Da nije Mamića i mi bi išli u stečajSiamoNoi je napisao/la:Koji ugled?U isječku se grubo narušava ugled aktualnog hrvatskog prvaka
GNK i ugled ne idu u istu rečenicu.
GNK Dinamo Zagreb
-
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- Jack777Pott
- Kontakt:
Za Dinamo - PSG je prodano citavih 3343 karte
. Akcija igraca za svaku pohvali, ali u klubu puno toga ne stima.

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Ma da da nije njega **** bi bili.Dinamo je već bio u stečaju.
Dinamova sudbina bi bila kao i Hajdukova da nije para od grada.Ali dolje su si ionako sami krivi..
Nego jeste vidjeli sliku http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5198_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko je Dinamo nisko spao da me stid reći da sam njegov navijač.**** im mater šta rade od kluba.
Dinamova sudbina bi bila kao i Hajdukova da nije para od grada.Ali dolje su si ionako sami krivi..
Nego jeste vidjeli sliku http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5198_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Koliko je Dinamo nisko spao da me stid reći da sam njegov navijač.**** im mater šta rade od kluba.
Još vjeruješ da je to bila akcija igračaJack777Pott je napisao/la:Za Dinamo - PSG je prodano citavih 3343 karte. Akcija igraca za svaku pohvali, ali u klubu puno toga ne stima.

Volio bih da se osramote još jednom - koja bi to bila pljuska Mamiću.A doći će i taj dan.
džaba što su najbogatiji klub u regionu ali ciganija ostaje ciganija.SirAlexFerguson je napisao/la:Nogometaši Dinama koji nisu zaokupljeni reprezentativnim obvezama ipak neće uveličati proslavu 80. rođendana Grobničana. Naime, domaći su igrači uoči susreta ismijavali Modre...
Igrači Grobničana snimili su video-uradak u kojemu se šale na račun Dinamove akcije "Navijač za milijun kuna", kojim se pokušava povećati posjet na maksimirskim tribinama na utakmici Lige prvaka protiv Paris Saint Germaina.
Taj ih je potez, međutim, koštao utakmice s prvakom Hrvatske. Iz Maksimirske 128 poručili su kako su prisiljeni otkazati prijateljski dvoboj na stadionu Mavrinci u Čavlima, koji je bio zakazan za petak.
"U isječku se grubo narušava ugled aktualnog hrvatskog prvaka te naših igrača. Dinamo je uvjerljivo najtrofejniji hrvatski klub, prvak Hrvatske posljednjih sedam godina te sudionik najelitnijeg klupskog natjecanja na svijetu, Lige prvaka, te kao takav zaslužuje poštovanje; u prvom redu od ostalih sportskih kolektiva i sportskih djelatnika", stoji u Dinamovom obrazloženju odluke.
Pritom je upućena zahvala samom klubu te općini na naporima u organizaciji utakmice.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Sve je bliže,sve je bliže...nate je napisao/la:Volio bih da se osramote još jednom - koja bi to bila pljuska Mamiću.A doći će i taj dan.
Uvijek se nađe par specijalaca koji će branit Mamića,ali nakon ove "nagradne igre" ih i nema baš.Izgleda da je došlo u glavu.
kaem ja, treba napraviti transparent za pari senžermen koji kae ovako:
"mamiću, ljubavi, skupit ćemo milju, samo od*ebi i povedi familiju"

- Jack777Pott
- Kontakt:
Pa i ne bas, al po nekim pricama ce se svakako pare uzet od igraca, tako da je to na neki nacin njihova zasluga. Kako god, ja kad bi dobio odbio ni novac, da su neke druge okolnosti rado bi prihvatio.nate je napisao/la: Još vjeruješ da je to bila akcija igrača![]()
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- anton 1983
- Kontakt:
ŽIVIO ZDRAFKEC!!! 

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- Insect_terminator
- Kontakt:
A ovi mentalno hendikepirani koji su protiv Zdrafkeca neka sisu debrecinkuanton 1983 je napisao/la:ŽIVIO ZDRAFKEC!!!

Op,opU sljedeće 4 nedjelje, odnosno u 4 nastavka skidamo cara i otkrivamo ko je Majan Debić, čovjek koji je jedan od najzaslužnijih za jedino Dinamovo izbacivanje iz euro-natjecanja.
Iako to svi znaju, i iako je Mr. Hyde tvrdio da "nit je luk jeo, nit je luk mirisao" istini se ne može bježati vječno.
Ajde da vidimo postoji li i zrno poštenja, pa da u sljedećih mjesec dana sam kaže tko je Majan Debić.
A mi vas kroz 4 objave u sljedeće četiri nedjelje (navečer) vodimo na put nazvan: Majan Debić, svi znamo, al se pravimo blesavi...

A znate li možda svi dežurni branitelji Mamića ko je dotični Majan

- anton 1983
- Kontakt:
Ja neznam.nate je napisao/la:A znate li možda svi dežurni branitelji Mamića ko je dotični Majan![]()
![]()
PS
Jel se ti sad smiješ ajduku/Torcidi/ajdukovcima/Splitu? Jel je to sad sramota što se sa tim klubom događa?
Sam pitam...
E da je nam u Zagrebu častan klub poput ajduka...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
-
- Kontakt:
Ma pusti ga, on bi radije vjerojatno da su situacije obrnuteanton 1983 je napisao/la:Ja neznam.nate je napisao/la:A znate li možda svi dežurni branitelji Mamića ko je dotični Majan![]()
![]()
PS
Jel se ti sad smiješ ajduku/Torcidi/ajdukovcima/Splitu? Jel je to sad sramota što se sa tim klubom događa?
Sam pitam...
E da je nam u Zagrebu častan klub poput ajduka...
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- anton 1983
- Kontakt:
Nije istina!SirAlexFerguson je napisao/la:
Ma pusti ga, on bi radije vjerojatno da su situacije obrnute
I ja i ti bi htjeli što i on, no ja i ti imamo dovoljno mozga da znamo da je to utopija, nerealno, da to nije moguće, da je neostvarivo.

