Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

Cartman
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2012, 15:33

neo je napisao/la:
Cartman je napisao/la:BHT je institucija za FACE i njima slicne. Kao prvo amateri propuste himnu BiH radi reklama. Pa onda u studiju niko ne zna razlikovat izmedju Latvije i Litvanije, pa onda Marjan koji osjeca da je potrebno procitat citavu biografiju svakog igraca sto dirne loptu. Pa on u prvih 5 minuta nije rekao rijec o utakmici, nego cita svoje gluposti. Pretjeruje brate.
Vjerujem da ti gledas na nekom malom guznom TV.u :) BHT je jedno veliko sranje!
Gledam ih na 46 incheva HD.

Marjan je dobar, ali pretjeruje sa statistikama i historijom. Pocne nabrajat klubove gdje je igrao neki anonimus Grcki, ohladi malo i drzi se utakmice brate dragi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 16 okt 2012, 15:34

Reklama je i kada se negativno prica ;)
Gledam ih na 42 incheva HD.
MojaTV ? Pogledaj na satelitu FACE TV pa ces vidjeti razlike :) Kao sto sam rekao, telekom kompresuje i salje u drugom formatu sliku FACE TV-a!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 okt 2012, 15:44

neo je napisao/la:
Cartman je napisao/la:BHT je institucija za FACE i njima slicne. Kao prvo amateri propuste himnu BiH radi reklama. Pa onda u studiju niko ne zna razlikovat izmedju Latvije i Litvanije, pa onda Marjan koji osjeca da je potrebno procitat citavu biografiju svakog igraca sto dirne loptu. Pa on u prvih 5 minuta nije rekao rijec o utakmici, nego cita svoje gluposti. Pretjeruje brate.

Face tv ide u HD, to sto mojaTV kompresuje signal i salje ga u drugom formatu, nije do FACE TV.a vec to telekoma!
Guzni, made in Cajavec Rudy 42 inchieva uvozni jos se u Norveskoj ibrete :mrgreen: .
Naravno da ima HD,dok nacionalna tv ili BHT misli da su to longplejke.Drugo Marjana traziti svjecom,jer je fakat uzivancija sa njim pratiti i bocanje.Ako ti smeta ima ''volume''pa turiraj.
Na BHT nikad normalnog komentatora ili su k'o na sprovodu,ili nigdje veze.Ljudi su fakat bruka nacije,jer se natezu za nekih par stotina maraka oko prenosa,nista ti vise ne treba.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 okt 2012, 15:48

harishp je napisao/la:
neo je napisao/la:

Face tv ide u HD, to sto mojaTV kompresuje signal i salje ga u drugom formatu, nije do FACE TV.a vec to telekoma!
Guzni, made in Cajavec Rudy 42 inchieva uvozni jos se u Norveskoj ibrete :mrgreen: .
Naravno da ima HD,dok nacionalna tv ili BHT misli da su to longplejke.Drugo Marjana traziti svjecom,jer je fakat uzivancija sa njim pratiti i bocanje.Ako ti smeta ima ''volume''pa turiraj.
Na BHT nikad normalnog komentatora ili su k'o na sprovodu,ili nigdje veze.Ljudi su fakat bruka nacije,jer se natezu za nekih par stotina maraka oko prenosa,nista ti vise ne treba.
96 prva tekma u Bolonji, igramo sa Hrvatima.
cujes 1-00000 Boksiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccccccc,
malo kasnije, evo sanse...., da vidimo sta je to...., gol....., 1-1...., strijelac salihamidzic.

Ili faul...... aut....... korner ...... faul....

