Pa u odnosu na Dzeku je odigrao pristojno prem da nije citavu utakmicu vidio svoju poziciju, neznam kako onaj mulac ne skonta da im izrotira poziciju Dzeko je najbolje igrao uz Grafitea kao isturenog i u u City-u bjezi okolo. Al jbg on je dijamant na njega niko nesmije lakse je opalit po Vedi. Momak je trcao pokusavao sad je druga prica sto mu nije imao ko loptu dodat Miske koji je to trebao raditi me podsjeca recimo na Bekrica u Zelji uzme loptu i pegla do krajnjih granica. Ali kao sto rekoh najlakse je na Vedu.bhsport je napisao/la:Ne znam sta si ti gledo, a mozda ti Vedo mlati nekog dragog pa ti je bio dobar sinoc.propuh je napisao/la:E boze dragi sta ja necu sve procitat, jesmo gledali istu utakmicu ili ti je Vedo mlatno nekog dragogbhsport je napisao/la:Losa, prelosa partija sinoc, definitivno uz Vranjesa najgori kod nas.
Vedo se definitivno izgubi u vecim tekmama i vidi se da nam protiv jakih formacija 4-4-2 ne prolazi bas jer nemamo brzu sredinu Miske, Zaha i Medo su dizelasi, sto osjete Vedo i Dzeko.
Protiv repki koji su druga europska liga, mogu dvojica sa tim da vodjeni biserom, nemamo rezervnog spica, izuzev ako selektor misli da je to Vrske.![]()
![]()
Frajer nije lopte mogao ni ustopati ni primiti, jedino vrijedno pomena je asistencija za Lulica i izboren korner u drugom poluvremenu.
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa de nam, o fudbalski doktore, objasni neke stvari! Nemoj se stiditi, svakako niko ne zna ko se krije iza tog nicka. Možemo samo nagađati, al' nekako mi je teško pomisliti da su Jose, Capello, Klopp, Sammer, Pep, Wenger ili Del Bosque savladali (kako-tako) bosanski jezik i da su se registrovali na ovaj forum.M4kaveli je napisao/la:Ne pricam ja samo na osnovu sinocnje utakmice.
Mrsko mi sada navoditi sta, kako i zbog cega.
Vama je odlican jer, naravno, ne znate puno o fudbalu, meni je prosjek.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ja ti kazem da je odigrao losu tekmu sinoc, a ti kako hoces. NIsam rekao da je los igrac, izuzetno ga cijenim, samo sam rekao da je Pape fulio sinoc i da mislim da bi puno bolje prosli da je Stevke igrao od pocetka a Ibi usao u drugom poluvremenu. Takodjer Dzeko je vecinu svojih vazdusnih duela dobio tako da je po tome mrvicu iznad Vede.propuh je napisao/la:Pa u odnosu na Dzeku je odigrao pristojno prem da nije citavu utakmicu vidio svoju poziciju, neznam kako onaj mulac ne skonta da im izrotira poziciju Dzeko je najbolje igrao uz Grafitea kao isturenog i u u City-u bjezi okolo. Al jbg on je dijamant na njega niko nesmije lakse je opalit po Vedi. Momak je trcao pokusavao sad je druga prica sto mu nije imao ko loptu dodat Miske koji je to trebao raditi me podsjeca recimo na Bekrica u Zelji uzme loptu i pegla do krajnjih granica. Ali kao sto rekoh najlakse je na Vedu.bhsport je napisao/la:Ne znam sta si ti gledo, a mozda ti Vedo mlati nekog dragog pa ti je bio dobar sinoc.propuh je napisao/la: E boze dragi sta ja necu sve procitat, jesmo gledali istu utakmicu ili ti je Vedo mlatno nekog dragog![]()
![]()
Frajer nije lopte mogao ni ustopati ni primiti, jedino vrijedno pomena je asistencija za Lulica i izboren korner u drugom poluvremenu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ko kaze da trebas bit fudbalski doktor da bi zakljucio kako je Ibisevic prosjek igrac ?Monolog je napisao/la:Pa de nam, o fudbalski doktore, objasni neke stvari! Nemoj se stiditi, svakako niko ne zna ko se krije iza tog nicka. Možemo samo nagađati, al' nekako mi je teško pomisliti da su Jose, Capello, Klopp, Sammer, Pep, Wenger ili Del Bosque savladali (kako-tako) bosanski jezik i da su se registrovali na ovaj forum.M4kaveli je napisao/la:Ne pricam ja samo na osnovu sinocnje utakmice.

