FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

champions1921

Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 13 okt 2012, 14:20

slika

Ovaj stadion (Kâzım Karabekir Stadyumu) koji je Dzole postavio prima 23 600 gledalaca i skoro je kopija Grbavice kada bi bila uradjena citava kao sjever.. Kostao je ako su podaci tacni oko 7,5mil eura..

Nazalost, mozemo samo mastati i diviti se slikama..
BUDI ŽELJO !!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 13 okt 2012, 14:24

I ja kada sam vidio, mislio sam, neko opet uradio maketu Grbavice. :mrgreen:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 13 okt 2012, 15:53

champions1921 je napisao/la:slika

Ovaj stadion (Kâzım Karabekir Stadyumu) koji je Dzole postavio prima 23 600 gledalaca i skoro je kopija Grbavice kada bi bila uradjena citava kao sjever.. Kostao je ako su podaci tacni oko 7,5mil eura..

To ti je prijatelju samo pokazatelj, da se sve moze kada se hoce. Ako je tacno ovo za 7.5 mil €, onda je ovo mila majka. Naravno, ovo samo podrazumjevalo radove na stadionu, a kao sto mozemo vidjeti van stadiona je i dalje ruglo. Jedini nacin da se napravi ovakav, realan projekat, jest jak interes nekog privatnika. Zasto privatnika? Zato sto evo vec 17 godina pokusavamo preko nekih organa vlasti i na kraju uvijek se razocaramo i trazimo krivca u ovom ili onom.

EDIT: Da li neko slucajno zna kolika bi cifra bila moguce rekonstrukcije Grbavice oko koje je Koldo govorio prije izbora? Hvala
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 13 okt 2012, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.

Pendik
Kontakt:

Post Postao/la Pendik » 13 okt 2012, 15:54

Sto se tice ovog gore stadion ja sam vrlo dobro upoznat s njim.

Jedan ovakav bi trebao biti napravljen i u BIH-a, takode to bi radili turski investitori.

Samo sto to ne mora znaciti da ce biti Grbavica. Jedan ovakav stadion stize u BIH.

Lijep pozdrav.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 okt 2012, 16:01

Pendik je napisao/la:Sto se tice ovog gore stadion ja sam vrlo dobro upoznat s njim.

Jedan ovakav bi trebao biti napravljen i u BIH-a, takode to bi radili turski investitori.

Samo sto to ne mora znaciti da ce biti Grbavica. Jedan ovakav stadion stize u BIH.

Lijep pozdrav.
Amin.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 13 okt 2012, 16:52

Šta je sa ove prijateljske utakmice protiv Travnika ??

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 okt 2012, 16:57

AboveTheLaw je napisao/la:Šta je sa ove prijateljske utakmice protiv Travnika ??
Vodili 2-1 na poluvremenu ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 okt 2012, 17:07

I sad je isti rezultat.
DRUG NEBI TI PUNCA

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 13 okt 2012, 17:43

Eco dobismo, Smajke igro :D
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 okt 2012, 18:02

Jel Smajic igro cijelu utakmicu,koj golove dao ??.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 okt 2012, 18:07

1.pol

-----------------------Antolovic------------------------

B.Colic----Kerla-----------BOgicevic--------Kvesic

----------Jamak----------------Zolotic----------------

--Selimovic------------Zeba-----------------Brkovic

------------------Adilovic-------------------------------

Strijelci za nas: Adilovic, Selimovic.. Igru prvog tima necu komentarisati jer sve o njoj vec znamo..

