Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Edvin_Mg
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Edvin_Mg » 13 okt 2012, 12:00

bhsport je napisao/la:Losa, prelosa partija sinoc, definitivno uz Vranjesa najgori kod nas.
Vedo se definitivno izgubi u vecim tekmama i vidi se da nam protiv jakih formacija 4-4-2 ne prolazi bas jer nemamo brzu sredinu Miske, Zaha i Medo su dizelasi, sto osjete Vedo i Dzeko.
Protiv repki koji su druga europska liga, mogu dvojica sa tim da vodjeni biserom, nemamo rezervnog spica, izuzev ako selektor misli da je to Vrske. :lol:
cuj napadac,90 % utakmice je proveo na desnom beku,ne znam jel 2 put uso u sesnesterac,gdje je najjaci,covjek je pretrco vise nego Dzeko i MIsimovic zajedno i kazu prelos ccccc

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 13 okt 2012, 12:27

Ibisevic je sinoc igrao krilo,pozicija na kojoj je vjerovatno 1. ili 2. put u karijeri igrao .Meni uopste nije izgledao tako lose kao sto mnogi pricaju,borio se,trcao mnogo,vracao se na beka ponekad i imao onu jednu prelijepu assistenciju za Lulica . Ocekujem da protiv Litvanije zaigra kao pravi CF i zabije !
12.9.2009.

kastel
Kontakt:

Post Postao/la kastel » 13 okt 2012, 12:49

Od nasa dva napadaca,vedo juce za nijansu bolje odigro od edina,vise trco,serviro za senada,ocekujem bolju igru obojice u utorak!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 13 okt 2012, 12:53

kastel je napisao/la:Od nasa dva napadaca,vedo juce za nijansu bolje odigro od edina,vise trco,serviro za senada,ocekujem bolju igru obojice u utorak!
Vedo druze juce nije igrao napadaca nego krilo i laze folklor da je igrao sa dva napadaca... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 13 okt 2012, 12:54

bhsport je napisao/la:Losa, prelosa partija sinoc, definitivno uz Vranjesa najgori kod nas.
Vedo se definitivno izgubi u vecim tekmama i vidi se da nam protiv jakih formacija 4-4-2 ne prolazi bas jer nemamo brzu sredinu Miske, Zaha i Medo su dizelasi, sto osjete Vedo i Dzeko.
Protiv repki koji su druga europska liga, mogu dvojica sa tim da vodjeni biserom, nemamo rezervnog spica, izuzev ako selektor misli da je to Vrske. :lol:
E boze dragi sta ja necu sve procitat, jesmo gledali istu utakmicu ili ti je Vedo mlatno nekog dragog :lol:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 13 okt 2012, 13:39

zgembo89 je napisao/la:trckarao,par puta izgubio duel,apr puta odbila se od njega lopta ko od stativu,jednom lose ustopao loptu za dobru kontru na desnoj strani..Igrao veceras desno krilo pa nije mogao nesto puno ni uciniti,jer on ordinira u 16m,sve u svemu prosjecna partija..
svašta ti nešto nabroja, a ne spomenu odličnu asistenciju Luliću, koji nije baš najbolje istu iskoristio.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 okt 2012, 14:00

Vec sam prije rekao da je Ibisevic prosjek igrac.
Sinoc je jedino dobro trcao ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 13 okt 2012, 14:01

M4kaveli je napisao/la:Vec sam prije rekao da je Ibisevic prosjek igrac.
Pa sta ce pokazati kad ne igra svoju poziciju????
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 okt 2012, 14:07

I kad igra, los je.
Jedino je dobar protiv manjih reprezentacija, tipa Luxemburg, Latvija, San Marino itd ..

Ni meni nije jasno kako u Stuttgartu igra.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 13 okt 2012, 14:12

M4kaveli je napisao/la:Vec sam prije rekao da je Ibisevic prosjek igrac.
Vedo prosjek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 okt 2012, 14:22

Cisti prosjek.
I to je tvoj argument ?
Nekakvo smijanje koje bi sada trebalo navuci par levata koji ce se sloziti s tobom i poceti me napadati ?

