Safet Sušić - Pape

zizu1991
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la zizu1991 » 13 okt 2012, 12:51

Sakuragi je napisao/la:Pape je htio ovako odgovoriti onom novinaru :mrgreen: :mrgreen:
Rek'o mu je Pape trebao bih ti ja sada k'o Mamić odgovoriti :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 13 okt 2012, 13:15

Joj ovog novinara jel moguce? Zar nije mogao reci losije smo odigrali i nesta u tom smislu, vec samo provokacija. Stvarno treba ko Maminjo s ovim seljacima od novinara.

Ako vec covjeka podrzava Ivica Osim i ako ce covjek biti na klupi do kraja kvalifikacija, podrzavaj konju i navijaj za BiH. Cuj ti njega on nesta voli, pravda se, a dusman najobicniji, samo stvara negativnu atmosferu. Nebi ga on meni vise bio na pres konferenciji.

Stvarno ne znam iz cega toliki dusmanluk prema selektoru.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 okt 2012, 13:17

Joj Susica, prica kao mrtvac 3 minute, i onda galami kao Ciro. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 13 okt 2012, 13:26

Cartman je napisao/la:Joj Susica, prica kao mrtvac 3 minute, i onda galami kao Ciro. :D
Ma covjek skoro rahmetli... nikakav optimizan, nikakvu jacinu, strogost... daj boze samo da sto prije ode

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 13 okt 2012, 13:34

@alenhalilovic

Ja mislim da ti ne zasluzujes da nosis taj nik. Dijete nije zasluzilo da ga predstavlja takav neandertalac koji zeli nekome smrt i molim Boga da Alen ne zaigra za nas. Mi ga nismo zasluzili.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 13 okt 2012, 13:42

Alfa_Muzijak je napisao/la:@alenhalilovic

Ja mislim da ti ne zasluzujes da nosis taj nik. Dijete nije zasluzilo da ga predstavlja takav neandertalac koji zeli nekome smrt i molim Boga da Alen ne zaigra za nas. Mi ga nismo zasluzili.
a zasto ga nismo zaslužili ?

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 13 okt 2012, 13:46

gringobih je napisao/la:Jadni mi sa ovim folklorom od selektora... :( :( :(
Nakon tri kruga, mi prvi na tabeli s tim "folklorom od selektora", a najvjerovatnije i nakon četvrtog. Malo li je..

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 13 okt 2012, 13:49

ZOI84 je napisao/la:

Zato sto smo previse glup narod, dusmanski, koji zeli svojim ljudima smrt i eto ukratko. Nazalost takvih je sve vise i stvarno vise ne znam sta se treba desiti da bi se udovoljilo ovakvom narodu.

Meni se vise neda objasnjavati i vjerovatno po ovim temama necu vise pisati jer su izgleda oni glasniji pa ti to dodje i do novinara koji pokusava da ga "sukne" selektoru. Napadaju Dzeku koji je toliko dao za BiH da je stvarno nenormalno spomenuti ijednu ruznu rijec o covjeku i ako nekada odigra slabije. Sutra ce tako biti i sa Alenom... Fuj.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 okt 2012, 13:52

Svi vi koji nešto ser.ete protiv Sušića možete samo da postate na forumu protiv njega i to je vaš najveći domet.
Svi ste vi stručnjaci za tastaturom, u historiji duela sa Grcima u kvalifikacijskim utakmicama nismo boda osvojili, do njegove ere smo imali 4 poraza, i dođe Sušić, donese nam bod s gostovanja protiv ekipe od koje su Hrvati primili 2 gola prošle godine usred Atine, pod njegovim vodstvom, što prijateljske što kvalifikacijske utakmice po jednu smo ostali ne poraženi, a pojedinci traže da mi uvalimo Grcima 3 gola usred Atine i da budemo četvrta ekipa od njih 29 koje su joj u zadnjih 29 utakmica uspijele nanijeti poraz., golemo, nema šta.
slika
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 13 okt 2012, 13:53

Alfa_Muzijak je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:

Zato sto smo previse glup narod, dusmanski, koji zeli svojim ljudima smrt i eto ukratko. Nazalost takvih je sve vise i stvarno vise ne znam sta se treba desiti da bi se udovoljilo ovakvom narodu.

