Donnie Darko ce upasti sada u ligu, a Papastahopoulos je odustoa, tako da je Mouse prvi na listi cekanja ako se prijavi.Toxicity je napisao/la:Mislim da ima jedan ispred tebe na čekanju, nisam siguran. Do tebe je drug da li ti se pričekat. Ne možemo ti sa sigurnošću reći kad ćeš upasti..
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Sad sam instlirao pes6,ali nenormalno je brzo,to leti to ode
Na starom kompu mi je normalno radilo,ali na ovom je bas prebrzo,zna li ko do cega je
Na starom kompu mi je normalno radilo,ali na ovom je bas prebrzo,zna li ko do cega je
Kazne do sad:
delpy - 100.000 ss-ovi
neo - 100.000 ss-ovi
Evolution87 - 100.000 ss-ovi
delpy - 100.000 ss-ovi
neo - 100.000 ss-ovi
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Koliko se sjecam, na fejsu ste objavili da ste mi "oprostili" jer mi je to bio PRVI PUT DA IKAKO PSOTALVJAM SS!!!! Jos me je protivnik "pozurio", mora da ide, pa sam sve jedva odradio.juventus 0244 je napisao/la:Kazne do sad:
delpy - 100.000 ss-ovi
neo - 100.000 ss-ovi
Nije problem kazna, problem je u jbenoj toleranciji jer sam prvi put nesto radio...hajd da je drugi ili treci put, no PRVI PUT!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Na brzinu proso kroz sastav. Begovic mi je na golu izgleda. Ne moze bolje.
Odbrana mi je klimava. Sve redom Liverpoolovi igraci sto ne moze bit dobro da ga je*es
U vezi Goetze, VDV, Navas, Lulic. Ima ih jos par dobrih al ih se ne sjecam.
Napad Di Natale, Klose, Milito. Svi su sposobni.
Btw. svi su mi na transfer listi osim Begovica, zainteresovani saljite ponude.
Odbrana mi je klimava. Sve redom Liverpoolovi igraci sto ne moze bit dobro da ga je*es
U vezi Goetze, VDV, Navas, Lulic. Ima ih jos par dobrih al ih se ne sjecam.
Napad Di Natale, Klose, Milito. Svi su sposobni.
Btw. svi su mi na transfer listi osim Begovica, zainteresovani saljite ponude.
Moze li mi neko pomoci uradio sam sve po kozna koji put pregledao sve stranice...
Ali i dalje mi se nakon sto ukucam password pojavi Connect lost
Moze li neko da mi pomogne?
Arsenal <3
Ovdje nema tolerancije, jer je kazna minimalac, tolerancija ide kao u slučaju delpy-a, jer je malo falilo da izgubi dobijene bodove.neo je napisao/la:Koliko se sjecam, na fejsu ste objavili da ste mi "oprostili" jer mi je to bio PRVI PUT DA IKAKO PSOTALVJAM SS!!!! Jos me je protivnik "pozurio", mora da ide, pa sam sve jedva odradio.juventus 0244 je napisao/la:Kazne do sad:
delpy - 100.000 ss-ovi
neo - 100.000 ss-ovi
Nije problem kazna, problem je u jbenoj toleranciji jer sam prvi put nesto radio...hajd da je drugi ili treci put, no PRVI PUT!
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Moras ukucati ovako:LoooA je napisao/la:Moze li mi neko pomoci uradio sam sve po kozna koji put pregledao sve stranice...
username-password
Npr ako ti je username Loa a password npr kralj123 onda bi to igledalo ovako:
Loa-kralj123
SAMO ČELIK !
- Evolution87
- Kontakt:
zbog kojeg ss-a sam ja dobio kaznu? Ako je za ss 3.kola, onda kazna ne bi trebala ici meni nego @peppo_owenu jer je on uzimao ss i sam je rekao da kaznu pisete njemu.juventus 0244 je napisao/la:Kazne do sad:
delpy - 100.000 ss-ovi
neo - 100.000 ss-ovi
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Hvala uspio samViper je napisao/la:Moras ukucati ovako:LoooA je napisao/la:Moze li mi neko pomoci uradio sam sve po kozna koji put pregledao sve stranice...
username-password
Npr ako ti je username Loa a password npr kralj123 onda bi to igledalo ovako:
Loa-kralj123
Edit : Moze link za prijavu ?
Arsenal <3
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=6417" onclick="window.open(this.href);return false;LoooA je napisao/la:Edit : Moze link za prijavu ?
