Mi u Zepcu imamo stadion kakav pola Premijerligasa sanjazamorano je napisao/la:Jok eto treba u Žepču stadion napravitJack777Pott je napisao/la:Mislim da samo photoshopirane slike Bilinog polja nadilaze broj maketa Grbavice. Koliko zelja za ta dva stadiona ima to je cudo jedno
![]()
Na tri sprata
Imaju li slike gdje i maketa stadiona.sonik24 je napisao/la:Igman s Ilidze bi trebao imat najljepši mali stadion u regiji, radovi na tribinama uveliko u toku, travnjak ko na Anfieldu.
Šta sad opet BilinoMajklRounder je napisao/la:Kako još uvijek ne zvanično saznajemo na proljeće počinje rekonstrukcija Bilinog Polja. To znači da istok, jug i sjever se proširuju na kapacitet tribine Zapada. Ukupan kapacitet će iznositi 30 000 sjedećih mjesta ali i čitavo Bilino Polje će biti nadkriveno. Donacija za rekonstrukciju stadiona stigla je od FIFA-e i UEFA-e kao što je bilo i za izgradnju prvog trening centra u BiH koji se danas nalazi na Crkvičkom brdu.
Zato što NK Čelik igra na Bilinom polju, a ne Borac.samo_lijevo je napisao/la:Sto sada nisu prekrili grb Celika?![]()
![]()
![]()
Stide se Borca
Gdje ces bolan onakav lijep grb prekritisamo_lijevo je napisao/la:Sto sada nisu prekrili grb Celika?![]()
![]()
![]()
Stide se Borca
I komentator na bht1 je isto spominjao to da ce poceti rekonstrukcija BP na proljeće ...Nimla_RZ je napisao/la: @MajklRounder Izvor? Samo tako se kod nas može i izgradit, ovako s našim parama teško (primjer u Tuzli), gradili bi ga godinama. I Centar za reprezentaciju je stao, ne znam šta je problem, jel Savez mora dati pare za završetak radova ili i to finansira UEFA?
Nimla_RZ je napisao/la:Zato što NK Čelik igra na Bilinom polju, a ne Borac.samo_lijevo je napisao/la: Sto sada nisu prekrili grb Celika?![]()
![]()
![]()
Stide se Borca
@MajklRounder Izvor? Samo tako se kod nas može i izgradit, ovako s našim parama teško (primjer u Tuzli), gradili bi ga godinama. I Centar za reprezentaciju je stao, ne znam šta je problem, jel Savez mora dati pare za završetak radova ili i to finansira UEFA?
Imal bujruma, kad budemo igrali protiv Grcke??AllGunsBlazing je napisao/la:
Evo jos jedna od mene, odavde sam gledao utakmicu, zanimljiv pregled igre dobijes.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.