A i nisam mislio direktno na tebe .. posto ti ipak znas neke stvari.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Prosjek igrac,koji nadprosjecno reseta protivnicke mreze! 

Zbog čega da iznosim argumente? Zbog tvoje gluposti?M4kaveli je napisao/la:Cisti prosjek.
I to je tvoj argument ?
Nekakvo smijanje koje bi sada trebalo navuci par levata koji ce se sloziti s tobom i poceti me napadati ?
U nasoj repki zasluzuju igrati :
1. Begovic
2. Spahic
3. Mujdza
4. Pjanic
5. Misimovic
6. Dzeko
7. Stevanovic
Ostali su za nase lige, ili mozda malo bolje, Hrvatske.
Hajde ne budali.
M4kaveli je napisao/la:Ne pricam ja samo na osnovu sinocnje utakmice.

savjetujem ti da ne pocinjes trenersku karijeru.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Sta je secko ?
Znam ja da ti znas lupit, al nije valjda da vjerujes kako je Ibisevic odlican igrac ?
Znam ja da ti znas lupit, al nije valjda da vjerujes kako je Ibisevic odlican igrac ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ibisevic je odlican igrac i tackaM4kaveli je napisao/la:Sta je secko ?
Vama koji niste realni, jeste.
Ili vama koji ne znate ..
Ili vama koji ne znate ..
niko nije rekao da je vedo world class ali da je prosjekM4kaveli je napisao/la:Sta je secko ?

Zadnja izmjena: catalonia, dana/u 13 okt 2012, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
.
Cisti prosjek.
Mozda i jest,al mi nemamo boljeg i trebamo mu biti zahvalni za sveM4kaveli je napisao/la:Cisti prosjek.
koja si ti budala makaveli. gdje su ti Salihovic, Ibisevic i Lulic u listi gore?M4kaveli je napisao/la:Cisti prosjek.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Satro vas je sve argumentimaM4kaveli je napisao/la: Mrsko mi sada navoditi sta, kako i zbog cega.

- Cautinho
- Kontakt:
Ko god kaze da je Vedo prosijek moze se odmah u ludnicu strpati,i to dobrovoljno.Jedan od najboljih golgetera sa ovih prostora.Uz Dzeku,Mandzukica i Jelavica.
Keep walking.
ne znas ti nista.M4kaveli je napisao/la:Sta je secko ?
Znam ja...
bolje ti je da prestanes, da ti se raja ne smije.
da ne bude off.
recimo da je tvoje misljenje suprostavljeno misljenju bundesligaskih trenera, sportskih direktora, kao i uglednih analiticara koji za ibisevica imaju samo rijeci hvale i drze ga za jednog od najboljih bl napadaca.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
Uuu, isti ko i 99% ovog foruma
Znaci, necemo ni s tobom raspravljati, jer ne vrijedi ..

Znaci, necemo ni s tobom raspravljati, jer ne vrijedi ..
i Vedo i Edin su sinoc platili cijenu taktike za koju se Susic opredjelio u ovoj tekmi. Nedostajale su kvalitetne lopte i podrska krila i srednjeg reda da bi se ista vise moglo napraviti protiv jedne od najacih evropskih odbrana.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Vedo se barem borio, trcao kao lav ali svi znamo da na krilu nemoze vise pružiti, dok je Džeko pružio lošu partiju i bio ubjedljivo najlosiji, bez otkrivanju bez trcanja, loše primanje lopte i tek dva jako kilava šuta!
Moram ovo napisati jer svako ko tvrdi da Džeko nije bio los sinoć ili ne poznaje gradivo ili nije objektivan!
Moram ovo napisati jer svako ko tvrdi da Džeko nije bio los sinoć ili ne poznaje gradivo ili nije objektivan!
Trenutno korisnika/ca: 313, Hansestadt, kakarut i 38 gostiju.