Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Kosarka:
Nancy-Roanne +6,5 2
Nancy bez prvog strijelca Shulera zbog ozljede koljena,losiji su nego lani,nema vise Samnicka i Amagoua(oba u Roanneu),Moermana(Bilbao),Akingbale(Azovmash).....
Roanne oves ezone ima dosta jaku ekipu koju predvode Samnick,Amagou,Kecman.Gradit,Collins,Howard...lose su otvorili sezonu porazom od Poitiersa ali mislim da danas mogu puno bolje a to je sasvim sigurno minimalno poraz od 6 raz iako imaju sanse i za pobjedu zbog ozljede Shulera............
MZT-Radnicki +4,5 2
Ok,Radnički ima 0-3,igraci i trener su kaznjeni sa 50posto place,mislim da ce danas izvuci zadnje atome snage da nesto promijene u igri,doveli su odlicnog playa A.Ćapina i mislim da bi on mogao puno toga promijeniti jer se dosadasnji prvi play White nije dobro snasao....
Domacini mi nisu bili uvjerljivi protiv Sirokog na domacem terenu,publika im je podrska ali opet mislim da su malo precijenjeni igracki,trener Radnickog Muta Nikolic je majstor za ovakve situacije kad mu ekipa igra lose i mislim da danas mozemo ocekivati iznenadjenje u Skopju.................
Nancy-Roanne +6,5 2
Nancy bez prvog strijelca Shulera zbog ozljede koljena,losiji su nego lani,nema vise Samnicka i Amagoua(oba u Roanneu),Moermana(Bilbao),Akingbale(Azovmash).....
Roanne oves ezone ima dosta jaku ekipu koju predvode Samnick,Amagou,Kecman.Gradit,Collins,Howard...lose su otvorili sezonu porazom od Poitiersa ali mislim da danas mogu puno bolje a to je sasvim sigurno minimalno poraz od 6 raz iako imaju sanse i za pobjedu zbog ozljede Shulera............
MZT-Radnicki +4,5 2
Ok,Radnički ima 0-3,igraci i trener su kaznjeni sa 50posto place,mislim da ce danas izvuci zadnje atome snage da nesto promijene u igri,doveli su odlicnog playa A.Ćapina i mislim da bi on mogao puno toga promijeniti jer se dosadasnji prvi play White nije dobro snasao....
Domacini mi nisu bili uvjerljivi protiv Sirokog na domacem terenu,publika im je podrska ali opet mislim da su malo precijenjeni igracki,trener Radnickog Muta Nikolic je majstor za ovakve situacije kad mu ekipa igra lose i mislim da danas mozemo ocekivati iznenadjenje u Skopju.................
radi li premier vikendom

Naravno da radi, dje ce kladionica bit zatvorena vikendomLesnar je napisao/la:radi li premier vikendom![]()

SAMO ČELIK !
- pintol_TM87
- Kontakt:
Mzt vs Radnicki @ 2 kvota 2.4
Kielce vs Gorenje @ da gorenje nece izgubiti vise od 6 razlike H2
Kielce vs Gorenje @ da gorenje nece izgubiti vise od 6 razlike H2
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Citizen-X
- Kontakt:
ja bih i danas forsir'o Kirsten
puno toga je vise na strani Flipkensove nego na strani Julie koja ce vjerovatno uci opreznija da ne kazem zastrasenija u mec - jer je Kirsten relativna nepoznanica a skor joj je strašan u zadnjih 10 meceva - a to donosi puno gresaka u tenisu (ipak su to zene, ipak je to individualan sport) a Kirsten ju je tresla jednom doduse davno - medjutim u postojecoj konstalaciji stvari opet je kladionica postavila rekao bih visoku kvotu na Kirsten da zamagli stvar. S druge strane Kirsten je u winn-streak-u vec podugo i rekao bih da ce uci prilicno našpanano u mec tako da se s jedne strane moze ocekivati dosta gresaka u defanzivi a sa druge dosta gresaka iz agresivne igre.
http://matchstat.com/Compare/-7102/-902/-7856" onclick="window.open(this.href);return false;
KV 2.5
gudlakiram
puno toga je vise na strani Flipkensove nego na strani Julie koja ce vjerovatno uci opreznija da ne kazem zastrasenija u mec - jer je Kirsten relativna nepoznanica a skor joj je strašan u zadnjih 10 meceva - a to donosi puno gresaka u tenisu (ipak su to zene, ipak je to individualan sport) a Kirsten ju je tresla jednom doduse davno - medjutim u postojecoj konstalaciji stvari opet je kladionica postavila rekao bih visoku kvotu na Kirsten da zamagli stvar. S druge strane Kirsten je u winn-streak-u vec podugo i rekao bih da ce uci prilicno našpanano u mec tako da se s jedne strane moze ocekivati dosta gresaka u defanzivi a sa druge dosta gresaka iz agresivne igre.
http://matchstat.com/Compare/-7102/-902/-7856" onclick="window.open(this.href);return false;
KV 2.5
gudlakiram
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Citizen-X je napisao/la:ja bih i danas forsir'o Kirsten
KV 2.5
gudlakiram
mora i flipkensovoj seriji pobjeda jednom doć kraj
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Ma nema na cemu prika,tu smo da se pomazemopintol_TM87 je napisao/la:hvala na zicerima uzelo se nestoHass je napisao/la:Evo i meneKao sto sam i rekao,Marchenko i De Schepper ziceri dana
P.S.Izvinjavam se svima,koji su me poslusali i odigrali na Petkovic,a ko je Ana Ivanoviic,to smo vidjeli danas
Smlati je mala,ko mraz paprike..Naravno cestitke jarugi,koji me preduhitrio i stavio analizu ovog meca,brao care
PPS. Jaruga,sta mislis mozel Berdyich uzeti set Noletu,da vezem to sa Fedexom?? Hvala
Za danas:
De Schepper-M.Authumn tip 1 1.55
M.Alund-I.Navarro tip 1 1.45
Ukupna kvota 2.24
Ziceri

