RK Bosna

imeime
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la imeime » 13 okt 2009, 15:34

harmandic je najperspektivniji i mozda najbolji BIH igrac uz toromanovica. a to sto je potpisao ugovor s njima prije zavrsetka postojeceg nije nikakav prekrsaj. druga je stvar sto to nekome (bosni) ne odgovara, pa moze to prikazati kao nekakvu izdaju i sabotiranje ;)
imperator, prodavac magle

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 13 okt 2009, 15:51

imeime je napisao/la:harmandic je najperspektivniji i mozda najbolji BIH igrac uz toromanovica. a to sto je potpisao ugovor s njima prije zavrsetka postojeceg nije nikakav prekrsaj. druga je stvar sto to nekome (bosni) ne odgovara, pa moze to prikazati kao nekakvu izdaju i sabotiranje ;)
Bravo!
Postujem tvoje misljenje, tvoja 'zaključivanja na osnovu činjenica' i sve ostalo, ali nemoj MOLIM TE svog 'miljenika' stavljati uz ime MUHAMEDA TOROMANOVIĆA, ma koliko subjektivan bio i za koga navijao!
Toromanović je za tvog Adu neuporediv - u svakom pogledu. Zanemarimo klupske 'osjećaje' :arrow: vidi igre i ponašanje u reprezentaciji BiH, vidi klubove u kojima igraju i kako igraju (u kontinuitetu) ;)
Bosno moja poharana....

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 13 okt 2009, 15:53

Trigger je napisao/la:
smradex je napisao/la:Nije bosna odigrala lose, ali ne dade se na kraju..
...I da, kad vec izgubismo nekako mi drago da harmandic dade taj go za pobjedu, posebno nakon one drame oko odlaska iz bosne :) cisto zbog ovih ljudi iz uprave :twisted:
Uz svo postovanje Tvog misljenja nije mi jasno sto nekome, naravno ako je navijac RK Bosna BH GAS, moze biti drago koji igrac mu je dao 'pobjedonosni gol' zbog kojeg nasi momci, ekipa, izgubi utakmicu!?

Ne znam razloge, niti me interesuju, tvoje ljutnje na upravu kluba, ali cinjenica je da Adnan Harmandic 'prodao' svoj tadasnji klub - RK Bosnu - glavnom rivalu Gorenju potpisujuci (pred)ugovor s klubom protiv kojeg je trebalo tek igrati u prosloj sezoni!!!!
To je rijetko vidjena situacija u svijetu :evil: Pregovaras i potpisujes za protivnicki klub pred samu utakmicu u takmicenju koje jos nije okoncano! Velahavle.
Da se sad ne vracamo na to kako je odigrao (sabotirao) nekoliko utakmica nakon sto se 'provalila' njegova rabota s Gorenjem! :mrgreen:
Harmandić je vrlodobar (ne vrhunski) igrač ali karakter mu je.... :cry:

Volim te Bosnooooo!
Koga boli racku ba za karakter iako je danas sve bez karaktera
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 13 okt 2009, 15:57

MT87TM je napisao/la: Koga boli racku ba za karakter iako je danas sve bez karaktera
Ne zelim se umijesati u raspravu ali ovo sto si napisao je u najmanju ruku jadno :|
010 ISN'T JUST A CODE

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 13 okt 2009, 16:02

RK Gradacac je napisao/la:
MT87TM je napisao/la: Koga boli racku ba za karakter iako je danas sve bez karaktera
Ne zelim se umijesati u raspravu ali ovo sto si napisao je u najmanju ruku jadno :|
Haj molim te reci mi da ima karaktera karaker se ogleda u vazucoj moneti tj. u soldima.
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 13 okt 2009, 16:09

MT87TM je napisao/la:
Haj molim te reci mi da ima karaktera karaker se ogleda u vazucoj moneti tj. u soldima.
Kako kod koga, nismo svi isti...
010 ISN'T JUST A CODE

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 13 okt 2009, 16:09

MT87TM je napisao/la:
Trigger je napisao/la:
smradex je napisao/la:Nije bosna odigrala lose, ali ne dade se na kraju..
...I da, kad vec izgubismo nekako mi drago da harmandic dade taj go za pobjedu, posebno nakon one drame oko odlaska iz bosne :) cisto zbog ovih ljudi iz uprave :twisted:
Uz svo postovanje Tvog misljenja nije mi jasno sto nekome, naravno ako je navijac RK Bosna BH GAS, moze biti drago koji igrac mu je dao 'pobjedonosni gol' zbog kojeg nasi momci, ekipa, izgubi utakmicu!?

