Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 okt 2012, 18:10

kimbo je napisao/la:i Vedo i Edin su sinoc platili cijenu taktike za koju se Susic opredjelio u ovoj tekmi. Nedostajale su kvalitetne lopte i podrska krila i srednjeg reda da bi se ista vise moglo napraviti protiv jedne od najacih evropskih odbrana.
Upravo tako prijatelju,ali tome je najvise kriv nas selektor,iako sam svjestan da bi me mnogi sad mogli napasti zbog ove recnice.X puta se pokazalo da Vedo bude prelos kad ga se 'baci' na krilo,a Dzeko,po svojoj prirodi nikada nije dovoljno agresivan,kad je 'gore' sam.X puta,ali mi nikako da naucimo ili nas selektor mozda ne smije da uradi neke stvari.Ako je vec mislio da zatvara krilnu poziciju sa Vedom,onda bi bolje bilo da ga je ostavio na klupi,pa ga kasnije zamjenio sa Dzekom,dok svoju prirodnu poziciju igra Stevanovic.S druge strane,po meni i bolja varijanta,Medunjanin na klupu,Stevanovic in,i gore agresivniji da budu Ibisevic i Dzeko.Iz ovog je ocito da nas selektor nije previse takticki 'jak' ili jednostavno nema dovolno autoriteta za neke stvari.Nemam nista protiv Medunjanina,ali mi je nejasno kako decko,koji nije prosao pripreme i ima 3 utakmice za Gaziantep,odigra 75min,jedne od najvaznijih utakmica ovih kvalifikacija?? :shock: Uostalom,svaki amater je na kraju vrlo lako mogao da vidi,koliko smo fizicki pali na terenu,jer su igraci iracionalno trosili snagu zbog taktickih propusta ili su (pojedini) nespremni.Takodje,Miske nije mogao sve sam da kreira,sto se znalo da nece ici,pa mu se pokusavao pridodavati Lulic,zbog cega smo ostali uskraceni za njegove prodore po krilu,a bio je jos jedan od onih igraca koji su bespotrebno trosili snagu...Da sumiram,bod je fantastican uspjeh,ali daleko je ovo bilo od dobrog!Mene boli njegova glorifikacija,a brine me selektorova recenica da smo mi sad u prednosti,jer imam revans sa njima u Zenici. :? Ne znam za vas,ali ja odavno vidim da je moderni fudbal daleko lakse igrati 'na strani' nego kuci,upravo zbog vise prostora kojeg ostavlja domaca ekipa ,jer ona preuzima ulogu 'napadaca'.Grci su majstori odbrane i kontre,a za to ce imati priliku u Zenici,jer mi svoju nismo iskoristili u Grckoj,kad su uloge bile zamijenjene.Optimista sam po prirodi,ali me strah naseg mentaliteta i pritiska kojem UVIJEK,i tako ce biti dovijeka,podlegnemo.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 okt 2012, 18:38

A golemo, znači, mi svi koji ne pišemo da je Vedo prosijek, mi smo u krivu, a samo si ti upravu, i ukoliko nemamo tvoje mišljenje, ne vrijedi se raspravljati s tobom - ko je ovdje lud ?
Ako imamo isto mišljenje, zašto bi se raspravljali ?
I upoređivati kvalitet igrača u reprezentaciji sa igrom u klubu je apsurdno.
Recimo jedan Dos Santos koji je sve i svašta u meksičkoj repki, nikada pravu priliku nije dobio u prvom timu Tottenhama.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 okt 2012, 18:48

Jednostavno: ko misli da Ibisevic nije prosjek igrac, taj je u krivu :mrgreen:
Ne bi se uopste vise trebalo raspravljati ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 okt 2012, 03:57

ja bi sad protiv LItvanije ostavio Dzeku na klupi,a ubacio Stevanovica i Lulica lijevo desno,Ibišević u napadu iza Pjanić-Misimović iako već i Misimović je ofalio polijepo,al trenutno nemamo boljeg poluspica..

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 okt 2012, 20:56

Ovaj lopte ne zna ustopat.

Sreca pa imamo Pjanica u ekipi ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 16 okt 2012, 20:57

zavuko je ko batistuta

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 okt 2012, 21:00

Ono bi i ja dao ..
Gledaj malo njegovu igru.

Ustvari nemas sta gledat ..

