Jes' siguran da je on, jer imaju dvojica tamo sto imaju Texas u svom nazivu...? Mozda on nije Texans, mozda je on ona druga ekipa...Edin TM87 je napisao/la:To ti je Alem koji je nest'o s foruma nakon metle od GBkad_kako je napisao/la:Ko je "Teksans" u onoj nasoj fantasy ligi?
Dobio sam ga i to bez Keme Newtona, koji je imao by-week, a ja zaboravio promjenuti ga i staviti onog iz Minesote (22 poena co'jk zaradio).
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: NFL
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:To ti je Alem koji je nest'o s foruma nakon metle od GBkad_kako je napisao/la:Ko je "Teksans" u onoj nasoj fantasy ligi?
Dobio sam ga i to bez Keme Newtona, koji je imao by-week, a ja zaboravio promjenuti ga i staviti onog iz Minesote (22 poena co'jk zaradio).Javi mi se jucer, kaze karali nas Jetsi
Ne valja se smijat tudjoj nesreci
Gdje je nestala ta toliko hvaljena odbrana Hjustona
Cuj najbolja odbrana u NFL hahha
6 TD-ova Rodgersa, izjednacio rekord franchise (prosle godina ona budala Flynn u zadnjoj tekmi bacio 6 TD) i meni donio pobjedu na fantasyu (osim ako Rivers veceras ne uradi nesto slicno).
A iduce sedmice idemo ZGAZIT Cleveland, tu pobjeda ne smije doci u ozbir ni u jednom momentu, al' ni u jednom!!!
Inace, veceras gledajte najboljeg QB-a svih vremena, koji je legitimni kandidat za MVP regular season vec sada, jer glavni konkurenti mu polahko padaju, a on je im'o samo jednu losu tekmu ove sezone, ustvari samo jednu losu cetvrtinu i to prvu protiv Falconsa. Ryan i Brady su dobro krenuli, al' u zadnje vrijeme bacaju INT-ove i pali su u formi, jedino je Rodgers lose kren'o pa se sad dize i on i Manning ce se ganjati do kraja vjerovatno...
stvarno nema alema odkako mu propade ona prognoza 10-0 ja sam mu poslao poruku na telefon, ali nema ga brate

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
On je 100%...kad_kako je napisao/la:Jes' siguran da je on, jer imaju dvojica tamo sto imaju Texas u svom nazivu...? Mozda on nije Texans, mozda je on ona druga ekipa...
10-0SaltCityAttack je napisao/la:stvarno nema alema odkako mu propade ona prognoza 10-0 ja sam mu poslao poruku na telefon, ali nema ga brate

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A koliko se Edin žalio da ću ga dobiti na fantasyu, a na kraju me podera k'o beba zvečku

Sinoćnje ludilo, tri tekme u 10 sekundi
[youtube][/youtube]

Il' je reverse psihologijaEdin TM87 je napisao/la: Inace, yebem ti Steleerse, Brown i Miller grozniZato je Redman prekuc'o al' sam ga ja ostavio na klupi, dobit ces me i ti

Sinoćnje ludilo, tri tekme u 10 sekundi

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 15 okt 2012, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- bear grylls
- Kontakt:
Nikad brate moj pogledaj malo kroz historiju a ne samo od 98. god. mada ga i tu brady uzima zbog prstenja i zbog toga sto je daleko bolji u plejoffuEdin TM87 je napisao/la:To ti je Alem koji je nest'o s foruma nakon metle od GBkad_kako je napisao/la:Ko je "Teksans" u onoj nasoj fantasy ligi?
Dobio sam ga i to bez Keme Newtona, koji je imao by-week, a ja zaboravio promjenuti ga i staviti onog iz Minesote (22 poena co'jk zaradio).Javi mi se jucer, kaze karali nas Jetsi
Ne valja se smijat tudjoj nesreci
Gdje je nestala ta toliko hvaljena odbrana Hjustona
Cuj najbolja odbrana u NFL hahha
6 TD-ova Rodgersa, izjednacio rekord franchise (prosle godina ona budala Flynn u zadnjoj tekmi bacio 6 TD) i meni donio pobjedu na fantasyu (osim ako Rivers veceras ne uradi nesto slicno).
A iduce sedmice idemo ZGAZIT Cleveland, tu pobjeda ne smije doci u ozbir ni u jednom momentu, al' ni u jednom!!!
Inace, veceras gledajte najboljeg QB-a svih vremena, koji je legitimni kandidat za MVP regular season vec sada, jer glavni konkurenti mu polahko padaju, a on je im'o samo jednu losu tekmu ove sezone, ustvari samo jednu losu cetvrtinu i to prvu protiv Falconsa. Ryan i Brady su dobro krenuli, al' u zadnje vrijeme bacaju INT-ove i pali su u formi, jedino je Rodgers lose kren'o pa se sad dize i on i Manning ce se ganjati do kraja vjerovatno...