**** mater ja imam 4 dzojstika u kuci, i svakom nesto fali.. ovaj sto sam do sad s njim igro,ujedno i najbolji,samo nije imo start pa sam koristio L2, odjednom prestade radit, a od ova ostala 3 ne mozes jedan kako treba sklepat
podhitno kupovina dzojstika
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Goalgetter
- Kontakt:
Takodjer. Kod mene kod jednog se gubi signal, kod ovog drugog sto sada sa njim igram, igraci letaju kako hoce kad nisu u posjedu lopte, i vuce stalno u lijevu stranu, a treci riknuo skrojz.delpy je napisao/la:**** mater ja imam 4 dzojstika u kuci, i svakom nesto fali.. ovaj sto sam do sad s njim igro,ujedno i najbolji,samo nije imo start pa sam koristio L2, odjednom prestade radit, a od ova ostala 3 ne mozes jedan kako treba sklepatpodhitno kupovina dzojstika
Znaci prvi put odigram utakmicu u kojoj pobjedim, uzmem SS pod pritiskom jer protivnik zuri i nema razumjevanja za mene i moj problem, dodjem i dobijem isto od saveza koji nema razumjevanje ?! Nije problem u kazni, problem je sto nema RAZUMEJVANJA!juventus 0244 je napisao/la:Ovdje nema tolerancije, jer je kazna minimalac, tolerancija ide kao u slučaju delpy-a, jer je malo falilo da izgubi dobijene bodove.neo je napisao/la:
Koliko se sjecam, na fejsu ste objavili da ste mi "oprostili" jer mi je to bio PRVI PUT DA IKAKO PSOTALVJAM SS!!!! Jos me je protivnik "pozurio", mora da ide, pa sam sve jedva odradio.
Hvala lijepa na svoj pomoci, ali ja odustajem od lige, ne zelim biti u timu kod kojeg nema tolerancije i razumjevanja!
hahahahaha zbog cega odustaju iz lige hgaagagag nmg da vjerujem zbog kazne od 100 hiljada jbt :S
Meni samo X ne fercera kako treba, ostalo je sve okGoalgetter je napisao/la:Takodjer. Kod mene kod jednog se gubi signal, kod ovog drugog sto sada sa njim igram, igraci letaju kako hoce kad nisu u posjedu lopte, i vuce stalno u lijevu stranu, a treci riknuo skrojz.delpy je napisao/la:**** mater ja imam 4 dzojstika u kuci, i svakom nesto fali.. ovaj sto sam do sad s njim igro,ujedno i najbolji,samo nije imo start pa sam koristio L2, odjednom prestade radit, a od ova ostala 3 ne mozes jedan kako treba sklepatpodhitno kupovina dzojstika
SAMO ČELIK !
Citas li ti sta sam ja napisao ? **** mi se za kaznu, bio sam fer play igrac i to mogu potvriditi sve i jedna osoba protiv koje sam igrao. Problem je sto je juventus fino napisao, NEMA TOLERANCIJE!!!arelinho je napisao/la:hahahahaha zbog cega odustaju iz lige hgaagagag nmg da vjerujem zbog kazne od 100 hiljada jbt :S
Nikada nisam bio u timu u kojem nema razumjevanja, uvazavanja i tolerancije, kako na internetu tako i u "stvarnosti". Postuj me, shvati me, a i ja cu tebe....
Ako ja ne mogu naici na razumjevanje oko SS kojeg sam prvi put stavio, kako da ocekujem za nesto drugo ?
Sve bi bilo ok da mi se neko javio i rekao izvini drug, ne moze, pravila su pravila pa mora ici kazna, jer ne bi bilo fer prema drugima, ali evo ako hoces da ti objasnim detaljno kako da uzmes SS i ostale stvari pa da poslije nemas opet problema. Od toga nije bilo nista
Hvala lijepa i sretno!
Ja sam imo 4, svakom nesto falilo, sklepo od njih jedan dobar i on se pokvario. Igram na tastaturi, ucim se, ide na bolje 
@ Neo sretno i tebi u nekom novom "timu"
@ Neo sretno i tebi u nekom novom "timu"
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
neo, kada bi se bilo kome progledalo kroz prste ispao bi problem jer bi i ostali mogli da se prave mutavi kada nesta zaseru, pa bi vazda bilo ".. a kako je neo mogao?"
jbg valjda to kontas
jbg valjda to kontas
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.