Rek'o mu je Pape trebao bih ti ja sada k'o Mamić odgovoritiSakuragi je napisao/la:Pape je htio ovako odgovoriti onom novinaru![]()
![]()

Rek'o mu je Pape trebao bih ti ja sada k'o Mamić odgovoritiSakuragi je napisao/la:Pape je htio ovako odgovoriti onom novinaru![]()
![]()
Ma covjek skoro rahmetli... nikakav optimizan, nikakvu jacinu, strogost... daj boze samo da sto prije odeCartman je napisao/la:Joj Susica, prica kao mrtvac 3 minute, i onda galami kao Ciro.
a zasto ga nismo zaslužili ?Alfa_Muzijak je napisao/la:@alenhalilovic
Ja mislim da ti ne zasluzujes da nosis taj nik. Dijete nije zasluzilo da ga predstavlja takav neandertalac koji zeli nekome smrt i molim Boga da Alen ne zaigra za nas. Mi ga nismo zasluzili.
Nakon tri kruga, mi prvi na tabeli s tim "folklorom od selektora", a najvjerovatnije i nakon četvrtog. Malo li je..gringobih je napisao/la:Jadni mi sa ovim folklorom od selektora...![]()
![]()
Zato sto smo previse glup narod, dusmanski, koji zeli svojim ljudima smrt i eto ukratko. Nazalost takvih je sve vise i stvarno vise ne znam sta se treba desiti da bi se udovoljilo ovakvom narodu.ZOI84 je napisao/la:a zasto ga nismo zaslužili ?Alfa_Muzijak je napisao/la:@alenhalilovic
Ja mislim da ti ne zasluzujes da nosis taj nik. Dijete nije zasluzilo da ga predstavlja takav neandertalac koji zeli nekome smrt i molim Boga da Alen ne zaigra za nas. Mi ga nismo zasluzili.
a zbog toga, pa nek kritikuju, nek se zivciraju kad nemaju drugog posla, ja se bome veselim, to što oni ne znaju da je 10 na fifinoj list bolje nego 30, a sinoc su 10 i 30 bili ravnopravni, njihov je problemAlfa_Muzijak je napisao/la:Zato sto smo previse glup narod, dusmanski, koji zeli svojim ljudima smrt i eto ukratko. Nazalost takvih je sve vise i stvarno vise ne znam sta se treba desiti da bi se udovoljilo ovakvom narodu.ZOI84 je napisao/la:a zasto ga nismo zaslužili ?Alfa_Muzijak je napisao/la:@alenhalilovic
Meni se vise neda objasnjavati i vjerovatno po ovim temama necu vise pisati jer su izgleda oni glasniji pa ti to dodje i do novinara koji pokusava da ga "sukne" selektoru. Napadaju Dzeku koji je toliko dao za BiH da je stvarno nenormalno spomenuti ijednu ruznu rijec o covjeku i ako nekada odigra slabije. Sutra ce tako biti i sa Alenom... Fuj.
Vidim po tvom pravopisu (zenilan, trainer) da ti nemas apsolutno nikakve veze s Bosnom (osim sto mozda provedes 2 sedmice odmora ovdje). Druga bitna stvar u tvom postu je, da ti ne uopste ne razlikujes nase reprezentativce, jer po tebi je Avdija sinoc ubiljezio nastupAlenHalilovic je napisao/la:ZOI84 je napisao/la:Koga da Safet stavi umjesto Vranjesa, kakve veze ima sto nije ni sa jednim klubom trofej osvojio, s kojim je to klubom Bilic osvojio trofej, pa je bio uspjesan selektor. Nije Safet kriv sto smo oskudni na nekim pozicijama, pa mora igrati sa igracima koje ima. Mnogo jace repke nisu pobijedile Grcku, oni su 10 i to govori o njihovom kvalitetu, ma kakva njhova igra bilaNikica je napisao/la:SUšić umjetso mozga u glavi ima spužvu šta li on stoji lafo pored aut linije i gleda veze on nema, pa ni sa jednim klubom on nema trofej da je osvojio, a zamislite on je trener nacionalnog tima bog te, pa taj veze sa životom nema gdje ćeš vranješa staviti u početni sastav kiks igrač zamalo nas ne košta poraza ubjedljivog igra nikakva postavka nikakva, pa pored niza boljih igrača on poziva neke bezvezanjakoviće i on počeo muljat kao i neki predhodni, mi skačemo sretni s bodom pobjeda je u atini trebala zrela je Grčka bila samo da smo imali taktiku i igru gube loptu pa od ljutnje prave faul i žuti Džeko dobija bezveze nešto ne štima sramotno je ovo, pa Belgija razbi Srbiju usred Beograda tako se igra.
Ma ovaj Safet je mutav 100% povjereno... imam osjecaj ko da je neki zenilan starac iz nekog sela iz BiH
Vranjes nije ni za kantonalnu ligu... A Zukanovica koji razvaljuje u belgijiskoj ligi nije stavio... gledo sam njegovo utakmice i covjek je prejak. I jos stavi kasnje vrsajevica to uopste nisam mogo vjerovati... Ovaj covjek 100 posto nemam pojma o zivotu.. on je bio dobar igrac nemora znaciti da je i dobar trainer.
Covjek nikakvo trainersko iskustvo nema... nikakve pobjede nema da pricaju za njega... trazio sam njegovo trainersku proslost, gdje god da je bio propo je kao Grcka.
A jesil ti kad cuo za faktor iznenadjenja i zavaravanja, zbunjivanja i nadmudrivanja protivnika? Cuo nekad za dekoncentrisanje? Upravo to je Safet sinoc uradio grcima...ne da grci nisu imali srece pa su fulali nepromasivo-ne, nego nisu imali koncentracije,..gringobih je napisao/la:Tos sto nismo izgubili je stvar srece, nikako postavke ni taktike koje nema u eri folklora...viKK je napisao/la:Čekaj , jesmo mi izvukli bod protiv daleko bolje reprezentacije od nas? Trebaš bit zadovoljan što nismo izgubili , ja vjerujem da bi ti sigurno bio puno bolji selektor od Papeta. Daj ne seri.gringobih je napisao/la:Jadni mi sa ovim folklorom od selektora...![]()
![]()
Pa da nemamo nikako selektora i da izvedemo jedanaest igraca da se sami rasporede nebi bili ovako istumbani i ispreturani....
hvalio je i Vrsajevica da je igrao maestralnoDylan Dog je napisao/la:Al fakat čovjek ne bi trebao davati izjave.
Evo i sad poslije utakmice kad su ga pitali za Vranješa kaže "ja igračima nikad ne dijelim komplimente ili kritikujem pojedinačno",a dobro se sjećam koliko je ishvalio Pjanića poslije utakmice sa Latvijom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.