Super ! Dopustili smo da nas onaj cirkus zvani Jets ismijava i najavljuje pobjedu u Nedjelju.
Kako vrijeme odmice trudimo se da budemo opasna konkurencija Jetsima. Jedino sto mi ne ide u glavu je cinjenica da svi krive odbranu za jucerasnji poraz, no ukoliko pogledamo statistike ista je jucer bila na svom prosjeku tokom ove sezone - cak i BB od kojeg sam ocekivao da ce McDanielsu i QB pic.kici ocitati lekciju.

Kako vrijeme odmice trudimo se da budemo opasna konkurencija Jetsima. Jedino sto mi ne ide u glavu je cinjenica da svi krive odbranu za jucerasnji poraz, no ukoliko pogledamo statistike ista je jucer bila na svom prosjeku tokom ove sezone - cak i BB od kojeg sam ocekivao da ce McDanielsu i QB pic.kici ocitati lekciju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Realno ako Giantsi budu igrali odbranu konstatno, kako su je igrali sinoć mi opet smo šampioni.
Naravno najbitnije je ovo konstatno 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Ma tu sam ba, radio cijeli dan pa nisam imo kad.
Sta reci, ljudi nas poderali i to je to, odbrana nas uproastila za 3 TD, na 4-om down pravimo gluposti poput offside, ili onaj debil udara lika sakom u kackigu. Onda su nam zaustavili running game, a cim to uspijes uraditi, poremiti se sve, jer smo running team. Razocaranje ali **** ga, idemo dalje, mozda je i dobro sto se ovo desilo, vidjelo se masu propusta.
@kad kako
Ono si mi uz'o cisto sto nisam imo RB, Jones mi imo bye week a moro staviti Smitha koji nije ni igro.
Sta reci, ljudi nas poderali i to je to, odbrana nas uproastila za 3 TD, na 4-om down pravimo gluposti poput offside, ili onaj debil udara lika sakom u kackigu. Onda su nam zaustavili running game, a cim to uspijes uraditi, poremiti se sve, jer smo running team. Razocaranje ali **** ga, idemo dalje, mozda je i dobro sto se ovo desilo, vidjelo se masu propusta.
@kad kako
Ono si mi uz'o cisto sto nisam imo RB, Jones mi imo bye week a moro staviti Smitha koji nije ni igro.
Nazalost nakon ovih povreda koje su zadesile Ravense vec je poznat predstavnik AFC-a u SB-u i mislim da Texansi na tom putu jedino sami sebe mogu pobjediti.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
upravo to i Bearsi kazu...kaze Briggs da je i dobro sto su porazeni od Packrsa da se ne zaletimo mislimo super bowl ovo ono...polahko postepeno laanopa dokle dogurasalemsa je napisao/la:Ma tu sam ba, radio cijeli dan pa nisam imo kad.
@kad kako
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sta bi sa Baltimora kao sa Bearsa prosle godine
...svi im se povredjise bitni igraci..onaj Suggs je odavno.Lewis out za sezonu. Ngata takodjer MCL i Webb ACL ..da oni makar imaju QB da ih moze izuci, ali vec mislim da im je sansa za super bowl daleko umanjena

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja mislim da je ovo kraj karijere za Lewisa i da se isti vise nece vracati. Odliacan igrac, ali hebiga godine cine svoje.
Uh koliko je samo NFC jaci od AFC-a. Tamo Bearsi, Packersi, Giantsi, 49ersi i Falconsi se bore za ulazak u SB, dok su Texansi u AFC-u prakticno bez konkurencije nakon ovih povreda u Ravensima.
Uh koliko je samo NFC jaci od AFC-a. Tamo Bearsi, Packersi, Giantsi, 49ersi i Falconsi se bore za ulazak u SB, dok su Texansi u AFC-u prakticno bez konkurencije nakon ovih povreda u Ravensima.
Loš Denver zasad u prvoj četvrtini, sve mi se čini da bilježe novi poraz.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Svaka cast Denveru na comebacku. Gube 24:0 na poluvremenu, i na kraju dobiju utakmicu 24:35. Manning 3TD i 1 INT. Milina je gledati kad on krene sa no huddle napadima. Kako diriguje svojom OL, i svojim napadom.
Mogu samo zamisliti sta razmisljaju navijaci Chargers-a, kada pomisle, da su u svom vlasnistvu imali Drew Brees-a, i Eli Manninga, i na kraju spali da moraju trpiti i gledati Philip Rivers-a... Svaka cast upravi i vlasnicima SDC-a na dobro odradjenom poslu. Ja bi plako od muke, svaku heftu prije utakmice, da je se ta situacija desila u Bearsima.
On i Tony Romo, su igraci sami za sebe, kada je u pitanju kako da se usere utakmica.
Ovo je najveci comeback u MNF-u.
Odlicna utakmica za neutralne.
Mogu samo zamisliti sta razmisljaju navijaci Chargers-a, kada pomisle, da su u svom vlasnistvu imali Drew Brees-a, i Eli Manninga, i na kraju spali da moraju trpiti i gledati Philip Rivers-a... Svaka cast upravi i vlasnicima SDC-a na dobro odradjenom poslu. Ja bi plako od muke, svaku heftu prije utakmice, da je se ta situacija desila u Bearsima.
On i Tony Romo, su igraci sami za sebe, kada je u pitanju kako da se usere utakmica.

Postovanje treba zaraditi.
- bear grylls
- Kontakt:
Eli nije htio da igra u san diegu a niko nije znao kako ce se brees oporaviti od povrede i nisu htjeli da mu daju velike pare a saintsi su mogli rizikovati nismo imali srecekad_kako je napisao/la:Svaka cast Denveru na comebacku. Gube 24:0 na poluvremenu, i na kraju dobiju utakmicu 24:35. Manning 3TD i 1 INT. Milina je gledati kad on krene sa no huddle napadima. Kako diriguje svojom OL, i svojim napadom.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
@Edine, mozel trade, dajem ti Riversa za Rodgersa 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
6 turnoverario_Ferdy88 je napisao/la:@Edine, mozel trade, dajem ti Riversa za Rodgersa

I onda kaze odbrana Denvera ne valja

Salt, kazes ti ja ovi Chargersi ne mogu meda na kasiku protiv Denvera, te da ce Denver imat 6-0 div

Roger Federer the greatest of all time!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
6 TO il' 6 TD, tu je to negdje, razlika u jednom slovu, ako ćemo bit' sitničaviEdin TM87 je napisao/la:6 turnoverario_Ferdy88 je napisao/la:@Edine, mozel trade, dajem ti Riversa za Rodgersa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- bear grylls
- Kontakt:
Citam komentare na chargers.com poludili ljudi a i kako nece. Svake godine smo kao talentovani kao jaki i svake godine ista prica trazi se ostavka norva A.J.a i da se trejduje rivers. Ja iskreno bi to i uradio pa lagano u rebuilding vec imamo dobru mladu odbranu trejdovat riversa gatesa za neke pickove i lagano na draftu QBa dva CB dobra i iidemo dalje ovo vise ne ide ovako. Upali smo u mediokritet dobijamo slabe ekipe a sramote nas ove imao jace. Inace ovo je najvece propusteno vodstvo u historiji MNF samo chargersi ko durgi to moze niko najaci smo nema sta
.

Isto sranye kao i s Eaglesima. Jednostavno, ni jedni ni drugi nemaju mentalitet velike ekipe.bear grylls je napisao/la:Citam komentare na chargers.com poludili ljudi a i kako nece. Svake godine smo kao talentovani kao jaki i svake godine ista prica trazi se ostavka norva A.J.a i da se trejduje rivers.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.