Insect_terminator je napisao/la:Ti kao navijac bi trebao zeljeti da HR reprezentacija pobjedjuje. Kada krene lose onda imas osnovu da seres, ukoliko HR pobjedjuje mozes kritizirati ali pricati da nista ne valja je apsurdno.
Jesam li igdje napisao da ne želim da pobjede?
Ne kritiziram igru (koja btw.i nije bajna,ali to su kval.i uvijek je tako,bitnije je ono što će se događati na EP,SP...) nego neke poteze izbornika koji nas na kraju vjerojatno neće dovesti do ničeg dobrog ako se ovako nastavi.
bekicamir je napisao/la:Malo prati nogomet pa pisi,ako je zasluzio Radosevic,Strinic,Kalinic kloc i Šindefejledesa onda je bogme i Sammir,a vama ultranacinalistima nije smetao Eduardo jer je tada Mamic Boysima bio dobar i svi su Eduarda docekali rasirenih ruku ,sada kada Mamic picki...cama Boysima ne pase onda niti Sammir ne valja!
Kao sto Stimac kaze 50 huligana kojima je mjesto u zatvoru nece pokolebati ovu reprezentaciju jer je Hrvatska iznad svih a posto Zagrebcani ionako vise vole Jugoslaviju i nazive Dinamo i Lokomotiva nije niti cudo zasto na utakmice repke dolazi par tisuca ljudi!
Budimo realni ni Radošević nije zaslužio poziv,ali šta je tu je.Svakako bolje da se zovu takvi mladi igrači koji bi u budućnosti trebali biti oslonac reprezentacije nego jedan Sammir koji će se prodat i kasnije ga zaboli za reprezentaciju.
Strinić zaslužuje poziv.Tu rasprave uopće nisu potrebne.Koga ti bi umjesto njega zvao?Pošto vidim da si za Sammira pretpostavljam da bi Ibaneza pozvao.
Kalinić također zalužuje poziv,ali da je ispred Eduarda...
Schildenfelda svi podcjenjuju,a čovjek je vrlo dobar branič.Euro je odlično odigrao,pa u Turskoj itd.
Usporedba Eduardo-Sammir je u najmanju ruku smiješna.
Ove ostale gluposti ne mislim komentirat.
bekicamir je napisao/la:Sammir!
Ove godine u 18 nastupa u svim takmicenjima za klub ima 10 golova i 2 asistencije,mislim da to nije za baciti!
Lani 33 utakmice 8 golova i 9 asistencija
Godinu prije 34 utakmice 17 golova i 11 asistencija!
To je statistika u HNL-u?Jel možeš nabrojat 10 vrhunskih utakmica Sammira protiv malo jačih protivnika?Čovjek je imao 5,6 trenutaka inspiracije u zadnjih 5 godina.
Ako se već uzima "stranac" on mora zaslužit svoj poziv u svakom smislu te riječi.
soba 39 je napisao/la:nate je napisao/la:Za negativnu atmosferu je ponajviše kriv Mamić,a ne navijači.Da nije pozvao Sammira sve bi bilo super kao i prije.
Ja ne znam koji je vama qrac.Igrate sa 40-50% snage dobijate bez većih problem,x u belgiji ,bićete prvi u grupi i opet nešto ne valja...
Nije mi jasno

Shvati da nitko ne kritizira igru.Nisu igra i rezultati sve.Nebi trebali biti.
Kritizira se to što se od reprezentacije polako radi privatna prčija.Radi se isto ono što se napravilo s Dinamom.Možete se slagat ili ne sa mnom,vrijeme će pokazat tko je bio u pravu.