2.pol

------------------------Bukvic---------------------------

Josida-----Vasilic------------Cutuk-----------Stanic

E.colic------Tomic-----------Bekric-----------Smajic

--------------Ramic----------Pehilj---------------------

Za pocetak Pehilj i Ramic su dva velika invalida.. Apsolutna nula.. Ramic ne moze zagraditi igraca koji je nizi od njega 20 cm.. U duelu nula, u skoku nula, kao i u svim ostalim segmentima igre.. Pehilj nije dva puta dohvatio loptu tako da nemam sta ni pomenuti.. Josi dosta trcao ali ne postavlja se dobro u odbrani i stekao sam dojam da bas i ne zele da mu daju puno lopti kada je u ofanzivi.. Bar suti i radi za razliku od E. Colica koji kad god je kiksao nekome drugom je prigovarao ali, eto trckaro je nesto bez ikakvog konkretnog ucinka.. Bekric nemotivisan ali siguran.. Odradio onoliko koliko je htio.. Tomic po meni jedan od boljih.. Igrao vise defanzivno i mislim da bi Amar od njega mogao napraviti nesto.. Smajketu treba utakmica da povrati samopouzdanje.. Danas prosjecan.. Stanic tu i tamo.. Medju rezervama dodje do isticaja.. Nije lose odigrao.. Cutuk i Veca sigurni i bez vecih gresaka.. Bukvic siguran i spasio nas pred kraj remia kada je ispod precke izvadio jedan sut..

Nije igrao Beso i Svraka koji je sa reprezentacijom.. Ocekivao sam puno vise od rezervi jer u ovakvim utakmicama oni trebaju da se bore za prvi tim a odigrali su dosta lose bez obzira sto se radi o prijateljskoj utakmici..

Jos da kazem da mi se vise svidjala formacija 4-4-2 koju smo igrali u drugom poluvremenu..
BUDI ŽELJO !!!

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 13 okt 2012, 18:11

champions1921 je napisao/la:1.pol

-----------------------Antolovic------------------------

B.Colic----Kerla-----------BOgicevic--------Kvesic

----------Jamak----------------Zolotic----------------

--Selimovic------------Zeba-----------------Brkovic

------------------Adilovic-------------------------------

Strijelci za nas: Adilovic, Selimovic.. Igru prvog tima necu komentarisati jer sve o njoj vec znamo..

2.pol

------------------------Bukvic---------------------------

Josida-----Vasilic------------Cutuk-----------Stanic

E.colic------Tomic-----------Bekric-----------Smajic

--------------Ramic----------Pehilj---------------------

Za pocetak Pehilj i Ramic su dva velika invalida.. Apsolutna nula.. Ramic ne moze zagraditi igraca koji je nizi od njega 20 cm.. U duelu nula, u skoku nula, kao i u svim ostalim segmentima igre.. Pehilj nije dva puta dohvatio loptu tako da nemam sta ni pomenuti.. Josi dosta trcao ali ne postavlja se dobro u odbrani i stekao sam dojam da bas i ne zele da mu daju puno lopti kada je u ofanzivi.. Bar suti i radi za razliku od E. Colica koji kad god je kiksao nekome drugom je prigovarao ali, eto trckaro je nesto bez ikakvog konkretnog ucinka.. Bekric nemotivisan ali siguran.. Odradio onoliko koliko je htio.. Tomic po meni jedan od boljih.. Igrao vise defanzivno i mislim da bi Amar od njega mogao napraviti nesto.. Smajketu treba utakmica da povrati samopouzdanje.. Danas prosjecan.. Stanic tu i tamo.. Medju rezervama dodje do isticaja.. Nije lose odigrao.. Cutuk i Veca sigurni i bez vecih gresaka.. Bukvic siguran i spasio nas pred kraj remia kada je ispod precke izvadio jedan sut..

Nije igrao Beso i Svraka koji je sa reprezentacijom.. Ocekivao sam puno vise od rezervi jer u ovakvim utakmicama oni trebaju da se bore za prvi tim a odigrali su dosta lose bez obzira sto se radi o prijateljskoj utakmici..

Jos da kazem da mi se vise svidjala formacija 4-4-2 koju smo igrali u drugom poluvremenu..
i sada ostaje samo 1 pitanje,sto drzimo elvira colica?

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 13 okt 2012, 18:32

Ne bih puno o prvom poluvremenu, vidjelo se da smo bolji i da je razlika očigledna. Drugo poluvrijeme mi je otvorilo oči, pokazalo koliko imamo limitirane igrače u kadru. Ne daj Bože povreda, suspenzija...zamjene su jako tanke, posebno ofanzivni dio ekipe. Pehilj i Ramić se ovako neće nametnut ni za 10 godina, Čoliću nije mjesto u Želji, a Smajke je def. izgubio osjećaj, od njega nema ništa. Bekrić kao igrač sa najboljim statusom od rezervi se najviše trudio. Trči, otkriva se...a ostali samo što ga ne pitaju jel normalan. Tomić zna s loptom i to je dobra vijest, u odnosu na njega Zola i Svraka su za nijansu bolji, možda borbeniji...al glava je na njegovoj strani. Pozitivno iznenađenje.
Joši nije napravio ništa, nit mu daju loptu, nit se on trudi da pokaže nešto. Stana bi mogao kad bi uključio sivu masu, al ne rade bubrezi u glavi. Vasilić i Ćutuk fino djelovali. Bukvić solidan.
Rezime...Bar 5 igrača ne zaslužuje nositi Željin dres, što po kvaliteti što po ponašanju na terenu. Imaš 25 igrača, a njih 15 ti može igrat da valja, ako i toliko. Šta je sa ostalih 10. Na platnom su spisku, a doprinos nikakav.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 okt 2012, 18:32

Armin Hodzic strijelac dva gola za juniorsku reprezentaciju u pobjedi protiv Slovacke od 4:0.. Jes da je Liverpulov ali volio bih da taj decko odigra za nas koju tekmu dok je ovdje.. Cisto da vidimo sta su to Liverpulovi skauti vidjeli u njemu.. Malac je zvijer.. Znam da sef vise voli pruzati sansu igracima koji imaju ugovore sa nama ali eto iz ciste radoznalosti.. Bio je na treninzima sa prvim timom.. Zna li neko postoji li sansa da zaigra koji minut u prvom timu.. siguran sam da bi posramio i Ramica I Pehilja..
slika
BUDI ŽELJO !!!

mirza1921
Kontakt:

Post Postao/la mirza1921 » 13 okt 2012, 19:35

vidim spominjete armina hodzica , odkako je otisao u englesku mnogo drugacije igra , momku su nabili misice tamo i dosta je izgubio na brzini djeluje jako sporo i tromo na terenu , ni efikasnost mu nije ista npr protiv norvezana je imao 2 malo je rec 100% prilike koje je propustio i ko prati juniore mogao je vidjet da to vise nije to mnogo prilika odlazi u nepovrat kad se nadje pred golom , ko je blizi amaru nek ga pita za misljenje pa ce te cuti sta ce vam reci ;) a kako se okurazio odkako je dosao to nije normalno naime nakon povratka u zelju odradio je nekoliko treninga i jedne prilike je rekao treneru u svlacionici necu da igram s ovim debilima nakon cega zamalo nije doslo do tuce ( pitajte nekog od juniora koji ce vam to potvrditi ) , reci cu vam samo da odete odgledati tekmu juniora i vidjecete njegovu nonsalanciju a bgm i mnogo slabiju igru .
ne brini mama sve je uredu

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 okt 2012, 19:43

mirza1921 je napisao/la:vidim spominjete armina hodzica , odkako je otisao u englesku mnogo drugacije igra , momku su nabili misice tamo i dosta je izgubio na brzini djeluje jako sporo i tromo na terenu , ni efikasnost mu nije ista npr protiv norvezana je imao 2 malo je rec 100% prilike koje je propustio i ko prati juniore mogao je vidjet da to vise nije to mnogo prilika odlazi u nepovrat kad se nadje pred golom , ko je blizi amaru nek ga pita za misljenje pa ce te cuti sta ce vam reci ;) a kako se okurazio odkako je dosao to nije normalno naime nakon povratka u zelju odradio je nekoliko treninga i jedne prilike je rekao treneru u svlacionici necu da igram s ovim debilima nakon cega zamalo nije doslo do tuce ( pitajte nekog od juniora koji ce vam to potvrditi ) , reci cu vam samo da odete odgledati tekmu juniora i vidjecete njegovu nonsalanciju a bgm i mnogo slabiju igru .
Ti izgleda ljubomoran :lol: :lol: .. Pratim ja juniore i znam da je uvjek bio omiljen medju saigracima a znam da tako nesto on nikada nebi rekao.. Momak je prvi strijelac lige.. To valjda govori vise od nekih tvojih analiza.. On i mali Bajic ovog trena mogu konkurisati za prvi tim i siguran sam da nebi razocarali..
BUDI ŽELJO !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 okt 2012, 20:00

