Pregledi se povecavaju gledanjem i na facebooku, i na forumu ili bilo gdjeemir987 je napisao/la:bastards!mozda kontaju da ovako cesce moras otvoriti youtube da bi vidio sta neko postavlja na fb, samim tim youtube klipovi imaju visu gledanost, odnosno veca zarada za vraziji youtube!
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
http://www.so" onclick="window.open(this.href);return false; urce.ba/clanak/8103483113146/vijesti/Djevojcica-objavila-video-o-zlostavljanju,-sada-je-pronasli-mrtvu/?ref=najcitaniji
pa nek kace gole slike po fb i dalje
Za zivot cijeli!
-
gojzerica
- Kontakt:
Žao mi ove cure bgm...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:http://www.so urce.ba/clanak/8103483113146/vijesti/Djevojcica-objavila-video-o-zlostavljanju,-sada-je-pronasli-mrtvu/?ref=najcitaniji
znam da se povecava broj pregleda i gledanjem na fb-u, ali ako mi neko na fb stavi link pjesme sinana sakica, sigurno to necu otvoriti, znaci nece se povecati broj pregleda, a kad mi stavi tamo samo http://www.youtube.com" onclick="window.open(this.href);return false; i ja otvorim, kad ono sinan sakic, e onda p0pizdimneo je napisao/la: Pregledi se povecavaju gledanjem i na facebooku, i na forumu ili bilo gdje
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
-
gojzerica
- Kontakt:
Šta imaš protiv Sinana
gojzerica je napisao/la:Šta imaš protiv Sinana
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kad si na YT, ispod videa odeš na ono SHARE i link koji ti izbaci onda kopiraš na FB.emir987 je napisao/la:moze li mi iko objasniti zasto recimo kada neko postavi link pjesme sa youtube-a, kod mene na fb-u stoji samo http://www.youtube.com" onclick="window.open(this.href);return false;, ne stoji koja je pjesma, a kad kliknem na taj link otvara pjesmu koju je taj neko postavio?
Počinje ono " onclick="window.open(this.href);return false; npr i biće ko prije
EDIT : Greška - ne može ni ovo više
Sinan Bog muzike !!bagrcavi je napisao/la:i ja se pitam...gojzerica je napisao/la:Šta imaš protiv Sinana
arelinho je napisao/la:Sinan Bog muzike !!bagrcavi je napisao/la:i ja se pitam...gojzerica je napisao/la:Šta imaš protiv Sinana
Sinan je bog seljakluka ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Evolution87
- Kontakt:
ima li ko problema sa chatom? Uvijek mi onaj zuti trkoutic stoji 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
E čuj Sinan ooooj majko 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
isto i meniEvolution87 je napisao/la:ima li ko problema sa chatom? Uvijek mi onaj zuti trkoutic stoji
Nekacaj za Sinana bombu cu ti bacitarelinho je napisao/la:Sinan Bog muzike !!bagrcavi je napisao/la:i ja se pitam...gojzerica je napisao/la:Šta imaš protiv Sinana
Cukerberger, yebem ti zenu, kaze ne mogu vise promijenit ime, prekoracio sam nesto,

A nisam sedam puta mjenjao
Ih, valja ti svaki put i u opštinu ići. Izgleda da je on to nešto sredio sa tetama sa šaltera.Sheyi je napisao/la:Cukerberger, yebem ti zenu, kaze ne mogu vise promijenit ime, prekoracio sam nesto,![]()
![]()
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
BaDa12 je napisao/la:Ih, valja ti svaki put i u opštinu ići. Izgleda da je on to nešto sredio sa tetama sa šaltera.Sheyi je napisao/la:Cukerberger, yebem ti zenu, kaze ne mogu vise promijenit ime, prekoracio sam nesto,![]()
![]()
Žalio sam se
- TheVerminator
- Kontakt:
U čemu je problem sa slikom?neo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.