FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tyler durden
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tyler durden » 16 okt 2012, 17:19

sloboda je napisao/la:Gledam ove uhljepe sto prognoziraju sve kontra slobode .Niko nas ne vidi kao konkurenta ozbiljnog za plasman u primeru.Na zimu treba kompletan remont uradit ekipe i pregazit ovu ligu.
Cuj pregazit ovu ligu.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 16 okt 2012, 17:46

Ne nego se mucit sa sabanima ,i da se izdrkavaju na nama .Pregazit nego sta ,kada odes u goste da bude pitanje 2 ili 3 gola a ne da je patnja citavu utakmicu.A to se jarane moze samo sa pravim igracima vratiti igrace koji su imali uspjeh u slobodi a ne koji se citav zivot bore za opstanak .Nije mudro slovo samo lova i prekucas ovu ligu jer je prelosa.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 16 okt 2012, 17:58

Treba prvo promijeniti neke stvari U i OKO kluba pa onda razmišljati o PL.Pa i način na koji primamo golove i na koji način fulamo 100% šanse.Opet kažem sve je moguće,vidjećemo ima još do kraja.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 16 okt 2012, 17:59

ma daje ove dvije tekme kuci dobit i onda uzet sta u Krajini ili u Banovicima i valjda to bude dovoljno da budemo koliko toliko konkurentni,a ako se bude igralo sa Krajsnikom to se mora dobit. Na polu sezoni sacuvat Stanu ,Sisica, Cerica, Jacksona obavezno jos nebi bilo lose zadrzat Jahu i Smigalovica,Pejica, Nezica ,Omica,Tino, I ove mlađe lijepo precesljat sto ima talenta nek ostane one ostale sminkere protjerat bolje kakvog kadeta stavit umjesto njih. Ove ostale mogu komotno ici, Mesic svakako samo džaba nam smeta. Onako iskreno kad bi kako mogli Jogeta vratiti za onu polu sezonu tamam kad odradi cijele pripreme moze on dosta koristit i nebi sigurno vise lako golove iz kornera primali lako,vjerovatno zelja cijele Tuzle Tare Okanovic opet u nasu vezu vratit al to su gotov nikakve sanse al ziv se covjek nada, u napad iz Sloge dovest Mujica naseg staarog napadaca mislim da tamo igra i bolji bi sigurno od Mesica bio, i jos bi nam barem dvojica kvalitetnih trebala i mogli bi biti dosta konkurentnij.Pripremese moraju odradit na pravi nacin a ne da propadnu bezveze na zezanje ko Zlatibor

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 16 okt 2012, 18:08

Brate trebamo napravit rekonstrukciju tima ,a ti nabroji kompletan tim koji igra i sada.Ne ide to tako,vratiti sve igrace koji su nosili dres slobode kada smo i imali najvece rezultate .To je recept drugog nema ,ostaviti 4 do 5 igraca koji bi igrali standardno ,dovesti jos 5 igraca ali pojacanja ostalo pokrpiti klupi i to je to.Pare su neophodne naravno nesto se prica za sicu da bi se mogao vratiti treba onakav jedan koliko god ga ne simpatisali ,za njegovog mandata su bili najveci rezultati poslije rata.To su cinjenice.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 16 okt 2012, 18:46

1000 puta smo prosli ove teme i sve ovo kako trebamo rekonstrukciju svi mi to znamo da to treba tako al mi evo nemamo napretka nikakvog godinama, ja nisam optimista nikako ne u pitanju samo FK nego citavog sporta u nasem gradu, spali smo na najnize grane a ne vidim izlaza nikako.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 16 okt 2012, 19:11

+ da repka igra na Tušnju ,SAN!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 okt 2012, 19:17

Lijepo se nadati ljudi, i ja sam doskora bio kao i vi, al' zaista nemamo nekog pretjeranog razloga za optimizam. :) Realnost je da smo bliže donjem dijelu nego gornjem. :( Vidjet ćemo, al' od ovih trenutno igrača ostavit max. 4-5, ostalima svima noga i dovesti nove igrače. Mada, neću više sanjariti, znam da od toga nema ništa. Eh, sad, jedino ako se bude imalo kakvih para (kupit' po neku tekmu... :mrgreen: )..

