Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

Cartman
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2012, 00:43

Dylan Dog je napisao/la:Sreća po Ibiševića što sam ja manjina,ja odgovorno tvrdim da je on najlošiji reprezentativac u omjeru klupske partije-reprezentativne partije.
Mada mišljenje o igraču se normalno mijenja sa vremenom i njegovim partijama,nekad bi te proglasili ludim da kažeš da Misimovića treba na klupu,a danas je sasvim solidan broj onih koji tako misle.
Mislim da je to bila istina ranije, ali dosta je se popravio u proslim kvalifikacijama i u ovim. Mislim da je bio dobar u prve dvije utakmice, za Atinu je Susic "kriv". To jest zrtvovao ga je za sigurniju odbranu.

A ako cemo iskreno, Vedo i nije nesto ekstra pokazao u Hoffenheimu nakon one povrede. Tek je se u Stuttgartu popravio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 okt 2012, 00:46

Cartman je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Sreća po Ibiševića što sam ja manjina,ja odgovorno tvrdim da je on najlošiji reprezentativac u omjeru klupske partije-reprezentativne partije.
Mada mišljenje o igraču se normalno mijenja sa vremenom i njegovim partijama,nekad bi te proglasili ludim da kažeš da Misimovića treba na klupu,a danas je sasvim solidan broj onih koji tako misle.
Mislim da je to bila istina ranije, ali dosta je se popravio u proslim kvalifikacijama i u ovim. Mislim da je bio dobar u prve dvije utakmice, za Atinu je Susic "kriv". To jest zrtvovao ga je za sigurniju odbranu.

A ako cemo iskreno, Vedo i nije nesto ekstra pokazao u Hoffenheimu nakon one povrede. Tek je se u Stuttgartu popravio.
Ja još čekam neki njegov gol u super bitnoj utakmici protiv teškog protivnika.
Najbliži tome je bio gol protiv Rumunije,a protiv Francuske i Portugala ćorak :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 okt 2012, 01:09

Dylan Dog je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Ja još čekam neki njegov gol u super bitnoj utakmici protiv teškog protivnika.
Najbliži tome je bio gol protiv Rumunije,a protiv Francuske i Portugala ćorak :mrgreen:
Brazil. :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 okt 2012, 01:12

"super bitnoj" :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 okt 2012, 01:21

ibisevic je tip napadaca (barem je takav poslije one povrede) za kojeg je nemoguce da postigne neki gol van 16-erca....prije povrede je bio strasno brz, sjecam se onog jednog pogotka (u BL) kad je uzeo loptu u svom 16-ercu i za 5 sekundi je dosao na drugi kraj terena i majstorski matirao golmana...poslije toga, ni blizu... sad kad trci il hoda, meni izgleda kao da sepa, kao da ce sam sebi podapeti...jednostavno, poslije povrede, 95% golova sto je dao su bili iz peterca...neka niko ne misli da ga ne volim, to mi je mozda i najdrazi igrac u repki jer je strasno borben, al ovo je cinjenica sto sam naveo....

btw, idem spavat, pa ako je neko naumio da me pljuje radi ovoga, nek ceka sutra pa cemo se na miru prepucavati...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 16 okt 2012, 01:36

@Papastathopoulos - mi medju rajom smo dali Vedi nadimak "patak" :D bas radi tog nacina kretanja..
...

Posto vidim da mnogi kritikuju pojedine igrace repke, hajd da i ja krenem redom.. begovic - supalj ko sir, ronaldo ga busio kako je htio, cak je njegov go protiv latvije.. spahic - s'ebo nas u parizu da nije njega bilo nebi igrali baraz, bili bi na EP.. Vranjes - sadaka ga sacuvala.. Medunjanin - bez kluba veci dio zivotne karijere.. Pjanic - u duelima nikakav.. Ibisevic - maloprije receno.. Zahirovic - veze s vezom nema destruktivac koji nezna lopte povest.. Miske - moze s kakvom babom trcat na 100metara.. Dzeko - tanjirdzija, od onog dzeke u wolfs. samo ostalo ime.. koga sam preskocio?
Eto kriticari ako imate bolje igrace da cujemo.. ako nemate, navijajte za Spaniju, moze i Njemacka nisu ni oni "toliko" losi..

