Rekonstrukcija stadiona u BiH

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 okt 2012, 17:25

Tuziti cu vas zbog autorskih prava. :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 15 okt 2012, 18:48

zamorano je napisao/la:
Jack777Pott je napisao/la:Mislim da samo photoshopirane slike Bilinog polja nadilaze broj maketa Grbavice :lol: . Koliko zelja za ta dva stadiona ima to je cudo jedno :mrgreen:
Jok eto treba u Žepču stadion napravit :lol: :lol: Na tri sprata :D
Mi u Zepcu imamo stadion kakav pola Premijerligasa sanja :mrgreen: . Istina da nam ne treba ni takav, al samo kazem da ljudi bas imaju hrpu zelja za ta dva stadiona. Doduse, i ja sam medju onim koji zele Grbavicu u novom ruhu :mrgreen:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 16 okt 2012, 17:32

Firma Malcom dobila posao, uskoro nove stolice na zapadu
Sapunica radnog naslova "ugradnja stolica na zapadnoj tribini stadiona Asim Ferhatović Hase" uskoro će dobiti sretan kraj. Kompanija Malcom će dobiti posao ugradnje 12.000 stolica nakon što je lukavačka firma Kraning odustala od žalbe.

Kako nam je rekao direktor kompanije Malcom iz Sarajeva Enver Malagić, ta je firma spremna za početak radova, ali čeka potpisivanje ugovora s Javnom ustanovom Centar za sport i rekreaciju.

"Sve je spremno. Osigurali smo bankovnu garanciju, a dobavljači će vrlo brzo reagovati", rekao je Malagić za naš portal. On je dodao da nakon potpisivanja ugovora treba skinuti i uskladištiti postojeće stolice sa zapadne tribine stadiona Koševo. Prema njegovim riječima, za kompletan posao zamjene stolica potrebno je od 20 do 28 dana.

Podsjećamo da je tender za izbor najpovoljnijeg ponuđača dva puta "obaran" zbog prigovora firmi i prekoračenja budžeta. Treći put je kompanija Kraning iz Lukavca uložila žalbu, od koje je i odustala, o čemu je Ured za razmatranje žalbi obavijestio JU CSR i kompaniju Malcom.

U posljednjem razgovoru za naš portal direktorica JU CSR Jasmina Polić je rekla da će posao koštati 266.000 KM, a CSR je osigurao potrebna sredstva. Podsjećamo da je Nogometni savez BiH 31. jula izdvojio nedostajućih 52.000 KM za postavljanje 12.000 stolica na zapadnoj tribini.

266000 KM ovo nesto pravo skupo
NO PYRO NO PARTY

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 okt 2012, 22:19

Sto sada nisu prekrili grb Celika? :oops: :oops: :oops:
Stide se Borca
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 16 okt 2012, 23:18

Igman s Ilidze bi trebao imat najljepši mali stadion u regiji, radovi na tribinama uveliko u toku, travnjak ko na Anfieldu.

MajklRounder
Kontakt:

Post Postao/la MajklRounder » 16 okt 2012, 23:34

Kako još uvijek ne zvanično saznajemo na proljeće počinje rekonstrukcija Bilinog Polja. To znači da istok, jug i sjever se proširuju na kapacitet tribine Zapada. Ukupan kapacitet će iznositi 30 000 sjedećih mjesta ali i čitavo Bilino Polje će biti nadkriveno. Donacija za rekonstrukciju stadiona stigla je od FIFA-e i UEFA-e kao što je bilo i za izgradnju prvog trening centra u BiH koji se danas nalazi na Crkvičkom brdu.
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 okt 2012, 23:34

sonik24 je napisao/la:Igman s Ilidze bi trebao imat najljepši mali stadion u regiji, radovi na tribinama uveliko u toku, travnjak ko na Anfieldu.
Imaju li slike gdje i maketa stadiona.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 16 okt 2012, 23:38