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 16 okt 2012, 21:04

mani se sad analiziranja, čovjek je dao gol i u ovakvim situacijama je samo to bitno. nek samo hoda po terenu do kraja utakmice, ja zadovoljan. da ta lopta nije ušla, ko zna dal bismo vodili do poluvremena.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 16 okt 2012, 21:33

M4kaveli je napisao/la:Ono bi i ja dao ..
Gledaj malo njegovu igru.

Ustvari nemas sta gledat ..
Fakat smaras al ono postenski :twisted:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 okt 2012, 22:48

Zabio je gol večeras, ali momak ima ozbiljnih problema sa prijemom i kontrolom lopte.Šta je ono onako :shock:
DRUG NEBI TI PUNCA

williams
Kontakt:

Post Postao/la williams » 16 okt 2012, 23:03

bagrcavi je napisao/la:Zabio je gol večeras, ali momak ima ozbiljnih problema sa prijemom i kontrolom lopte.Šta je ono onako :shock:
Igraj ti fudbala lutko naša kada si toliki majstor...a nemoj ovdje prdoklačiti, dok Vedo uzima miliona, a još ne zna štopati loptu. ;)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 okt 2012, 23:04

bagrcavi je napisao/la:Zabio je gol večeras, ali momak ima ozbiljnih problema sa prijemom i kontrolom lopte.Šta je ono onako :shock:
X ! Mada sam ja prije navikao da je Vedo rutiner, bas me iznenadio veceras :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 okt 2012, 23:04

Vedo ih je slomio kad su primili taj go mi smo krenuli da ih uzoremo i to smo i uradili :D a ti jarane moras malo cesce gledat vedu takav je on treba mu dosta lopti ali zato je majstor covjeka probi ko batistuta

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 okt 2012, 23:09

williams je napisao/la:
Igraj ti fudbala lutko naša kada si toliki majstor...a nemoj ovdje prdoklačiti, dok Vedo uzima miliona, a još ne zna štopati loptu. ;)
Pa upravo zato što uzima milione trebao bi makar imati dobar prijem lopte, večeras je mogao zabiti 3 gola da je primio loptu kako treba.I najjača scena na utakmici Vedo pokušo biciklo, mlati nogama a lopta iza njega ostala :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 okt 2012, 23:16

Vedo je onaj koji igra srcem, ja nikada ne mogu reći nešto protiv njega. Istina je da je imao problema sa kontrolom lopte večeras, ali zabio je gol i to je to. Ne znam zašto, ali mnogo volim ovog igrača, u njemu vidim baš, baš pravog patriotu.

'IDOL NACIJE'
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 16 okt 2012, 23:17

Vedo je klasični špic i treba da uvijek bude u 16 a danas je igrao nešto malo iza Džeke što mu nikako ne odgovara ... on je igrač tipa frlje mrlje ala Inzaghi, Gekas, Gomez itd ...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 okt 2012, 23:20

Vedo dragi pa 3 sanse ti trebaju da das jedan gol,veceras si bas usto na lijevu nogu :P.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2012, 23:22

Vedo i Dzeko su odlicni strijelci, ali bi volio da vise kombiniraju i ucestvuju u igri u polju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

williams
Kontakt:

Post Postao/la williams » 16 okt 2012, 23:45

bagrcavi je napisao/la:
williams je napisao/la:
Pa upravo zato što uzima milione trebao bi makar imati dobar prijem lopte, večeras je mogao zabiti 3 gola da je primio loptu kako treba.I najjača scena na utakmici Vedo pokušo biciklo, mlati nogama a lopta iza njega ostala :lol:
A škarice i prečka? Nema veze što je sudija svirnuo visoko podignutu nogu, potez je majstorski. Nemamo se šta ti i ja raspravljati, jer ne mogu da vjerujem da neko kudi igrača koji je zabio eurogol. To samo mi Bosanci možemo tj. skupina idiota koja se okuplja ovdje......dok Njemci drkaju na njega, mi nezadovoljni...ko bi drugi igrao, hajde stručnjak da te čujem? Ti možda?? Ako si iz Sa mogu li te na termin zvati da se divim tvojim potezima, pošto pretpostavljam da si neki mag fudbalski..

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 16 okt 2012, 23:50

slika
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], Blackwargreymon, Coolpanda24, Google [Bot], kakarut, Shogun i 29 gostiju.