GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

nate
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la nate » 16 okt 2012, 16:27

Insect_terminator je napisao/la:Sto se mene tice moze Mamic otici zbog recimo tog incidenta sto se dogodio 94 ili kada vec, ali sam za to da se ugasi ta navijacka grupa istovremeno zbog raznih incidenata glupo mi uopce nabrajati bilo ih je previse. Neka svi snose odgovornost (licemjerno je traziti od nekoga da se ponasa kulturno, ne psuje, bude andjeo i takve gluposti, a ti koji to traze su nista drugo nego seljacine 10 puta gore) jer BBB su huliganska skupina i to je cinjenica ..... meni osobno oni idu vise na zivce nego Mamic.

Vise te kretene nitko ne dozivljava ozbiljno od povratka imena jer se uvijek protiv nekog ili neceg bore, uvijek je netko srbin, debela svinja, zahora bosanac, tuku se igraci, broje se krvna zrnca, ciro je ****, hrgovic cigan i sada je Mamic dosao na red (ovih ionako vise nema), a Mamicu su pare u igri pa ga nije tako jedostavno skinuti. I onda najjadnije od svega je sto pises da Ciro treba pomoci da se rasvijetli ova ne toliko bitna situacija.
evo ja trazim od nekoga da se ponasa kulturno,a nisam BBB.kako mozes usporedjivat navijacku grupu s vodecim covjekom dinama.nisu u redu ti neredi sa strane BBB-a,ali nije to razlog da se gase."huliganska" grupa koja jedina poduzima neke korake zajedno s zzd-om.BBB su se borili za ime dinamo i to je nesto sveto sto su ga oni vratili.i na tome im svaka cast.kako ne bi bili protiv nekoga kad su dinamom vladali prvo canjuga,a sada i mamic.da mamic radi po zakonu i da se ponasa kako bog zapovijeda niko ne bi nista rekao.ali od dinama je napravio smiejh,tugu i jad od kluba.jesi procitao feljtone s BBB stranice pa da vidis kakva je to ljiga od covjeka(sto si mogao zakljuciti i bez toga).BBB nije uvijek imao prave metode i ponasanje,ali opet ides na istu stvar.covjek pise o mamicu,a ti skreces pozornost na BBB.

dokad vise ljudi,dokad?

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 16 okt 2012, 23:36

Dinamo povukao Halilovića iz hrvatske U-17 reprezentacije

Ranije je dogovoreno da ćemo Alena Halilovića pustiti nakon utakmica s Izraelom i Kazahstanom, otkrio je izbornik Ivan Gudelj. Dinamo je zatražio da se Alen vrati...

Alen Halilović napustio je U-17 reprezentaciju uoči zadnje kvalifikacijske utakmice protiv Turske u Imotskome. Razlog napuštanja je želja Dinama da mladog igrača ima na raspolaganju za prvenstveni ogled s Interom i ogled Lige prvaka s PSG-om.

- Ranije je dogovoreno da ćemo Halilovića pustiti nakon utakmica s Izraelom i Kazahstanom - otkrio je izbornik Ivan Gudelj, koji nije nimalo sretan ovakvim raspletom, no ipak vjeruje kako će njegovi izabranici i bez Halilovića osigurati prolaz.

Doista je nevjerojatno da je Dinamo povukao ovakav potez, da mu je Halilović toliko potreban u predstojećim ogledima da ga povlači iz reprezentacije. Vjerojatno ga Mamić želi učiniti najmlađim igračem koji je ikad nastupio u Ligi prvaka.

No veliko je pitanje kako će se ''dizanje u zvijezde'' odraziti na psihu mladog igrača, koji je sa 16 godina proglašen ''novim Messijem''. Pogotovo kad se uzme u obzir da na dva U-17 reprezentativna ogleda s Izraelom i Kazahstanom ni izbliza nije opravdao status najtalentiranijeg mladog igrača u Hrvatskoj.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 okt 2012, 22:05

Insect_terminator je napisao/la:Sto se mene tice moze Mamic otici zbog recimo tog incidenta sto se dogodio 94 ili kada vec, ali sam za to da se ugasi ta navijacka grupa istovremeno zbog raznih incidenata glupo mi uopce nabrajati bilo ih je previse. Neka svi snose odgovornost (licemjerno je traziti od nekoga da se ponasa kulturno, ne psuje, bude andjeo i takve gluposti, a ti koji to traze su nista drugo nego seljacine 10 puta gore) jer BBB su huliganska skupina i to je cinjenica ..... meni osobno oni idu vise na zivce nego Mamic.