Sejo Hadzijahic, dramma.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

mistermagoo
Kontakt:

Post Postao/la mistermagoo » 16 okt 2012, 15:50

Slusati beogradski naglasak dok igra repka BiH smara totalno...
Schickeria München

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 okt 2012, 15:51

skyisthelimit je napisao/la:
Jos Nikic pita jel veceras igra Slovacka, onaj Kugla kako se zove sav izgubljen trazi po papirima :lol: Vidi se da voditelj nije sportski informisan i da opcenito fudbal ne prati.. Pravo kafanski razgovor gdje niko pojma nema
Pa dobro. Treba biti realan i reći kako onda ni Spaho ni Konjić nisu znali ko s kim igra. Face TV je privatna televizija; televizija koja živi od reklama i njima možemo progledati kroz prste. BHT hoće sve džaba. A, kad bismo počeli govorili o prokletoj Coca Cola reklami, pa kojekakvim Jupolovim sranjima, zatim bagerima i ostalim glupostima koje zauzmu pola tv-a, mislim da bismo tu priču završili do revanša sa Grčkom. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 okt 2012, 15:52

Dobro me podsjeti @ Monolože :mrgreen:, šta bi s onim kaznama za bagere ? :mrgreen:
Jesul' ih opleli po džepu ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 16 okt 2012, 15:54

mistermagoo je napisao/la:Slusati beogradski naglasak dok igra repka BiH smara totalno...
Imaš mute na svom daljinskom upravljaču?
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2012, 15:55

Marjan je odlican kad bude gol i kod prilika, ali izmedju toga je katastrofa. Isto kao da sjedis i citas wikipediju. Koga boli qurac gdje je rezervni golman Grcke igrao prije 5 godina? I to sve vise i vise pretjeruje s tim.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 16 okt 2012, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 16 okt 2012, 15:55

BHT-u placam da bi gledao odron od slike, odron od komentatora, studio od 2m kvadratna i mali milion reklama tokom utakmice koje prekrivaju pola ekrana.
FACETV-u nista ne placam, a nude kol'ko tol'ko bolji "program", ako nista vrhunsku sliku, manje reklama (iako su privatna televizija). Istina da je i njihov program prije i nakon utakmice bio tragican ponajvise zbog voditelja iako su imali vrhunske goste.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 okt 2012, 15:56

dinoze je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:
Jos Nikic pita jel veceras igra Slovacka, onaj Kugla kako se zove sav izgubljen trazi po papirima :lol: Vidi se da voditelj nije sportski informisan i da opcenito fudbal ne prati.. Pravo kafanski razgovor gdje niko pojma nema
I onda onaj debeli krmak od voditelja kojem ne samo da je tijelo operisano od sporta nego i mozak mu je operisan od pameti, pokusava napraviti vic zbog zraka u Zenici, ostali ga u studiju samo hladno pogledase i nastavise pricati o fudbalu. Cudi me da je Senad dozvolio da mu neko takav vodi tako vaznu emisiju koja je svojevrsna reklama za Face TV. Pravi amaterizam od vodjenja emisije do skype javljana Marijana iz Atine , pogotovo sto su javljanja bila neuskladzena. Gledamo ovog debelog voditelja a Marijan u pozadini prica. Previse smo ocekivali od njih, ali hajde valjda ce nauciti nesto za sljedece prenose i nadamo se da ce promijeniti vodtelja. Voditelj znao samo o cevapima, nikada on prije utakmice pogledao nije.
Ne diraj Kuglu.Kugla ti paša moj ide po tekmama.Ide čak ponekad i na gostovanja.Inače lik je veliki manijak.Sjedio sam par puta kraj njeg na jugu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Porediti BHT i FACE TV je kao da poredis yugu i mecku.nigdje veze.Samo kada cujem onog Suku sto ga je materi zavuko kosa mi se dize na glavi.Sto se Marijana tice,lik je profesionalac za sve ove wannabe novinare.To sto utakmica Grcka BiH nije bila dinamicna nije on kriv.Sta je trebao raditi?Reci Gekas je uzeo loptu i onda sutiti 2 minute dok lik drzi loptu.normalno da ce izbacivati neke zanimljivosti u vezi aktera tekme,kada sama tekma nije bila aktivna
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 okt 2012, 15:56

Trebali su platiti kaznu u visini od 25.000 KM. 8-)
Na kraju su to spustili na 18.000, al' i to je dovoljno da shvate neke stvari. Mislim da se dupla kazna ukoliko ponove istu stvar, al' nisam 100% siguran. :?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 okt 2012, 15:58

