I da, ukoliko si nezadovoljan nečim, to samo za sobom povlači traženje promijenaDzidziMidzi je napisao/la: I ne, necu koristiti matematiku - a tu sam barem strucan. Nije bitna frekventnost u kojoj si ti iznosio misljenje. Jedan post u 1.3 dana ili koliko izadje. Bitno je da si ti vec preko 1000x imao nesto da kazes. I sve je bilo "teoreticno, i strucno i primjenio si to u praksi".
Da.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Vidim ovdje
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- DzidziMidzi
- Kontakt:
Zamolicu te da ukoliko zelis razgovarati - to uradis u cijelim recenicama.zizu1991 je napisao/la:Vidim ovdjeI da, ukoliko si nezadovoljan nečim, to samo za sobom povlači traženje promijenaDzidziMidzi je napisao/la: I ne, necu koristiti matematiku - a tu sam barem strucan. Nije bitna frekventnost u kojoj si ti iznosio misljenje. Jedan post u 1.3 dana ili koliko izadje. Bitno je da si ti vec preko 1000x imao nesto da kazes. I sve je bilo "teoreticno, i strucno i primjenio si to u praksi".
Da.
Vidim ovdje.. sta? Vidis tu da ja ocijenjujem i osudjujem ljude na osnovu broja komentara.
Gdje je ocijena? Gdje je osuda? Gdje tacno?
Koja je razlika izmedju Safeta i ovce?
Safet je musko.
Safet je musko.
Zar moram više da napišem od quotiranja dijela tvoga posta ?
Ovo si napisao za osudu broja postova :
Ovo si napisao za osudu broja postova :
A ovo je ocijena stručnosti :DzidziMidzi je napisao/la: Bitno je da si ti vec preko 1000x imao nesto da kazes.
Jel' ovo dovoljno jasno ?DzidziMidzi je napisao/la:I sve je bilo "teoreticno, i strucno i primjenio si to u praksi".
Da.
- DzidziMidzi
- Kontakt:
Sad ce tebi ciko fino objasniti. Posto ocigledno ne mozes da shvatis. Nikakve osude tu nema.zizu1991 je napisao/la:Zar moram više da napišem od quotiranja dijela tvoga posta ?
Ovo si napisao za osudu broja postova :A ovo je ocijena stručnosti :DzidziMidzi je napisao/la: Bitno je da si ti vec preko 1000x imao nesto da kazes.Jel' ovo dovoljno jasno ?DzidziMidzi je napisao/la:I sve je bilo "teoreticno, i strucno i primjenio si to u praksi".
Da.
To je cisto koristenje podatka. Podatak da korisnik ima 1000 postova - koji je u velikoj kontradiktornosti s onim cime korisnik "optuzuje" druge. "Kako smo -generalno- svi mi wannabe-strucnjaci, a da smo u "praksi" niko i nista.
"ovo si napisao za osudu broja postova." - Malo mi je mutna ova recenica.
"za osudu broja postova" ? Nema tu osude - jos jednom. Nisam ja sudija.
Safet je musko.
Safet je musko.
Sve to stoji,ali brate nadji nekog dobrog stratega za 10 000 maraka mjesecno.DzidziMidzi je napisao/la:Nek si ti nabio jos jedan post mr 1000+.storm_raider je napisao/la:Ovaj forum je bas Bosna i Hercegovina u malom. Sve teoreticari i strucnjaci, a kada je praksa u pitanju niko ni da mrdne.
Ovo je forum za teoretisanje, raspravu, strucnu ili ne.
Ovdje ne mozes trcati, skakati ili raditi sklekovei baviti se bilo kakvim aktivnostima iz "prakse".
S toga me malo cudi tvoje "zapazanje" - i pitam se sta li si ti to ocekivao na ovom mjestu?

Ja frajera koliko utusi sa svojih 11 postova
U kakvoj je kontradiktornosti, jel mora odmah da znači ako ima preko hiljadu postova da su svi ti postovi usmijereni u kritiku, " stručna zapažanja ", i omalovažavanja ?
Da li si ikada pomislio na mogućnost da na ovom forumu imaju pdf - ovi koji nemaju veze s nogometom ?
Da li si ikada pomislio na mogućnost da na ovom forumu imaju pdf - ovi koji nemaju veze s nogometom ?
- DzidziMidzi
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:U kakvoj je kontradiktornosti, jel mora odmah da znači ako ima preko hiljadu postova da su svi ti postovi usmijereni u kritiku, " stručna zapažanja ", i omalovažavanja ?