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 17 okt 2012, 10:46

Rudarska imal brate kakav info u vezi situacije u klubu ,popravil se sta u odnosu na pricu koju je ibrak ispricao.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 17 okt 2012, 11:15

OFF TOPIC: nebi da zapocinjem svadje neke ali kako sam ja skonto svi ovi iz okolnih mjesta su protiv nas osim Gradacca?

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 17 okt 2012, 11:19

Bivši igrači od Slobode potražuju 160.000 KM

Muamer Zoletić - 50.000 KM
Mersed Malkić - 35.000 KM
Tarik Okanović - 47.000 KM
Samir Jogunčić - 25.000 KM
Senad Mujić - 3.750 KM

U klubu su zatečeni razvojem situacije. Kažu kako novca nema i kako se trebaju preispitati svi ranije potpisani ugovori i potražiti ljude koji su svojevremeno sklapali enormno visoke ugovore.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 17 okt 2012, 11:29

Dobro si zakljucio svi kao fol znas ovo ono sloboda bi trebala, veliki klub a mole BOGA da se kiksa.Svaka prognoza kontra slobode alo sabani Sloboda je Sloboda .Sto se tice ovih tuzbi nimalo iznenadjujuce ,sabovici su sklapali enormno visoke ugovore posle one generacije kada su igrali Tosunovic,Kuduz ,Mikelini ,Prodanovic itd.Misleci da ce se ponoviti uspjeh davali ljudi i sakom i kapom pa samo onaj glavonja glavas ima presudu na 100.000km.Sad to dolazi na naplatu ,cuj trazice odgovorne koji su sklapali ugovore to je salih sabovic adem koji su sklapali ugovore kasnije ljudi izvarani i cao .A volio bih pored svih ovih problema da Sloboda udje radi ovih sabana sto provokacije upucuju svojim komentarima prognozama itd.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 okt 2012, 11:33

JTS je napisao/la:Bivši igrači od Slobode potražuju 160.000 KM

Muamer Zoletić - 50.000 KM
Mersed Malkić - 35.000 KM
Tarik Okanović - 47.000 KM
Samir Jogunčić - 25.000 KM
Senad Mujić - 3.750 KM

U klubu su zatečeni razvojem situacije. Kažu kako novca nema i kako se trebaju preispitati svi ranije potpisani ugovori i potražiti ljude koji su svojevremeno sklapali enormno visoke ugovore.
Sigurno su i ovi iz predsjednistva imali tal sa igracima kojima su bili ogromni ugovori. Oni njima po ugovoru, a onda se rastale.
Zasto niko ne trazi istragu? Imaju li svi ukaljane ruke?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 okt 2012, 18:24

Osipa se Upravni odbor FK Sloboda: Nermin Čolić podnosi ostavku!
Srijeda, 17 Oktobar 2012
Loši rezulatati koji od samog početka ove sezone prate FK Sloboda, evidentno nisu jedini problem u klubu sa Tušnja.
Nova Uprava na čelu sa Mersedom Kovačevićem, i pored obećanja, još uvijek nije uspjela napraviti veće pomake u klupskoj organizaciji, a što je već trebalo rezultirati navijačkom groznicom, privlačenjem sponzora i punom klupskom kasom, koja je osnov za povratak u društvo najboljih.

Kako sada stvari stoje, u narednom periodu „crveno-crni“ bi se mogli naći u još većim problemima, jer se klupska Uprava počela osipati.

Prije više mjesec dana ostavku na članstvo je dao privatni poduzetnik Fuad Baraković, a prošle sedmice, kako nam je potvrđenou klubu, i Nermin Čolić, vlasnik firme Bony.

Bez dva,od devet članova, Upravni odbor je dobro „okrnjen“. Posebno, ukoliko se uzme u obzir da su oba člana svrstavani u kategoriju onih koji su trebali konstantno finansijski pomagati klub.

