Safet Sušić - Pape

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Dylan Dog » 14 okt 2012, 18:24

Sušić je trebao podnijeti poslije Portugala,bio bi to moralan čin.
Ne može se puno trenera pohvaliti šesticom.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2012, 18:38

Dylan Dog je napisao/la:Sušić je trebao podnijeti poslije Portugala,bio bi to moralan čin.
Ne može se puno trenera pohvaliti šesticom.
A Lulica dozivotno odstraniti iz repke,jelde.
E moj Hamsik ti po onoj.''Sto je babi milo,to joj se i snilo''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 14 okt 2012, 18:41

Pitam zato sto ga branis citavo vrijeme kad je najveci krivac za prosle kvalifikacije sto se nismo plasirali na EP. Pustimo Portugal sada bolja ekipa od nas bila i gotovo i ako je i tada pokazao svoju nezrelost kao trener. Sjeti se Albanje stavlja povredjenog golmana na gol koji nije branio 3 mjeseca i taj golman prima gol kroz usi,a na klupi ostavlja golmana koji je za 3 klase bolji od Kene i kad je ovaj zdrav
Sto se tice zadnje tekme njemu svaka cast na osvojenom bodu isao da ne izgubi vratio se ne porazen ali onako slabu Grcku kojoj nije igralo 4-5 igraca trebao je razmontirat jer imamo tim za to.
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 okt 2012, 18:42

Niko ne svijetu ne izjednačava krivicu igrača i trenera.
Uvjek je trener na udaru.
Poslije 6 golova koji su zapečatili neuspješan ciklus kvalifikacija obično leti trenerova glava.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 14 okt 2012, 18:43

velez_mostar je napisao/la:DzidziMidzi, u pravu si maksimalno!

Samo mi nije jasno, djelujes mi kao inteligentan momak, zasto se uvlacis u diskusiju sa osobama koji slijepo njuse prdez najlosijeg trenera u historiji svih europskih reprezentacija, a uz to su jako ogranicenog pogleda na nogomet opcenito.

Ja sam u par navrata pokusao objasniti slijepcima o kakvom se strucnjaku radi kad je u pitanju Susic, ali nema sanse, on je igrao u Sarajevu, on je najbolji igrac PSG-a, najbolji igrac BiH svih vremena (ovo je najsmjesnije), na kraju krajeva on se zove Safet, vjerujem da i to u konzervativnim glavama ima elemente za podrsku.

Safeta Susica moze podrzavati samo osoba koja ne zna da bi selektor trebao biti pametan, ko bi znao sastaviti 2 recenice bez da zvuce kao da ih izgovara retard.

Na kraju moram priznati da me i ne cudi podrska ovom liku s obzirom na nivo obrazovanja u ovoj zemlji, a tebi preporucujem duboko da ne ulazis u diskusije, jer nema smisla da trosis vrijeme na likove kojima je dan ispunjen tek nakon 30 napisanih postova..:D

A koji je tvoj najveci domet u zivotu, tako sto si prno u sisu ?
15.10 - 15.06 ...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 okt 2012, 18:44

nisko je napisao/la:Pitam zato sto ga branis citavo vrijeme kad je najveci krivac za prosle kvalifikacije sto se nismo plasirali na EP. Pustimo Portugal sada bolja ekipa od nas bila i gotovo i ako je i tada pokazao svoju nezrelost kao trener. Sjeti se Albanje stavlja povredjenog golmana na gol koji nije branio 3 mjeseca i taj golman prima gol kroz usi,a na klupi ostavlja golmana koji je za 3 klase bolji od Kene i kad je ovaj zdrav
Sto se tice zadnje tekme njemu svaka cast na osvojenom bodu isao da ne izgubi vratio se ne porazen ali onako slabu Grcku kojoj nije igralo 4-5 igraca trebao je razmontirat jer imamo tim za to.
pa sto ih nismo razmontirali, igrali su svi nasi trenutno najbolji igraci? sad sto vi mislite da ako stavi Sejada kao beka da smo totalno losi a ako ga stavi na sredinu da smo potencijalni svjetski prvaci, to je vec druga stvar. da smo tako mnogo jaci od njih pobjedili bi ih i da stavi Dzeku na go a Begovica u napad.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 14 okt 2012, 18:45

Dylan Dog je napisao/la:Niko ne svijetu ne izjednačava krivicu igrača i trenera.
Uvjek je trener na udaru.
Poslije 6 golova koji su zapečatili neuspješan ciklus kvalifikacija obično leti trenerova glava.

Tako je inace praksa u svijetu ili...
15.10 - 15.06 ...

