Rekonstrukcija stadiona u BiH

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 13 okt 2012, 19:02

čovjek je pitao,ima na to pravo. možeš mu odgovoriti normalno bez spuštanja i jeftinih fora ili možeš biti uhljup. vidim da si izabrao ovo drugo
Staces brate uvjek je bilo takvih, i uvijek ce ih biti.. :|

Jubilarni 200 slajd.. :)))

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 13 okt 2012, 19:16

IlPrincipe je napisao/la:Haters gonna hate 8-)
Izkompleksirqani zenicani. Sta si htio reci sa ovim!?? Kume sta vam je mislite da je neko ljubomoran na vase stolice. Pa niste toranj napravili :lol: Ljudi moji ouzbiljite se. Hajd da ih je nekoliko ovakvih, nego skoro svaki. Cast izuzecima.
HZ87

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 13 okt 2012, 19:23

Govori sinoc komentator da grcki stadion ima 5 zvijezdica, koliko Bilino polje ima trenutno?
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 okt 2012, 19:30

Kakve su vam to priče ???
Reprezentacija je jedna, ona koristi taj stadion, i drago mi je da su uslovi tu najbolji trenutno u BiH, hoćemo li se dijeliti to ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 13 okt 2012, 19:32

Blek_Stena je napisao/la:Govori sinoc komentator da grcki stadion ima 5 zvijezdica, koliko Bilino polje ima trenutno?
3 je imao prije ove rekonstrukcije, sada vjerovatno 4. Jedino loše na stadionu je stari semafor, mada je i on evropski za 95% Premijer lige.

@maximusdecimus Kako očekuješ da mu čovjek odgovori? Čuj da li će Čelik koristiti, jok eto samo za reprezentaciju pravljene. :roll:
Čelik Zenica 1945

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 13 okt 2012, 19:52

@zizu nikakvo trolanje. Neg ljudi im fino kazu za ispod nogu nesto da se stavi oni odmah haos napravili. Nedo Bog da im je neko rekao za boju stolice ili nesto drugo rat bi bio pravi. Normalno da nam mi je drago bas zbog reprezentacije i naravno zbog celika zasto da ne !?
HZ87

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 okt 2012, 23:27

Blek_Stena je napisao/la:Govori sinoc komentator da grcki stadion ima 5 zvijezdica, koliko Bilino polje ima trenutno?
Mislim da je jos 3 kategorija.

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 13 okt 2012, 23:40

terabajt je napisao/la:
Kontam kolko smo belaja vidjeli dok smo sredili Bilino p. koliko toliko, ne mogu ni zamislit sta se treba desiti, pa da u BiH dobijemo jedan moderan stadion
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 13 okt 2012, 23:51

Blek_Stena je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Kontam kolko smo belaja vidjeli dok smo sredili Bilino p. koliko toliko, ne mogu ni zamislit sta se treba desiti, pa da u BiH dobijemo jedan moderan stadion
Pa šta hoćeš više, stadion je 3. kategorija od maksimalne 4. Po zvijezdicama se ne određuju stadioni od 2006. godine, nego po kategorijama kojih ima 4. Za nešto takvo ipak treba proširiti kapacitet stadiona da bi se moglo uraditi ono što UEFA zahtjeva.

Evo link i na njemu imaš poređenja između 3 i 4.

http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categories" onclick="window.open(this.href);return false;
Čelik Zenica 1945

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 okt 2012, 01:25

slika
(desni klik- view image)
Celik!3,2,2.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 14 okt 2012, 02:22

Stadion se dotjeruje, svaka cast, sve pohvale..
Samo jos kad bi se prosirio kapacitet radi lakse kupovine karti.. i jos nesto, ja bi zabranio da celik igra svaku utakmicu na bilinom polju, sve utakmice gdje ce biti ispod 3500 gledalaca moze kambridz komotno

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 14 okt 2012, 03:08

Lepo izgleda. Travnjak je uradjen po ISO standardima. ;)
Da je jos po jedan nivo na severu i jugu, bio bi vrh. Za takvu nadogrdnju netreba puno novca.

DdIiNnOo
Kontakt:

Post Postao/la DdIiNnOo » 14 okt 2012, 03:32

eee kad bi ostali gradovi (klubovi) bar 1/4 radova uradili kao sto to cini Zenica(Celik) mnogo ljepse i bolje bi izgledali nasi "stadioni" :evil:
Čelik do bagro

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 14 okt 2012, 08:43

Nimla_RZ je napisao/la: Pa šta hoćeš više, stadion je 3. kategorija od maksimalne 4. Po zvijezdicama se ne određuju stadioni od 2006. godine, nego po kategorijama kojih ima 4. Za nešto takvo ipak treba proširiti kapacitet stadiona da bi se moglo uraditi ono što UEFA zahtjeva.

Evo link i na njemu imaš poređenja između 3 i 4.

http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categories" onclick="window.open(this.href);return false;
Moze Bilino veoma lahko biti stadion cetvrte, najvece kategorije, ne treba uopste kapacitet dirati. Siguran sam da ne treba ni milion KM da se ispune potrebni uslovi. Inace, stadion cetvrte kategorije je potreban da bi se igrala grupna faza LP/EL pa sve do finala, te i play-off LP.

Iako Koševo definitivno nije stadion cetvrte kategorije (ja mislim da je druge, za trecu bi se neke sitnice trebale popraviti), UEFA je opet bila dozvolila ove godine da se igra grupna faza evropskih takmicenja na njemu (u slucaju da je neko prosao), ali samo kao iznimku jer jednostavno fali stadiona u ovoj drzavi. Isto mislim da UEFA smatra da je stadion poprilicno siguran, jer je relativno velik, a tribine su fizicki odvojene jedna od druge.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 14 okt 2012, 15:55

slika :mrgreen:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 okt 2012, 23:47

King Kenny je napisao/la:slika :mrgreen:
Neka ovo bude ako Bog da naredna faza renoviranja bp,mislim da ovo ne bi uopste bilo skupo pa cak u visini ove zadnje rekonstrukcije. Kakva bi tek onda bila atmosfera na utakmici reprezentacije :o :o .

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 okt 2012, 23:50

@King Kenny, fotosopiraj i krov nad tim tribinama i to bi bio jedan od boljih stadiona u ex-yu ako ne i najbolji za potpuni fudbalski dozivljaj ;)

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 15 okt 2012, 01:46

Mislim da samo photoshopirane slike Bilinog polja nadilaze broj maketa Grbavice :lol: . Koliko zelja za ta dva stadiona ima to je cudo jedno :mrgreen:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 15 okt 2012, 03:23

Jack777Pott je napisao/la:Mislim da samo photoshopirane slike Bilinog polja nadilaze broj maketa Grbavice :lol: . Koliko zelja za ta dva stadiona ima to je cudo jedno :mrgreen:
Ev za tvoju dušu još jedna photoshop-irana slika Bilinog polja :lol: slika
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 15 okt 2012, 15:27

Jack777Pott je napisao/la:Mislim da samo photoshopirane slike Bilinog polja nadilaze broj maketa Grbavice :lol: . Koliko zelja za ta dva stadiona ima to je cudo jedno :mrgreen:
Jok eto treba u Žepču stadion napravit :lol: :lol: Na tri sprata :D
::::SAMO ČELIK::::

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.