Btw, ko je ovaj Haris Muharemovic?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Alfa_Muzijak je napisao/la:Kad bi se krug zatvorio zar se ne brisu golovi protiv Kazakstana? Tu smo u velikoj prednosti jer smo 4 utrpali Slovacima.
SLUTO SLUTAVI!Viper je napisao/la:Ocekujem barem jedan gol Kazahstanaca. Uvjeren sam da ce jednog uvalit.
To se trazi.legenda reala je napisao/la:Vodimo 2:0
Norvežani 1:0
Idemo dalje !!!
Viper je napisao/la:Ocekujem barem jedan gol Kazahstanaca. Uvjeren sam da ce jednog uvalit.
Dobro, suti sad.Viper je napisao/la:Viper je napisao/la:Ocekujem barem jedan gol Kazahstanaca. Uvjeren sam da ce jednog uvalit.
Cartman je napisao/la: To se trazi.
Ovaj Kazahstan pravo lud, ne zanima ih odbrana izgleda.
Cartman je napisao/la:Viper je napisao/la:Dobro, suti sad.Viper je napisao/la:Ocekujem barem jedan gol Kazahstanaca. Uvjeren sam da ce jednog uvalit.
Divim se sam sebi4-2 final score
Mlad si ti, ne sjecas se Eldara Hadzimehmedovica.legenda reala je napisao/la:Cartman je napisao/la: To se trazi.
Ovaj Kazahstan pravo lud, ne zanima ih odbrana izgleda.
Ma bježi vi Norvežani ste mi skroz zatajili, nikakvog talneta da izbacite![]()
Jok eto ti se sjećaš, igro frajer za onaj neki Lyn i zabio sedam golova u pretkolu LP meščiniCartman je napisao/la: Mlad si ti, ne sjecas se Eldara Hadzimehmedovica.Dan danas drzi rekord za broj golova u jednoj utakmici u UEFA-takmicenju.
Dobro te je vise! Ti si za danas zavrsio! Nemas pravo komentarisati ni vecerasnju utakmicu! Samo da znas.Viper je napisao/la:4-2 final score
Veceras 3-1maxuz baxuz je napisao/la:Dobro te je vise! Ti si za danas zavrsio! Nemas pravo komentarisati ni vecerasnju utakmicu! Samo da znas.Viper je napisao/la:4-2 final score
Pa nece se Bosanac pored Skandinavca probit u skijanju. A znam da je davno bilo u novinama ovdje da su Armin Sistek, Samir Fazlagic i ovaj Hadzimehmedovic najveci talenti Norveske, ali eto svi su propali. Vidit cemo hoce li sta bit od Zlatka Tripica.legenda reala je napisao/la:Jok eto ti se sjećaš, igro frajer za onaj neki Lyn i zabio sedam golova u pretkolu LP meščiniCartman je napisao/la: Mlad si ti, ne sjecas se Eldara Hadzimehmedovica.Dan danas drzi rekord za broj golova u jednoj utakmici u UEFA-takmicenju.
![]()
![]()
Igro tad i za mladu repku, novi Ronaldo bio![]()
![]()
Sjećam,sjećam
Sjećaš se ti kad Senad dovede Veda u CDi vidi ga đe stigo danas
![]()
A bogami inače vi Skandinavci nam slabo dajete tih talenata, nemogu da vjerujem da ni jedan Bosanac u Skandinaviji nije uspio bar u skijanju ili rukometu, ako već ne može u fudbalu![]()
Evo Slovaci izjednačili 1:1
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 11 gostiju.