Ispravka, i bez tog boda bi otisli u baraz.Principatus je napisao/la:Ovaj bod uzet u gostima kod jednog favorita grupe je zlata vrijedan.
Tako nesto jos nismo nikada imali, ok mozda prosle kvalifikacije.
Nema sikirancije, pa i prosli put nas je taj jedan poen protiv Francuske odveo u.......baraz.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Ispravka: Otisli smo u baraz i bivani unisteni. A kriv za to je djeda mraz.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Koji inace prebiva u Skotskoj.Principatus je napisao/la:Ispravka: Otisli smo u baraz i bivani unisteni. A kriv za to je djeda mraz.
Ovaj drugi Mraz,nije gledao utakmicu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Najubojitija repka kvalifikacija
Safet je i za to kriv

Safet je i za to kriv

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Principatus
- Kontakt:
Skot nam nije sudio protiv Portugala, nego sudac koji nam je poklonio penal i offside gol. A igra nam je bila na visokom nivou, od Begovica do Spahe i Medunjanina pa nazad, za to je isto sudac bio kriv.harishp je napisao/la:Koji inace prebiva u Skotskoj.Principatus je napisao/la:Ispravka: Otisli smo u baraz i bivani unisteni. A kriv za to je djeda mraz.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Adinjo je napisao/la:Najubojitija repka kvalifikacija![]()
Safet je i za to kriv

HZ87
Jest protiv Francuske.da nije dosudio penal kojeg su vecina svi ostali novinari i stampa osudili kao nepostojeci.Jer faul izvan sesnaesterca niti moze niti je penal,hem bi bila cista pobjeda protiv velikog,hem nebi bilo baraza a isto niti bi igrali protiv Portugala.Principatus je napisao/la:Skot nam nije sudio protiv Portugala, nego sudac koji nam je poklonio penal i offside gol. A igra nam je bila na visokom nivou, od Begovica do Spahe i Medunjanina pa nazad, za to je isto sudac bio kriv.harishp je napisao/la:Koji inace prebiva u Skotskoj.Principatus je napisao/la:Ispravka: Otisli smo u baraz i bivani unisteni. A kriv za to je djeda mraz.
Ali kad Francuska moze proci i sa Irskom slicno,zasto nebi mogla jos jednom.
Njihov Mraz inace nije gledao tekmu,bio na pecanju.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Divno, kada procitam ovu citavu temu o Papetu, necu naci ni jednu gresku ili nesto zasto je on odgovoran.
Kao da ni nemamo selektora.
Lihtenstajn i Latvija ?? Skromni protivnici koje bi svaka repka mogla uzet sa 4-5 razlike,zasto nismo dokazali ubojitost protiv Grcke,vec nas ljudi rasuli ko saku rize,sa samo jednom ili dvije prave sanse .. treba biti malo realan inace..drago mi je zbog ovih pobjeda ali sad dolaze tezi ispiti,jedan smo na guzove prosli zahvaljujuci Gekasu i Begovicu..Adinjo je napisao/la:Najubojitija repka kvalifikacija![]()
Safet je i za to kriv
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sta ce nam,kad imamo vise selektora nego stanovnika,nase nam BejHa.Principatus je napisao/la:Divno, kada procitam ovu citavu temu o Papetu, necu naci ni jednu gresku ili nesto zasto je on odgovoran.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Safet Susic - trener svih trenera, u inat hejterima
I da nas odvede na SP opet nece biti dobar
Kada igra dobro rep. (u vecini slucajeva) onda su igraci krivi, a kada rep. lose igra onda je Safet kriv. 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Evo gledam ovu press konferenciju.. pa kakvi su ovo seljaci koji insistiraju da su "novinari"? Stvarno smijesno.. brukaju i sebe i BiH. 

Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
harry_90 je napisao/la:Lihtenstajn i Latvija ?? Skromni protivnici koje bi svaka repka mogla uzet sa 4-5 razlike,zasto nismo dokazali ubojitost protiv Grcke,vec nas ljudi rasuli ko saku rize,sa samo jednom ili dvije prave sanse .. treba biti malo realan inace..drago mi je zbog ovih pobjeda ali sad dolaze tezi ispiti,jedan smo na guzove prosli zahvaljujuci Gekasu i Begovicu..Adinjo je napisao/la:Najubojitija repka kvalifikacija![]()
Safet je i za to kriv
Jah, imala je Svedska sansu da bude najubojitija pa nije, imao je Portugal sansu, imala je Spanija, pa nije...hoces jos da nabrajam??
Ovdje je bitno da se ono sto ide u korist Safeta toliko smanji, da je to eto za badava sve te pobjede, dok s druge strane, svaka greska se pomno proprati i kometarise u tancine...