Vise te kretene nitko ne dozivljava ozbiljno od povratka imena jer se uvijek protiv nekog ili neceg bore, uvijek je netko srbin, debela svinja, zahora bosanac, tuku se igraci, broje se krvna zrnca, ciro je ****, hrgovic cigan i sada je Mamic dosao na red (ovih ionako vise nema), a Mamicu su pare u igri pa ga nije tako jedostavno skinuti. I onda najjadnije od svega je sto pises da Ciro treba pomoci da se rasvijetli ova ne toliko bitna situacija.
Ovce :?

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 18 okt 2012, 15:16

jeste vidjeli "spašavajuću" akciju i 10 ljudi=100 tisuca kuna..

sjebali sami sebe :lol: :lol: a neka stoki tako i treba.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 18 okt 2012, 23:02

SiamoNoi je napisao/la:
Radije nemoj odgovoriti nista nego se brukat ovako ..... uglavnom imas zeludac kada napises meni ovce, a istovremeno stavljas clanke koje je netko drugi napisao :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 okt 2012, 23:59

Insect_terminator je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
Radije nemoj odgovoriti nista nego se brukat ovako ..... uglavnom imas zeludac kada napises meni ovce, a istovremeno stavljas clanke koje je netko drugi napisao :lol:
BBB huliganska skupinaslika
Da njih nema bio bi pun stadion i bolja atmosfera slika
Kako drugo vas zvat nego ovce kad vidim kaj sve pišete.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 okt 2012, 00:03

I ti ga sad prisra.... pa bio je pun stadion dok je bio bojkot! Karta više se tražila!!!
Hayley <3

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 okt 2012, 00:15

badblueboylivno je napisao/la:I ti ga sad prisra.... pa bio je pun stadion dok je bio bojkot! Karta više se tražila!!!
Jasna stvar.A kad se prisjetimo kakva je atmosfera na tribinama bila,nesto što se samo poželjeti može " onclick="window.open(this.href);return false;
Ajmo op,op,op :mrgreen:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 okt 2012, 00:21

To su pravi navijači... harmonika je iskonski navijački rekvizit, a naravno da pravi navijači Dinama žive u Visokom. Vođa im je onaj Kemo s FTV-a. I klub im mora platiti dolazak. To je to, to se traži. 8-)
Hayley <3

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 okt 2012, 00:28

Nemoj obmanjivat javnost.Nije klub platio dolazak.Zdravko je iz svog dzepa dao.Svog razumiješ me.Novac koji je zaradio prodavajući stiropor.Kae ajmo dovedite mi te istinske navijače,makar iz svog dzepa morao dat za put i ulaznice.I opet je Zdravko dobrotvor i mecena i opet ne valja.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 okt 2012, 00:30

:lol:

Na tragu si ekipe s ****, koji je tamo cirkus... kad sam u depri radi Dinama odem na onaj topic i raskinem se. :lol: :lol:
Hayley <3

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 19 okt 2012, 02:00

SiamoNoi je napisao/la:
Insect_terminator je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
BBB huliganska skupinaslika
Da njih nema bio bi pun stadion i bolja atmosfera slika
Kako drugo vas zvat nego ovce kad vidim kaj sve pišete.
stvarno ne znam da li se ti pravis blesav ili jesi?

kako ti opisujes ovo
" onclick="window.open(this.href);return false;
ili
ili
ili

ima ih dosta na youtubeu ali nemam volje sada, uglavnom dovoljno da shvatis poantu.

Ne tvrdim da ta huliganska skupina ne napravi ponekada i dobru atmosferu ali ako moram birati tu dobru atmosferu zajedno sa tim scenama ili kazalisnu publiku sa harmonikama koji nece napadati kao hijene ljude i policiju onda biram ovo drugo.

