rio_Ferdy88 je napisao/la:Shvatam frustraciju i razočarenje, ali pretjerivanje je reći da je ovaj poraz kraj jedne ere ili nešto takoamerosm je napisao/la:Mislim da se polahko ali sigurno blizi kraj ere BB-a i pic.kice od QB-a i da je doslo vrijeme da se nakon ove sezone pronadju nova rijesenja. Volim Patriotse svim srecem, ali se iskreno nadam da ce nas Jetsi dobiti u ove dvije utakmice i da necemo izboriti PO, da to Kraftu otvori oci i da vidi da mora nesto mijenjati.
Patriotsi su i prije BB-a i pic.kice Brady-a igrali u SB-u i igrace opet. Opet kada malo bolje razmislim sta bi mi u PO-u sa ovakvom igrom.![]()
Prve dvije pozicije su vec rezervisane za Ravense i Texanse i realno protiv njih nemamo sansi.
Odgovorno tvrdim da se mi sa ovog foruma okupimo da bi uspjeli protiv odbrane Patriotsa postici preko 20 poena.![]()
Ipak nije ni prvi ni zadnji poraz Patsa, a puno je lakše probaviti poraz sada nego npr da se isti desio u PO ili SB kao protiv Giantsa![]()
Nije još ništa ni blizu riješeno što se tiče divizije ali i PO, jer pobjeda nad Jetsima će biti prioritet i sigurno će i Brady i BB poraditi na greškama i ne dopustiti da se ovo od sinoć ponovi, pogotovo igra u red zone i greške sa korištenjem timeouta, što nas je koštalo ona 3 poena na kraju prvog pol i samim time i pobjede na kraju![]()
Niko za sada ne briljira u AFC-u da se može reći d aje apsolutni favorit, jer i Ravensi nisu u nekoj formi iako imaju odličan omjer, a kako izgleda izgubili su i Webba i Lewisa, zbog povreda na duže vrijeme, Webba za sezonu![]()
A Packersi (koji su na 3-3 kao i mi) su pokazali kako se igra protiv Texansa, tako da i nema nekog apsolutnog favorita u AFC-u, i ništa još nije gotovo tako da nema smisla govoriti o nekom ispadanju iz trke za PO, sa ovim porazom, jer je to poraz od momčadi iz NFC-a tako da ne odlučuje puno u eventualnom tiebreakeru, u slučaju istog omjera sa nekom ekipom iz AFC-a![]()
3 tekme koje smo izgubili ukupnom razlikom od 4 poena (nekim promašenim FG i lošim odlukama) i nisu stvarno mjerilo pravog odraza snaga, jer imamo isti omjer, sa npr Billsima iako smo ih poderali na njihovom terenu![]()
Sigurno da secondary u ovom trenutku predstavlja najveći problem, ali treba uzeti u obzir da su sinoć na onom zadnjem TD Shawksa, kod nas u secondaryu na terenu bili rookies Ebner i Wilson, zbog povreda Chunga i Gregorya![]()
![]()
Velika greška BB-a je bila puštanje Samuela da ode nakon onog SB, jer je nakon prvog poraza od Giantsa najviše odlazaka bilo upravo u odbrani, neki od ključnih igrača i nosilaca igre su nas napustili, i od tada jednostavno nismo uspjeli naći prave zamjene za njih, pogotovo u secondaryu(Harrison)
Sve si objasnio, i ja nakon prospavane noći drukčije razmišljam. Biti će teško ali nadam se da ćemo se izvući i dignuti iz mrtvih. Samo treba svoje greške ispraviti i bit će OK