Nadam se da će zato Rodgersu prioritet u januarskom prelaznom roku biti 2 napadača.Carlo je napisao/la:izgleda da će borini biti odsutan najmanje 3 mjeseca.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- BeyKopites
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- VolimLiverpool
- Kontakt:
I bolje što ga neće biti,realno.
Dovesti zato 2 napadača u januaru neke srednje kvalitete,ali veoma mlade.

Dovesti zato 2 napadača u januaru neke srednje kvalitete,ali veoma mlade.
You'll never walk alone.
Bolje 1 dobar nego 2 prosjecna ,koliko smo love izgubili na ove prosjecne igrace 

http://www.transfermarkt.de/en/geruecht ... 03134.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sterling-Suarez-Suso, tako bi to trebalo izgledat bez Borinija.
Michael Owen on Soccer AM revealed he asked BR if he could return to LFC last transfer window, Brendan said NO.
htjela čkapi da se vrati, pa ne može Majkle, ne može.
htjela čkapi da se vrati, pa ne može Majkle, ne može.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Izgleda da se i Skrtel povrijedio.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
nummaLFCŽ je napisao/la:Izgleda da se i Skrtel povrijedio.
samo manji udarac zadobijen

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
http://www.liverpoolfc.com/news/have-yo ... fc-chances" onclick="window.open(this.href);return false;
Wisdom, Joe Cole i Lucas Leiva su stvorili po 1 šansu
Skrtel, Downing i Enrique po 2 šanse
Suso, Allen, Agger, Borini i Sahin po 3 šanse
Shelvey 5 šansi
Johnson 8 šansi
Sterling 10 šansi
Suarez 17 šansi
Gerrard 20 šansi
Veoma zanimljivo.
Wisdom, Joe Cole i Lucas Leiva su stvorili po 1 šansu
Skrtel, Downing i Enrique po 2 šanse
Suso, Allen, Agger, Borini i Sahin po 3 šanse
Shelvey 5 šansi
Johnson 8 šansi
Sterling 10 šansi
Suarez 17 šansi
Gerrard 20 šansi
Veoma zanimljivo.

FK Pjetlovi
Ma kakav Gerrard, on samo koči našu igru, on se ne uklapa u ovaj stil igre kako neki kazu. 

- King Kenny
- Kontakt:
Sterling za kratko vrijeme 10
,skoro sam citao da bi se trebao da potpise taj neki ugovor o prosirenju Anfielda,ovaj put nas ne furaju
,valjda na nekih 60 ,65 hiljada ,lijepo bi bilo
.
U zadnje vrijeme se Liverpool povezuje sa Dembom Ba
i onim Eriksenom iz Ajaxa ,mozda njih vidimo u januaru,mada bi ja volio Cavanija
.

U zadnje vrijeme se Liverpool povezuje sa Dembom Ba

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- BeyKopites
- Kontakt:
E dobra ti je ta !King Kenny je napisao/la:Sterling za kratko vrijeme 10,skoro sam citao da bi se trebao da potpise taj neki ugovor o prosirenju Anfielda,ovaj put nas ne furaju
,valjda na nekih 60 ,65 hiljada ,lijepo bi bilo
.
U zadnje vrijeme se Liverpool povezuje sa Dembom Bai onim Eriksenom iz Ajaxa ,mozda njih vidimo u januaru,mada bi ja volio Cavanija
![]()
.
Uostalom, ko ne bi volio vidjeti Cavanija u svom timu

Zaista je nekad lijepo maštati

-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- peppo_owen
- Kontakt:
E vala ja bi dao Suareza i Cavanija za Falcao-a ,al nema `arane
Sto se tice pojacanja Ericsen i Ba bi bili odlicna pojacanja,pogotovo ovaj prvi,al sad se postavlja pitanje koliko je to realno za ocekivati,jer ako se Anfield bude prosirivao,tesko da ce biti novaca za rasipanje po pitanju transfera.
Ako ce troskovi prosirivanja Anfielda oduzimat nam novce od transfera,ja bi malo pricekao sa prosirivanjem,jer dzaba stadion od 65k mjesta ako se mi borimo za opstanak.
Prioritet na zimu mora biti jacanje ekipe,pokusaj stvaranja jakog tima koji ce se narednih sezona boriti za sami vrh.

Ako ce troskovi prosirivanja Anfielda oduzimat nam novce od transfera,ja bi malo pricekao sa prosirivanjem,jer dzaba stadion od 65k mjesta ako se mi borimo za opstanak.
Prioritet na zimu mora biti jacanje ekipe,pokusaj stvaranja jakog tima koji ce se narednih sezona boriti za sami vrh.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Čitam na twitteru da su vlasnici odlučili da ostajemo na Anfieldu tj. da će ga nadograditi. Sutra ili prekosutra će biti službena potvrda.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Što smo ambicijozni
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- vedofeelgood
- Kontakt:
Auuu Eriksena ako dovedete iz Ajaxa, gotovo da sam siguran da cete se vratiti u sam vrh engleskog fudbala. Kako momak igra nevjerovatno dobro, sa takvom lakocom. Bas bi ga volio vidjeti u dresu Liverpoola 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
pretjerivanje. mada se slažem da je dobar igrač, velik potencijal i mogao bi postat velik igrač. ipak, taman posla da jedan eriksen može trgnut liverpul.vedofeelgood je napisao/la:Auuu Eriksena ako dovedete iz Ajaxa, gotovo da sam siguran da cete se vratiti u sam vrh engleskog fudbala.
- BeyKopites
- Kontakt:
A da li bi ga volio vidjeti u dresu Arsenala ? Baš bih volio da mi iskreno odgovoriš!vedofeelgood je napisao/la:Auuu Eriksena ako dovedete iz Ajaxa, gotovo da sam siguran da cete se vratiti u sam vrh engleskog fudbala. Kako momak igra nevjerovatno dobro, sa takvom lakocom. Bas bi ga volio vidjeti u dresu Liverpoola
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ja čak ne vjerujem ni da će biti neka velika zvijezda, jedan od glavnih igrača, kad ode u neki jači tim.azTer je napisao/la:pretjerivanje. mada se slažem da je dobar igrač, velik potencijal i mogao bi postat velik igrač. ipak, taman posla da jedan eriksen može trgnut liverpul.vedofeelgood je napisao/la:Auuu Eriksena ako dovedete iz Ajaxa, gotovo da sam siguran da cete se vratiti u sam vrh engleskog fudbala.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Marsal
- Kontakt:
Šteta je da takav igrač sjedi u Arsenalu na klupi. Bolje za njega da ide u Liverpool igrat.BeyKopites je napisao/la:A da li bi ga volio vidjeti u dresu Arsenala ? Baš bih volio da mi iskreno odgovoriš!vedofeelgood je napisao/la:Auuu Eriksena ako dovedete iz Ajaxa, gotovo da sam siguran da cete se vratiti u sam vrh engleskog fudbala. Kako momak igra nevjerovatno dobro, sa takvom lakocom. Bas bi ga volio vidjeti u dresu Liverpoola
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.