Kontradiktoran si skroz, kopiras neke clanke od nekih navijaca ili koga vec i govoris drugima da su ovce. Shvacam da Mamic se bori za svoj djep i shvacam da prakkticki kontrolira cijeli HNS i to me ne smeta uopce dok su rezultati onakvi kakvi bi trebali biti. Znaci da ti pojednostavnim Mamic ima moju podrsku dok god Dinamo igra EL, LP, dok vidim da ide na bolje pa makar puzevim stopama ali da se gura. Kada to izostane ja sam protiv Mamica ili da se dogodi sada kada je klub prakticki stabiliziran prodaja ova dva klinca ili tako neka glupost koja nije dobra za klub. Ne vidim razloga zasto bi bio ovca ako imam svoje misljenje a ne misljenje od inicijative ZZD. Sto ako promijenim misljenje onda vise nisam ovca :lol:

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 19 okt 2012, 13:04

Ne podrzavam Mamica, ali podrzavam ovo od @Insect_terminator. Zaista nema smisla da covjeku govorite da je ovca :? . Ako se vec zeli izboriti za demokratski Dinamo to onda znaci da moraju biti najmanje dvije strane, jer u suprotnome izostaje demokracija. I nema potrebe da se strane medjusobno vrijedjaju, jer je to nekulturno i s time obe gube, doci ce netko treci i pokazat se normalnijim od obe strane i pokupit glasove vecine. Zato se fino i kulturno na civiliziran nacin raspravljati :mrgreen: . Ako je jedna strana primitivna ona druga ne mora dokazivati da je jos primitivnija.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 19 okt 2012, 14:32

Čačić je sve objasnio:

REPREZENTATIVNA stanka je završena i Hrvatska nogometna liga nastavlja s radom. U subotu Dinamo odlazi na gostovanje u Zaprešić, ali Modrima su sve misli okrenute prema srijedi i dvoboju u 3. kolu Lige prvaka kada na Maksimir stiže PSG predvođen Zlatanom Ibrahimovićem. Trener Modrih Ante Čačić tvrdi kako njegova momčad neće podcijeniti Inter, ali prije svega Čačić je htio uputiti nekoliko riječi vezano za reprezentaciju.

"20 dana se stvarala negativna slika o reprezentaciju, a evo dan nakon Osijeka sve se preokrenulo i to je sjajno", započeo je Čačić.

"Nadam se da će se od sada cijela liga i nastupi Dinama tretirati drugačije"

"Htio bih se još osvrnuti na ono što je Hrvatska napravila u posljednje dvije utakmice i nadam se da će se od sada reprezentacija, cijela liga i nastupi Dinama tretirati drugačije. Moramo napraviti pozitivnu atmosferu, a ne da pilimo granu na kojoj sjedimo", rekao je Čačić, a zatim je još malo nastavio o reprezentaciji:

"Čuo sam se s izbornikom, čestitao sam mu na svemu što je učinio. Porazgovarali smo oko naših igrača, a moram istaknuti da sam jako zadovoljan igrom Josipa Šimunića te ostalih igrača iz HNL-a", poručio je Dinamov trener, koji nije zaboravio bivšeg kapetana Modrih.

"Tu je naravno i Milan Badelj. On se iz HNL-a prebacio u Bundesligu, a prema igrama koje tamo pruža čini se kako se u Hrvatskoj izuzetno kvalitetno radi".

"Jako sam napaljen na Inter"

Dinamo u subotu igra protiv Intera iz Zaprešića. Modri su prvenstvo otvorili neočekivanim remijem protiv "diva iz Zaprešića", ali Čačić smatra kako je njegova momčad kvalitetnija i da pobjeda ne bi smjela izostati.

"Upitno je kako će momčad reagirati nakon pauze, ali siguran sam da će to biti lijepa utakmica, a naravno očekujem pobjedu. Isto tako očekujem i to da će Inter igrati otvoreno jer nemaju što izgubiti u ovoj utakmici. Jako sam napaljen na Inter, ja posebno. Tu su nas razbili, uzeli dva boda i uništili atmosferu prije Ludogoreca. Sve ćemo učiniti da ih pobijedimo", poručio je Čačić.

Dinamo je u prošlom kolu razbio Slaven Belupo, kolo prije toga Hajduk, a Čačiću je nešto jako zasmetalo.

