Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

ennis
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la ennis » 14 okt 2012, 11:58

Senaid L.F.C je napisao/la:Nek bi neko od vas odigrao perfektno protiv Grcke u Atini sa 22 godine te prvom ozbiljnom nastupu za reprezentaciju
a pusti ih,Vranjes je dobitak ovih kvalifikacija,mi boljeg pored Spahe trenutno (Pandza povrijedjen) nemamo,on mora da igra,sad sto se decko malo prepao,malo nije na nivou Grckih gorostasa Boze moj,uglavnom po meni je bolje da on krpi tu poziciju drugog stopera nego Sunjic i Zukanovic...O Zukanovicu u prvoj postavi cemo kad ga vidimo protiv Alzira
SLOBODA NAVIJAČIMA

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 14 okt 2012, 12:09

nasi najbolji odbranbeni igraci su SPAHIC, pa mujdza pa vranjes i bicakcic (njih dvojica su u 5 deka po mom misljenju). bicakcicu se nadam da ce aBd uskoro debitirati!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 14 okt 2012, 12:10

Svaka cast Papet.Ogi zasluzuje da igra i sigurno ce pokazati opet da nije los igrac ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 14 okt 2012, 12:20

ennis je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:Nek bi neko od vas odigrao perfektno protiv Grcke u Atini sa 22 godine te prvom ozbiljnom nastupu za reprezentaciju
a pusti ih,Vranjes je dobitak ovih kvalifikacija,mi boljeg pored Spahe trenutno (Pandza povrijedjen) nemamo,on mora da igra,sad sto se decko malo prepao,malo nije na nivou Grckih gorostasa Boze moj,uglavnom po meni je bolje da on krpi tu poziciju drugog stopera nego Sunjic i Zukanovic...O Zukanovicu u prvoj postavi cemo kad ga vidimo protiv Alzira
E hebi me ako je moguce gore odigrati od onog kako je Ogy odigrao na neprirodnoj poziciji...
Adi_Zepce je napisao/la:Svaka cast Papet.Ogi zasluzuje da igra i sigurno ce pokazati opet da nije los igrac ;)
Da ali na svome prirodnom mjestu a ono je BEK...Vranjes za stopera nema kilazu/masu...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 14 okt 2012, 12:26

Ne kontam kakva vam je to prica za ogija ? Ko ga je gledao ove sezone u rusiji ? Ja jesam , ove sezone svaku tekmu je igrao na mjestu stopera. Sad da dodje jahic vi bi rekli da to nije njegova prirodna pozicija jer je u zelji igrao u vezi il napadu gdje vec ?

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 14 okt 2012, 12:28

grgr je napisao/la:Ne kontam kakva vam je to prica za ogija ? Ko ga je gledao ove sezone u rusiji ? Ja jesam , ove sezone svaku tekmu je igrao na mjestu stopera. Sad da dodje jahic vi bi rekli da to nije njegova prirodna pozicija jer je u zelji igrao u vezi il napadu gdje vec ?
Buraz ohladi malo molim te...Daj nam pauzu...
Stoper je samo kad nema drugog a do tad je uvijek BEK...A mi imamo stopera i zasto gurati nekog na pogresno mjesto?????

Zasto Stevanovica na lijevo krilo?????
Zasto Ibisevic na desno krilo?
Zasto Sejo na beka?
???????
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 14 okt 2012, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 14 okt 2012, 12:28

odigrao je lose, jer je izgubio 1-2 vazna duela i odmah dodje strah u noge (igrao sam ja beka prije i znam o cemu se radi), inace momak je jako dobar igrac, ali zasto neke igrace branimo sta god da urade (i reci da je to ok) a neke pljujemo bez razloga (jolic, vrsajevic, ..). zato sto smo manipulativni, slicno je u kosarci, niko nije prosle godine gledao sejfica (u20) ili ove godine avdica (u18), ali dovoljno je da 1-2 osobe pocu da pljuju po njima i svi se nadovezu, i tako "lijece" svoje privatne LUZERSKE frustracije, "pravi navijaci i patriote" nema sta... :evil: imajte svoje misljenje i drzi te se njega, a ne kao neke vaservage, samo se nadovezati i biti uz masu... . meni je toliko zao bilo tih momaka koji su bili toliko poljuvani, da mi je muka dosla!!
toliko od mene!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 14 okt 2012, 12:31

