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
znaci @neo posaljes svu raju na ovaj link od bh telecoma i onda ti rahat gledas na nekom 100x boljem u miruneo je napisao/la:Nema na cemu....taj link ide direktno od telekoma i ako se nakaci citava bosna nece puciCak mislim da radi i za inostranstvo!
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Dosad samo jedan i nije bas nesto da ti kazem.calcio je napisao/la:Ne radi za inostranstvo, ne trebate ni pokusavati al evo ovdje ce biti linkova http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;neo je napisao/la:Nema na cemu....taj link ide direktno od telekoma i ako se nakaci citava bosna nece puciCak mislim da radi i za inostranstvo!
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Evo i one ckepi sa OBN na tribinama hahaha
p.s. Velid Spaho komentator ole ole
p.s. 2 Ovo su profesionalci, kakav FACE TV
p.s. Velid Spaho komentator ole ole
p.s. 2 Ovo su profesionalci, kakav FACE TV

@neo u pravu su, ne može haman za inostranstvo. Ne radi mi, jbg.
U svakom slučaju hvala na trudu. 
PS. Evo vam ovde: http://www.lshunter.tv/" onclick="window.open(this.href);return false; ima BHT1, meni zasad radi fino. Idite na vettle.

PS. Evo vam ovde: http://www.lshunter.tv/" onclick="window.open(this.href);return false; ima BHT1, meni zasad radi fino. Idite na vettle.
http://www.lshunter.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.