ko kad na plažu krene nezadovoljno dijete!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Imaju li ovi nasi odijela, pa makar da ih na gostovanju obukuNarin je napisao/la:Joj Misketa![]()
..
Nadam se da nece biti vecih problema veceras i da ce nasi lagano uzeti 3 boda.
cini mi se da je to dobro jer ce sa vecom dozom samopouzdanja i manjom dozom respekta doci u zenicu.Principatus je napisao/la:Citam kako su se Grcki mediji dosta digli, to jest ocekivaju jasnu pobijedu i pisu clanke tipa "Ko je Hamsik?". Bar tako pisu ovi Grci na TMu. Dok je grcki komentator za vrijeme utakmice protiv nas cesce ponavljao: "Ako nemozemo pobijediti valjalo bi ovdje izvuci nerijeseno." Poslije utakmice nas ipak smatraju slabijom ekipom, to jest pred utakmicu su se bili uplasili, pa i sam Santos izgleda.
Moraju biti u opremi sponzora!ZOI84 je napisao/la: Imaju li ovi nasi odijela, pa makar da ih na gostovanju obuku
neo je napisao/la:Moraju biti u opremi sponzora!ZOI84 je napisao/la: Imaju li ovi nasi odijela, pa makar da ih na gostovanju obuku
Hehe. Sigurno prolazi, prošao je i zadnji X u utakmici Helena u petak, što me je jako obradovalo.Principatus je napisao/la:Pa kud uplati, pa ti si uvjek u pravu sa prognozama...kad ne uplacujes.
To je zaista previse ofanzivno, nema def veznog nema ko oduzeti loptu, zasetati na kontri, prenijeti loptu. Vecina evropskih momcadi igra sa dva def vezna a mi bi bez i jednog...Pauleta je napisao/la:Krenuli su i navijači iz Šamca. Večeras jednom nogom u Brazil. Samo ih ne podcjeniti. Nisu definitvno loša ekipa, ali ako želimo na SP, ovakve moramo dobijati. Ja se nadam da ćemo početi sa Lulićem, Pjanićem, Misimovićem i Stevanovićem u sredini, Mujdža, Vranješ, Spahić i Salihović iza, a u napadu Džeko i Ibišević
Nema ni Barcelona DMBatko je napisao/la:To je zaista previse ofanzivno, nema def veznog nema ko oduzeti loptu, zasetati na kontri, prenijeti loptu. Vecina evropskih momcadi igra sa dva def vezna a mi bi bez i jednog...Pauleta je napisao/la:Krenuli su i navijači iz Šamca. Večeras jednom nogom u Brazil. Samo ih ne podcjeniti. Nisu definitvno loša ekipa, ali ako želimo na SP, ovakve moramo dobijati. Ja se nadam da ćemo početi sa Lulićem, Pjanićem, Misimovićem i Stevanovićem u sredini, Mujdža, Vranješ, Spahić i Salihović iza, a u napadu Džeko i Ibišević
Ima BusqetzPauleta je napisao/la:Nema ni Barcelona DMBatko je napisao/la:To je zaista previse ofanzivno, nema def veznog nema ko oduzeti loptu, zasetati na kontri, prenijeti loptu. Vecina evropskih momcadi igra sa dva def vezna a mi bi bez i jednog...Pauleta je napisao/la:Krenuli su i navijači iz Šamca. Večeras jednom nogom u Brazil. Samo ih ne podcjeniti. Nisu definitvno loša ekipa, ali ako želimo na SP, ovakve moramo dobijati. Ja se nadam da ćemo početi sa Lulićem, Pjanićem, Misimovićem i Stevanovićem u sredini, Mujdža, Vranješ, Spahić i Salihović iza, a u napadu Džeko i Ibišević
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.