Ne znam razloge, niti me interesuju, tvoje ljutnje na upravu kluba, ali cinjenica je da Adnan Harmandic 'prodao' svoj tadasnji klub - RK Bosnu - glavnom rivalu Gorenju potpisujuci (pred)ugovor s klubom protiv kojeg je trebalo tek igrati u prosloj sezoni!!!!
To je rijetko vidjena situacija u svijetu :evil: Pregovaras i potpisujes za protivnicki klub pred samu utakmicu u takmicenju koje jos nije okoncano! Velahavle.
Da se sad ne vracamo na to kako je odigrao (sabotirao) nekoliko utakmica nakon sto se 'provalila' njegova rabota s Gorenjem! :mrgreen:
Harmandić je vrlodobar (ne vrhunski) igrač ali karakter mu je.... :cry:

Volim te Bosnooooo!
Koga boli racku ba za karakter iako je danas sve bez karaktera

Ma, ne moraš baš sve ljude tretirati prema sebi i svom 'nivou i misljenju' :shock:
Bosno moja poharana....

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 13 okt 2009, 16:14

Jarane moj karakter je stvarno strana rijec u sljedecim oblastima politika,muzika,biznis ,obrazovanje,sport ljudi samo idu za parama nema niko da cuva obraz jer takvo je drustvo i odgoj a jednu tvoju konstatciju necu komentirati jer ne znas kakav ja karakter imam itd
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 13 okt 2009, 16:18

MT87TM je napisao/la:Jarane moj karakter je stvarno strana rijec u sljedecim oblastima politika,muzika,biznis ,obrazovanje,sport ljudi samo idu za parama nema niko da cuva obraz jer takvo je drustvo i odgoj a jednu tvoju konstatciju necu komentirati jer ne znas kakav ja karakter imam itd
Upravu si da vecina ljudi u tim oblastima nema karaktera uopste. Ali to ne treba da bude tako i treba da se borimo protiv toga a ne da govorimo da nema karaktera cak i tamo gdje ima...
010 ISN'T JUST A CODE

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 13 okt 2009, 16:20

MT87TM je napisao/la:Jarane moj karakter je stvarno strana rijec u sljedecim oblastima politika,muzika,biznis ,obrazovanje,sport ljudi samo idu za parama nema niko da cuva obraz jer takvo je drustvo i odgoj a jednu tvoju konstatciju necu komentirati jer ne znas kakav ja karakter imam itd
Upravu si da vecina ljudi u tim oblastima nema karaktera uopste. Ali to ne treba da bude tako i treba da se borimo protiv toga a ne da govorimo da nema karaktera cak i tamo gdje ima...
Meni je prvo bitno biti covjek insan pa sve ostalo jer ces se lakse nositi sa insanom neko sa nekim neodgojenim neotesanim hostaplerom.Al to je realna slika naseg drustva koje je degradirano maximalno u svim sferama zivota i pucama po svim savovima.
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 13 okt 2009, 16:43

Zaista zelim da Ti se izvinim za sarkazam u mom postu, ali tako sam 'procitao' tvoj tekst! Do mene je. :oops:
Ne sumnjam u tvoj karakter, a u pravu si kad je u pitanju moral i karakter u oblastima koje si naveo.
Slazemo se u sustini, samo se izgleda nismo razumjeli 'od prve' :cry:

PS:
Za Harmandica i dalje isto mislim, bez imalo dileme.
Bosno moja poharana....

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 13 okt 2009, 16:51

Trigger je napisao/la:
Zaista zelim da Ti se izvinim za sarkazam u mom postu, ali tako sam 'procitao' tvoj tekst! Do mene je. :oops:
Ne sumnjam u tvoj karakter, a u pravu si kad je u pitanju moral i karakter u oblastima koje si naveo.

PS:
Ma ok je. Kaze Ivan Cankar "I prijateljima treba reci istinu u lice" pa tako i razjasniti o Harmandicu da je izradio Bosnu
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 13 okt 2009, 17:03

MT87TM je napisao/la:
Trigger je napisao/la:

PS:
Ma ok je. Kaze Ivan Cankar "I prijateljima treba reci istinu u lice" pa tako i razjasniti o Harmandicu da je izradio Bosnu
A, bogami, izradio je 'igračina' Harmandić i Bosnu, i Hercegovinu - reprezentaciju BiH - kad se izivljavao protiv Italije i unistio nam sve sanse.... :mrgreen:
Bosno moja poharana....

Dado64
Kontakt:

Post Postao/la Dado64 » 13 okt 2009, 18:02

A majketi, Trigger ima li i jedan igrač da ti odgovara osim Jaškića?

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 13 okt 2009, 18:38

Dado64 je napisao/la:A majketi, Trigger ima li i jedan igrač osim Jaškića odgovara?
Kad vec tako lijepo pitas, onda da ti odgovorim.
Prvo, da bolje citas 'vidio' bi npr. Toromanovica :shock:
Dalje, za Jaskica nikad nisam reako da mi se 'svidja' (ili 'odgovara') osim kad smo ga poredili s Melicem (napisao sam da mislim da je kvalitetniji, ali sad vise i nisam toliko siguran!?).

