FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ej ljudi vidio sam da Iniesta i Xavi imaju neke povrede pa me interesira da li ce biti spremni za tekmu protiv Valencije!? Da li neko zna vise info!? Drago mi je sto ih nece biti protiv nas jer Spanija bez Inieste, Xavija i Puyola je dosta oslabljena iako su jaki i bez njih ali Barcina skola je ipak nesto posebno...
Ne bih brate volio da izostanu protiv Valencije, trebaju nam tu...
Ne bih brate volio da izostanu protiv Valencije, trebaju nam tu...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
- nidjo_barca
- Kontakt:
G.Milito se za par sedmica vraca u ekipu
a za Xavia i Iniestu ne pise nista sto se tice tih ozljeda,tako da mislim da nije nista ozbiljno
a za Xavia i Iniestu ne pise nista sto se tice tih ozljeda,tako da mislim da nije nista ozbiljno

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- juzni vjetar!
- Kontakt:
debili....majestic24 je napisao/la:Argentinci nezele messija u prvih 11 protiv urugvaja.
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Pa neka ga daju namamajestic24 je napisao/la:Argentinci nezele messija u prvih 11 protiv urugvaja.

Najbolji tim ikada - Barcelona fc
- nidjo_barca
- Kontakt:
Udruzenje igraca kritiziralo je odluku Barce da produzi ugovor Messia do 2016 i njegovu otkupnu cijenu od 250 mil. Kazu kako to nije u skladu sa pravilima FIFE i duhom fudbala ...
joj gluposti sta se oni imaju mijesati u to
12,000 u prosjeku Barcelonu gleda vise gledalaca ove nego prosle sezone
Barcelona zainteresirana za Sissoka
Xavi i Marquez upitni za utakmicu sa Valencijom
joj gluposti sta se oni imaju mijesati u to

12,000 u prosjeku Barcelonu gleda vise gledalaca ove nego prosle sezone

Barcelona zainteresirana za Sissoka
Xavi i Marquez upitni za utakmicu sa Valencijom
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ma nek puste genija Messia na miru...Nije on kriv što Maradona igra pogrešnu formaciju...ili kad već igraju tu formaciju nek daju čovjeku vremena da se privikne...Onakve vezne igrače i napad imati a igrati jadno,dakle samo je do formacije!
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- juzni vjetar!
- Kontakt:
ma najbolje je rekao menoti ,, u barci on igra dok u argentini samo trci jer nema skim igrati i formacija nije kao u barci , a maradona je samo jedan obicni amater izgubiti sa onakvim igracinama 5-0
od bolivie cini mi se ? pa da sam ih ja vodio izgubili bi manje
sigurno !!

La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
'Argentina ne funkcionira kao momčad. To valjda svatko vidi. Pobjede su plod sreće ili neke individualne kvalitete, ali prave igre nema,' kaže Menotti, izbornik koji je Argentinu na domaćem terenu 1978. godine vodio do naslova svjetskog prvaka.'
'Messi? Ne, mislim da on ne može biti vođa ove generacije. Barem ne ovako kako je koncipirana momčad. Od njega se očekuje da kreira, da zabija, da rješava sve probleme, a to nije moguće.'
Menotti je nastavio u sličnom tonu:
'U Barceloni Messi nije zadužen za strategiju igre. To obavljaju Xavi, Iniesta i Toure. Messi je slobodan, bez striktnih zadataka. Ima prostor i mogućnost da misli samo na suparnička vrata.'
'Messi? Ne, mislim da on ne može biti vođa ove generacije. Barem ne ovako kako je koncipirana momčad. Od njega se očekuje da kreira, da zabija, da rješava sve probleme, a to nije moguće.'
Menotti je nastavio u sličnom tonu:
'U Barceloni Messi nije zadužen za strategiju igre. To obavljaju Xavi, Iniesta i Toure. Messi je slobodan, bez striktnih zadataka. Ima prostor i mogućnost da misli samo na suparnička vrata.'
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- black mamba
- Kontakt:
ma maradona nema blage(najblaze receno) prvo je potjero riquelmea, onda mu u prvoj oni iz estudiantesa cini mi sejuzni vjetar! je napisao/la:ma najbolje je rekao menoti ,, u barci on igra dok u argentini samo trci jer nema skim igrati i formacija nije kao u barci , a maradona je samo jedan obicni amater izgubiti sa onakvim igracinama 5-0od bolivie cini mi se ? pa da sam ih ja vodio izgubili bi manje
sigurno !!

'Slušam što pričaju Argentinci i ne mogu vjerovati. Govore kako im Messi ne valja, kako ne igra dobro. Uh, pa neka ga izostave s travnjaka da vidimo kako će onda izgledati,' rekao je Messijev suigrač od ovog ljeta u Barceloni i ponudio rješenje:
'Neka Messi dođe kod nas u Švedsku. Vrlo brzo ćemo riješiti sve administrativne stvari i postat će švedski reprezentativac. Mi ćemo uživati s njim.'
hahah ibra tito !!
'Neka Messi dođe kod nas u Švedsku. Vrlo brzo ćemo riješiti sve administrativne stvari i postat će švedski reprezentativac. Mi ćemo uživati s njim.'
hahah ibra tito !!

