FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la dr.adnan » 13 okt 2012, 17:14

"Teško je reći kada ću biti spreman. Radimo sve što možemo. Ali situacija definitivno nije tako loša", rekao je Robben, koji, očekuje se, neće biti spreman niti za sljedeće, 8. bundesligaško kolo u kojem Bayern 20. oktobra gostuje kod Fortune Düsseldorf.
Sent from my Philips Smart TV.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 13 okt 2012, 17:37

HzBvB je napisao/la:
PS: Evo da vidite da mi niste toliko mrski ...dat cu Vam od sebe jednu kvotu za veceras, iskoristite to !
Ja sam Dr.za kladionicu zna ovaj "sokac" s vase podteme ....
Grcka-BiH 1 ili tacan rezultat 2:0 Strijelci Karagunis 35 penal i Samaras 56 glavom nakon prekida !
Budite pozz i nemojte se nervirat dzaba vcrs ! ;)
Toliko o tvome doktoratu...

Nego da li neko ima informaciju da li ce Alaba odigrati utakmicu za Austrijance? Izgleda da je on poprilicno fit i da bi za kolo-dva mogao vec nastupati i za Bayern!
Stern des Südens

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 okt 2012, 18:34

proFCB je napisao/la:
Nego da li neko ima informaciju da li ce Alaba odigrati utakmicu za Austrijance? Izgleda da je on poprilicno fit i da bi za kolo-dva mogao vec nastupati i za Bayern!
Hm, jes' da je jutros otisao u Austriju.. Hoce li igrati odmah u utorak, pitanje je kako su se dogovorili Jupp i austrijski selektor... :D Uglavnom, on je odigrao ovu prijateljsku protiv Hachinga svih 90 minuta, i nije bilo problema..sto se fizicke spreme tice. Jos mu fali utakmica da dostigne onu formu prije povrede.. :) Ipak je bio out 12 sedmica..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 13 okt 2012, 19:08

Koja premoc u pola polusezone mi dolazimo do pojacanja...sad ce Alaba bit ready,a ceka se jos i Gomez da se vrati,jer koliko god dobro ga mijenjao Mandzo,mislim da ce Gomez dobiti priliku da povrati prvog napadaca u ekipi!!!

Mali Kroos je fucking machine!!!
Stern des Südens

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 13 okt 2012, 19:25

Sve covjekove emocije u jednom videu :o :o
Obavezno da svako pogleda

MIA SAN MIA

[youtube][/youtube]
Thomas Müller - Fußballgott

shaqiri11
Kontakt:

Post Postao/la shaqiri11 » 13 okt 2012, 19:39

gledao sam ovaj video sve do utakmice sa celzijem i ugasio ga. jednostavno ne mogu preboljeti onaj poraz, reprizu utakmice 19 maja nikad nisam pogledao niti mislim da hocu.
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 13 okt 2012, 19:48

:(

ja sam samo premotao dalje taj dio

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 okt 2012, 22:03

Bogami Slomka preko medija flertuje sa Bayernom i ni jedna se strane ne stedi sa komplimentima. Ja i dalje mislim da je Slomka odlican trener, ali je i dan danas podcjenjen u Njemackoj javnosti i smatraju ga laptop trenerom.

Ja licno mislim da bi on bio odlicno rijesenje za Bayern i da bi on i Motzki bili odlicna kombinacija - mada imam osjecaj da ce Motzki kao i Magath naredne sezone upravi reci da nije pronasao idealno rijesenje za klupu Bayerna i da je on spreman obavljati obje funkcije u klubu - s tim da bi UH bio ukljucen u transfer politiku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 13 okt 2012, 23:00

Ne znam kako bi Slomka(koji je odlican trener ) izdrzao pritisak vodjenja najveceg kluba Njemacke i jednog od najvecih klubova svijeta.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 okt 2012, 23:11

don_burza je napisao/la:Ne znam kako bi Slomka(koji je odlican trener ) izdrzao pritisak vodjenja najveceg kluba Njemacke i jednog od najvecih klubova svijeta.
Fino taj je covjek izdrzao Schalke i haos koji je tada vladao, jos je imao Assauera koji mu se stalno mijesao u rad i opet je Schalke imao odlicne rezultate. Takodjer je imao mu.da da Neura pored Rosta ostavi na golu, i ako je cijela javnost bila protiv tog poteza koji se kasnije ispostavio kao odlican.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 13 okt 2012, 23:19

U svim klubovima svijeta uprave klubova su tu da naprave profit , da zarade i povecaju popularnost

Uprava Bayerna zivi za taj klub . Od Uli Henesa do domara na AA svi disu kao jedan . Oni kao poslodavci stvore toliki pritisak na trenera da je mali broj onih koji to mogu izdrzati. Mislim da bi i Murinjo poludio nakon godinu dana

ne znam opet sta bi tu Slomka jer Bayern nije Schalke a Rumenige i Henes nisu Asauer

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 okt 2012, 01:20

slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 okt 2012, 14:11

Slomka je najbolji taktičar u Njemačkoj. Što se taktike tiče, tu mu nema ravnog, pa čak možda i šire. On je više smiren tip, ne ističe se previše, širi pozitivnu energiju i nekako ima drugarski odnos s igračima, ali stvari mu opet teško izmiču kontroli. Naravno da bi Slomka bio dobro rješenje, koje bi ja pozdravio, možda mi je on čak i prva želja. Male sumnje uvijek mogu postojat oko toga kako bi se snašao kod nas s velikim zvijezdama, posebnim okruženjem, ali imao bi dobre šanse. Po pitanju trenera u Bayernu, nikad ništa ne možete 100 % garantovat, ali recimo da sam ja u Slomku 90 % ubjeđen.

Slomka je kad bolje pogledamo napravio zaista velike stvari, a i mlad je još trener: četvrtfinale LP sa Schalkeom, plasman s Hannoverom u EL je već bio ogroman uspjeh, a on je još stigao do četvrtfinala ovog takmičenja, pa je onda još ponovio plasman opet u EL. Iz ove ekipe on izvlači maksimum, a samo zamislite šta bi bilo da maksimum, maksimuma izvuče iz naše ekipe. :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 okt 2012, 17:00

Ja bi prije rekao da je Klopp najbolji takticar u Njemackoj ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 okt 2012, 17:03

M4kaveli je napisao/la:Ja bi prije rekao da je Klopp najbolji takticar u Njemackoj ..
Klopp ima druge jače strane. Sjajan motivator, on diže ekipu psihološki, zna ih napalit, moralisat, napucat fizičkom spremom. A Slomka taktički zna najbolje postavit ekipu, zna odlično odigrat na rezultat.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 14 okt 2012, 18:07

@ effe_sa i @ schweini, u ova dva dana nisam stigao sve upratiti i odgovoriti a nažalost ne mogu niti sad. Odgovorit ću vam kasnije ili tek sutra, sorry, jednostavno nisam stigao.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 14 okt 2012, 18:19

Fini su njih dvojica al' sta cemo sa Guardilom.I on je mozda u opticaju,nista nije iskljuceno :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 15 okt 2012, 16:57

A vi svi vec otpisali don Jupp-a???
Stern des Südens

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 okt 2012, 19:00

proFCB je napisao/la:A vi svi vec otpisali don Jupp-a???
Ma 99 % je da on neće produžit ugovor, to mislim svi u klubu znaju (bar oni glavni, oni koji trebaju znati :) ). Samo se čeka kraj sezone da se to objavi. I Jupp se već dovoljno crpi i troši u ovim godinama i sada je potrebna svježina na klupi, a nadam se da će se on uspješno oprostit od kluba, još po koja titula bi bila kruna njegove dosta uspješne trenerske karijere. ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 okt 2012, 19:30

Hebo salataru - ionako ih imate previse :D :D - da je ove godine nekako da uzmete klempu i time da se vrati nepravda iz protekle sezone.

Ja kazem da ce Sammer biti novi trener i da ce obavljati slicnu funkciju kao Magath u Vukojebini.Sto se Guardiole tice ukoliko ne bude znao Njemacki jezik nece biti novi trener Bayerna jer je to jedan od uslova UH-a i ostatka ekipe.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.