Pokusati takodjer(jaruga,paznja

O.Rochus-Marhenko tip 2 2.20
B.Reynolds-Zverev tip 2 1.90
Mattek-Muguruza tip 2 2.75
Ukupna kvota 11.49
Sretno

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
pintol_TM87 je napisao/la:Kielce vs Gorenje @ da gorenje nece izgubiti vise od 6 razlike H2

-Macclesfield 1,60
-Cambridge Utd 1,60
-Barrow AFC 1,60 (5+ tri ut. u nizu)
imaju u nizu 8 utakmica u overu.
po meni Split moze zabiti 70 koseva.
Kada su zabili Zvezdi, Olimpiji i Cedeviti mogu i Igokei

Ne znam koliko su tacne informacije ali izgleda da je domacin bez dvojice vaznih igraca ili je njihov nastup upitan:
Milan Dozet i Corsley Edwards.
Split je domacinska ekipa ali raste im samopouzdanje, atmosfera u ekipi je odlicna...
nije los ni hendikep od +7,5
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Zaboravih i danasnje sigurice:
D.Brown-Pavic tip 1 1.15
Torebko-Boe Wieg tip 1 1.10
Sela-Kumantsov tip 1 1.15
R.Vaselin-Lobkov tip 1 1.15
Malek-Kinard tip 1 1.10
Ukupna kvota 1.84
Ja sam ovo odigrao,na veci ulog(bar je meni veci
)
Good luck
D.Brown-Pavic tip 1 1.15
Torebko-Boe Wieg tip 1 1.10
Sela-Kumantsov tip 1 1.15
R.Vaselin-Lobkov tip 1 1.15
Malek-Kinard tip 1 1.10
Ukupna kvota 1.84
Ja sam ovo odigrao,na veci ulog(bar je meni veci

