FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve se može kad se hoće.Eh sad koliko vladajuće političke strukture imaju dobre volje za taj projekat, pitanje je.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Da svaku tekmu "okacimo" parolu da evropske utakmice na lavoru ne zelimo gledati vise doslo bi im mozda u glavu. Mislim da to treba potencirati sto cesce, te vrsiti pritisak na Koldzu koji je dao javno obecanje. Ne zanima me kako, radi sta hoces, kumi, moli, prosi, ali napravi ga vec jednom...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- champions1921
Dobar prijedlog.. I ne samo na stadionu vec im okaciti i pred opstinom, kantonom i svim institucijama koji bi bile ukljucene u ovaj projekat.. Ako neko ima kontakt sa udruzenjem neka im predlozi neku akciju po ovom pitanju..Baja_Zvjerka je napisao/la:Da svaku tekmu "okacimo" parolu da evropske utakmice na lavoru ne zelimo gledati vise doslo bi im mozda u glavu. Mislim da to treba potencirati sto cesce, te vrsiti pritisak na Koldzu koji je dao javno obecanje. Ne zanima me kako, radi sta hoces, kumi, moli, prosi, ali napravi ga vec jednom...
BUDI ŽELJO !!!
Pazi malog Čolića, okrenuo se borbi protiv kriminala.
Svaka čast Benjo. 

- jug-onostalgicar
- Kontakt:
voltron30 je napisao/la:Pazi malog Čolića, okrenuo se borbi protiv kriminala.Svaka čast Benjo.
bolje mu to ide nego fudbal

to je jedino što mu ide (uz poroke
)

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Razmislicu jos je rano tamo nekad kad pocne druga sezona a nije frka moze ta opklada samo ne jos rano je ali se cujemo ja sam za.propuh je napisao/la:@DevilS
Moze mo se ja i ti kladiti
ako uzmete vi titulu ja nosim avatar pitara iducu sezonu, a ako ne ti Manijaka
Ps. ovo je zbog toh konkurenata

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
e cuj jos je rano , pa kad se kontas kladiti kad sve bude jasno ko sunceDevilS je napisao/la:Razmislicu jos je rano tamo nekad kad pocne druga sezona a nije frka moze ta opklada samo ne jos rano je ali se cujemo ja sam za.propuh je napisao/la:@DevilS

Evo on je rekao za iducu sezonu pa malo bolje citaj jeboga ti..kontra je napisao/la:e cuj jos je rano , pa kad se kontas kladiti kad sve bude jasno ko sunceDevilS je napisao/la:Razmislicu jos je rano tamo nekad kad pocne druga sezona a nije frka moze ta opklada samo ne jos rano je ali se cujemo ja sam za.propuh je napisao/la:@DevilS
Ja ne bjezim od toga.

- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Stani dok razmisli ko ce da bude. Mozda Devils mozda TheBlues mozda TheGunners il pak mozda odluci da bude TheBlackCatskontra je napisao/la:e cuj jos je rano , pa kad se kontas kladiti kad sve bude jasno ko sunceDevilS je napisao/la:Razmislicu jos je rano tamo nekad kad pocne druga sezona a nije frka moze ta opklada samo ne jos rano je ali se cujemo ja sam za.propuh je napisao/la:@DevilS

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Halo ba ti alfa ja cu se kladiti kakvi ba to cuj dok razmislim
,ja cu se kladiti i tacka odmah ako treba ali je fino momak rekao ako mi osvojimo da ce on staviti, ako oni ja nije problem.
za iducu sezonu.
Man utd i sve ostalo to nek je svima jasno, naravno prije svega toga FKS do smrti.

Man utd i sve ostalo to nek je svima jasno, naravno prije svega toga FKS do smrti.

Citaj malo boljeponuda je za ovu sezonu, a avatar da nosis citavu iducu sezonuDevilS je napisao/la:Evo on je rekao za iducu sezonu pa malo bolje citaj jeboga ti..kontra je napisao/la:e cuj jos je rano , pa kad se kontas kladiti kad sve bude jasno ko sunceDevilS je napisao/la: Razmislicu jos je rano tamo nekad kad pocne druga sezona a nije frka moze ta opklada samo ne jos rano je ali se cujemo ja sam za.
Ja ne bjezim od toga.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Valja u maju te ceka plava kobraDevilS je napisao/la:Dogovoreno.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
I tebe bgm ceka specijalitet ako izgubis komso.

- champions1921
Armin Hodzic ponovo strijelac dva gola.. Ovaj put protiv losih Kazahstanaca koji su citavu tekmu igrali bunker..A koliko znaci juniorskoj ekipi Zelje govori i podatak da juniori nisu mogli dobiti prosjecnog Rudara iz Prijedora bez njega.. Cekam onog "mirza1921" da odgovori kako je Ara spor i trom 

BUDI ŽELJO !!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Nemojte nas previše natrpati u subotu
Reći ćemo Tucetu da ne zabija previše
Lijep pozdrav iz Srebrenika.

Reći ćemo Tucetu da ne zabija previše

Lijep pozdrav iz Srebrenika.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
jedva čekam utorak, poželio sam Grbavicu... 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
jest da je kompleks niže vrijednosti i klasična bh priča, ali ibraimi (maribor) je zabio prvo hrvatskoj, pa sad i srbiji.
kad je nama zabijao bila je priča kako nam neka lola zabija golove.
kad je nama zabijao bila je priča kako nam neka lola zabija golove.
Trenutno korisnika/ca: almaron, avalPacidoroP i 40 gostiju.