MajklRounder je napisao/la:Kako još uvijek ne zvanično saznajemo na proljeće počinje rekonstrukcija Bilinog Polja. To znači da istok, jug i sjever se proširuju na kapacitet tribine Zapada. Ukupan kapacitet će iznositi 30 000 sjedećih mjesta ali i čitavo Bilino Polje će biti nadkriveno. Donacija za rekonstrukciju stadiona stigla je od FIFA-e i UEFA-e kao što je bilo i za izgradnju prvog trening centra u BiH koji se danas nalazi na Crkvičkom brdu.
Šta sad opet Bilino :lol: Pa dokle ba više :lol: Nema to smisla,opet :D :D :D Svake godine rekonstrukcija :D
::::SAMO ČELIK::::

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 16 okt 2012, 23:39

samo_lijevo je napisao/la:Sto sada nisu prekrili grb Celika? :oops: :oops: :oops:
Stide se Borca
Zato što NK Čelik igra na Bilinom polju, a ne Borac.

@MajklRounder Izvor? Samo tako se kod nas može i izgradit, ovako s našim parama teško (primjer u Tuzli), gradili bi ga godinama. I Centar za reprezentaciju je stao, ne znam šta je problem, jel Savez mora dati pare za završetak radova ili i to finansira UEFA?
Čelik Zenica 1945

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 16 okt 2012, 23:40

samo_lijevo je napisao/la:Sto sada nisu prekrili grb Celika? :oops: :oops: :oops:
Stide se Borca
Gdje ces bolan onakav lijep grb prekriti :D :D Što je lijepo,ne prekriva se to :D
::::SAMO ČELIK::::

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 16 okt 2012, 23:41

Spaho je u prijenosu nešto pričao o proširenju, koje bi trebalo krenuti na proljeće. al' nije detaljisao. bar koliko sam ja uspio upratiti...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 16 okt 2012, 23:42

Nimla_RZ je napisao/la: @MajklRounder Izvor? Samo tako se kod nas može i izgradit, ovako s našim parama teško (primjer u Tuzli), gradili bi ga godinama. I Centar za reprezentaciju je stao, ne znam šta je problem, jel Savez mora dati pare za završetak radova ili i to finansira UEFA?
I komentator na bht1 je isto spominjao to da ce poceti rekonstrukcija BP na proljeće ...
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 okt 2012, 23:43

Proširenje BP ????
Lijepo je čuti o tome da se priča, a kamo li da se počne nešto konkretno dešavati, ako sam dobro shvatio
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 16 okt 2012, 23:43

Nimla_RZ je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la: Sto sada nisu prekrili grb Celika? :oops: :oops: :oops:
Stide se Borca
Zato što NK Čelik igra na Bilinom polju, a ne Borac.

@MajklRounder Izvor? Samo tako se kod nas može i izgradit, ovako s našim parama teško (primjer u Tuzli), gradili bi ga godinama. I Centar za reprezentaciju je stao, ne znam šta je problem, jel Savez mora dati pare za završetak radova ili i to finansira UEFA?

Sto se tice centra zapelo je kod saveza,.UEFA ce uskoro dati i poslijednju donaciju ali i savez mora izdvojiti neku cifru,kada se to i ako zavrsi opcina Zenica ce srediti prilaz centru..

MajklRounder
Kontakt:

Post Postao/la MajklRounder » 16 okt 2012, 23:46

Ma nece ova repka u skorije vrijeme nigdje maket iz Zenice mozda jedino da prijateljske igra u Sarajevu ... :lol:
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 16 okt 2012, 23:51

slika

'vake 4 i ja zadovoljan. :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 okt 2012, 00:46

slika

Evo jos jedna od mene, odavde sam gledao utakmicu, zanimljiv pregled igre dobijes.
Celik!3,2,2.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 17 okt 2012, 10:18

Šta hoćeš bolje? Sve se vidi. Yebote, ne moraš ni kupovat kartu, samo odeš na Lamelu. :lol:
Čelik Zenica 1945

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 17 okt 2012, 12:01

AllGunsBlazing je napisao/la:slika

Evo jos jedna od mene, odavde sam gledao utakmicu, zanimljiv pregled igre dobijes.
Imal bujruma, kad budemo igrali protiv Grcke??

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 okt 2012, 12:34

Jel Emir onaj s bakljom na prozoru što je bio :?: :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.