Ljepotice moja. Ovako. Kontradiktornost se nalazi u tome (al sam strpljiv, svaka mi cast - ali nekim s nekim osobama treba imati strpljenja) da neko ko aktivno komentarise istovremeno osudjuje aktivnost. Aktivnost koja je uglavnom mudroserija svih nas - protkana ponekim strucnijim misljenjem i zapazanjem.
"jel mora odmah da znaci ako ima preko hiljadu postova da su usmjereni u kritiku..."
Ne mora - niti je to bilo gdje receno. I ne nisam nikad pomislio na tu mogucnost. Nov sam i ne stanujem ovdje - , kao nas vrli "smradom mindjare" omamljeni drug haris, ljubi ga majka.
Safet je musko.
Safet je musko.
- DzidziMidzi
- Kontakt:
Tako tusim da si ih svih 11 procitao. Hvala.delija je napisao/la:Ja frajera koliko utusi sa svojih 11 postova
Safet je musko.
Safet je musko.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- storm_raider
- Kontakt:
DzidziMidzi je napisao/la:storm_raider je napisao/la:![]()
U nesto vise od 4 godine "Mr. 5", koristi matematiku, pa ces izracunati koliko je to malo.
Razumijem konstruktivnu kritiku, ali nekoga okarakterisati kao "ogranicenog covjeka" je uvreda i nista vise od toga. To je odraz nicega drugog do tvog licnog nezadovoljstva.
Nije Safet nikakav dokazani strucnjak, ali ovo sto radi sa reprezentacijom je prilicno dobro (pogledaj tabelu). Ja nisam trener, i nemam prava da dajem sebi takav kredibilitet da ocjenjujem njegov strucni rad, ali reci da je Safet "ogranicen covjek", znaci ili da ga znas licno (u sto sumnjam), ili ono najgore - licno nezadovoljstvo sa sobom.
Pozdrav i ne cudim se da si se nasao u postu koji si citirao, mada nije ni bio direktno tebi upucen, vec generalno.
Storm raider. Moja kritika je itekako konstruktivna. Pape je u mojim ocima jako tanak,
"ogranicen" trener. Mislim da bi nam "provjeren strucnajk" i motivator daleko bolje dosao od bojaznog, uvijek politicki korektnog Safeta. I naravno da je to odraz mog nezadovoljstva. Mog licnog nezadovoljstva.
Ja ovdje tipkam u svoje LICNO ime, pa tako izrazavam i nezadovoljstvo - osnovano ili ne.
Prezadovoljan sam reprezentacijom, ima tu i Safeta, ne osporavam, ali ne sumnjam da bi i osrednjem treneru poslo za rukom napraviti ovaj rezultat s ovim igrackim kadrom.
Ne kazem da ne radi posao kako treba. Ne kazem da sam nezadovoljan. Sinoc sam ponovo ostario za dvije godine. Pratim ovu reprezentaciju od njene prve utakmice. Zato mi ne servirajte nesto sto nisam rekao.
U drugom dijelu tvoje reakcije smatras da ja nemam kredibilitet da ocjenjujem Safetov strucni rad. Ako ces poceti s tom politikom onda usitinu, niko osim provjerenih trenera i strucnjaka ne bi smio kazati nista na bilo koju temu. Ja se stavljam u poziciju da iznesem svoje misljenje. SMATRAM da je Safet covjek ogranicenih "mentalnih" sposobnosti od onog sto sam vidio iz prilozenog. Je li to uvreda? Ako jeste i ako Safeta boli djon za tim sta ce neko napisati ovdje, nek me tuzi. Ne treba mu advokat, ili "moralni vitez".
Dalje - dajes si za pravo da budes psiholog na osnovu dvadesetak redova koje si procitao - te moje misljenje o Safetu projeciras na neko "licno nezadovoljstvo sa sobom".
Dakle radis upravo ono sto ne zelis vidjeti kod mene. Stavljas se u poziciju da iznosis misljenje o ljudima koje niti znas, imao kredibilitet ili ne u datoj tematici.
Itekako mi je jasno da onaj post koji sam citirao nije bio upucen meni direktno, vec generalno - ali sam ja direktno, eto odgovorio.
I ne, necu koristiti matematiku - a tu sam barem strucan. Nije bitna frekventnost u kojoj si ti iznosio misljenje. Jedan post u 1.3 dana ili koliko izadje. Bitno je da si ti vec preko 1000x imao nesto da kazes. I sve je bilo "teoreticno, i strucno i primjenio si to u praksi".