Sličnim situacijama smo imali priliku svjedočiti i u godinama ranije, kada su se uprave mijenjale, obećavale „med i mlijeko“, a u konačnici pravili tek kozmetičke promjene.

Začarani krug na Tušnju se i dalje okreće, malo novih imena, a ostalo je isto kao i u posljednjih dvadeset godina. Ustvari, gore, sad Sloboda igra sa Braniteljem, Goraždem, Podgrmečom...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 17 okt 2012, 18:28

Joj sta nam rade ne mogu da vjerujem...

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 17 okt 2012, 18:36

Znam jedno a to je da onaj meske i secer moraju da odu.Jer ako se zaglibimo u ovom blatu od lige ugasice nas .Trebamo rezultate ulazak u ligu da ljude sponzore privucemo a ovako neznam .Nemam komentar,razocaran.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 17 okt 2012, 18:37

Tek uprava pocela radit a vec dvojica odustala kako je ovo krenulo ubrzo cemo mi novu upravu ganjat da sastavimo. Teska situacija u organizacij kluba i ne cudi sto imamo ovakve rezultate,logisticki sve vise tonemo a svjetla na kraju tunela nema. Teska sad ide utakmica i valjda kako pobjedimo, a onda protiv Iskre treba ispunit stadion do kraja jer pun stadion nam je jedini spas barem koliko toliko da u kasu novca dođe.Neznam treba animirat obicnu raju dijelit letke po gradu kakvu reklamicu napravit i svima da bude jasno da je jedini spas pun stadion pa koliko god nasi igraci losi igrali. Moramo u carsij stvorit takav atmosferu da ljudi skontaju da smo oni mogu spasit Slobodu svojim dolaskom na utakmicu i punim stadionom,kad bi doslo 6000 ljudi po tri markice mogli bi koliko toliko da funkcijonisemo. Mi nemamo kluturu navijanja al je treba pocet gradit jer igraci budu i odu al klub je ono sto traje i ako budu prazne tribine propado smo mi skroz i nikad vise necmo gledat kvalitetan fudbal i PL na Tusnju.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 17 okt 2012, 19:00

Logistika number 1.,bez toga samo donji,neznam sta reci a da to vise ima smisla sa ovom garniturom ljudi.Moraju se istjerati meske ne zato sto neko ima nesto protiv njega nego sto su rezultati mjerilo svega.On i dalje prica lovacke price ,onaj secer jos zivi u vremenu kad je igro u svom svjetu .Neupotrebljivi politicki podobni poltroni za takve sloboda predstavlja samo nastresnicu da se sakriju od kise i nakon toga produze dalje.Vidjestel hajduka kao lafo bankrot gotovo kad se pojavi torcida skenjali se e to je autoritet navijacke grupe.Djela a ne prazna prica.Mislim da je nasa navijacka grupa u njihovim ocima postala mekana bezopasna samo laju a ne ujedaju tako oni misle.Da misle drugacije davno bi oni dali ostavke .Cast starijim navijacima ali nemogu oni sami,znaci skupit dosta fukara pred opstinu ili na dan utakmice pokazati nezadovoljstvo takvo da se da jasan znak kako mi razmisljamo.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 17 okt 2012, 19:07

Ma kakvo placanje utakmice i 6000 ljudi ko da ne bi sponzori sami dosli a ne odlazili da su cista posla, gdje bi te pare otisle sami bog zna.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 17 okt 2012, 19:13

sloboda je napisao/la:Znam jedno a to je da onaj meske i secer moraju da odu.Jer ako se zaglibimo u ovom blatu od lige ugasice nas .Trebamo rezultate ulazak u ligu da ljude sponzore privucemo a ovako neznam .Nemam komentar,razocaran.
Pratim malo na drugim temama kako ljude nazivas sabanima, a evo i ovdje, a pismenost na nivou. Slobodu ti nije istjerala Gracanica, Lukavac, Banovici ili neko drugo mjesto iz okoline. Trebate prvo malo krenut od sebe, ti prvi!
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Slobodas i 18 gostiju.