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Iskreno bih volio da se plasiramo vec jednom na to neko svjetsko takmicenje i sad imamo najbolju priliku za to. Ovakvu grupu vise necemo nikad dobiti.
Kao i uvijek nabijamo ove neke jadne ekipe i hocemo da na silu imamo neku strasnu reprezntaciji i trenera.
Imamo prosjecnu ekipu, ispod prosjecnog trenera i onda je to sve tesko sastaviti.
Moje misljenje da nas samo moze odvesti Vahid sto se tice nasih trenera ili neki stranac Bajevic ili tako nesto. Ovaj poslije reprezentacije nece vise nikad nikog voditi.
Kao i uvijek nabijamo ove neke jadne ekipe i hocemo da na silu imamo neku strasnu reprezntaciji i trenera.
Imamo prosjecnu ekipu, ispod prosjecnog trenera i onda je to sve tesko sastaviti.
Moje misljenje da nas samo moze odvesti Vahid sto se tice nasih trenera ili neki stranac Bajevic ili tako nesto. Ovaj poslije reprezentacije nece vise nikad nikog voditi.
U ovakvoj grupi je plasman na SP minimum.Bosniacum Lilium je napisao/la:Safet Susic - trener svih trenera, u inat hejterimaI da nas odvede na SP opet nece biti dobar
Kada igra dobro rep. (u vecini slucajeva) onda su igraci krivi, a kada rep. lose igra onda je Safet kriv.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jel ti uopste pratis ove kvalifikacije.Igrala je i Latvija i Lihtenstajn protiv i drugih protivnika u grupi.Gdje su ta 4-5 razlike.Prije nego sto pocnes tusiti,prvo odgovori na ovo pitanje.Inace u protivnom nista drugo ti nece biti nego prijavljeni troll za kojeg si umjetnik.harry_90 je napisao/la:Lihtenstajn i Latvija ?? Skromni protivnici koje bi svaka repka mogla uzet sa 4-5 razlike,zasto nismo dokazali ubojitost protiv Grcke,vec nas ljudi rasuli ko saku rize,sa samo jednom ili dvije prave sanse .. treba biti malo realan inace..drago mi je zbog ovih pobjeda ali sad dolaze tezi ispiti,jedan smo na guzove prosli zahvaljujuci Gekasu i Begovicu..Adinjo je napisao/la:Najubojitija repka kvalifikacija![]()
Safet je i za to kriv
Fakat pojedinci ulete sa nekim citatima a da uopste ne prate to sto navedu.
P.S kad nekog raspes k'o saku rize,onda ga znaci pobijedis sa minimalno tri cetiri gola razlike.A ne da ti taj uzme bod na tvom terenu i plus te precka spasava.
@Curtmo imali smo i grupu sa isto Grcima,bagavim Norvezanima

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 okt 2012, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jesmo, dok smo bili 10 puta slabiji i dok su igraci bojkotovali. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
I bolje poceli igrati bez bojkotasa nego sa njima.Cartman je napisao/la:Jesmo, dok smo bili 10 puta slabiji i dok su igraci bojkotovali.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Imamo 7., u Utorak navece bi trebali imati 10. bodova, eh sada bi volio da mi neko objasni zasto Safet ne valja, meni je ovo super.
Safet Susic, ako nas odvede na mundijal, ce da bude najbolji selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine. Logicno
Nista lahka grupa, ovo ono.
Safet Susic, ako nas odvede na mundijal, ce da bude najbolji selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine. Logicno

Nista lahka grupa, ovo ono.

- LarryDavid
- Kontakt:
ma otkud lahka grupa to samo mogu Noobovi reći...ova Grčka je deseta repka na svijetu, e drugo je što ne igraju za oko lijep fudbal, a vidjeli smo na EUru kako su bili dobri i opasni...Izbacili su ruse, a eto rusi su sad tukli portugalce... grupa nije slaba, slovačka je isto solidna reprezentacija, ništa slabija od rumunije koja je bila u prošloj grupi...Sheyi je napisao/la: Nista lahka grupa, ovo ono.
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.