Da.
DzidziMidzi je napisao/la:"Savet je ogranicen covjek..."
"Ogranicen covjek" - To je konstruktivno? Vrlo - mozda kod tebe, inace to je uvreda, i to onakva kakva se daje ili iz licnog iskustva sa doticnim ili iz ciste zlobe. Takodjer, nigdje nisam rekao da nemas kredibiliteta, ja ne napadam ljude bez nekog licnog iskustva sa istima. Takodjer nigdje nisam direktno iznio misljenje o tebi, ta mozda poznajes Papeta licno

Dalje, kontradiktoran si sam sebi:
Iako u postu u kojem si me citirao kazes da si prezadovoljan reprezentacijom i da ima tu i Safeta. Pa koje je od to tvoje? Ja, napominjem, ne mogu da dovodim u pitanje njegovu trenersku strucnost, jer nisam trener ni sam (ipak sam u potpuno drugoj profesiji), ali bi mi bila svakako velika cast da znam da vodim diskusiju sa trenerom ili nekim ko zna bolje od Safeta. Takvih nam ljudi sve vise treba. Naravno da ima boljih trenera od Papeta, i to mnogo, ali ovo sto on do sada radi je odlicno, a to i rezultati govore. Ta "matematika" ne laze.DzidziMidzi je napisao/la:Slab je (nikakav) stragteg - ali nesto vise od toga da drzi mir i dobru atmosferu u reprezentaciji se
ne moze ni ocekivati od covjeka njegovih kapaciteta.
Niti jedan od njegovih zamisljenih poteza se nije ispostavio kao pravi - otkad je dosao.
Svako ima svoje vidjenje igre, i misljenje treba postovati, pa makar kakvo bilo, sve dok ne predje u vrijedjanje. Tvoj pocetni post je sve samo ne konstruktivan, pogotovo ne dio koji naziva Papeta "ogranicenim covjekom".
Naravno da ti mozes napisati da je ovo sve uzeto iz konteksta (to je ustvari jedino sto i mozes napisati kada covjeka otvoreno nazoves "ogranicenim"). A pazi, reprezentacija nam ostvaruje odlicne rezultate.
Posebno mi je interesantno je da ti je upalo 1000+ postova u oci, obicno u psihologiji ljudi koji zapazavaju velike brojeve imaju problema sa onim malim, ali hajde, to je vec drugi par cipela.

Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 13 okt 2012, 23:18, ukupno mijenjano 4 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Kad je tebe ''natjerao''da napises koju, iako nisi vec odavno koju skrabno,pametnom dovoljnodelija je napisao/la:Ja frajera koliko utusi sa svojih 11 postova

Ali ni ovaj se garant nece nesto plaho napisati,sve do iduceg nicka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- skyisthelimit
Ne pridajite paznju ovima sa milion nickova. Takvi nisu dobrodosli ni na jednom forumu sto se dokazuje po broju banova na istim. Naravno zna se na koga mislim. Na ovce foruma
15.10 - 15.06 ...
- DzidziMidzi
- Kontakt:
Svaka vam cast. Ne samo da ste se svi okomili na mene zato sto sam iznio misljenje - pogrdno, konstruktivno - kakvo god ono bilo, ono do daljnjeg ostaje nepromijenjeno. Safet je za mene covjek ogranicenih mentalnih sposobnosti. Ne trazim ostavku. Ne vidim boljeg na vidiku.
Da se ne ponavljam. Novajlija sam na forumu. Nisam jedini koji ovako misli, niti imam za cilj stvarati bilo kakav negativan naboj. To sto vecina vas koji cijene Safeta kao trenera (Cijenim ga i ja kao covjeka koji u svojoj ogranicenosti radi onoliko koliko moze i bez velike gaze) ne znaci da je neko u pravu ili krivu. Ono sto me brine jeste da li sam uopste dosao na pravo mjesto.
Citao sam vas duze vrijeme - upoznat sam s nekim stavovima i dugo mi je trebalo da se nakanim da napisem nesto. Ono sto jeste zabrinjavajuce su likovi koji ocigledno "zive" ovdje, i nemaju pametnijeg posla nego stvarati paranoje o "ko je pisao pod kojim nickom", pa vidim da mi se u startu pripisuju neke stvari koje nemaju veze s vezom. Ako bilo ko od vas ima opravdanu sumnju da sam "dvojnik" - sklopite lijepo fino pismo, obratite se administratorima - a isti ce znati sta im je raditi.