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 okt 2012, 18:47

Zato je Ciro heroj, nije primio sesticu nego samo peticu, i to od napola rezervne spanske ekipe. I nije gubio od Irske nego samo od Rijeke.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 okt 2012, 18:51

calcio je napisao/la:Zato je Ciro heroj, nije primio sesticu nego samo peticu, i to od napola rezervne spanske ekipe. I nije gubio od Irske nego samo od Rijeke.
Bosna je pod Ćirinim vodstvom primila peticu u rezultatski beznačajnoj utakmici.
I Ćiro je otišao nakon što je ispao u baražu od Portugala,s time da je tada pružen puno veći otpor.

Mada dakle smatram da je tada Sušić trebao podnijeti moralnu ostavku,kad je već ostao ovo što sada radi uopće nije loše,čak suprotno.
Drugo je što neko misli da smo mi eto trebali razvaliti Grčku,to nam je standard,samo eto Sušićeva nestručnost nas koštala 3 boda :mrgreen:

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 14 okt 2012, 18:57

calcio je napisao/la:
nisko je napisao/la:Pitam zato sto ga branis citavo vrijeme kad je najveci krivac za prosle kvalifikacije sto se nismo plasirali na EP. Pustimo Portugal sada bolja ekipa od nas bila i gotovo i ako je i tada pokazao svoju nezrelost kao trener. Sjeti se Albanje stavlja povredjenog golmana na gol koji nije branio 3 mjeseca i taj golman prima gol kroz usi,a na klupi ostavlja golmana koji je za 3 klase bolji od Kene i kad je ovaj zdrav
pa sto ih nismo razmontirali, igrali su svi nasi trenutno najbolji igraci? sad sto vi mislite da ako stavi Sejada kao beka da smo totalno losi a ako ga stavi na sredinu da smo potencijalni svjetski prvaci, to je vec druga stvar. da smo tako mnogo jaci od njih pobjedili bi ih i da stavi Dzeku na go a Begovica u napad.
Vjerovatno po njegovoj direktivi drugo poluvrijeme nisu napravili pasa napred vec iznesi loptu na pola i vrati je golmanu. Ja opet kazem ovo je veliki bod ali ... mislim da su hrabrije odigrali da su mogli do tri boda i napraviti veliki korak ka Brazilu , ovako u Zenici ce trebat probit grcki bunker ,jer ce vjerovatno oni doci da se brane a svi znamo kakvi su maheri u tome

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2012, 18:57

Samo jedan standardni nije igrao.Ovi ostali su bili kao da Ibricic,Stilic itd nisu igrali.
Pa i nama nije igrao jedan od najboljih igraca repke,pa sta.
Inace uvijek te ista prica Grcka slaba,ovo ono a od 26 utakmica samo tri izgubila.Non stop na velikim takmicenjima i malo malo pa deknu koje favorite sa tom kobajagi losom igrom.Da ne pricamo da od dolaska Santosa uvijek su zabijali po gol i vise,samo cetiri meca nisu postigli gol.Od toga cak dva meca sa nama.
Begovic nam je protiv Portugala primio i kroz usi,nos i grlo pa sta.Ko je tu kriv,Guso?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 14 okt 2012, 19:05

harishp je napisao/la:
Samo jedan standardni nije igrao.Ovi ostali su bili kao da Ibricic,Stilic itd nisu igrali.
Inace uvijek te ista prica Grcka slaba,ovo ono a od 26 utakmica samo tri izgubila.Non stop na velikim takmicenjima i malo malo pa deknu koje favorite sa tom kobajagi losom igrom.Da ne pricamo da od dolaska Santosa uvijek su zabijali po gol i vise,samo cetiri meca nisu postigli gol.Od toga cak dva meca sa nama.
Begovic nam je protiv Portugala primio i kroz usi,nos i grlo pa sta.Ko je tu kriv,Guso?
Jbg Beg primio protiv Portugala ali da tvoj miljenik stavio Kenu na gol protiv Albanije najvjerovatnije mi bi prosli bez baraza...
I ovdje nisam da napadam Susica vec samo cinjenice iznosim
Susic kao igrac kapa dole
Susic kao trener nit smrdi nit mirise

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 14 okt 2012, 19:06

Dylan Dog je napisao/la:
Mada dakle smatram da je tada Sušić trebao podnijeti moralnu ostavku,kad je već ostao ovo što sada radi uopće nije loše,čak suprotno.
Drugo je što neko misli da smo mi eto trebali razvaliti Grčku,to nam je standard,samo eto Sušićeva nestručnost nas koštala 3 boda :mrgreen:

Zanimljivo pojedinci toliko spominju kako Susic postavlja igrace na neprirodne pozicije ( iako su to njima takoreci rezervne pozicije jer su univerzalni ) a niko da spomene toliko hvaljenog Ciru koji je na klupi drzao Pjanica a igrao mu nedefinisani i fudbalski ograniceni Ibricic desnog beka koji tu poziciju nije igrao ni na terminu a nas vrli selektor mu je morao naci mjesto u timu, jer je u napadu bila guzva
15.10 - 15.06 ...