gringobih je napisao/la:
grgr je napisao/la:Ne kontam kakva vam je to prica za ogija ? Ko ga je gledao ove sezone u rusiji ? Ja jesam , ove sezone svaku tekmu je igrao na mjestu stopera. Sad da dodje jahic vi bi rekli da to nije njegova prirodna pozicija jer je u zelji igrao u vezi il napadu gdje vec ?
Buraz ohladi malo molim te...Daj nam pauzu....
Evo dajem ti jos 1

Vranjes

Position Defense
Preferred foot Right
Height 188 cm
Weight 85 kg

Spahic

Date:1980/08/18. Height:183cm. Weight:77kg.

Pri tome ne govorim ni u kom slucaju da je vranjes bolji igrac od Spahica nego to da nema kilaze za stopera...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 okt 2012, 12:33

Safet Sušić:
Nemam namjeru momka ostavljati na klupi zbog toga što mu je Samara dva-tri puta pobjegao. To je paklen igrač i svi stoperi namučili bi se sa njim.
Cartman:
Cartman je napisao/la:Odlicno sto je Samaras zdrav, igrac na nivou Admira Rascica.

Kome sad čovjek da vjeruje :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 14 okt 2012, 12:35

Hvala Bogu pa naš selektor nije ovakav: http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/pomozi ... 41660.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
"Dragi i poštovani navijači naše najbolje vrste,

Svima Vam od srca zahvaljujem na čestitkama nakon velike pobjede u Makedoniji i molim da mi oprostite što ne stignem svima odgovoriti, jednostavno je puno vaših poruka...

Hvala i kritičarima koji uvijek pomognu da iz drugačijeg kuta sagledam ukupnu situaciju i dobijem objektivniji uvid u cjelokupno stanje. Ovaj mali dio nekulturnih posjetitelja ove stranice bih zamolio da se vrate na portale i tamo ordiniraju sukladno svom rječniku i odgoju...

Otvaram diskusiju u svezi utakmice koja slijedi u utorak 16.10. protiv Walesa...

Koji je vaš idealan sastav za tu utakmicu koji sustav bi vi primijenili protiv Welškog 4-3-3?
Navalite :)))...............", napisao je Štimac. :roll:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

MrTaki
Kontakt:

Post Postao/la MrTaki » 14 okt 2012, 12:39

[youtube][/youtube]

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 14 okt 2012, 12:40

grgr je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Buraz ohladi malo molim te...Daj nam pauzu....
Evo dajem ti jos 1

Vranjes

Position Defense
Preferred foot Right
Height 188 cm
Weight 85 kg

Spahic

Date:1980/08/18. Height:183cm. Weight:77kg.

Pri tome ne govorim ni u kom slucaju da je vranjes bolji igrac od Spahica nego to da nema kilaze za stopera...
Buraz pogledaj tekmu pa vidi kako se odbija i mozeli imati toliko kila...Vise vuce na Crouch-a...
Spaha ima stabilnost i iskustvo i u svijetu stopera onakvi kao Spaha su rijetki...

