Pro Evolution Soccer 2013

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

barbarez
Kontakt:

Re: Pro Evolution Soccer 2013

Post Postao/la barbarez » 09 okt 2012, 15:33

Toxicity je napisao/la:
gojzerica je napisao/la:Kad sam probao Fifu, Pes sam uninstall. :mrgreen:
A dobro ne treba pretjerivati. Obje igre imaju i pluseva i minusa.
Npr. modovi u igri su puno bolje urađeni na Fifi, baš su se potrudili i ono stvarno izgleda vrhunski. Ali ovamo je PES puno bolji grafički i bolji mi je gameplay na PES - u dosta. Ja se ovamo na Fifi živ ubio dok obični pas uradim :? ..
Tako znači da obje igraju svojih mana i vrlina :)
Znas sta ukusi su razliciti i svako ce vuci na svoju stranu.Medjutim ja koji sam godinama igrao pes i fifu nisam pogledao cini mi se od 2000 godine ,i izlaska ISS,prosle godine sam promjenio,i mogu reci da je fifa 12 dotukla pess.Sad su izasle obje verzije,malo sam pogledao demo pes,tj malo igrao i definitivno se popravio,medjutim smatram da je FIfa 13 i dalje ispred Pes 2013.Malo mi smijesno kad neko prica da Pes ima bolji gameplay,kad je to jedan od razloga zasto sam promjenio igru,jer toliko bilo nerealnih stvari ,i igraci su bilu polu roboti.
Moje misljenje je da je Fifin gameplay dalko ispred,pogotovo prosle godine.FIfa je i ove godine napravila napredak,samo su jednu stvar usrali a to je brzina gameplaya,koji se naravno moze smanjiti kad igras karijeru i online prijateljske meceve,ali ko god igra ostale online modove,ne moze to uraditi ,i samim tim su napravili pes a ne fifu.Ja nikad necu moci shvatiti ljude koji su recimo pes igrali na brzini gameplaya +2 ,besmisleno,jer onda nema tu ljepote ni smisla vec samo sablonski fubal koji dosadi.Eto to su sad napravili na fifi kad igras online,jer zaista ne mozes stici napraviti sve one poteze i sve trikove koje mozes zbog te brzine.Jednostavno ne mozes uzivati u igri .
Naravno kad se smanji brizna gameplaya i kad se igraju ostali modovi,igrica je fenomenalna,i jako jako realna,inteligencija igraca je na jos boljem nivou,pogotovo sad u napadu,gdje se igraci ubacuju ,gdje se lopta jos bolje moze kontrolisati.
Mislim da je tu Fifa opet pobijedila,mada eto vi igrate sigurno vise pes i mozete dati bolji odgovor od mene,ja sam odigrao samo par meceva i kupio fifu ponovo.Mada sam vidio i da se pes puno popravio.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 09 okt 2012, 16:25

Ali ja isto nisam od onih što pljuju drugo čisto što volim više PES npr. Svatko na temi Fife zna da sam željno iščekivao Fifu kao oni.:) Ali me dobro razočarala. Vjeruj mi ja igram PES od ISS - a pa nadalje i ovaj je PES po meni najbolji (bar što se tiče ovih izdanja za PC koja su se promijenila od 2007 ili 2008. nisam siguran). Naravno neprikosnoveni PES je PES 6 i dalje.
Ali što se tiče Fife nikako ne mogu shvatiti one pasove i udarce, kao da medicinku loptu dodaje - tako se onaj igrač namuči dok je doda. Zatim kamere mi nikako ne odgovaraju, nikako procijeniti gdje će lopta pasti točno.
Ali kao što sam rekao zato se Fifa potrudila i ne može joj nitko ništa u pravljenju odličnih modova za igranje, karijere, lige, i tako te stvari su stvarno vrhunski urađene. Ali opet kažem ti, stvar je ukusa sve :)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 09 okt 2012, 16:42

Ma ja cu uzeti PES pa sta bog da, ali nemam sad vremena nikako. ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 okt 2012, 17:54