U nasoj repki zasluzuju igrati :

1. Begovic
2. Spahic
3. Mujdza
4. Pjanic
5. Misimovic
6. Dzeko
7. Stevanovic

Ostali su za nase lige, ili mozda malo bolje, Hrvatske.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 okt 2012, 14:33

Pa kada bi tako gledali, svaka nacija bi to posmatrala na način na koji ti posmatraš, da samo najbolji dolaze u obzir i da ekipa treba biti izjednačena po kvalitetu.
Ali mi to nemamo., nego, daj ti malo analiziraj utakmicu, postavku veznog reda, mogućnost dotoka lopte do napadača, pa onda procijenjuj igrače po njihovoj kvaliteti.
Što nisi rekao da je Džeko prosijek kada je odigrao kako je odigrao protiv BvB- a ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 okt 2012, 14:36

Zizu, znam ja da vi njega volite, jer je nas :mrgreen: al Ibisevic je prosjecan igrac ..
Dzeko je dosta bolji od njega ali takodje nije WC napadac.

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 13 okt 2012, 14:39

M4kaveli je napisao/la:Cisti prosjek.
I to je tvoj argument ?
Nekakvo smijanje koje bi sada trebalo navuci par levata koji ce se sloziti s tobom i poceti me napadati ?

1. Begovic
2. Spahic
3. Mujdza
4. Pjanic
5. Misimovic
6. Dzeko
7. Stevanovic

ako si po onoj sinoć utakmici zaključio da je vedo prosjek šta onda reći za ovu dvojicu :?:
.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 okt 2012, 14:39

Pa naravno da je Džeko bolji. To ovdje niko ne spori. Vedad je drugi najbolji napadač naše reprezentacije i u ovom trenutku ne postoji niko ko mu je blizu na tom poziciji. Niko.
Što se tiče prosječnosti, o tome ne bih. Nije, niti će ikada biti vrhunski igrač, ali on svoju "šeprtljavost" nadoknađuje trkom, zalaganjem i na kraju krajeva golovima.
Zbog toga nije prosjek u našim okvirima, ali jeste kada bismo ga poredili sa Falcaom, Drogbom, Ibrahimovićem i ostalim majstorima svog zanata.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 13 okt 2012, 14:40

M4kaveli je napisao/la:Zizu, znam ja da vi njega volite, jer je nas :mrgreen: al Ibisevic je prosjecan igrac ..
Dzeko je dosta bolji od njega ali takodje nije WC napadac.

Sinoc su obojica bili losi, ali Ibisevicu nikad ne mozes prigovoriti da se ne trudi. Covjek izgara, bori se i svaka mu cast.

Rios

Post Postao/la Rios » 13 okt 2012, 14:46

I to je tvoj argument ?

1. Begovic
2. Spahic
3. Mujdza
4. Pjanic
5. Misimovic
6. Dzeko
7. Stevanovic

Argumenti su njegovi golovi koje postize u jednoj od liga petice..Zatim njegova trka,borbenost,zalagnje..Reci za Vedu da je prosjek je neozbiljno,da ne upotrijebim neku tezu rijec..Ali cini mi se da si ti jos jednom pljuvao na Vedu,ocito imas neke privatne razloge.. ;) Sinoc je bilo losijih igraca od njega,pocev od Vranjesa,Misimovica,Medunjanina i na kraju Dzeke..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 okt 2012, 14:51

propuh je napisao/la:
E boze dragi sta ja necu sve procitat, jesmo gledali istu utakmicu ili ti je Vedo mlatno nekog dragog :lol:
Ne znam sta si ti gledo, a mozda ti Vedo mlati nekog dragog pa ti je bio dobar sinoc. :lol: :lol: :lol:
Frajer nije lopte mogao ni ustopati ni primiti, jedino vrijedno pomena je asistencija za Lulica i izboren korner u drugom poluvremenu.
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 13 okt 2012, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 13 okt 2012, 14:52

I to je tvoj argument ?

1. Begovic
2. Spahic
3. Mujdza
4. Pjanic
5. Misimovic
6. Dzeko
7. Stevanovic

E brate bolje ti je prestani se previt pametan tj glupirat ( iskren savjet )
Argument izbacio si 3 igraca iz lige petice koji igraju vise nego dobro Lulic, Vedo I Sejo. A stavio si Stevanovica koji je potencijal nedokazan. U biti fataj se ti fife ili Kakvog menagera ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 okt 2012, 14:53

Ne pricam ja samo na osnovu sinocnje utakmice.
Mrsko mi sada navoditi sta, kako i zbog cega.
Vama je odlican jer, naravno, ne znate puno o fudbalu, meni je prosjek.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: boatenkk, Google Adsense [Bot], Rimes87, Sveti i 62 gosta.