Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
trener stvarno gori od mancinija a igraci nedaju loptu haha

imao asistenciju za watsonovu trojku. ne dolazi u situaciju za šut, dobro ga zatvaraju. solidan defanzivno. odigrao šest minuta za sad.
- maximusdecimus
- Kontakt:
Avery, majku ti žabarsku 
-
edinjo-bih
- Kontakt:
izgleda da je malo u grcu nakon nesto slabijeg debija, ali kako gore rekose ovi kao da su agüero i tevez... samo drago mi je vidjeti koliko se tele trudi
)
Zadnja izmjena: edinjo-bih, dana/u 16 okt 2012, 02:23, ukupno mijenjano 1 put.
prilicno lose za sad. gubi se u odbrani. a i takodje nema lopti. s razlogom izveden iz igre 
HZ87
nisam ni izasao na izborekristian je napisao/la:jesi glasao za sda ??shiptar je napisao/la:kod mene ne moze ni jedan link, a moglo je do prije par dana sve
izgleda da mi fali neki dodatak
instalirao sam najnoviji flash player
ima li neko rjesenje?
sigurno je do toga
Čekam 02:10 h, da gledam Teletovića, a onda vidim šta ? Odlično ubacuje lopte u igru, a šuta ni za lijeka. Ja bih je šutnuo, pa makar leđima bio okrenut prema košu 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ja ba Mirza sve sam dolje u ćošku, oni se ispucavaju s pola centra, nedaju njemu
Jbt šta Mirza uradi, postade NBA popularna i u BIH, gledaj šta je raje online
Jbt šta Mirza uradi, postade NBA popularna i u BIH, gledaj šta je raje online
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Primijeti se da Mirza igra pod nekim pritiskom, nije opušten i još je u grču. Ali kad se raspuca, e onda će se isplatiti Netsima.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- maximusdecimus
- Kontakt:
nema teorije da mu dodaju kad se nije otkrio pošteno, niger uz njega stalno. vidi se da nije pohvatao akcije još, malo se izgubljeno kreće u napadu
- Institut13
- Kontakt:
koje akcije, ko se izgubljeno krece ??? ne bi da zvucim kao rasista ali ovaj trener crnac ne zna sta je akcija .... 
tačno su gori od teveza ovi saigraci mu
Zadnja izmjena: Institut13, dana/u 16 okt 2012, 02:29, ukupno mijenjano 1 put.
opet je bolji od susicaInstitut13 je napisao/la:koje akcije, ko se izgubljeno krece ??? ne bi da zvucim kao rasista ali ovaj trener crnac ne zna sta je akcija ....
tačno su gori od teveza ovu saigraci mu
- legenda reala
- Kontakt:
Ma u nekim momentima izgleda ko muha bez glavemaximusdecimus je napisao/la:nema teorije da mu dodaju kad se nije otkrio pošteno, niger uz njega stalno. vidi se da nije pohvatao akcije još, malo se izgubljeno kreće u napadu
Ma dobro dok se navikne, boji se i šutati, da ne pogriješi, a ovdje i nema slobode kao u repci ili Caji
Al ne sumnjam ja u Mirzu i u Caji je on krenuo kao 7-8 igrač, pa postao prva opcija
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
kud se humphries razigro 
Pa nije valjda da ocekujes od njega da bude prva opcija pored ovakvih suigraca.legenda reala je napisao/la:Ma u nekim momentima izgleda ko muha bez glavemaximusdecimus je napisao/la:nema teorije da mu dodaju kad se nije otkrio pošteno, niger uz njega stalno. vidi se da nije pohvatao akcije još, malo se izgubljeno kreće u napadu![]()
Ma dobro dok se navikne, boji se i šutati, da ne pogriješi, a ovdje i nema slobode kao u repci ili Caji![]()
Al ne sumnjam ja u Mirzu i u Caji je on krenuo kao 7-8 igrač, pa postao prva opcija
Mirza ako bude sesti igrac nekog tima to ce mu biti plafon, nesto kao Ryan Anderson u Hornetsima (prosle godine u Magicu).
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nisam mislio prva opcija, nego kontam napredovaće.
Ne pratim ti ja NBA, od šestih igrača pamtim Barbosu samo
I ovo samo gledam radi Mirze, inače kroz sezonu ja ne sjedio do po noća, sretno njemu
A inače ne volim ja Američku košarku, ostajem prvivržen Evropskom stilu
Ne pratim ti ja NBA, od šestih igrača pamtim Barbosu samo
I ovo samo gledam radi Mirze, inače kroz sezonu ja ne sjedio do po noća, sretno njemu
A inače ne volim ja Američku košarku, ostajem prvivržen Evropskom stilu
- maximusdecimus
- Kontakt:
evo, krenulo je, a tek je predsezona...Institut13 je napisao/la:koje akcije, ko se izgubljeno krece ??? ne bi da zvucim kao rasista ali ovaj trener crnac ne zna sta je akcija ....
A lafo trener pravda njegovo forsiranje?!
Pravda moj kur.ac. I na kraju ce imati 10-15 min igre u prosjeku . hmmm....malo li je
Pravda moj kur.ac. I na kraju ce imati 10-15 min igre u prosjeku . hmmm....malo li je
Ako cemo realno Teletovic u NBA moze uspjeti samo sutem u odnosu na ostale slabiji je fizicki ali i u skoku!!!
Dajte ljudi sta vam je Mirza igra tek drugu utakmicu sezona je jako duga i bice prostora da igra to je sigurno samo polako sve je ovo za njega novo i treba mu malo vremena da se privikne na sve oko NBA lige
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO