NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: NFL
Ako Billsi ovo dobiju svi će u diviziji imati omjer 3-3
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Giantsi ubili 49
, odlična utakmica i još bolje je što su konkureti izgubili. 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Secondary briljirao u Seattlu
Bolje bi mi, fanovi Patsa sa foruma odigrali od njih
A Brady sa onim int groundingom(i int u in zoni u drugom pol) na kraju prvog poluvremena zaHebo stvari, kad smo trebali uzeti 3 poena i završiti bez ove drame
Opet ponavljamo užasnu 4/4 i očito je da negdje postoji problem, na šta će BB da im očita bukvicu

Bolje bi mi, fanovi Patsa sa foruma odigrali od njih

A Brady sa onim int groundingom(i int u in zoni u drugom pol) na kraju prvog poluvremena zaHebo stvari, kad smo trebali uzeti 3 poena i završiti bez ove drame

Opet ponavljamo užasnu 4/4 i očito je da negdje postoji problem, na šta će BB da im očita bukvicu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ZNACI ZIJANISE PATRIOTSI
...svasta fakat NFC dominira nad AFC ove godine i to podobro... nema u AFC tri dobre ekipe majkemi
Bearsi od nocas usamljeni na prvoj poziciji NFL NORTH-a

Bearsi od nocas usamljeni na prvoj poziciji NFL NORTH-a

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
Ti si pick.a Thomaseeee, Thomaseee, Thomaseee! Ti si pick.a Thomase, Thomase, Thomaseeee! 

SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
-
- Kontakt:
@randy, dobar potpis. Očekivao sam nešto takvo od tebe
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- SaltCityAttack
- Kontakt:
brate sad ce Edin doci cuvaj serandy_moss je napisao/la:Ti si pick.a Thomaseeee, Thomaseee, Thomaseee! Ti si pick.a Thomase, Thomase, Thomaseeee!

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Bravo pic.kice. Da Bog da nas Jetsi naredne sedmice rastavili na proste faktore. Bolje je i da ne ulazimo u PO.
Imas +14 u posljednjoj cetvrtini i opet izgubis utakmicu. Najveci krivac je pic.kica Brady i napad. Odbrana u tri uzastopna navrata zaustavlja napad Seahawska, ali oni u redzoni su bili u stanju postici samo 6 poena.
Mislim da je doslo vrijeme da Kraft BB-u oduzme neke ovlasti, a to se posebno odnosi na biranje secondry-a na draftu.
Imas +14 u posljednjoj cetvrtini i opet izgubis utakmicu. Najveci krivac je pic.kica Brady i napad. Odbrana u tri uzastopna navrata zaustavlja napad Seahawska, ali oni u redzoni su bili u stanju postici samo 6 poena.
Mislim da je doslo vrijeme da Kraft BB-u oduzme neke ovlasti, a to se posebno odnosi na biranje secondry-a na draftu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
A yebem ih nesposobne. Obrana 3/4 napokon izgleda pristojno a napad zakaže. U zadnjoj po običaju sve zakazalo
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- SheldonCooper
- Kontakt:
6 sackova i 3 INT , odlična utakmica defanzivne linije Giantsa. Bradshaw odličan. 49ersi nisu imali nikakve šanse večeras. Za Giantse slijede utakmica protiv Redskinsa 21.10 i Cowboysa sedam dana poslije, bit će zanimljivo 

I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- randy_moss
- Kontakt:
Ne bojim se, nije on u zivotu propustio priliku malo podj.ebavati, ali ima svako pravo ovog svijeta.SaltCityAttack je napisao/la:brate sad ce Edin doci cuvaj serandy_moss je napisao/la:Ti si pick.a Thomaseeee, Thomaseee, Thomaseee! Ti si pick.a Thomase, Thomase, Thomaseeee!
Mada sta god rekao za New England, je mila majka sta je meni na jeziku.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
los dan za tebe NYY pa PatriotsiSirAlexFerguson je napisao/la:A yebem ih nesposobne. Obrana 3/4 napokon izgleda pristojno a napad zakaže. U zadnjoj po običaju sve zakazalo

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Mislim da se polahko ali sigurno blizi kraj ere BB-a i pic.kice od QB-a i da je doslo vrijeme da se nakon ove sezone pronadju nova rijesenja. Volim Patriotse svim srecem, ali se iskreno nadam da ce nas Jetsi dobiti u ove dvije utakmice i da necemo izboriti PO, da to Kraftu otvori oci i da vidi da mora nesto mijenjati.
Patriotsi su i prije BB-a i pic.kice Brady-a igrali u SB-u i igrace opet. Opet kada malo bolje razmislim sta bi mi u PO-u sa ovakvom igrom.
Prve dvije pozicije su vec rezervisane za Ravense i Texanse i realno protiv njih nemamo sansi.
Odgovorno tvrdim da se mi sa ovog foruma okupimo da bi uspjeli protiv odbrane Patriotsa postici preko 20 poena.
Patriotsi su i prije BB-a i pic.kice Brady-a igrali u SB-u i igrace opet. Opet kada malo bolje razmislim sta bi mi u PO-u sa ovakvom igrom.

Odgovorno tvrdim da se mi sa ovog foruma okupimo da bi uspjeli protiv odbrane Patriotsa postici preko 20 poena.
- randy_moss
- Kontakt:
Giantsi su pokazali da je bitno ko tempira najbolju formu u decembru.
Ali gledajuci bezdusne pickic.e (cast izuzecima), pocinjem se pitati koliko cu se puta onda jos razocarati do decembra.
Rice izvede fintu glavom, slomi Wilsonu kicmeni stub citav. Najgore je sto ti ne vidis nikakvu razliku izmedju Peytona Manninga i je.benog Russella Wilsona. Ovaj indijanac je danas licio na Manninga. Neka elitni bace po 300-320 yardi. Neka levati bace 200 yardi. Jok, protiv Patriotsa je 300yds norma.
Zadnji QB kojeg smo potpuno ugusili (ne racunajuci retardiranog Timmya) je TYLER PALKO.
Gonite se u k.... krasni.
I kad vidis ko ti dolazi iducu sedmicu.. Mark Sanchez.
Slag na tortu. Treba i on da nas ismije.
Ali gledajuci bezdusne pickic.e (cast izuzecima), pocinjem se pitati koliko cu se puta onda jos razocarati do decembra.
Rice izvede fintu glavom, slomi Wilsonu kicmeni stub citav. Najgore je sto ti ne vidis nikakvu razliku izmedju Peytona Manninga i je.benog Russella Wilsona. Ovaj indijanac je danas licio na Manninga. Neka elitni bace po 300-320 yardi. Neka levati bace 200 yardi. Jok, protiv Patriotsa je 300yds norma.
Zadnji QB kojeg smo potpuno ugusili (ne racunajuci retardiranog Timmya) je TYLER PALKO.

Gonite se u k.... krasni.

I kad vidis ko ti dolazi iducu sedmicu.. Mark Sanchez.
Slag na tortu. Treba i on da nas ismije.

Sljedece sedmice ocekujem laganu pobjedu Jetsa. Na forumu je pakleno trazi se htina intervencija Krafta, i mislim da jedino SB-om ponovo mogu kupiti navijace sto je nemoguca misija za nas.
Ukoliko McDaniels nakon ovoga ne dobije otkaz onda stvarno ne znam dalje. Nas ucinak u Redzoni je danas iznosio 17%, odnosno 1 od 6.
Ocekujem perfect game Sancheza u Bostonu naredne sedmice i ovo je prvi put nakon dugo godina da vise necu gledati utakmicu - iz razloga da postedim svoje zivce.
Ukoliko McDaniels nakon ovoga ne dobije otkaz onda stvarno ne znam dalje. Nas ucinak u Redzoni je danas iznosio 17%, odnosno 1 od 6.
Ocekujem perfect game Sancheza u Bostonu naredne sedmice i ovo je prvi put nakon dugo godina da vise necu gledati utakmicu - iz razloga da postedim svoje zivce.
e sad lagano
10-0alemsa je napisao/la:e sad lagano

Rodgers 6 TD-ova

Zamalo da stavim Flacca na fantasyu, al' sreca predomislim se

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Shvatam frustraciju i razočarenje, ali pretjerivanje je reći da je ovaj poraz kraj jedne ere ili nešto takoamerosm je napisao/la:Mislim da se polahko ali sigurno blizi kraj ere BB-a i pic.kice od QB-a i da je doslo vrijeme da se nakon ove sezone pronadju nova rijesenja. Volim Patriotse svim srecem, ali se iskreno nadam da ce nas Jetsi dobiti u ove dvije utakmice i da necemo izboriti PO, da to Kraftu otvori oci i da vidi da mora nesto mijenjati.
Patriotsi su i prije BB-a i pic.kice Brady-a igrali u SB-u i igrace opet. Opet kada malo bolje razmislim sta bi mi u PO-u sa ovakvom igrom.![]()
Prve dvije pozicije su vec rezervisane za Ravense i Texanse i realno protiv njih nemamo sansi.

Ipak nije ni prvi ni zadnji poraz Patsa, a puno je lakše probaviti poraz sada nego npr da se isti desio u PO ili SB kao protiv Giantsa

Nije još ništa ni blizu riješeno što se tiče divizije ali i PO, jer pobjeda nad Jetsima će biti prioritet i sigurno će i Brady i BB poraditi na greškama i ne dopustiti da se ovo od sinoć ponovi, pogotovo igra u red zone i greške sa korištenjem timeouta, što nas je koštalo ona 3 poena na kraju prvog pol i samim time i pobjede na kraju

Niko za sada ne briljira u AFC-u da se može reći d aje apsolutni favorit, jer i Ravensi nisu u nekoj formi iako imaju odličan omjer, a kako izgleda izgubili su i Webba i Lewisa, zbog povreda na duže vrijeme, Webba za sezonu

A Packersi (koji su na 3-3 kao i mi) su pokazali kako se igra protiv Texansa, tako da i nema nekog apsolutnog favorita u AFC-u, i ništa još nije gotovo tako da nema smisla govoriti o nekom ispadanju iz trke za PO, sa ovim porazom, jer je to poraz od momčadi iz NFC-a tako da ne odlučuje puno u eventualnom tiebreakeru, u slučaju istog omjera sa nekom ekipom iz AFC-a

3 tekme koje smo izgubili ukupnom razlikom od 4 poena (nekim promašenim FG i lošim odlukama) i nisu stvarno mjerilo pravog odraza snaga, jer imamo isti omjer, sa npr Billsima iako smo ih poderali na njihovom terenu

Sigurno da secondary u ovom trenutku predstavlja najveći problem, ali treba uzeti u obzir da su sinoć na onom zadnjem TD Shawksa, kod nas u secondaryu na terenu bili rookies Ebner i Wilson, zbog povreda Chunga i Gregorya

Velika greška BB-a je bila puštanje Samuela da ode nakon onog SB, jer je nakon prvog poraza od Giantsa najviše odlazaka bilo upravo u odbrani, neki od ključnih igrača i nosilaca igre su nas napustili, i od tada jednostavno nismo uspjeli naći prave zamjene za njih, pogotovo u secondaryu(Harrison)

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.