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 14 okt 2012, 19:08

Osvojili smo bod protiv Grcke i vidim da ima mnogih koji su nezadovoljni, ljudi moji to nije neka amaterska ekipa, rijec je o ekipi koja je u top 10, ekipi koja rijetko gubi utakmice , posebno kod kuce, ekipi koja stalno ucestvuje na velikim takmicenjima i ekipi koja je ne tako davno bila europski prvak... Smatram da smo mi igrali koliko smo mogli jer nam grci nisu dozvoljavali vise, njihova ekipa je veoma iskusna i takticki odlicna, razvili su jedan sistem igre po kojem su oni prepoznatljivi i ne odstupaju od njega bez obzira ko je protivnik, to je Grcka a mi smo i dalje mala ekipa jer se moramo prilagodjavati drugima.....

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 14 okt 2012, 19:09

ma nek ih izmješa ko domaćice halvu spahu na go a asmira u napad samo nek se pojeđuje a ostalo nije važno

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 okt 2012, 19:11

Dylan Dog je napisao/la:
calcio je napisao/la:Zato je Ciro heroj, nije primio sesticu nego samo peticu, i to od napola rezervne spanske ekipe. I nije gubio od Irske nego samo od Rijeke.
Bosna je pod Ćirinim vodstvom primila peticu u rezultatski beznačajnoj utakmici.
I Ćiro je otišao nakon što je ispao u baražu od Portugala,s time da je tada pružen puno veći otpor.

Osim ga je preuhitrio i ponudio mu produzenje, kao i igraci koji su odmah rekli da zele da Susic ostane. :D

Ako cemo gledati sa cisto reuzltatske strane, Susic je Portugalu uzeo bod, a Ciro je uknjizio dva poraza ;)

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 14 okt 2012, 19:23

Na forumu je kao i na pres konferencijama. Sve je u stilu: "Jeste li poljubili Begovica na kraju utakmice." Jos uvijek se poteze Albanija. Pa, do kada.. Nakon te tekme, Hasagic je polako o nestajao iz kadra. Mravac isto tako. Ne razumijem zasto ista, smijesna rasparava. Covjek pokusava i uci se na greskama, samo pojedini ne vide to. Ili imaju stvarno mnogo vremena. Ako je za nas neuspjeh odigrati dva dobra remija protiv mnogo jake Grcke, jednom u kvalama-gostima.. Brate, nađite sebi repku pa navijajte, po principu klubova. Kako cemo na proljece morati, pokazace vec tekma Grcke u Slovackoj. Naravno, nakon sto oderemo Balte. Vjerujem da cemo biti korak blize Sambi. Kao sto Susic kaze:"Imate mnogo vremena, skontajte nesto konstruktivnije za sapunati."
Zadnja izmjena: samson, dana/u 14 okt 2012, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2012, 19:28

nisko je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Jbg Beg primio protiv Portugala ali da tvoj miljenik stavio Kenu na gol protiv Albanije najvjerovatnije mi bi prosli bez baraza...
I ovdje nisam da napadam Susica vec samo cinjenice iznosim
Susic kao igrac kapa dole
Susic kao trener nit smrdi nit mirise
Cinjenice koje su suplje k'o Svajcarski sir,to jest u pola netacne i nisu nekakve cinjenice.
SBB KBB je u domenu more biti bidne a i ne bidne.
Moj miljenik??? ,ti ko da navijas za Alzir ili Tadjikistan a ne za BIH,cuj moj miljenik.
Svaki trener ili selektor treba dobiti podrsku,a ne vec u startu osipati drvlja i kamenja ili kao oni glupani novinari postavljati moronska pitanja.Koja nemaju veze sa pamecu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 okt 2012, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 14 okt 2012, 19:32

Susicu treba dati podrsku jer smo 1 u grupi i sada
smo ostvarili ono sto smo planirali.Ne treba vrsiti
pritisak bez razloga nego ohrabriti nase momke.
Nadam se da ce poslije Litvanije Susic opet biti
cijenjen kod ovih sto ga pljuju,al ja mislim da ko
je naviko da pljuje ne moze mu ni antibiotika pomoci.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 okt 2012, 20:32

Ovaj bod uzet u gostima kod jednog favorita grupe je zlata vrijedan.

Tako nesto jos nismo nikada imali, ok mozda prosle kvalifikacije.
Nema sikirancije, pa i prosli put nas je taj jedan poen protiv Francuske odveo u.......baraz.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.