"Ma, evo, kad mi dobijemo Slaven onda je to slaba liga, a kada ista ekipa pobijedi Athletic Bilbao onda je Slaven odličan. Isto vrijedi za Hajduk. Oni slave u Milanu protiv Intera, to je odmah splitsko čudo, a kada ih mi bez problema dobijemo onda je to nikad slabiji Hajduk. Tu nešto ne valja, zar ne?", zapitao se Čačić.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 19 okt 2012, 15:30

Zašto je to tako u Hrvata? :cry:

Iako je meni to sve jadno i bjedno, ne znam zašto se bilo kakav pokušaj vračanja ljudi na stadion tako interpretira od strane medija? Svaki članak koji pročitam u našim medijima okrenut je ili protiv hrvatskog nogometa opčenito ili protiv mamića. Najveći problem koji ja vidim u tome nije taj što novinare treba pobiti, nego činjenica da takav način pisanja u našim medijima je prihvaćen i da se to masama sviđa i da se zbog toga stvari prodaju.

znači ne treba se glorificirati prvo mjesto u našoj skupini za Brazil, već se treba pisati o mafiji u našoj repki i kako se ona sustavno uništava. Sad se ja pitam ko je tu lud? Znači rezultati štimaju, a to je jedino bitno, ali sve ne valja? Pa jel to logično il je to paradox?

Kada je van gaal skoro uništio Bayern, mi navijači Bayerna smo nekako svi bili protiv njega, ali kad su se rezultati popravili u njemu smo vidjeli Boga. Kada je slijedeće sezone ušao u nju bez pojačanja, bili smo skeptični, ali smo mu davali podršku sve dok su rezultati valjali. Kad je sve krenulo nizbrod onda smo se i mi okrenuli protiv njega i ja smatram da je to OK, jer rezultati nevaljaju. Da smo mi u situaciji u skupini u kakvoj je Srbija ja bi "nas" shvatio, ali kada je situacija više nego dobra, pitam se što nije u redu sa "nama Hrvatima"?

Pa zar smo mi tako jako retardirani narod?

Onda dolazimo do tzv. najvećeg hrvatskog derbija koji to više nije. Da bi se u Hrvatskoj očuvao MIT o dva jaka kluba naši mediji moraju nači načina kako uspoređivati Dinamo i ajduk da se taj MIT ne bi zagubio i da se ne bi prihvatila stvarnost kako u Hrvatskoj postoji samo jedan klub. Zato su naši mediji našli KVAKU kako to napraviti. NAVIJAČI!!! Znači u medijima se piše u kontekstu kako će na 1.HNL tekmu ajduka doma doči 15 000 + ljudi a kako Dinamo nemre napuniti stadion i tako se nama debilima objašnjava kako su ti klubovi još uvijek u egalu...Onda se ja zapitam ko je gluplji? Dinamov navijač koji ne ide na stadion iako mu je klub uspješan, ali se vjeruje u mafiju i krađu i slične stvari ili ajdukov navijač koji isto tako nije zadovoljan upravom i koji je siguran da tu postoji kriminal i da se radi na štetu kluba! Kod ajduka smo bar sigurni u kriminal, mafiju i rada na štetu kluba jer postoji minus od 100 miljona kuna! S jedne strane navijači govore o tome kako se radi na štetu kluba iako klub posluje u plusu i ima buđet od preko 100 miljona kluba pa se na stadion ne ide, a s druge strane imamo klub koji ima preko 100 miljona kuna kluba i klub kojem grad mora biti jamac kako bi klub kratkoročno preživio jer sa 30 miljona kuna kredita jedan ajduk nemre napraviti ništa ako se duguje preko 100. Znači nisu pare dane ajduku već je sve toliko u banani da se na tih 100 miljona kuna duga još klub zadužio 30 miljona kuna. No na kraju krajeva ajduk pokazuje barem da je hrvatski klub. Navijači misle da će ih ova neka uprava izvuči iz **** kao što i naši građani vjeruju da ćemo se extra zaduživanjem izvuči iz govana kao država i da će nam se na taj način vanjki dug države smanjiti, pa za takve glasuju...

Nemojte uopće o ovom mom postu razmisliti, nego budite i dalje samo Hrvati - BOG ĆE NAM POMOĆI! ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 19 okt 2012, 17:37

Post ti je tako da izvineš glup.