P.S Ne znamo mi cijenit svoje igrace i ovo sto smo postigli u ova 3 kola. Sta da smo startali kao ovi "preko Drine" :?:

muamer985
Kontakt:

Post Postao/la muamer985 » 16 okt 2012, 02:07

Lagano sutra, igrat na strpljenje..Bolje je sto pjanke nije igrao proslu,jer kao sto gore rekoste slab u duelima,al sad stvarno 8-) :D Bice od njega igracina,ali nek se kali pomalo... Jedino mozda malo vise aktivirat desnu stranu,pomoci Mujdzi,nemoze sam,ostalo ok!!!
“Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom.” Thierry Henry

Samo je jedan MANCHESTER UNITED...GGMU

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 16 okt 2012, 03:26

FliX je napisao/la:@Papastathopoulos - mi medju rajom smo dali Vedi nadimak "patak" :D bas radi tog nacina kretanja..
...

Posto vidim da mnogi kritikuju pojedine igrace repke, hajd da i ja krenem redom.. begovic - supalj ko sir, ronaldo ga busio kako je htio, cak je njegov go protiv latvije.. spahic - s'ebo nas u parizu da nije njega bilo nebi igrali baraz, bili bi na EP.. Vranjes - sadaka ga sacuvala.. Medunjanin - bez kluba veci dio zivotne karijere.. Pjanic - u duelima nikakav.. Ibisevic - maloprije receno.. Zahirovic - veze s vezom nema destruktivac koji nezna lopte povest.. Miske - moze s kakvom babom trcat na 100metara.. Dzeko - tanjirdzija, od onog dzeke u wolfs. samo ostalo ime.. koga sam preskocio?
Eto kriticari ako imate bolje igrace da cujemo.. ako nemate, navijajte za Spaniju, moze i Njemacka nisu ni oni "toliko" losi..

P.S Ne znamo mi cijenit svoje igrace i ovo sto smo postigli u ova 3 kola. Sta da smo startali kao ovi "preko Drine" :?:

U pravu si 100%. A evo da se i ja nadovežem. Sve ti je to levat do levati, ali nisu nam ni oni raniji igrači bili išta bolji. Barbarez dobar ... ali za štrajkačkog odbora, Kodro odigro jednu dobru tekmu na El Klasiku i onda ga digli u nebesa ... Baka, taj koliko je tračao za njega je Miske maratonac ... Pape, da Talijanima i Argentincima po tri gola u nekim nevažnim prijeteljskim tekmama i to na početku karijere kad niko nije znao za njega i onda ga mi digli u nebesa ... Enver Marić, lafo barnio za reprezentaciju svijeta, a Pantelić mu zabio s gola na gol i Škija mu dao autogol s centea, Škija vidi Marić, Bajević ko nekakav centar, a bio rezerva Karasiju i Santraču, Ivica Osim, kloc, dobar za brat šljiva, Hase, e on je bio pravi majstor, ali za pravit ćevape. Ako sam koga preskočio, vjerovatno nisu ni zaslužili da ih se sjetim.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 16 okt 2012, 04:08

Kad vec pricamo o Ibisevicu, Vedo nemoze igrati proti reprezentacija koje su fizicki jace i koje koriste snagu za razbijanje protivnika. Uostalom primjer toga se vidio i u prosloj utakmici protiv Grka gdje je padao u skoro sve i jednom duelu a da za vise od pola tih duela nije dobio prekrsaj. Zato nemoze ni da igra na krilu gdje treba neko ko moze da probija zadnju liniju. Vedo je daleko korisnije kad je u pitanju filigransko-tehnicko nadigravanje. Sasvim je suprotan tip igraca od Dzeke a do Susica je da ga pravilno postavi gdje ce biti najkorisniji ili vec ostavi na klupi ako neodgovara tipu protivnika.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 okt 2012, 05:42

