Igrač br. 6

bagrcavi
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la bagrcavi » 14 okt 2012, 17:14

Ovog baš prenos opalio :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 okt 2012, 17:25

Ma frajer se zove Alen Halilović i konta odakle on njemu zna ime i odgovara mu, nije skonto da je to neki forumaš :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 14 okt 2012, 17:27

socrates je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
AlenHalilovic je napisao/la:Boze dragi Susica,i "Susica",kako pametuju?Nemam nista proti Vranjesa,iako je cijela BiH, vidjela da je momak katostrofalno igrao,i da nema reprez.kvalitet u.
Jesi ti gledao čitavu utakmicu ?
Jesi gledao utakmice protiv Slovačke, Latvije i Lihtenštajna ?
AlenHalilovic je napisao/la:Podsjeca me sve ovo na slucaj Mravac,kojeg je nas vrli selektor dugo forsirao(iz samo njemu poznatih razloga,mozda su razlozi bili zato sto je brat Sead bio Mravcev menandzer).Na kraju kad smo zbog
Mravca izgubili nekoliko bodova u kvalif.za euro,Susic je konacno digao ruke od njega.I sad se sve isto ponavlja sa Vranjesom.Mozda su opet tu umijesani prsti menadzera Seada Susica.
Jel gubljenje bodova odigrati remi protiv desete reprezentacije svijeta ?
Kako možeš uopšte porediti Mravca sa Ognjenom ?
Gdje su ti dokazi za to da je Sead Sušić umiješan u Ognjenovo zvanje u reprezentaciju ?

AlenHalilovic je napisao/la:A sutra su mozda na redu i dr.slicni slucajevi(Vranc ic,Sesar,Sunjic ,Vrsajevic,Avdu kic,i sl,a istovremeno Subasic,Bicakci c,Hajrovic,Nada revic,Jahic,Sef erovic moraju da cekaju! Pa dokle tako Susicu Safete?!
Vrančić ne igra više za reprezentaciju, po čemu zaključuješ kvalitetu Šunjića ?
Šta je to loše uradio Vršajević u dosadašnjim nastupima za reprezentaciju ?
Avdukić nikada neće stati među stative, a bome niti koji drugi golman dok je zdravoga Begovića.
Subašić ? Izvikan
Bičakčić - nema papire, isto kao i Hajrović, kao i Seferović,
Jahić je svoje pokazao protiv Meksika, Nadarevića je pominjao Pape, možda dobije priliku, Seferović treba također da riješi papire.
sta ba ti pricas....jel ti klempo jedan....jesam te sta pitao da mi se obracas,jel karenjak???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: KRALJ IDOL TITO SABAN...uljepsa mi dan

I onda meni poruka na face...ukljucite se u diskusiju na forumu sport sport tacka BA...iznesite svoje misljenje...kad ono 20 "ljudova" sa 200 nickova "opleli" preko 2000 stranica.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 14 okt 2012, 17:58

socrates je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
AlenHalilovic je napisao/la:Boze dragi Susica,i "Susica",kako pametuju?Nemam nista proti Vranjesa,iako je cijela BiH, vidjela da je momak katostrofalno igrao,i da nema reprez.kvalitet u.
Jesi ti gledao čitavu utakmicu ?
Jesi gledao utakmice protiv Slovačke, Latvije i Lihtenštajna ?
AlenHalilovic je napisao/la:Podsjeca me sve ovo na slucaj Mravac,kojeg je nas vrli selektor dugo forsirao(iz samo njemu poznatih razloga,mozda su razlozi bili zato sto je brat Sead bio Mravcev menandzer).Na kraju kad smo zbog
Mravca izgubili nekoliko bodova u kvalif.za euro,Susic je konacno digao ruke od njega.I sad se sve isto ponavlja sa Vranjesom.Mozda su opet tu umijesani prsti menadzera Seada Susica.
Jel gubljenje bodova odigrati remi protiv desete reprezentacije svijeta ?
Kako možeš uopšte porediti Mravca sa Ognjenom ?
Gdje su ti dokazi za to da je Sead Sušić umiješan u Ognjenovo zvanje u reprezentaciju ?

AlenHalilovic je napisao/la:A sutra su mozda na redu i dr.slicni slucajevi(Vranc ic,Sesar,Sunjic ,Vrsajevic,Avdu kic,i sl,a istovremeno Subasic,Bicakci c,Hajrovic,Nada revic,Jahic,Sef erovic moraju da cekaju! Pa dokle tako Susicu Safete?!
Vrančić ne igra više za reprezentaciju, po čemu zaključuješ kvalitetu Šunjića ?
Šta je to loše uradio Vršajević u dosadašnjim nastupima za reprezentaciju ?
Avdukić nikada neće stati među stative, a bome niti koji drugi golman dok je zdravoga Begovića.
Subašić ? Izvikan
Bičakčić - nema papire, isto kao i Hajrović, kao i Seferović,
Jahić je svoje pokazao protiv Meksika, Nadarevića je pominjao Pape, možda dobije priliku, Seferović treba također da riješi papire.
sta ba ti pricas....jel ti klempo jedan....jesam te sta pitao da mi se obracas,jel karenjak???

:lol: :lol: :lol: :lol: jao ludjaka :D
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 14 okt 2012, 19:37

Mislim da Dzeko nije nista bio bolji od Vranjesa.