Šta bi ti ja trebao napisati kad ti kažeš da se u Hajduku barem zna da ima mafije :lol: .Novinari su **** i ja ću to prvi reći,ali **** su i u klubu.Ja i dalje navijam da Dinamo pobjeđuje,ali ne mogu samo gledati na rezultate.Gdje to ima da se nekadašnji najveći nepriajtelji (sjetite se onoga "nećeš razbojniče") danas umiljato gledaju i da je Štimac danas izbornik.Gdje toga ima? Dinamo je spao na najniže grane svoje povijesti - plaća navijačima da dođu na utakmicu.I još dovedu igrače da ti i takvi puše fore kako su igrači to osmislili.I da reći ću sve negativno jer mjenjao bih ove HNL trofeje za publiku,za publiku od prije 5,6 sezona,za publiku iz osamdesetih.**** trofeje,rezultate kad te nitko ne gleda.Nogomet se igra radi navijača.Pa da je Dinamo osamdesetih bio u LP pa zagreb bi gorio i cijela Hrvatska.A danas je to nešto što se ne gleda,a svi znamo zbog koga.

I da Dinamo - Hajduk će za vjeke vjekova ostati najveći hrvatski derbi i to se nikada neće promijeniti.Mediji smiju se rugati Dinamu i Mamiću dok se ovako radi jer je to Mamić i zaslužio.

I da ovi kao Incset terminator su ovce i ponovit ću to ako treba milion puta.Ovce.Yebem ti navijače koje ne briga ako se u klubu krade,ako se Dinamo omalovažava sve dok su rezultati dobri.A koji to rezultati.Sprdaju se s nama u LP,a HNL je očajan.**** vas glupe.Isprike moderatoriam na govoru,ali ovo ne mogu podnijeti.Zabijajte glavu u pijesak zato nam je i zemlja takva.OVCEEEEE!!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 19 okt 2012, 17:42

nate je napisao/la:Post ti je tako da izvineš glup.

Šta bi ti ja trebao napisati kad ti kažeš da se u Hajduku barem zna da ima mafije :lol: .Novinari su **** i ja ću to prvi reći,ali **** su i u klubu.Ja i dalje navijam da Dinamo pobjeđuje,ali ne mogu samo gledati na rezultate.Gdje to ima da se nekadašnji najveći nepriajtelji (sjetite se onoga "nećeš razbojniče") danas umiljato gledaju i da je Štimac danas izbornik.Gdje toga ima? Dinamo je spao na najniže grane svoje povijesti - plaća navijačima da dođu na utakmicu.I još dovedu igrače da ti i takvi puše fore kako su igrači to osmislili.I da reći ću sve negativno jer mjenjao bih ove HNL trofeje za publiku,za publiku od prije 5,6 sezona,za publiku iz osamdesetih.**** trofeje,rezultate kad te nitko ne gleda.Nogomet se igra radi navijača.Pa da je Dinamo osamdesetih bio u LP pa zagreb bi gorio i cijela Hrvatska.A danas je to nešto što se ne gleda,a svi znamo zbog koga.

I da Dinamo - Hajduk će za vjeke vjekova ostati najveći hrvatski derbi i to se nikada neće promijeniti.Mediji smiju se rugati Dinamu i Mamiću dok se ovako radi jer je to Mamić i zaslužio.

I da ovi kao Incset terminator su ovce i ponovit ću to ako treba milion puta.Ovce.Yebem ti navijače koje ne briga ako se u klubu krade,ako se Dinamo omalovažava sve dok su rezultati dobri.A koji to rezultati.Sprdaju se s nama u LP,a HNL je očajan.**** vas glupe.Isprike moderatoriam na govoru,ali ovo ne mogu podnijeti.Zabijajte glavu u pijesak zato nam je i zemlja takva.OVCEEEEE!!

I ti sebe nazivaš navijačem Dinama?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 19 okt 2012, 17:52

Da zašto ne bi?

Zar navijač Dinama mora podržavati Mamića?

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 19 okt 2012, 17:52

SirAlexFerguson je napisao/la:

Ne. on sebe smatra kandidatom za ban! :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 19 okt 2012, 17:55

anton 1983 je napisao/la:
SirAlexFerguson je napisao/la:

Ne. on sebe smatra kandidatom za ban! :lol:
A zašto ban?

Što sam rekao istinu?

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.