Dado je napisao/la:Kad vec pricamo o Ibisevicu, Vedo nemoze igrati proti reprezentacija koje su fizicki jace i koje koriste snagu za razbijanje protivnika. Uostalom primjer toga se vidio i u prosloj utakmici protiv Grka gdje je padao u skoro sve i jednom duelu a da za vise od pola tih duela nije dobio prekrsaj. Zato nemoze ni da igra na krilu gdje treba neko ko moze da probija zadnju liniju. Vedo je daleko korisnije kad je u pitanju filigransko-tehnicko nadigravanje. Sasvim je suprotan tip igraca od Dzeke a do Susica je da ga pravilno postavi gdje ce biti najkorisniji ili vec ostavi na klupi ako neodgovara tipu protivnika.
U BL onomad sa 18 golova u prvih 17 meceva Hoffe mu je apsolutno bilo svejedno koji ga igrac cuva.Povredi se ode Hoffa u qurac a ovom strah u kosti do dana danasnjeg.
Meni izuzetno smetaju padobranci tipa ulete na forum hraknu igraca nakon lose tekme i onda cekaju sta ce se desiti.
Ja cu prvi ne hraknuti nego ga zalijepiti ako se svojim nekorektnim,hinjskim ponasanjem prema repki odnosi Tipa prazna baterija,ne'am pojma o Bosanskom,ja sa kambodjijanac,vijetnamac,pakistanac u srcu i dusi ali eto me u Bosanskoj repci kasnije,volim narandzastu pa makar i ofarbanu itd.
Ali i im u igri pa bilo ona i losa necu otkidati od bubrega.Ko je i kad pimplao loptu zna o cemu pricam.ponekad se desi los dan,sve naopako ide.I sta treba da se obrusimo na igarca zbog toga.
Ima razlika u kritici pa cak i pljuvanju.
To ocito neki niti mogu niti ce moci razlikovati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu