Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

iDon
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la iDon » 16 okt 2012, 16:09

@maxuz baxuz

Zaboli me neka stvar sto nisam cuo himnu, ti ne razumijes da je FACETV privatna TV kuca koja zivi od reklama, a da je BHT drzavna tv koja izmedju ostaloga uzima dobru lovu od rtv takse.

Pazi samo ovo:
U prijenosu utakmice BiH – Francuska ukupno je emitovano 129 pomenutih oglasnih poruka u donjem dijelu ekrana, čije trajanje iznosi više od 14 minuta reklamnog vremena, dok su u prijenosu utakmice BiH – Portugal ukupno emitovane 194 oglasne poruke, čije trajanje iznosi više od 17 minuta reklamnog vremena. Pored navedenog, stanica je u oba prijenosa, između dva poluvremena emitovala oglasne blokove, čije trajanje je iznosilo više od 12 minuta. Zbir svih oglasnih poruka unutar jednog sata je tokom dva pomenuta prijenosa iznosio od 10 do 20 minuta.
Prema relevantnim odredbama Kodeksa o oglašavanju i sponzorstvu u programima RTV stanica, koje se odnose na emitere Javnog RTV servisa, količina plaćenih oglasa ne može premašiti šest minuta programa po satu, kako u radio, tako i u televizijskom programu, a javni servisi mogu redistribuirati dozvoljeno vrijeme oglašavanja u toku udarnih termina, ali tako da ni u kojem slučaju ne smije preći osam minuta po satu programa
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2012, 16:12

iDon je napisao/la:@maxuz baxuz

Zaboli me neka stvar sto nisam cuo himnu, ti ne razumijes da je FACETV privatna TV kuca koja zivi od reklama, a da je BHT drzavna tv koja izmedju ostaloga uzima dobru lovu od rtv takse.
Zaboli i ostale sto tebe zaboli, to je cisti dokaz kakvi su amateri. Propustit vlastitu himnu, pa to ni TV Alfa ne bi napravila. Neka zive od reklama 100 puta, to se ne moze dopustit. Studio im izgleda kao da su ga djeca pravila. Imat strucnjaka poput Cire u studiju, i onda dovest onog debelog da mu postavlja pitanja. Ma daj. Amaterski odradjeno, i BHT ostaje institucija za sve njih sto se tice profesionalnosti. Kvalitet slike je druga stvar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 okt 2012, 16:13

Haman kako ste poceli,ima da vam Mirko Kamenjasevic vaskrsne pa preko starinskog radia da slusate''gol,qurac gol stativa''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 16 okt 2012, 16:16

IDEMO SINOVI BOSANSKI !!! IDEMO ZMAJEVI!!!

RIGAJTE VATRU PO LITVANCIMA !!!

VOLIM TE BOSNO !!!

8-)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 okt 2012, 16:19

Cartman je napisao/la:

Zaboli i ostale sto tebe zaboli, to je cisti dokaz kakvi su amateri. Propustit vlastitu himnu, pa to ni TV Alfa ne bi napravila. Neka zive od reklama 100 puta, to se ne moze dopustit. Studio im izgleda kao da su ga djeca pravila. Imat strucnjaka poput Cire u studiju, i onda dovest onog debelog da mu postavlja pitanja. Ma daj. Amaterski odradjeno, i BHT ostaje institucija za sve njih sto se tice profesionalnosti. Kvalitet slike je druga stvar.
Ma paša moj sad je odlično stanje kako je prije bilo.Ranije su znali u pola utakmice prekinuti prenos i ubaciti marketing.i onda pice reklame minut dva.nakon toga ponovo vrate prenos,a komentator kaze ne brinite niste nista propustili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 16 okt 2012, 16:20

Cartman je napisao/la: BHT ostaje institucija
Sve je ok i mogao bih se sloziti, ali ovakve nebuloze mozes samo na temu vicevi pisati.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2012, 16:22

TMovac je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Ma paša moj sad je odlično stanje kako je prije bilo.Ranije su znali u pola utakmice prekinuti prenos i ubaciti marketing.i onda pice reklame minut dva.nakon toga ponovo vrate prenos,a komentator kaze ne brinite niste nista propustili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Haha, sjecam se. "Idemo ispucat EPP". :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 okt 2012, 16:25

To nije radio Face TV, nego Hayat kad je prenosio Primeru, ono El Clasico oni svako deset minuta reklame po dvije minute :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 okt 2012, 16:33

legenda reala je napisao/la:To nije radio Face TV, nego Hayat kad je prenosio Primeru, ono El Clasico oni svako deset minuta reklame po dvije minute :lol: :lol:
to je radio i BHT i FTV kada je igrala repka.doduse to su radili dok je igrao Dedic,Halilovic i co.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 16 okt 2012, 16:49

gdje se moze pogledati prenos slovacka-grcka?