Sluzbeno:25.10. izlazi PES13 za PS2 i PSP
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

foSte
Kontakt:

Post Postao/la foSte » 10 okt 2012, 18:56

Igrao sam PES uvijek, i mogu reći da su me ova zadnja dva razočarali. Pa sam eto odlučio probati FIFU 13, jer eto svi govore da je odlična. Jedino što mi se sviđa, to su modovi, koji su daleko bolji nego na PES-u. Ali grafika Bože sačuvaj, isto kao da igram na segi. Gameplay isto loš, pasovi mi se ne sviđaju nikako, i ono mlataranje nogama kada trče kao da imaju turbo.

Tačno bi bilo najbolje da počnem igrati odbojku ili hokej što se tiče tih sportskih igrica. Tu nemam pojma ništa, pa mi ništa nebi ni smetalo :mrgreen:
La sangre tira,la sangre tira,Pipita Higuain es de mi Argentina

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 10 okt 2012, 22:29

foSte je napisao/la:Igrao sam PES uvijek, i mogu reći da su me ova zadnja dva razočarali. Pa sam eto odlučio probati FIFU 13, jer eto svi govore da je odlična. Jedino što mi se sviđa, to su modovi, koji su daleko bolji nego na PES-u. Ali grafika Bože sačuvaj, isto kao da igram na segi. Gameplay isto loš, pasovi mi se ne sviđaju nikako, i ono mlataranje nogama kada trče kao da imaju turbo.
To je ono što i ja govorim. Nikako mi ne odgovara gameplay, namuči se onaj jadan dok doda loptu :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Cospy89
Kontakt:

Post Postao/la Cospy89 » 11 okt 2012, 03:10

Koliko je dobar odmah je isao na Uninstall ..
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!

suradnik
Kontakt:

Post Postao/la suradnik » 11 okt 2012, 10:57

Imam osjecaj kad igram na superstar da osim sto kompjuter bolje igra da se i igracima povecaju ocjene. Pa tako kad igram imam osjecaj da igram sa nekom u17 ekipom dok kompjuter ima neke super ljude, koji mjesavina usain bolta, alistair overeema i jos nekog super preciznog sportiste kojem neznam ime.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 11 okt 2012, 11:00

Meni je najmrze kad primim go, njihovi se razlete po terenu ko pcele. Uspio sam mozda 2 ili 3 puta da preokrenem rezultat u potpunosti. Al zato kad povedem, prebacim iz 3-5-2 u 5-3-2 i gotovo :mrgreen:

phenom
Kontakt:

Post Postao/la phenom » 11 okt 2012, 13:52

jel moze provjeren torrent za pes. imam neki skunuo sam ga nedavno, al me izbacuje kad udjem u game plan, il kad hocu da pocnem utakmicu, al ne svaki put, al me nervira. kontam da je do igrice koju sam skinuo, jer da nije tako, tj. da je kompjutera vjerovatno bi svaki put prekidalo kad krenem igrati. na pp, ako moze provjeren link.

suradnik
Kontakt:

Post Postao/la suradnik » 11 okt 2012, 14:07

phenom je napisao/la:jel moze provjeren torrent za pes. imam neki skunuo sam ga nedavno, al me izbacuje kad udjem u game plan, il kad hocu da pocnem utakmicu, al ne svaki put, al me nervira. kontam da je do igrice koju sam skinuo, jer da nije tako, tj. da je kompjutera vjerovatno bi svaki put prekidalo kad krenem igrati. na pp, ako moze provjeren link.
I u mene je to bilo, i to sa svim vezijama i to na dva kompjutera :shock: . Oba su imala istu verziju sedmice, pa sam na ovaj drugi stavio drugu verziju win 7 i piči. Odigro sam 10-tak utakmica sa Granadom i imam 7 poraza i tri nerjesena :lol:

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 11 okt 2012, 14:23

suradnik je napisao/la:Imam osjecaj kad igram na superstar da osim sto kompjuter bolje igra da se i igracima povecaju ocjene. Pa tako kad igram imam osjecaj da igram sa nekom u17 ekipom dok kompjuter ima neke super ljude, koji mjesavina usain bolta, alistair overeema i jos nekog super preciznog sportiste kojem neznam ime.
Pa ja mislim da je to negdje i pisalo, u odredenom procentu igracima se dizu ocjene ali stvarno nisam siguran. Ako te bas zanima ostavi malo na super star pa vidi onaj info dole sto ti izbaci kad se zadrzis mozda tu pise.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 okt 2012, 16:10

Igram sa Sotonom master ligu..Treci sam trenutno..Na pocetku doveo samo Butlanda i Redmonda,ostalo sve isto.Prezadovoljan sam dosadasnjim ucinkom u sezoni.Dosao sam do 19 kola.
Imao sam na pocetku samo 3 M da potrosim,nadam se da cu zavrsiti u top 6 ove sezone..

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 11 okt 2012, 16:24

Dobar je PES meni se svidja, i ja sam imao problema dok nisam sam skinuo Reloaded verziju.
Znaci samo nadjite torrent Proper Reloaded verziju.

I sad imam nekih problema sto ne znam do cega je, npr. replay, igraci kad izlaze, kad dizu pehar i slicno mi je sve ubrzano.

Evo jedan gol :D
[youtube][/youtube]

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 12 okt 2012, 14:50

PESJP Patch 2013 version 1.00 (released 10/12)

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Features :

Support : PES2013 fullversion + DLC 2.00
Update real name & kits for : EPL, Liga Zon Sagres, ...
Add : Bundesliga
2nd Division : Npower Championship
Completed all UEFA CL teams
Added : BURSASPOR, TRABZONSPOR A.Ş., FC BATE BORISOV, FC METALIST KHARKIV
Update transfer
Scoreboard server : 5 scoreboards ingame selectable
Camera tool : camera tunner & camera switcher support hidden camera
Kitserver 13 : support GDB kit
Gameplay tool 2013 v1.02
New turfs for all stadiums

Download : 4 parts

Part 1 : http://adf.ly/DcJib" onclick="window.open(this.href);return false;
Part 2 : http://adf.ly/DcKIc" onclick="window.open(this.href);return false;
Part 3 : http://adf.ly/DcLAI" onclick="window.open(this.href);return false;
Part 4 : http://adf.ly/DcLLY" onclick="window.open(this.href);return false;
Password : jenkey1002

Mirror sendspace:

http://adf.ly/DcMHl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://adf.ly/DcMHm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://adf.ly/DcMHn" onclick="window.open(this.href);return false;
http://adf.ly/DcMHo" onclick="window.open(this.href);return false;
Password : jenkey1002

pes-patch.com DOWNLOAD
Password (no space) : jenkey1002

How to install :

Extract with WINRAR
Install Patch to PES2013 folder
Play game via "PESJP Patch Launcher" in Desktop or "PesJP 2013.exe" in game folder

HRHB

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 13 okt 2012, 20:02

jel ko skinuo ovaj gore patch, valjal cemu ???

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 13 okt 2012, 20:06

Kako se skidaju ovi patch-ovi? patch-evi,kako god se pise ili kaze :D

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 13 okt 2012, 20:12

eldo je napisao/la:jel ko skinuo ovaj gore patch, valjal cemu ???
Ja ga koristim,dobar je,jako je slican pes edit-ovom patchu

HRHB

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 13 okt 2012, 20:18

Android je napisao/la:
eldo je napisao/la:jel ko skinuo ovaj gore patch, valjal cemu ???
Ja ga koristim,dobar je,jako je slican pes edit-ovom patchu
ajde onda odoh da kliknem da se skida pa cemo da vidimo; ima li engleska druga liga ????

P.S. vidim:
Add : Bundesliga
2nd Division : Npower Championship :D :D

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 15 okt 2012, 14:05

Jel moguce igrati PES 2013 online ako sam igricu skinuo s neta ? Npr. ako bih na neki nacin uspio dodji do konami id-a itd..... Iako igrica nije original.

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.