Meni se vise neda objasnjavati i vjerovatno po ovim temama necu vise pisati jer su izgleda oni glasniji pa ti to dodje i do novinara koji pokusava da ga "sukne" selektoru. Napadaju Dzeku koji je toliko dao za BiH da je stvarno nenormalno spomenuti ijednu ruznu rijec o covjeku i ako nekada odigra slabije. Sutra ce tako biti i sa Alenom... Fuj.
a zbog toga, pa nek kritikuju, nek se zivciraju kad nemaju drugog posla, ja se bome veselim, to što oni ne znaju da je 10 na fifinoj list bolje nego 30, a sinoc su 10 i 30 bili ravnopravni, njihov je problem

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 13 okt 2012, 14:12

AlenHalilovic je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:
Nikica je napisao/la:SUšić umjetso mozga u glavi ima spužvu šta li on stoji lafo pored aut linije i gleda veze on nema, pa ni sa jednim klubom on nema trofej da je osvojio, a zamislite on je trener nacionalnog tima bog te, pa taj veze sa životom nema gdje ćeš vranješa staviti u početni sastav kiks igrač zamalo nas ne košta poraza ubjedljivog igra nikakva postavka nikakva, pa pored niza boljih igrača on poziva neke bezvezanjakoviće i on počeo muljat kao i neki predhodni, mi skačemo sretni s bodom pobjeda je u atini trebala zrela je Grčka bila samo da smo imali taktiku i igru gube loptu pa od ljutnje prave faul i žuti Džeko dobija bezveze nešto ne štima sramotno je ovo, pa Belgija razbi Srbiju usred Beograda tako se igra.
Koga da Safet stavi umjesto Vranjesa, kakve veze ima sto nije ni sa jednim klubom trofej osvojio, s kojim je to klubom Bilic osvojio trofej, pa je bio uspjesan selektor. Nije Safet kriv sto smo oskudni na nekim pozicijama, pa mora igrati sa igracima koje ima. Mnogo jace repke nisu pobijedile Grcku, oni su 10 i to govori o njihovom kvalitetu, ma kakva njhova igra bila

Ma ovaj Safet je mutav 100% povjereno... imam osjecaj ko da je neki zenilan starac iz nekog sela iz BiH

Vranjes nije ni za kantonalnu ligu... A Zukanovica koji razvaljuje u belgijiskoj ligi nije stavio... gledo sam njegovo utakmice i covjek je prejak. I jos stavi kasnje vrsajevica to uopste nisam mogo vjerovati... Ovaj covjek 100 posto nemam pojma o zivotu.. on je bio dobar igrac nemora znaciti da je i dobar trainer.
Covjek nikakvo trainersko iskustvo nema... nikakve pobjede nema da pricaju za njega... trazio sam njegovo trainersku proslost, gdje god da je bio propo je kao Grcka.
Vidim po tvom pravopisu (zenilan, trainer) da ti nemas apsolutno nikakve veze s Bosnom (osim sto mozda provedes 2 sedmice odmora ovdje). Druga bitna stvar u tvom postu je, da ti ne uopste ne razlikujes nase reprezentativce, jer po tebi je Avdija sinoc ubiljezio nastup :roll: :lol: I pored svega ovog nabrojanog opet se smatras kompetentnim da pises svakakve nebuloze na racun naseg selektora.Boze spasi nas ovakvih patriota!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 okt 2012, 14:15

:lol: cuj trainer :roll:
15.10 - 15.06 ...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 13 okt 2012, 14:30

Meni je zaista malo čudno kad vidim neke kritike... Ispadne da raja očekuju da mi izborimo direktan plasman sa 100% učinkom, t.j. svim pobjedama i maksimalnim bodovima u grupi.

Eh momci, da smo Španija, opet je pitanje kako bi prošli protiv Grka...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 13 okt 2012, 15:15

samo naprijed pape, nek crknu dusmani

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 okt 2012, 15:28

Mamu novinarima na drskim pitanjima. Da sam ja umjesto Papeta sestru i mater bi mu na kamaru, al eto izgleda Pape ima bolje zivce od mene.
Kako god Pape je izvukao maksimum od sinosnje utakmice! Cestitke na sastavu, taktici izmjenama i igri!
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 13 okt 2012, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 13 okt 2012, 15:31

gringobih je napisao/la:
viKK je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Jadni mi sa ovim folklorom od selektora... :( :( :(
Čekaj , jesmo mi izvukli bod protiv daleko bolje reprezentacije od nas? Trebaš bit zadovoljan što nismo izgubili , ja vjerujem da bi ti sigurno bio puno bolji selektor od Papeta. Daj ne seri.
Tos sto nismo izgubili je stvar srece, nikako postavke ni taktike koje nema u eri folklora... :(
Pa da nemamo nikako selektora i da izvedemo jedanaest igraca da se sami rasporede nebi bili ovako istumbani i ispreturani.... :(
A jesil ti kad cuo za faktor iznenadjenja i zavaravanja, zbunjivanja i nadmudrivanja protivnika? Cuo nekad za dekoncentrisanje? Upravo to je Safet sinoc uradio grcima...ne da grci nisu imali srece pa su fulali nepromasivo-ne, nego nisu imali koncentracije,..

Sent from my PMP5197DULTRA using Tapatalk 2
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 13 okt 2012, 15:34

hahaha najjace je ovo kad mi ne izgubimo od nekog kao sto ej grcka oni nisu imali srece nisu mogli da realizuju svoje sanse a kad izgubimo mi nismo imali srece nije nista htjelo uc , mi sve na srecu haman

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 okt 2012, 16:07

Al fakat čovjek ne bi trebao davati izjave.
Evo i sad poslije utakmice kad su ga pitali za Vranješa kaže "ja igračima nikad ne dijelim komplimente ili kritikujem pojedinačno",a dobro se sjećam koliko je ishvalio Pjanića poslije utakmice sa Latvijom.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 13 okt 2012, 16:08

Ne mogu da vjerujem da se Susic smatra "nedodirljivim", pa u njegovu odbranu svi stanu kao da ga je neko na lomaci spalio, a ne postavio jedno normalno pitanje, nista tu nije bilo provokativno...nevjerovatno je da covjeku koji vodi jedan nacionalni tim, igrace svjetske klasee treba ovoliko advokata, ukljucujuci onu kozu sa presice.

Pitanje je bilo jednostavno, i ima smisla, jer je Begovic osnovni razlog zasto nismo potopljeni, i ne razumijem sta tu nije jasno??
Igrali smo jako lose, odabir igraca kritican, nista nije islo kako treba, i krivicu za to treba prihvatiti sam Safet Susic, i to je to.

Sto se tice rezultata, on je vise nego dobar, ostali smo na celu grupe, imamo sada laganu domacu utakmicu dok ce se Grci i Slovaci "klat'" za bodove, i ne vjerujem da ce ovi prvi pobjediti tako da cemo imati i malu zalihu pred nastavak, ali ono sto zabrinjava je to kako Susic neke osnovne stvari nije u stanju primjetiti, i promjeniti..i nemojmo iskljucivati faktor srece u ovoj utakmici jer smo je imali i previse.

Da smo primili gol, a bili smo zreli za to, primili bi u nastavku jos 2...ali mi i dalje branimo Susica slijepo, i svako dobar rezultat njemu pripisujemo, a svi dobro vidimo da jako grijesi.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 13 okt 2012, 16:31

Dylan Dog je napisao/la:Al fakat čovjek ne bi trebao davati izjave.
Evo i sad poslije utakmice kad su ga pitali za Vranješa kaže "ja igračima nikad ne dijelim komplimente ili kritikujem pojedinačno",a dobro se sjećam koliko je ishvalio Pjanića poslije utakmice sa Latvijom.
hvalio je i Vrsajevica da je igrao maestralno :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.