Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

)
)
nisam ni izasao na izborekristian je napisao/la:jesi glasao za sda ??shiptar je napisao/la:kod mene ne moze ni jedan link, a moglo je do prije par dana sve
izgleda da mi fali neki dodatak
instalirao sam najnoviji flash player
ima li neko rjesenje?

opet je bolji od susicaInstitut13 je napisao/la:koje akcije, ko se izgubljeno krece ??? ne bi da zvucim kao rasista ali ovaj trener crnac ne zna sta je akcija ....
tačno su gori od teveza ovu saigraci mu

Ma u nekim momentima izgleda ko muha bez glavemaximusdecimus je napisao/la:nema teorije da mu dodaju kad se nije otkrio pošteno, niger uz njega stalno. vidi se da nije pohvatao akcije još, malo se izgubljeno kreće u napadu

Pa nije valjda da ocekujes od njega da bude prva opcija pored ovakvih suigraca.legenda reala je napisao/la:Ma u nekim momentima izgleda ko muha bez glavemaximusdecimus je napisao/la:nema teorije da mu dodaju kad se nije otkrio pošteno, niger uz njega stalno. vidi se da nije pohvatao akcije još, malo se izgubljeno kreće u napadu
Ma dobro dok se navikne, boji se i šutati, da ne pogriješi, a ovdje i nema slobode kao u repci ili Caji
Al ne sumnjam ja u Mirzu i u Caji je on krenuo kao 7-8 igrač, pa postao prva opcija

evo, krenulo je, a tek je predsezona...Institut13 je napisao/la:koje akcije, ko se izgubljeno krece ??? ne bi da zvucim kao rasista ali ovaj trener crnac ne zna sta je akcija ....
tačno su gori od teveza ovi saigraci mu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.