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
ebiga nema u Argentini Inieste i XavijaCRNI_SA je napisao/la:'Slušam što pričaju Argentinci i ne mogu vjerovati. Govore kako im Messi ne valja, kako ne igra dobro. Uh, pa neka ga izostave s travnjaka da vidimo kako će onda izgledati,' rekao je Messijev suigrač od ovog ljeta u Barceloni i ponudio rješenje:
hahah ibra tito !!

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Manchester City i Barca postigli dogovor oko Robinha?
Sve što stoji između Robinha i njegovog prelaska u zimskom prelaznom roku u Barcu je potpis vlasnika Manchester City-a Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan-a, prema španjolsomi listu Sport. Iako su u Cityu ranije negirali bilo kakve pregovore sa Barcom oko prelaska ovog igrača u redove Barcelone izviješća koja dolaze govore kako je sporazum i više nego izvjestan.
Klubovi su postigli načelni dogovor oko prelaska ovog igrača, a detalji transfera tektreba da se utvrde. Robinho će vjerovatno zadržati platu koju je imao i u Cityu 6,2 miliona eura po godini, a Barcelona je spremna platiti pola godišjne plaće kako bi osigurala pozajmicu ovog igrača već u zimskom prelaznom roku, s opcijom da ga kupi na ljeto.
Da se svi detalji oko transfera utvrde trebaće vjerovatno još vremena, pogotovo s obzirom da Barca želi potpisati ugovor s ovim igračem za naredne 4 godine, ali se ipak očekuje da svi detalji budu usaglašeni do kraja ove godine.
Sve što stoji između Robinha i njegovog prelaska u zimskom prelaznom roku u Barcu je potpis vlasnika Manchester City-a Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan-a, prema španjolsomi listu Sport. Iako su u Cityu ranije negirali bilo kakve pregovore sa Barcom oko prelaska ovog igrača u redove Barcelone izviješća koja dolaze govore kako je sporazum i više nego izvjestan.
Klubovi su postigli načelni dogovor oko prelaska ovog igrača, a detalji transfera tektreba da se utvrde. Robinho će vjerovatno zadržati platu koju je imao i u Cityu 6,2 miliona eura po godini, a Barcelona je spremna platiti pola godišjne plaće kako bi osigurala pozajmicu ovog igrača već u zimskom prelaznom roku, s opcijom da ga kupi na ljeto.
Da se svi detalji oko transfera utvrde trebaće vjerovatno još vremena, pogotovo s obzirom da Barca želi potpisati ugovor s ovim igračem za naredne 4 godine, ali se ipak očekuje da svi detalji budu usaglašeni do kraja ove godine.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
evo jednog komentara koji mi se svidio na tu temu
---------Ibrahimovic----------
Robinho---…-- Messi-
Ovo vise nije fudbal ovo postaje cirkus pa oni bi maltretirali svaku odbranu,sprecite nasilje!
(Uh smrzo sam se, 14. oktobar 2009 09

---------Ibrahimovic----------
Robinho---…-- Messi-
Ovo vise nije fudbal ovo postaje cirkus pa oni bi maltretirali svaku odbranu,sprecite nasilje!
(Uh smrzo sam se, 14. oktobar 2009 09
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
bakljada protiv espaynola

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kako je fino viditi kao da bakljade lete sa vrha tribina, milinaCRNI_SA je napisao/la:bakljada protiv espaynola![]()
Otkad je ovo?CRNI_SA je napisao/la:bakljada protiv espaynola![]()
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
kakave veze ima kada je bilo ?? kada ste vi nesto slicno napravili ?? koreografije su vam zesca nula dok u barce najbolje ! i nije bilo kada je kodro igrao nego 91Karim_Madrid je napisao/la:Ovo jos kad je Meho Kodro igro u Barci sezona 96/7Butmiran je napisao/la:Otkad je ovo?CRNI_SA je napisao/la:bakljada protiv espaynola![]()
![]()

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Haj Allahati ponovo napisi to, nista te skontao nisam.Karim_Madrid je napisao/la:Baklje bakljada zar nesto je to opssssssssssssss bezzzvz.............Santiago Bernabeuo
Malo vise to lici na East Europ
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Karim_Madrid je napisao/la:Evo napisem ti DIV da je,,jeli se preko diva more ubaciti par bakljadi,,bezvz Santiago Bernabeuo je vise zatvoren stadion od Nou Campa bilo bi jako zagusljivo kad bi bile bakljade ,Butmiran je napisao/la:Haj Allahati ponovo napisi to, nista te skontao nisam.Karim_Madrid je napisao/la:Baklje bakljada zar nesto je to opssssssssssssss bezzzvz.............Santiago Bernabeuo
Malo vise to lici na East Europ:lol:jesi skontao??
Nisi ti sav svoj.

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Karim_Madrid je napisao/la:Spominjes neke koragrafije da su nam zesce nuli,a dasu Barce najbolje,,,koje pri sebi onda![]()
![]()
SERPA od staadiona---------NOU CAMP....treba li prevod???

Kakve veze ima izgled stadiona sa koreografijom koja se napravi, ziv ti nama bio .. ?
Cuj serpa od stadiona ..

AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.