Nije fer docekati novog clana, koji s ogromnim zarom bodri sve nase reprezentacije, s takvim neosnovanim optuzbama. Ovo je samo jos jedan dokaz da zdrave diskusije nema sve dok neki od vas nisu u stanju prihvatiti tudje misljenje, bez da se okome na njeg (u ovom slucaju mene) licno.
Ako sam bilo gdje prekrsio pravilnik - nek me se opomene. Ako nisam - razgulite.
Da se ne ponavljam. Novajlija sam na forumu. Nisam jedini koji ovako misli, niti imam za cilj stvarati bilo kakav negativan naboj. To sto vecina vas koji cijene Safeta kao trenera (Cijenim ga i ja kao covjeka koji u svojoj ogranicenosti radi onoliko koliko moze i bez velike gaze) ne znaci da je neko u pravu ili krivu. Ono sto me brine jeste da li sam uopste dosao na pravo mjesto.
Citao sam vas duze vrijeme - upoznat sam s nekim stavovima i dugo mi je trebalo da se nakanim da napisem nesto. Ono sto jeste zabrinjavajuce su likovi koji ocigledno "zive" ovdje, i nemaju pametnijeg posla nego stvarati paranoje o "ko je pisao pod kojim nickom", pa vidim da mi se u startu pripisuju neke stvari koje nemaju veze s vezom. Ako bilo ko od vas ima opravdanu sumnju da sam "dvojnik" - sklopite lijepo fino pismo, obratite se administratorima - a isti ce znati sta im je raditi.
Nije fer docekati novog clana, koji s ogromnim zarom bodri sve nase reprezentacije, s takvim neosnovanim optuzbama. Ovo je samo jos jedan dokaz da zdrave diskusije nema sve dok neki od vas nisu u stanju prihvatiti tudje misljenje, bez da se okome na njeg (u ovom slucaju mene) licno.
Ako sam bilo gdje prekrsio pravilnik - nek me se opomene. Ako nisam - razgulite.
Safet je musko.
Safet je musko.
Kakvo misljenje.. a za ovoDzidziMidzi je napisao/la:Svaka vam cast. Ne samo da ste se svi okomili na mene zato sto sam iznio misljenje - pogrdno, konstruktivno - kakvo god ono bilo, ono do daljnjeg ostaje nepromijenjeno. Safet je za mene covjek ogranicenih mentalnih sposobnosti. Ne trazim ostavku. Ne vidim boljeg na vidiku.
Safet je musko.
sramota brate
- storm_raider
- Kontakt:
Perfidno, licemjerno i klasicno stvaranje zrtve od sebe u nedostatku argumenata, u nedostatku zelje za zdravom raspravom. Nazvati trenera reprezentacije BiH u fudbalu i igracku legendu "ogranicenim covjekom (ne trenerom!)", porediti sa ovcom, i sta sve ne, i onda praviti od sebe zrtvu, jer "avaj neko se ne slaze s tim da je Pape ogranicen, ovca, i sta sve ne, jer avaj - svi su protiv njega" je i vise nego providno i nisko. Zrtva je jer neko ne prihvata takvo misljenje, i zrtva je jer ipak on navija za reprezentaciju svim zarom (kao i vecina ovdje), ali eto svi ga napadaju i docekan je na noz (dobro je da se jos nije nacija i religija umijesala u ovo sve). Na stranu svi zlobni komentari, koji su i vise nego licni i nadasve neutemeljeni prema Papetu, ali forumasi su ti koji nisu "fer" ipak ispali. "Uh, od ovoga moze da se rikne".
Dobro sam napisao: Bosna i Hercegovina u malom.
@soko, cuvaj se sad, imas vise postova od mene.
Dobro sam napisao: Bosna i Hercegovina u malom.
@soko, cuvaj se sad, imas vise postova od mene.

Sport je lijek za tijelo i duh.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Suze mi niz obraze liju poslije citanja Dzidzimidzijevog potresnog posta 

Molio bih te da nam izneses argumente u rezultatskom smislu i uporedis nam Ciru sa Safetom, pa da vidimo koga Ciro pobijedio od velikih reprezentacija a koga Safet nije uspio.DzidziMidzi je napisao/la:Safet je ogranicen covjek. Ali dobar je kavih smo se nagledali.
