Za ovo boldirano, te izjave su bile primarno za grcke usi, a sto smo mi pali na te price nije Susic kriv. Uvjek je bilo taktiziranja i prije utakmica i uvjek ce biti tako da svake izjave trenera i selektora treba uzimati sa rezervom. I ja sam kont'o da ce Susic staviti Stevanovica da igra, ali kad sam vidio da Medunjanin pocinje utakmicu bilo je jasno da je glavni cilj bio da se ne izgubi! Znaci sve te izjave o ofanzivnoj igri (a nasa ofanziva je pravo zeznuta, to cijela evropa prizna) su natjerale selektora Grcke (kako mu ono bjese ime?) da pocne sa dva defanzivna vezna i da Salpingidisa i Ninisa ostavi na klupi.majestic24 je napisao/la:Igrali smo protiv Lihtenstajna i latvija i njima smo dali 11 golova. Nezavidi nama niko na tome u to sam siguran.
Ono sto me sikira je lose postavljanje igraca od strane susica. Najavljivao je neku ofanzivniju varijantu protiv grka a sta smo dobili??? U drugom poluvremenu nismo prisli njihovom golu. Ajd mogu i to razumijeti...ipak je to grcka i igramo kod njih. No kako da objasnim to da Ibisevic igra na desnom krilu, a od ulaska u igru mali stevanovic na lijevom?? Ili kako da razumijem guranje medjunjanina koje je totalno out iz forme u pocetnih 11 i to na pozicij zadnjeg veznog???
Susic jos nije napravio rezultat vrijedan spomena s ovom repkom...nekima remi s francuzima i grcima je velika stvar...meni bgm nije.
Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
- raul-zakon
- Kontakt:
Svaka čast.likma23 je napisao/la:Nije mi bitno ko je selektor dok ima dobar rezultat a Pape to ima. To su cinjenice, 1. na tabeli, 12-2 omjer golova i vise nego dobro. Za sad nemamo pravo nista prigovorit Papetu, jer on obavlja odlicno posao, ima tu nekih nelogicnih poteza ali i on je covijek, svi grijese pa tako i Pape. Dok god ima dobar rezultat moram sutit i trpit ako nam nesto smeta.
Sutra ocekjem pobjedu i ostanak na 1. poziciji, ne vjerujem da ce nam neke velike probleme Litvanci napravit
Idemo Zmajevi

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- Principatus
- Kontakt:
Nekako se jos uvjek ne prica o Litvancima. Ljudi mi sutra igramo protiv njih. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- skyisthelimit
A sta da ti kazem, glat pobjeda.Principatus je napisao/la:Nekako se jos uvjek ne prica o Litvancima. Ljudi mi sutra igramo protiv njih.
15.10 - 15.06 ...
[youtube][/youtube]
Igraju bez 2 glavna igrača, mislim da pobjeda ne bi smjela doći u pitanje
Igraju bez 2 glavna igrača, mislim da pobjeda ne bi smjela doći u pitanje
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Principatus
- Kontakt:
Nego procitao sam na drugom portalu kako je Stevanovic najblizi prvoj postavi. Ali dobro to se moglo i pred Grcku citati, nadam se da je ovaj put istina.
Edit: Ah ne izgleda ga misli kasnije uvesti u igru.
Edit: Ah ne izgleda ga misli kasnije uvesti u igru.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 15 okt 2012, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Naravno da forsira tu tehničku stranu igre, jer taj tip najboljih igrača nam je najviše zastupljen. Iako još uvijek ima dosta prostora da se napreduje u tom segmentu, BiH već slovi za jednu od nadprosječno tehnički potkovanih ekipa.effe_sa je napisao/la:Za dobre rezultate do sad Sušiću treba čestitat. Postavka igre mu ne ulijeva uvijek povjerenje, ali dosta toga on i dobro napravi. Samo način na koji igra nas nekad može doći glave. Ja sam rekao prije i ponavljam čovjek ne voli trkače i borce, faktički on bi sve da dobije s tehnički potkovanim igračima, driblerima, ofanzivcima i zanemaruje defanzivu. Dok rezultat štima dobro je, ali moraju se neke stvari i kritikovat. A kod njega mi se pogotovo još ne sviđa što često sebi skače u usta, kaže npr idemo na pobjedu, pa onda se poslije čudi što ga novinari kritikuju npr za remi. Sam nekako previše digne euforiju. Nekad je neodmjeren u izjavama (čak i malo češće).
naprijed rejal
Koga da izbaci, Misimovića jel ?
Nećemo mi to dočekati.
Pogotovo sada kada je rekao da možda počne i sa Medunjaninom od početka.
Nećemo mi to dočekati.
Pogotovo sada kada je rekao da možda počne i sa Medunjaninom od početka.
- Principatus
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la: Pogotovo sada kada je rekao da možda počne i sa Medunjaninom od početka.

Samo ne znam gdje bi ga stavio, jedino da Zahu na klupu pošalje.
Citiram : " to je igrač kojega sam uvijek jako cijenio, igrao je zadnje vrijeme u Turskoj " , i ostatak pretpostavljate
Citiram : " to je igrač kojega sam uvijek jako cijenio, igrao je zadnje vrijeme u Turskoj " , i ostatak pretpostavljate
Medunjanin je najslabija karika ekipe. Kakav Vranjes, kakav Zahirovic. Taj covjek igra sa tolikim rizikom i tako sporo da nije normalno. Kvari nam napadacku igru, a uz to pravi ogromne probleme za odbranu sa svojim pogresnim pasovima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bio je fantastican protiv Grcke.Cartman je napisao/la:Medunjanin je najslabija karika ekipe. Kakav Vranjes, kakav Zahirovic. Taj covjek igra sa tolikim rizikom i tako sporo da nije normalno. Kvari nam napadacku igru, a uz to pravi ogromne probleme za odbranu sa svojim pogresnim pasovima.
Bio je u najboljem slucaju prosjecan. Da je Pjanic igrao umjesto njega bili bi 20% jaci.redarmy0 je napisao/la:Bio je fantastican protiv Grcke.Cartman je napisao/la:Medunjanin je najslabija karika ekipe. Kakav Vranjes, kakav Zahirovic. Taj covjek igra sa tolikim rizikom i tako sporo da nije normalno. Kvari nam napadacku igru, a uz to pravi ogromne probleme za odbranu sa svojim pogresnim pasovima.
- LarryDavid
- Kontakt:
[quote="majestic2] kako da objasnim to da Ibisevic igra na desnom krilu, a od ulaska u igru mali stevanovic na lijevom?? Ili kako da razumijem guranje medjunjanina koje je totalno out iz forme u pocetnih 11 i to na pozicij zadnjeg veznog???
.[/quote]
kud si navro da objasnis, pa to ni santosu nije jasno...postoji nesto sto se zove faktor iznenadjenja i takticko nadmudrivanje...mozda je to to? jel sad malo jasnije?
Sent from my PMP5197DULTRA using Tapatalk 2
.[/quote]
kud si navro da objasnis, pa to ni santosu nije jasno...postoji nesto sto se zove faktor iznenadjenja i takticko nadmudrivanje...mozda je to to? jel sad malo jasnije?
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Drugim riječima,kad naš vrli selektor danima izjavljuje da će igrati ofanzivno sa 2 napadača,i onda zaista zaigra sa 2 napadača,s time da jednog od te dvojice stavi da igra sve više nego napadača,što je isto uradio protiv Francuske na Koševu protiv koje se to pokazalo katastrofalnim,i on ponovno ne uradi ništa na toj poziciji,treba da se divimo genijalnim obrtima i varkama našeg selektora?
Em je zbunio Santosa,em i sve ostale,jedino je Drininom Vuku jasno

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Da nije Stevanovic Drinin Vuk? Iz istog su grada.Dylan Dog je napisao/la:Drugim riječima,kad naš vrli selektor danima izjavljuje da će igrati ofanzivno sa 2 napadača,i onda zaista zaigra sa 2 napadača,s time da jednog od te dvojice stavi da igra sve više nego napadača,što je isto uradio protiv Francuske na Koševu protiv koje se to pokazalo katastrofalnim,i on ponovno ne uradi ništa na toj poziciji,treba da se divimo genijalnim obrtima i varkama našeg selektora?

- LarryDavid
- Kontakt:
tako je, osim sto je napadac uradio ono stoje trebalo, grci nisu smjeli napadati kako treba...jesi vidio u zadnjim minutama, napadaju, al sa zadrskom, ne smiju ono pravo da navaleDylan Dog je napisao/la:Drugim riječima,kad naš vrli selektor danima izjavljuje da će igrati ofanzivno sa 2 napadača,i onda zaista zaigra sa 2 napadača,s time da jednog od te dvojice stavi da igra sve više nego napadača,što je isto uradio protiv Francuske na Koševu protiv koje se to pokazalo katastrofalnim,i on ponovno ne uradi ništa na toj poziciji,treba da se divimo genijalnim obrtima i varkama našeg selektora?
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
- Principatus
- Kontakt:
Gledam nesto ovu utakmicu jos jedanput upravo...i Vedu na krilu kao protiv Francuske, pouke iz proslih utakmica. Mada mozda i nije dobro gledati pred spavanje.
U toj utakmici je Vedo odigrao toliko grozno da ga je citavo Kosevo ispratilo zvizducima kad je izlazio. Nevjerovatno kako je odigrao, to nije njegova pozicija jednostavno. Iako treba rec da je u Atini sve odradio kako je trebao sto se tice odbrane, ali bolje je bilo tu stavit Stevanovica i onda imat svjezeg Ibisevica sa klupe pred kraj. Dzeko je komotno mogao na klupu oko 60. minute. I nena moja je znala da od njega nece nista bit. Vuko je se po terenu.Principatus je napisao/la:Gledam nesto ovu utakmicu jos jedanput upravo...i Vedu na krilu kao protiv Francuske, pouke iz proslih utakmica. Mada mozda i nije dobro gledati pred spavanje.
Sreća po Ibiševića što sam ja manjina,ja odgovorno tvrdim da je on najlošiji reprezentativac u omjeru klupske partije-reprezentativne partije.
Mada mišljenje o igraču se normalno mijenja sa vremenom i njegovim partijama,nekad bi te proglasili ludim da kažeš da Misimovića treba na klupu,a danas je sasvim solidan broj onih koji tako misle.
Mada mišljenje o igraču se normalno mijenja sa vremenom i njegovim partijama,nekad bi te proglasili ludim da kažeš da Misimovića treba na klupu,a danas je sasvim solidan broj onih koji tako misle.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.