Hodžić je trenirao sa prvim timom čini mi se

EDIT: jeste 100 %
U vodstvo je naše nade doveo Armin Hodžić, kojeg je odnedavno i Amar Osim priključio prvom timu Željezničara, da bi na 2:0 povisio još jedan dugogodišnji omladinac našeg kluba, danas član Genta, Armin Ćerimagić.
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

FredPerry123
Kontakt:

Post Postao/la FredPerry123 » 13 okt 2012, 20:05

Joj kako bih volio vidjeti ovog malog u prvom timu :D Kad se već uzdiže nek to i pokaže na terenu !
1921

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 13 okt 2012, 20:33

DzoleZeljo je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:slika

To ti je prijatelju samo pokazatelj, da se sve moze kada se hoce. Ako je tacno ovo za 7.5 mil €, onda je ovo mila majka. Naravno, ovo samo podrazumjevalo radove na stadionu, a kao sto mozemo vidjeti van stadiona je i dalje ruglo. Jedini nacin da se napravi ovakav, realan projekat, jest jak interes nekog privatnika. Zasto privatnika? Zato sto evo vec 17 godina pokusavamo preko nekih organa vlasti i na kraju uvijek se razocaramo i trazimo krivca u ovom ili onom.

EDIT: Da li neko slucajno zna kolika bi cifra bila moguce rekonstrukcije Grbavice oko koje je Koldo govorio prije izbora? Hvala
Ako bude do tog gospodina. mi samo mozemo zahvaljivati činjenici da u našim krajevima ne uspjeva vinova loza .U suprotnom imao bi zasađene čokote a sjeverna tribina bi bila renoviranu u samoposlugu :mrgreen:

mirza1921
Kontakt:

Post Postao/la mirza1921 » 13 okt 2012, 20:37

champions1921 je napisao/la:
mirza1921 je napisao/la:vidim spominjete armina hodzica , odkako je otisao u englesku mnogo drugacije igra , momku su nabili misice tamo i dosta je izgubio na brzini djeluje jako sporo i tromo na terenu , ni efikasnost mu nije ista npr protiv norvezana je imao 2 malo je rec 100% prilike koje je propustio i ko prati juniore mogao je vidjet da to vise nije to mnogo prilika odlazi u nepovrat kad se nadje pred golom , ko je blizi amaru nek ga pita za misljenje pa ce te cuti sta ce vam reci ;) a kako se okurazio odkako je dosao to nije normalno naime nakon povratka u zelju odradio je nekoliko treninga i jedne prilike je rekao treneru u svlacionici necu da igram s ovim debilima nakon cega zamalo nije doslo do tuce ( pitajte nekog od juniora koji ce vam to potvrditi ) , reci cu vam samo da odete odgledati tekmu juniora i vidjecete njegovu nonsalanciju a bgm i mnogo slabiju igru .
Ti izgleda ljubomoran :lol: :lol: .. Pratim ja juniore i znam da je uvjek bio omiljen medju saigracima a znam da tako nesto on nikada nebi rekao.. Momak je prvi strijelac lige.. To valjda govori vise od nekih tvojih analiza.. On i mali Bajic ovog trena mogu konkurisati za prvi tim i siguran sam da nebi razocarali..
ni posto ljubomoran samo razocaran , nisi upucen izgleda ako ikog od juniora licno ppoznajes ti ili bilo ko drugi nek se raspita a upravo mali baja ga htio razbit u svlacionici nakon sto je ovaj rekao sto je rekao , nemoj mi nista pricat ti po tom pitanju jer licno poznajem skoro sve juniore ;)
ne brini mama sve je uredu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 33 gosta.