Išao sam sad 7-8 stranica unazad da ne moram pitati, ali nema, pa ako vam nije teško...

Hvala !
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Može li i meni na pp?raul-zakon je napisao/la:Ljudi, znam da je vjerovatno dosad bilo 1000 puta, ali ima li neko patch naše lige, da mi spremi u pp.
Išao sam sad 7-8 stranica unazad da ne moram pitati, ali nema, pa ako vam nije teško...![]()
Hvala !
naravno da može. ja sam igrao fm na svom laptopu koji jedva ima 256 mb rama.soxx je napisao/la:Da li moze ova igrica na sljedeci komp..
2,5 ghz procesor intelov
giga rama ( dodam sutra jos 512 ako ga bude primilo onda 1,5 )
Te ova neka graficka..
Intel (R)82915G/GV/910GL/ Express Chipset
Memory: 128
fm bosnia brate,registrujes se i skines update BH LIGUraul-zakon je napisao/la:Ljudi, znam da je vjerovatno dosad bilo 1000 puta, ali ima li neko patch naše lige, da mi spremi u pp.
Išao sam sad 7-8 stranica unazad da ne moram pitati, ali nema, pa ako vam nije teško...![]()
Hvala !
znam ja naci da dobijes original dzabereformer je napisao/la:ako nekome nije teško da mi da pravi link za skidnje 12-ke. Hvala unaprijed
Kad biraš database, izaberi 'Custom'. Tu ćeš imati Load players from..raul-zakon je napisao/la:Još jedno pitanje...
Pošto sam opet install. FM i sad hoću da igram sa BiH repkom, gdje ima ono "Load all players from" i da onda ja označim BiH.
Jer ovako je bezze igrati, ne može mi naći Pandžu, Zukanovića, Šunjića...a igram na Large Database.![]()
Na prošlim je bilo, ali na ovom FM-u to ne mogu naći.
Hvala puno majstore.TheVerminator je napisao/la:Kad biraš database, izaberi 'Custom'. Tu ćeš imati Load players from..raul-zakon je napisao/la:Još jedno pitanje...
Pošto sam opet install. FM i sad hoću da igram sa BiH repkom, gdje ima ono "Load all players from" i da onda ja označim BiH.
Jer ovako je bezze igrati, ne može mi naći Pandžu, Zukanovića, Šunjića...a igram na Large Database.![]()
Na prošlim je bilo, ali na ovom FM-u to ne mogu naći.
Nema na čemuraul-zakon je napisao/la:Hvala puno majstore.TheVerminator je napisao/la:Kad biraš database, izaberi 'Custom'. Tu ćeš imati Load players from..raul-zakon je napisao/la:Još jedno pitanje...
Na prošlim je bilo, ali na ovom FM-u to ne mogu naći.![]()
Možda je bezobrazno ali, imaš li odgovor na ovo prvo pitanje, patch naše lige?
Hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala !bosanac23 je napisao/la:http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... le&id=5930
evo ovde imate nasu ligu, i objasnjenje kako da radi, idete ovde My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\editor data folder. ko nema ovaj editor data jednostavno neka napravi desni klik new file i napise editor data
raul-zakon je napisao/la:Hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala !bosanac23 je napisao/la:http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... le&id=5930
evo ovde imate nasu ligu, i objasnjenje kako da radi, idete ovde My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\editor data folder. ko nema ovaj editor data jednostavno neka napravi desni klik new file i napise editor data
Svaka cast kralju...ovo je vrh na vrhu vrhova vrha vrhMrBlackHoleMoon je napisao/la:Ne znam jel neko prije stavio, ali evo menadžera za Android, prejako je, ubilo se![]()
http://thepiratebay.se/torrent/7178043/ ... .3_Android" onclick="window.open(this.href);return false;
p.s. Samo instalirati i pustiti da downloaduje fileove, zato obavezno na WI-Fi biti prikopčan prilikom instalacije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.