Good luck
-
- Kontakt:
Villareal-Huesca(P.P.) 1 1.65
Gillingham-Aldershot 1 1.60
Alcoron-Mirandes 1x 1.13
19/Francuska-19/Latvija 1 1.15
Prestatyn Town-Aberystwyth 1 1.50
Hannover 96 II-Cloppenburg 1 1.45
Jyvaskyla-Ilves 1 1.35
19/Izrael-19/Portugal 2 1.25
kvota 12.59
Gillingham-Aldershot 1 1.60
Alcoron-Mirandes 1x 1.13
19/Francuska-19/Latvija 1 1.15
Prestatyn Town-Aberystwyth 1 1.50
Hannover 96 II-Cloppenburg 1 1.45
Jyvaskyla-Ilves 1 1.35
19/Izrael-19/Portugal 2 1.25
kvota 12.59
Sta mislite mozel Barca pobijedit Kyeva 12 i vise razlike ili da odigram 58 i manje poena (rukomet)? HITNO!
SAMO ČELIK !
Ja sam igrao u lokalu na -10,5....konsultirao sam se sa nekim tzv stručnjacima za rukomet i kazali su mi da je najpametnije ako imam gdje hendikep prvo poluvrijeme da igram mada kazu da je to realno oko 15 razlike.Viper je napisao/la:Sta mislite mozel Barca pobijedit Kyeva 12 i vise razlike ili da odigram 58 i manje poena (rukomet)? HITNO!
MIA SAN MIA!!!
- Citizen-X
- Kontakt:
kirsten unistava juliju
sijevaju asevi
sijevaju volej paralele iz "kornera" - ako nista odlicno igra cura...
unistenje 1. set...
1:6
sijevaju asevi
unistenje 1. set...
- Citizen-X
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:kirsten unistava juliju
sijevaju asevi
unistenje 1. set...
pad kakvog nisam mogao da shvatim....
nema veze... izvinjavam se ko je ispratio....
copy paste s jedne face grupe:
"Evo vidjeh ovaj mec 3 za 3
cisto sumnjam da cete ovo imat odigrat u nekoj slabijoj kladionici no eto da postavim
Veoma zanimljiva utakmica Engleske 6. lige sever. Naime, vec nekoliko godina postoji saradnja izmedju ova dva kluba.
2012 Gainsborough - Droylsden 1:2
2011 Droylsden - Gainsborough 1:2
2011 Droylsden - Gainsborough 1:3
2010 Gainsborough - Droylsden 0:3
2010 Droylsden - Gainsborough 4:1
2009 Gainsborough - Droylsden 4:2
2009 Gainsborough - Droylsden 1:0
evo dokaz da je saradnja vec duzi niz godina alo ovo nece bit od pomoci jer je jedan od ovih timova ili ispao iz lige ili otisao u ligu vise
2008 Droylsden - Gainsborough 3:2
2007 Gainsborough - Droylsden 3:2
2006 Droylsden - Gainsborough 2:1
Saradnja je po principu da jedan tim osvoji 6 bodova iz medjusobnih susreta u jednoj kalndarskoj godini a ne u fudbalskoj sezoni.Ako se vec ne odlucite na 2 igrajte na GG ili 3+
"
igraju za 5 minuta, nisam stigao ranije staviti.. :/
"Evo vidjeh ovaj mec 3 za 3

Veoma zanimljiva utakmica Engleske 6. lige sever. Naime, vec nekoliko godina postoji saradnja izmedju ova dva kluba.
evo dokaz da je saradnja vec duzi niz godina alo ovo nece bit od pomoci jer je jedan od ovih timova ili ispao iz lige ili otisao u ligu vise

Saradnja je po principu da jedan tim osvoji 6 bodova iz medjusobnih susreta u jednoj kalndarskoj godini a ne u fudbalskoj sezoni.Ako se vec ne odlucite na 2 igrajte na GG ili 3+

HANDBALLS MEGA COMBI:
Krems – Schwaz, Tip: 1
BM Huesca – Granollers, Tip: 1
Erlangen - Post Schwerin, Tip: 1
Partizan – Ademar, Tip: Partizan+3
Stake: small
Odds: 3,75
Prepisano sa http://****.****.es/" onclick="window.open(this.href);return false;
Krems – Schwaz, Tip: 1
BM Huesca – Granollers, Tip: 1
Erlangen - Post Schwerin, Tip: 1
Partizan – Ademar, Tip: Partizan+3
Stake: small
Odds: 3,75
Prepisano sa http://****.****.es/" onclick="window.open(this.href);return false;
Drži sreću kao pticu: što nježnije i lakše! Bude li se osjećala slobodnom, ostat će ti rado u ruci.
barcelona hendikep 1
kielce hendikep 1
ademar 2
vilareal gol u prvom da
kielce hendikep 1
ademar 2
vilareal gol u prvom da
Gradjanine ispratio sam ja masnim parama,ali nea veze,alal ti vjera.Pa moras i ti nekad fulitCitizen-X je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:kirsten unistava juliju
sijevaju asevi
unistenje 1. set...
pad kakvog nisam mogao da shvatim....
nema veze... izvinjavam se ko je ispratio....
Vise pogadjas iznenadjenja nego mnogi tzv.sigurice,ha ya
Zivio
- pintol_TM87
- Kontakt:
sve je to super da se ovo imalo gdje odigratiigorrasic je napisao/la:copy paste s jedne face grupe:
"Evo vidjeh ovaj mec 3 za 3cisto sumnjam da cete ovo imat odigrat u nekoj slabijoj kladionici no eto da postavim
Saradnja je po principu da jedan tim osvoji 6 bodova iz medjusobnih susreta u jednoj kalndarskoj godini a ne u fudbalskoj sezoni.Ako se vec ne odlucite na 2 igrajte na GG ili 3+"
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
ja sam se regao na bet at home 20 minuta prije nego sto je pocela tekma, i uplatio.. malo sam kasno postao, al sljedeci put cu vam javiti ranije, obecajem 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.