Vidim da ste pricali o TV i HD-u. Samo cu vam reci da mi nemamo svjetlovode do svakog domacinstva a kroz bakarnu paricu se ne moze realizovati HD :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 16 okt 2012, 15:58

iDon je napisao/la:BHT-u placam da bi gledao odron od slike, odron od komentatora, studio od 2m kvadratna i mali milion reklama tokom utakmice koje prekrivaju pola ekrana.
FACETV-u nista ne placam, a nude kol'ko tol'ko bolji "program", ako nista vrhunsku sliku, manje reklama (iako su privatna televizija). Istina da je i njihov program prije i nakon utakmice bio tragican ponajvise zbog voditelja iako su imali vrhunske goste.
Kako bolan manje reklama? Pa nismo ni culi nasu himnu zbog reklama, a i ona kafa preko cetvrtine ekrana mi je vise isla na zivce nego igra nasih!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 okt 2012, 16:00

Nemojte pomisljat na bodove u Zenici. Tamo je publika strasna, cijeli stadion je ogradjen velikom ogradom. U grudima osjetite strah kad cujete huk s Bilinog polja. Zelim vam mnogo srece, ali tamo ne postoji sreca za gostujuce igrace.

Selektor Latvije pozelio selektoru Litvanije.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 16 okt 2012, 16:00

@Tmovac, Ma lave onaj debeli voditelj nije reko dvije ciste sto se tice fudbala, sve je nesto pokusavao da bude smijesan, pa nije comedy show. Svako malo ovi ostali u studiju su ga gledali zacudzeno. Moze biti da je on isao na utakmice Zelje, ali evo desna ruka ako on zna objasniti sta je offside.
Citavo vece on nije rekao dvije strucne sto se tice fudbala, pa nemoze to, stavi ga onda neka vodi neke humoristicke emisije a na sportu strucnog voditelja i cao.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 16 okt 2012, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2012, 16:01

Utakmica protiv Lihtenštajna nam je pokazala da možemo u isto vrijeme igrati dobru odbranu i postizati golove.
Koji demagog ovaj selektor Litvanije. I nama je eto pokazala ta utakmica protiv Lihtenstajna da mozemo postignut 8 golova i da je Avdija Vrsajevic najbrzi igrac Evrope.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 okt 2012, 16:04

nime_tm87 je napisao/la:Nemojte pomisljat na bodove u Zenici. Tamo je publika strasna, cijeli stadion je ogradjen velikom ogradom. U grudima osjetite strah kad cujete huk s Bilinog polja. Zelim vam mnogo srece, ali tamo ne postoji sreca za gostujuce igrace.

Selektor Latvije pozelio selektoru Litvanije.
8-)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 16 okt 2012, 16:05

Samo da kazem situaciju za vrijeme.. evo cas oblacno cas sunce probije.. a ako je gledati po sinocnjoj situaciji, sinoc je bilo malo kise u terminu kad veceras igra tekma..

Nadat se da ne bude kise aBd.. :)

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 16 okt 2012, 16:06

maxuz baxuz je napisao/la:
iDon je napisao/la:BHT-u placam da bi gledao odron od slike, odron od komentatora, studio od 2m kvadratna i mali milion reklama tokom utakmice koje prekrivaju pola ekrana.
Kako bolan manje reklama? Pa nismo ni culi nasu himnu zbog reklama, a i ona kafa preko cetvrtine ekrana mi je vise isla na zivce nego igra nasih!

Pa ovo je nigdje veze oni na Fejsu imali isto toliko reklama i sto je stvarno bezobarazno izbacili nasu himnu radi 100KM zarade.
I sto je najveci crnjak u ovome svemu Face TV nista sama ne producira u HD nego kupuje taj signal i onda se hvali sa tim. Pa sta bi bil oda moraju sami producirati HD singal, samo bi reklame gledali i svaki 10 min bi nam u prekidu reklama ukjucili malo utakmice.
Samo cu reci jednu stvar, HD singal a Marijan se javlja preko skypa.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.