Dado je napisao/la:Kad vec pricamo o Ibisevicu, Vedo nemoze igrati proti reprezentacija koje su fizicki jace i koje koriste snagu za razbijanje protivnika. Uostalom primjer toga se vidio i u prosloj utakmici protiv Grka gdje je padao u skoro sve i jednom duelu a da za vise od pola tih duela nije dobio prekrsaj. Zato nemoze ni da igra na krilu gdje treba neko ko moze da probija zadnju liniju. Vedo je daleko korisnije kad je u pitanju filigransko-tehnicko nadigravanje. Sasvim je suprotan tip igraca od Dzeke a do Susica je da ga pravilno postavi gdje ce biti najkorisniji ili vec ostavi na klupi ako neodgovara tipu protivnika.
U BL onomad sa 18 golova u prvih 17 meceva Hoffe mu je apsolutno bilo svejedno koji ga igrac cuva.Povredi se ode Hoffa u qurac a ovom strah u kosti do dana danasnjeg.
Meni izuzetno smetaju padobranci tipa ulete na forum hraknu igraca nakon lose tekme i onda cekaju sta ce se desiti.
Ja cu prvi ne hraknuti nego ga zalijepiti ako se svojim nekorektnim,hinjskim ponasanjem prema repki odnosi Tipa prazna baterija,ne'am pojma o Bosanskom,ja sa kambodjijanac,vijetnamac,pakistanac u srcu i dusi ali eto me u Bosanskoj repci kasnije,volim narandzastu pa makar i ofarbanu itd.
Ali i im u igri pa bilo ona i losa necu otkidati od bubrega.Ko je i kad pimplao loptu zna o cemu pricam.ponekad se desi los dan,sve naopako ide.I sta treba da se obrusimo na igarca zbog toga.
Ima razlika u kritici pa cak i pljuvanju.
To ocito neki niti mogu niti ce moci razlikovati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

katapult81
Kontakt:

Post Postao/la katapult81 » 16 okt 2012, 08:23

Danas dan ''D'' 8-) :D

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 16 okt 2012, 08:43

joj vremena ubilo se za razvalit Litvaniju :mrgreen:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 16 okt 2012, 09:00

Znaci danas ovaj sastav, kao protiv Letonije, bez desnog krila....

---------------------BEG

Mujdza Vranjes Spahic Salihovic

----------Zahirovic Pjanic
---------------------------------Lulic
--------------Misimovic

----------Ibisevic Dzeko

12. Sehic
13. Zukanovic
14. Stevanovic
15. Medunanjin
16. Ibricic

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 16 okt 2012, 09:28

Pobjeda ne smije doći u pitanje. Pošto je vrijeme loše i bit' će teško igrati moraju se potruditi da ih očepe odmah u prvih pola sata... gol ili dva za sigurnu prednost... odmah mi se ponovo vrati kiša 2005, Bolin fantastičan pogodak, bezvezan prekid i Stankevičius mislim, plavušan... patnja do kraja i 1:1... dva ključna boda...

aBd neće tako biti večeras, vjerujem u ove momke
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 16 okt 2012, 09:33

ramiral je napisao/la:Pobjeda ne smije doći u pitanje. Pošto je vrijeme loše i bit' će teško igrati moraju se potruditi da ih očepe odmah u prvih pola sata... gol ili dva za sigurnu prednost... odmah mi se ponovo vrati kiša 2005, Bolin fantastičan pogodak, bezvezan prekid i Stankevičius mislim, plavušan... patnja do kraja i 1:1... dva ključna boda...

aBd neće tako biti večeras, vjerujem u ove momke
moj rami,100 % neće biti ko onda,ova je repka triput jača od one,večeras vrijeme nema uticaja jer je teren perfektan :D :D :D :D :D

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 16 okt 2012, 10:04

izgleda da dobro pada u Zenici

http://www.zenica.tv/index.php/zenica-live/k4" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 16 okt 2012, 10:04

imam neki osjecaj, da cemo imati dosta prilika, ali da ce na kraju rezultat biti 1:0 ili 2:1....

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 okt 2012, 10:07

Veceras lagano do 3-0, Dzeko 2 puta i Pjanic. Razvaljivanje Litvanije.
Sto se tekme tice ne ocekujem promjene u sastavu. Dakle 4-4-2, samo nek Pape razmisli ko ce prepustiti mjesto Pjanicu (vjerovatno Medunjanin). Volio bih malo vise vidjeti Stevketa na djelu.
Zadnje 4 tekme imamo 3 pobjede i remi, pa bi bilo lijepo nastaviti niz bez poraza i tako zavrsiti Litvaniju i Alzir.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 16 okt 2012, 10:12

bordo_Sarajevo je napisao/la:izgleda da dobro pada u Zenici

http://www.zenica.tv/index.php/zenica-live/k4" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne bi reko, vidis da niko ne nosi kisobran. :mrgreen:

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 16 okt 2012, 10:16

Prestala kiša. Temperatura ugodnih 20 stepeni će bit danas. Savršeno za igru :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.