Inace, u reprezentaciji BiH (ogranicicu se samo na te igrace) volim i navijam za sve igrace kad 'ginu' za drzavni dres, a o ukusima nije bas uputno raspravljati.
Ipak, evo ti mojih "favorita" u repki:
Enid Tahirovic (dok se nije oprostio), Muhamed Toromanovic, Nebojsa Grahovac, Vukasin Stojanovic, Deni Velić, Darko Martinovic , kao i Tarik Međić i Goran Garić zbog svog potencijala.
'Odgovaraju' mi i Mirsad Terzić i Damir Doborac uz malu primjedbu da prvi ne pruza u repki ono sto pruza u svojim klubovima, a Damir cesto pretjeruje u soliranju sto nije dobro u repki. Da, tu je i Nikola Prce koji je veliki borac, zna rukomet, ali nije upotpunosti igrac po 'mom ukusu' - sta ces. Blizu njih je i Adnan Jaškić (u 'starom izdanju') jer nemamo bas neku alternativu za njega, mada mladjahni Velic 'nadolazi'.

Oni koji nisu po 'mom ukusu' (hajde da kazem kao ti - ne odgovaraju mi bas) su:
Vladislav Veselinov jer nista posebno ne pruza ni u odbrani ni u napadu; Branislav Obradovic zbog tromosti i odnosa prema repki, Bakir Buljugija zbog 'samozivosti' i limitiranosti, te Adnan Harmandic koji samo 'igra za sebe', slab je organizator igre i po vokaciji je više bek šuter, odbrana mu je kriza, za njega je kolektivizam nepoznat termin, a njegova 'borbenost' u napadu je, najčešće, 'zabijanje' u protivničku odbranu vrlo često bez ikakvog rezona i samo sa zeljom da sam 'uradi sve'...a da ne govorim kad 'izgubi kompas' pa se počne 'ispucavati'... Ne tvrdim da Harmandić nije vrlodobar, pa možda i odličan, igrač ali s obzirom da govorimo o 'ukusima' - onda Harmandić, definitivno, nije po mom ukusu (a to i nije toliko bitno).

Ostale ne bih komentarisao, nisu standardni, treba za neke vremena, a neki cesto zalutaju u repku (Pijetlovic, Čakić, Kerezović...).

Eto, opsirno (po obicaju, sto bi napisao "Bandit" :) ) sam ti 'odgovorio', a sad 'navalite' s kritikama i svim ostalim sto slijedi ;)
Bosno moja poharana....

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 18 okt 2009, 16:01

Joj kako ne volim gledati Bosnu, svaki put se bezveze iznerviram. :x
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 18 okt 2009, 16:08

BOS 10-20 LOE eee svasta pa zar su toliki pehovi...CCCCC, do kraja ce biti 2o razlike nazalost :P
mB!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 okt 2009, 16:20

Rekao sam ja da protiv Njemaca nemamo šanse. Samo da ne bude katastrofalno. Po belaju i Eurosport prenosi ovu utakmicu. I sada mi ona utakmica iz Slovenije u glavi aaaaaaaa :oops: :cry:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 okt 2009, 17:15

Jeste RNL jak, ali da ce nas na nasem terenu rastaviti na proste faktore to nisam ocekivao. Ipak smo i Portlandu i Ciudad Realu pruzili na domacem terenu veci otpor. Protiv RNL-a i Vezprema su se ocekivala cetiri poraza, no ipak ne gubim nadu da mozemo otici kao cetvrti u ovoj grupi jedan krug dalje, no ako se i to ne desi nadam se da ce ekipe korz rad s Smajagicem napredovati i da ce za sljedece sezone otici jednu stepenicu dalje. Jer sto se tice prvenstva BiH mislim da prvak poznat.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 okt 2009, 18:00

Lowen su po meni na jednom nivou kakav ima Kiel. A zna se da je Kiel godinama top 3 u Europi. Nesretno gube finala od onih cigana. Dobro Lowen kao prvi, to je okej. Moramo Slovence dobiti kod kuće sa 2 i više razlike a sa onim Poljacima ići na pobjedu. Ko zna možda i Mađare možemo nekako iznenaditi. Nekako mislim , relano i po snazi ekipe.

Lowen, Ves~, Cha~, Bosna, Poljaci, Slovenci.

iako su ovi Poljaci zeznuti čim su uzeli bod u Njemačkoj kog Lowena.

Ostaje sve otvoreno, trenutno je Bosna 6 na tabeli, ali nada zadnja umire.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.