Sent from my PMP5197DULTRA using Tapatalk 2
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 16 okt 2012, 16:50

LarryDavid je napisao/la:gdje se moze pogledati prenos slovacka-grcka?

Face Tv ;)
Zadnja izmjena: DevilS, dana/u 16 okt 2012, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

DzoniInglis
Kontakt:

Post Postao/la DzoniInglis » 16 okt 2012, 16:52

Monolog je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:
Cartman je napisao/la:BHT je institucija za FACE i njima slicne. Kao prvo amateri propuste himnu BiH radi reklama. Pa onda u studiju niko ne zna razlikovat izmedju Latvije i Litvanije, pa onda Marjan koji osjeca da je potrebno procitat citavu biografiju svakog igraca sto dirne loptu. Pa on u prvih 5 minuta nije rekao rijec o utakmici, nego cita svoje gluposti. Pretjeruje brate.
Jos Nikic pita jel veceras igra Slovacka, onaj Kugla kako se zove sav izgubljen trazi po papirima :lol: Vidi se da voditelj nije sportski informisan i da opcenito fudbal ne prati.. Pravo kafanski razgovor gdje niko pojma nema
Pa dobro. Treba biti realan i reći kako onda ni Spaho ni Konjić nisu znali ko s kim igra. Face TV je privatna televizija; televizija koja živi od reklama i njima možemo progledati kroz prste. BHT hoće sve džaba. A, kad bismo počeli govorili o prokletoj Coca Cola reklami, pa kojekakvim Jupolovim sranjima, zatim bagerima i ostalim glupostima koje zauzmu pola tv-a, mislim da bismo tu priču završili do revanša sa Grčkom. :mrgreen:

Ma kad vidim HD sliku sve im opraštam :D

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 okt 2012, 16:55

LarryDavid je napisao/la:gdje se moze pogledati prenos slovacka-grcka?

Prenos je u 20:30 a snimak je u 23:00

Adelin
Kontakt:

Post Postao/la Adelin » 16 okt 2012, 17:00

Jucer se oni Litvanci izgubili u Shoppingu :D Ne znaju izaci :lol: !

HowYesNo
Kontakt:

Post Postao/la HowYesNo » 16 okt 2012, 17:06

-----------------Begovic-----------------
Mujdza--Zukanovic--Spahic--Salihovic
-Stevanovic--Pjanic--Medjunani--Lulic
-----------------Ibricic--------------------
----------------Dzeko-------------------

Misimovic koci ovaj tim i treba dati sansu Pjanicu.
Medunjanina ostaviti u prvih 11 a Zahirovic van ( ne treba takav tip igraca za ovakvu tekmu) gdje ce najbolji playmaker zmajeva da sipa asistencijama i postize golove sa 20m kao na terminu.

HowYesNo
Kontakt:

Post Postao/la HowYesNo » 16 okt 2012, 17:12

Pada li u Zenici kisa :?:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 16 okt 2012, 17:22

Idemo napunit Litvance do vrha ;) :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 okt 2012, 17:23

HowYesNo je napisao/la:-----------------Begovic-----------------
Mujdza--Zukanovic--Spahic--Salihovic
-Stevanovic--Pjanic--Medjunani--Lulic
-----------------Ibricic--------------------
----------------Dzeko-------------------

Misimovic koci ovaj tim i treba dati sansu Pjanicu.
Medunjanina ostaviti u prvih 11 a Zahirovic van ( ne treba takav tip igraca za ovakvu tekmu) gdje ce najbolji playmaker zmajeva da sipa asistencijama i postize golove sa 20m kao na terminu.
:lol: :lol: :lol: Ovaj tvoj sastav se rijetko moze i sanjati,a kamo li da igra veceras... :lol: :lol: E svasta!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 16 okt 2012, 17:25

iskreno,meni se nije svidjelo nista osim Marijana i same tekme,ono s Cirom i Nikicem nije islo..Muslim na koncepciju i voditelje ...Nije bilo strucnih novinarskih putanja,osjecajs..Recimo da su imali jos jednog Mijajlovica u studiju...Ali,ispotiha,bit ce bolje..

Adelin
Kontakt:

Post Postao/la Adelin » 16 okt 2012, 17:27

HowYesNo je napisao/la:Pada li u Zenici kisa :?:
Ne , :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.