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 14 okt 2012, 19:44

redarmy0 je napisao/la:Mislim da Dzeko nije nista bio bolji od Vranjesa.
kakvu si samo glupost izvalio :!: :roll: :o
pa bolji je džeko 100 puta od vranješa,ti stvarno ne pratiš fudbal :roll:

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 14 okt 2012, 19:47

Lesnar je napisao/la:
Misli na utakmicu s Grckom, a ne opcenito. Ni Vedo, Miske, a i drugi koji imaju više iskustva od Vranjesa nisu bili bolji

kastel
Kontakt:

Post Postao/la kastel » 14 okt 2012, 21:50

Nista losije se ne bi moglo desiti nego da je susic zamijenio vranjesa,ubio bi ga u pojam!Ja mislim da ce vranjes tek sad da vidi koliko jos mora da uci i da ce izvuci pouke!! :idea:

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 14 okt 2012, 22:13

ZOI84 je napisao/la:
Lesnar je napisao/la:
Misli na utakmicu s Grckom, a ne opcenito. Ni Vedo, Miske, a i drugi koji imaju više iskustva od Vranjesa nisu bili bolji
Ovo.

Svako navalio na Vranjesa a koliko puta su podbacili Vedo, Miske, Dzeko, itd kad su nam najvise trebali. Ovo je bila prva losa utakmica Vranjesa ne samo za A-repku nego i za mladu (a bio je dobar u drugo poluvrijeme), a niko ne spomene kako je dobar bio protiv Slovacke na desni bek (gdje mu je inace pozicija), protiv Latvije, itd. Prema tome momak je ipak samo 23 godina.. stoperi su inace 26+ godina, a jos nije ni stoper.

I Spaha je podbacio protiv Francuske na Kosevo. Desava se, a ono je mozda bio faul Samarasa. Idemo dalje.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 14 okt 2012, 23:53

Lesnar je napisao/la:
...Hajde pomisli malo pa ces razumjeti sta je covjek htjeo da kaze. :)
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 14 okt 2012, 23:56

svi koji napadaju Vranjesa ce proci isto,bit ce napadnuti na svom poslu...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 15 okt 2012, 01:26

Nije sve ni do Vranješa ima i do taktike Sušića i postavke igrača na terenu,Ibišević desno krilo mislim bolje da je igro Stevanović umjesto njega ako je već to htio,sigurno bi onda i manje Vranješ ispadao!

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 15 okt 2012, 05:50

Nas najveci problem je sto imamo "kompleks odbrane". Jednostavno nasa reprezentacija nije poznata po dobroj odbrani i ve 5-6 godina se krpimo sto je izazvalo vec akutnu nervozu medju navijacima pa kad i jedan odbrambeni igrac ofali grmlje i kamenje se ospe. Ako niste primjetili, odbrana je odolila Grcima i sacuvala nam bod a dio te odbrane je bio i Vranjes uz sve dobro i lose sto je ucinio. Ono sto je zakazalo je napad tj. Dzeko, Ibisevic, Misimovic.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 15 okt 2012, 08:47

svi koji napadaju Vranjesa ce proci isto,bit ce napadnuti na svom poslu...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 okt 2012, 08:48

ahmic je napisao/la:svi koji napadaju Vranjesa ce proci isto,bit ce napadnuti na svom poslu...
Kralju, nakon onakvih gresaka na poslu dobijas otkaz fiksno. Slazem se da mu treba dati podrsku, ali ne treba ni zatvarati oci sa njegovim kiksevima. Da nije srece i Spahica sada bi pricali o 0-3 i pljuvali sve redom.
Ako hocemo na prvenstvo treba teziti boljem i jacem i to treba biti svima jasno.
Bod je dobar i odbrana je uradila svoje ali sa puno fula, da su nasuprot nas u petak bile Njemacka, Spanija ili Holandija pricali bi o 4+ golova u nasoj mrezi.
Ako idemo na prvenstvo da igramo protiv najjacih, moramo biti najbolji sto mozemo inace nam tamo nije mjesto.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 15 okt 2012, 09:14

zgembo89 je napisao/la:Nije sve ni do Vranješa ima i do taktike Sušića i postavke igrača na terenu,Ibišević desno krilo mislim bolje da je igro Stevanović umjesto njega ako je već to htio,sigurno bi onda i manje Vranješ ispadao!
Mozda je susic htio da ima fleksibilnost tj opciju da transformise po potrebi a to mu je omogucavalo stavljanje vede na krilo

P.s. a mozda susic igra pes jer kod mene vedo na pesu najbolji na krilu bio

Sent from my PMP5197DULTRA using Tapatalk 2
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 15 okt 2012, 09:34

Raja, ja se u potpunosti slazem sa Papetom po pitanju Vranjesa. Momak jeste grijesio prvo poluvrijeme al je u drugom bio na visini zadatka. Licno mislim da bi trebao igrati jer ruku na srce onaj Samaras je prevelik zalogaj za mnoge druge stopere a kamo li za ne iskusnog Ogija... Rezultat je veliki kao Avazov toranj, sjeti te se Bilinog Polja prije par godina kada su nas ljudi razbili. Bio sam na toj utakmici i sad tek shvatam koliko smo ozbiljnija repka u odnosu na prethodne godine... Ako bog da u Utorak je sigurna pobjeda a nasi igraci ce nadoknaditi ono sto nisu uspjeli u Atini... Sretno Zmajevi a poslije Utorka ce mnogi opet pisati, odnosno pricati drugu pricu. Na zalost mi smo jako tezak narod...

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 16 okt 2012, 22:06

Sjajan večeras 8-)

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 okt 2012, 22:07

Objasnio je veceras zasto je u repci , kakav prodor po beku jao jao :D

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 16 okt 2012, 22:08

grgr je napisao/la:Objasnio je veceras zasto je u repci , kakav prodor po beku jao jao :D
zato je bilo dobro da je pape zvao zukanovcia ranije i onda bi imao ogi prostora na beku.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.