U glavnom Ogy je po vokaciji BEK i valjda su treneri procijenili zasto ga uvjezbavaju za beka a ne za stopera.... ;)

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 14 okt 2012, 12:44

VIdim za tekmu sa Litvanijom ce nam sudit ceh ( Miroslav ZELINKA (CZE) ) ... sta mislite da li ce navlacit litvancima, cisto da bi indiretno pomogao komsijama slovacima.. ???
Meni to bas nesto smrdi al eto.. :?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 okt 2012, 12:48

FliX je napisao/la:VIdim za tekmu sa Litvanijom ce nam sudit ceh ( Miroslav ZELINKA (CZE) ) ... sta mislite da li ce navlacit litvancima, cisto da bi indiretno pomogao komsijama slovacima.. ???
Da je 2. liga federacije možda bi se moglo očekivati neko navlačenje, ali u kvalifikacijama za SP i to u Zenici da sudi protiv nas, nema teorije.
DRUG NEBI TI PUNCA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 okt 2012, 12:50

Nemojte tih priča oko sudija, neki su tako govorili i za onoga Damata, pa je čovjek odradio tekmu samo tako.
Sve će se vidjeti u utorak.
Nemože on njima navuć' koliko mi možemo golova dati, i zaista mislim da je ta priča o komšijskim odnosima i pomaganju neutemeljena iz razloga što su to sve profesionalci, a niti ovaj sudija nije sami vrh po arbitraži i ne treba mu da se igra ukoliko želi da napreduje.
Mislim da nema niti najmanjeg razloga za zabrinutost.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 14 okt 2012, 12:52

FliX je napisao/la:VIdim za tekmu sa Litvanijom ce nam sudit ceh ( Miroslav ZELINKA (CZE) ) ... sta mislite da li ce navlacit litvancima, cisto da bi indiretno pomogao komsijama slovacima.. ???
Kako se ba ne umorite više od tih teorija zavjera i vječite sudačke urote protiv nas?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 okt 2012, 12:53

A mozda ce nas pogurati zato jer su nas ostetili protiv francuza u proslim kvalifikacijama. Sjetite se kako Irska postade nosioc a onda ih izvukose protiv slabasne Estonije u barazu, ne moze me niko ubjediti da to nije bilo namjesteno....

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 14 okt 2012, 12:53

Od oficijalne stranice ruske lige ne mozes naici na takvu neozbiljnost da je necija kilaza pogresno izlistana , jedino ako ogi nije smrso po tebi 10 kg pa da ih nema. Glupa rasprava , kilaza ne igra tolku ulogu ( naravno da je bitna ) eto pogledaj pepea kako je cuvao dzeku pa se nije odbijao od njega i padao tu iskustvo postavljanje itd igra veliku ulogu. Opet ti kazem momak igra stopera vec duze vrijeme a ne beka , druga je stvar sto je bio bek a sad vec nije. Samo zelim rec da nije los igrac i da zasluzuje da igra ponovo a poziv za njega ne bi smio biti upitan jer sam siguran da ce za par godina izrasti u kvalitetnog igraca. Toliko od mene XD

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 14 okt 2012, 12:57

calcio je napisao/la:A mozda ce nas pogurati zato jer su nas ostetili protiv francuza u proslim kvalifikacijama. Sjetite se kako Irska postade nosioc a onda ih izvukose protiv slabasne Estonije u barazu, ne moze me niko ubjediti da to nije bilo namjesteno....
I ja sam to kontao , kontam da ce nas ovaj put platini imati u vidu XD ali opet to je sve naucna fantastika ali ako nedo dragi bog odemo u baraz i dobijemo najslabijeg necu moc povjerovat da je to samo puka sreca nisam ljubitelj teorija zavjera i sve ali jednostavno sa tim se ne bi mogao pomirit pogotovo nakon portugala 2 puta

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 14 okt 2012, 13:00

gringobih je napisao/la:
Buraz ohladi malo molim te...Daj nam pauzu...
Stoper je samo kad nema drugog a do tad je uvijek BEK...A mi imamo stopera i zasto gurati nekog na pogresno mjesto?????

Zasto Stevanovica na lijevo krilo?????
Zasto Ibisevic na desno krilo?
Zasto Sejo na beka?
???????
Ovo za Stevanovića si upravu. Kada je već Vedad igro na desnom krilu, što mu je neprirodna pozicija, mogo je Stevanovića staviti na desno kada je ovaj ušo u igru, a Vedu na lijevo. A ovako je 15 minuta, igro sa dva krila na neprirodnim pozicijama.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.