"Rezultat iz ril. Bosna plej gud first half, Grcka plej gud sekond half"
Slab je (nikakav) stragteg - ali nesto vise od toga da drzi mir i dobru atmosferu u reprezentaciji se
Niti jedan od njegovih zamisljenih poteza se nije ispostavio kao pravi - otkad je dosao.
Ciro je bio lisac i daleko veci strucnjak od Herr Istanbulspor i nama treba covjek koji ce
motivirati reprezentaciju, a ne umrtviti. Pa da na bilo koje gostovanje odemo bez kalkulacija.
Uporedite gostovanje u Portugalu pod Cirom i Safetom i bit ce jasno o cemu govorim.
Zbilja, Ronaldo nije igrao u prvom barazu, no - pristup igri je bio mnogo drugaciji.
Cast za utakmicu u Francuskoj, gdje smo pokradeni. Sve u svemu, tanak je Safet, jako tanak.
Nekad mi se cini da je to djecak koji nikad nije odrastao. Kad vidis kao neprofesionalno i emotivno
reaguje. Trener treba da bude mozak - da izvuce maksimum iz svakog pojedinca, a ne da ih razbaca po pozicijama koje nisu navikli igrati. Uz svo postovanje za igracku karijeru - trener Safet ima samo M od mozga. I ako odemo na to prvenstvo, i ako budemo svjetski prvaci.. najmanje kredita za to cu dati Safetu jer sam se nagledao njegove (ne)sposobnosti.
"Aj tinks."
Šofa je napisao/la:Molio bih te da nam izneses argumente u rezultatskom smislu i uporedis nam Ciru sa Safetom, pa da vidimo koga Ciro pobijedio od velikih reprezentacija a koga Safet nije uspio.DzidziMidzi je napisao/la:Safet je ogranicen covjek. Ali dobar je kavih smo se nagledali.
Slab je (nikakav) stragteg - ali nesto vise od toga da drzi mir i dobru atmosferu u reprezentaciji se
Ciro je bio lisac i daleko veci strucnjak od Herr Istanbulspor i nama treba covjek koji ce
motivirati reprezentaciju, a ne umrtviti. Pa da na bilo koje gostovanje odemo bez kalkulacija.
Uporedite gostovanje u Portugalu pod Cirom i Safetom i bit ce jasno o cemu govorim.
Zbilja, Ronaldo nije igrao u prvom barazu, no - pristup igri je bio mnogo drugaciji.
Cast za utakmicu u Francuskoj, gdje smo pokradeni. Sve u svemu, tanak je Safet, jako tanak.
Nekad mi se cini da je to djecak koji nikad nije odrastao. Kad vidis kao neprofesionalno i emotivno
reaguje. Trener treba da bude mozak - da izvuce maksimum iz svakog pojedinca, a ne da ih razbaca po pozicijama koje nisu navikli igrati. Uz svo postovanje za igracku karijeru - trener Safet ima samo M od mozga. I ako odemo na to prvenstvo, i ako budemo svjetski prvaci.. najmanje kredita za to cu dati Safetu jer sam se nagledao njegove (ne)sposobnosti.
"Aj tinks."
Šta imaš poredit Ćiru sa Safetom?
Safet je novi u ovom poslu i rano je praviti neke usporedbe.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
mozak je napisao/la:Šofa je napisao/la:Molio bih te da nam izneses argumente u rezultatskom smislu i uporedis nam Ciru sa Safetom, pa da vidimo koga Ciro pobijedio od velikih reprezentacija a koga Safet nije uspio.DzidziMidzi je napisao/la:Safet je ogranicen covjek. Ali dobar je kavih smo se nagledali.
"Aj tinks."
Šta imaš poredit Ćiru sa Safetom?
Safet je novi u ovom poslu i rano je praviti neke usporedbe.
Prvo osoba koju sam citirao kaze da trebamo uporediti jednu utakmicu Safeta i Cire, i na tome ocjenjuje rad oboice
Drugo mnogi ovdje porede Ciru i Safeta bez argumenata (koje smo to velike reprezentacije dobili pod Cirinim vodstvom osim nerijesenog protiv Turske?).
Trece Safet nije novi u ovom poslu jer je tu vec jedan kvalifikacioni ciklus.
Cetvrto: Safeta ovdje blate poredeci ga sa Cirom (koji jhe meni bio losiji od Sliskovica, samo sto je nafurao i raju i igrace i uzeo pare od sponzora koje je doveo) i svaki put kad to vidim trazicu argumente za to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.