Kakve veze ima Majan Debić s Hajdukom??
Nit sam Hajduk ikada spomenuo,oni su sami krivi za svoje stanje.
Nit sam Hajduk ikada spomenuo,oni su sami krivi za svoje stanje.
Klasično skretanje s teme.nate je napisao/la:Kakve veze ima Majan Debić s Hajdukom??
Nije mi prokomentirao ni nagradnu igru,nagradno natjecanje što već

" onclick="window.open(this.href);return false; ova pjesma je zapravo ljude u GNK dovela do one ideje o milji

- anton 1983
- Kontakt:
Ne znam. Ako si pažljivo pročitao moj post, uočio bi da sam napisao, da ne znam ko je dotični gospodin.nate je napisao/la:Kakve veze ima Majan Debić s Hajdukom??
Pa koga BK, kaj si ti napravio?nate je napisao/la:Nit sam Hajduk ikada spomenuo,oni su sami krivi za svoje stanje.

Nego šta imaš spominjat Hajduk ikako?Zašto bi se Dinamo poistovjećivao s njim?
Zašto vam ne dođe iz guzice u glavu više? Ja spomenem Mamića,a vi odmah "bi li da smo klub kao hajduk,onako u bankortu skoro"
Gluposti i odvraćanje s teme.Praviš se da ne znaš ko je Majan Debić,a i gore ti je navedeno.Ali glavno da BBB rade **** nerede,ali svi znamo da je Dinamo jedanput izbačen iz Europe,a znamo s čijom zaslugom.
Zabijanje glave u pijesak i toga mi je dosta.Vama je glavno dok je Dinamo dobar neka i Mamića.**** mi se da smo najlošiji u ligi,ali da se Hrvatska ne sprda s nama.Grobničani se sprdaju s Dinamom,nekadašnjim ponosom Hrvatske.A zato je odgovoran vaš gazda.
Zašto vam ne dođe iz guzice u glavu više? Ja spomenem Mamića,a vi odmah "bi li da smo klub kao hajduk,onako u bankortu skoro"
Gluposti i odvraćanje s teme.Praviš se da ne znaš ko je Majan Debić,a i gore ti je navedeno.Ali glavno da BBB rade **** nerede,ali svi znamo da je Dinamo jedanput izbačen iz Europe,a znamo s čijom zaslugom.
Zabijanje glave u pijesak i toga mi je dosta.Vama je glavno dok je Dinamo dobar neka i Mamića.**** mi se da smo najlošiji u ligi,ali da se Hrvatska ne sprda s nama.Grobničani se sprdaju s Dinamom,nekadašnjim ponosom Hrvatske.A zato je odgovoran vaš gazda.
Jbt ime Majan ne postoji nigdje u svijetu a moroni ga uspijeli izmislit i još godinama podvaljuju priču kako je Majan Dabić jedan od onih zbog kojih je Dinamo izbačen iz Europe.U kakvoj sjebanoj državi živimo to je strašno.
A ovi novinari ga se ne usude pitat tko je zapravo Dabić,a stvar je na prvu jednostavna-treba natjerat Čiru da prizna ili unajmit nekog da to istraži.Nadam se da bi skoro moglo biti što god po tom pitanju,svakim danim je odlazak sve bliže...
A ovi novinari ga se ne usude pitat tko je zapravo Dabić,a stvar je na prvu jednostavna-treba natjerat Čiru da prizna ili unajmit nekog da to istraži.Nadam se da bi skoro moglo biti što god po tom pitanju,svakim danim je odlazak sve bliže...
- Insect_terminator
- Kontakt:
Sto se mene tice moze Mamic otici zbog recimo tog incidenta sto se dogodio 94 ili kada vec, ali sam za to da se ugasi ta navijacka grupa istovremeno zbog raznih incidenata glupo mi uopce nabrajati bilo ih je previse. Neka svi snose odgovornost (licemjerno je traziti od nekoga da se ponasa kulturno, ne psuje, bude andjeo i takve gluposti, a ti koji to traze su nista drugo nego seljacine 10 puta gore) jer BBB su huliganska skupina i to je cinjenica ..... meni osobno oni idu vise na zivce nego Mamic.
Vise te kretene nitko ne dozivljava ozbiljno od povratka imena jer se uvijek protiv nekog ili neceg bore, uvijek je netko srbin, debela svinja, zahora bosanac, tuku se igraci, broje se krvna zrnca, ciro je ****, hrgovic cigan i sada je Mamic dosao na red (ovih ionako vise nema), a Mamicu su pare u igri pa ga nije tako jedostavno skinuti. I onda najjadnije od svega je sto pises da Ciro treba pomoci da se rasvijetli ova ne toliko bitna situacija.
Vise te kretene nitko ne dozivljava ozbiljno od povratka imena jer se uvijek protiv nekog ili neceg bore, uvijek je netko srbin, debela svinja, zahora bosanac, tuku se igraci, broje se krvna zrnca, ciro je ****, hrgovic cigan i sada je Mamic dosao na red (ovih ionako vise nema), a Mamicu su pare u igri pa ga nije tako jedostavno skinuti. I onda najjadnije od svega je sto pises da Ciro treba pomoci da se rasvijetli ova ne toliko bitna situacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.