Safet Sušić - Pape

AlenHalilovic
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la AlenHalilovic » 13 okt 2012, 11:51

ZOI84 je napisao/la:
Nikica je napisao/la:SUšić umjetso mozga u glavi ima spužvu šta li on stoji lafo pored aut linije i gleda veze on nema, pa ni sa jednim klubom on nema trofej da je osvojio, a zamislite on je trener nacionalnog tima bog te, pa taj veze sa životom nema gdje ćeš vranješa staviti u početni sastav kiks igrač zamalo nas ne košta poraza ubjedljivog igra nikakva postavka nikakva, pa pored niza boljih igrača on poziva neke bezvezanjakoviće i on počeo muljat kao i neki predhodni, mi skačemo sretni s bodom pobjeda je u atini trebala zrela je Grčka bila samo da smo imali taktiku i igru gube loptu pa od ljutnje prave faul i žuti Džeko dobija bezveze nešto ne štima sramotno je ovo, pa Belgija razbi Srbiju usred Beograda tako se igra.
Koga da Safet stavi umjesto Vranjesa, kakve veze ima sto nije ni sa jednim klubom trofej osvojio, s kojim je to klubom Bilic osvojio trofej, pa je bio uspjesan selektor. Nije Safet kriv sto smo oskudni na nekim pozicijama, pa mora igrati sa igracima koje ima. Mnogo jace repke nisu pobijedile Grcku, oni su 10 i to govori o njihovom kvalitetu, ma kakva njhova igra bila

Ma ovaj Safet je mutav 100% povjereno... imam osjecaj ko da je neki zenilan starac iz nekog sela iz BiH

Vranjes nije ni za kantonalnu ligu... A Zukanovica koji razvaljuje u belgijiskoj ligi nije stavio... gledo sam njegovo utakmice i covjek je prejak. I jos stavi kasnje vrsajevica to uopste nisam mogo vjerovati... Ovaj covjek 100 posto nemam pojma o zivotu.. on je bio dobar igrac nemora znaciti da je i dobar trainer.
Covjek nikakvo trainersko iskustvo nema... nikakve pobjede nema da pricaju za njega... trazio sam njegovo trainersku proslost, gdje god da je bio propo je kao Grcka.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 okt 2012, 11:54

Joj ove djece...
Sport je lijek za tijelo i duh.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 13 okt 2012, 11:55

Treba probat tog Zukanovica, ostalo je bilo sasvim OK, mozda je trebo drugo poluvrijeme izvest Ibisevica uvest Stevanovica, al dobro je skonto da Ibisevic igra desnog veznog, bilo ga je svugdje i u napadu i odbrani, istrosio se dosta.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 13 okt 2012, 11:59

Pogodio frajer sinoc sto posto sa igracima, pokazao velicinu ostavivsi Vranjesa u igri nakon par gresaka u prvom poluvremenu.

Long live the Pape :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 13 okt 2012, 12:01

Daj boze samo da cemo jednog dana dobiti Vahida Halilhodzica kao selektora! Ako ga dobio nesmjemo mu vesi dat da ide :mrgreen:
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 13 okt 2012, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 13 okt 2012, 12:02

Mont0 je napisao/la:Pogodio frajer sinoc sto posto sa igracima, pokazao velicinu ostavivsi Vranjesa u igri nakon par gresaka u prvom poluvremenu.

POTPIS!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 13 okt 2012, 12:04

maxuz baxuz je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Pogodio frajer sinoc sto posto sa igracima, pokazao velicinu ostavivsi Vranjesa u igri nakon par gresaka u prvom poluvremenu.

POTPIS!
Da li je Ognjen Vranjes novi Adnan Mravac, saznacemo dok se Pandza ne oporavi

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 13 okt 2012, 12:13

AlenHalilovic je napisao/la:Daj boze samo da cemo jednog dana dobiti Vahida Halilhodzica kao selektora! Ako ga dobio nesmjemo mu vesi dat da ide :mrgreen:
Jedino da nam MMF da još koji kredit, pa da mu damo platu, ne brini on dolazi

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 13 okt 2012, 12:14

Brand zvani Adnan Mravac je u repku infiltriran za vrijeme nekog tamo selektora, haj necemo ga spominjati sad i molimo vas da ne poredite bivse velike igrace nase reprezentacije sa igracima koji su sinoc igrali treci put za A tim.

Dok se Pandza oporavi, taman ce doci vrijeme da bude zamjena Vranjesu koji ce tada biti zamjena Zukanovicu.

Ko je ovaj novinar svijutimrtvi sto pita za ljubljenje?

Pape, poljubi i mene, nek svi umru od zavisti.

:mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 13 okt 2012, 12:19

AlenHalilovic je napisao/la: Ma ovaj Safet je mutav 100% povjereno... imam osjecaj ko da je neki zenilan starac iz nekog sela iz BiH

Vranjes nije ni za kantonalnu ligu... A Zukanovica koji razvaljuje u belgijiskoj ligi nije stavio... gledo sam njegovo utakmice i covjek je prejak. I jos stavi kasnje vrsajevica to uopste nisam mogo vjerovati... Ovaj covjek 100 posto nemam pojma o zivotu.. on je bio dobar igrac nemora znaciti da je i dobar trainer.
Covjek nikakvo trainersko iskustvo nema... nikakve pobjede nema da pricaju za njega... trazio sam njegovo trainersku proslost, gdje god da je bio propo je kao Grcka.
Pametujes a ne znas da je igrao Stevanovic a ne Vrsajevic... bolje ti zacepi i nejavljaj se.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 13 okt 2012, 12:21

Joj ovih novinara što "navijaju" za Bosnu i Hercegovinu pa to je nevjerovatno ocekuju da igramo ko Španija slično pojedinim "stručnjacima" sa ovog forumu kojima niko nevalja u reprzentaciji . Svaka čast Pape za press konferenciju. S tobom u Brazil
Naprijed Bosno i Hercegovino

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 13 okt 2012, 12:30

AlenHalilovic je napisao/la:Daj boze samo da cemo jednog dana dobiti Vahida Halilhodzica kao selektora! Ako ga dobio nesmjemo mu vesi dat da ide :mrgreen:
Onaj ko nista ne zna o fudbalu stavio bih Zukanovica u prvu postavu protiv Grcke, i ja mislim da je Zukanovic bolji ali on nikad nije igrao u tandemu sa Spahicem, zadnja linija se uigrava mjesecima. U utorak je prilika za Zukanovica jer protivnik nije ni blizu snazi grcke pa se moze pokusati sa spahicem i zukanovicem u tandemu.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 13 okt 2012, 12:31

Vranjes je odigrao sasvim pristojnu utakmicu. Ona velika greska je samo plod neiskustva,a kako je utakmica odmicala bio je sve bolji. Nadam se da ce pocet i protiv Litvanaca.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 okt 2012, 12:32

A onoga novinara na pressici, ne bi on meni ovce čuv'o p*zda mu materina. slika
Po.se.r.em se ja na naše novinarstvo, i kaže da voli reprezentaciju. slika
Uhuhuhuhuh slika
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

kastel
Kontakt:

Post Postao/la kastel » 13 okt 2012, 12:34

Cestitam na bodu protiv Samarasa :D ,da smo mi jucer imali tako raspolozenog napadaca bilo bi svasta!Popravni vam je u utorak(nasim napadacima)

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 13 okt 2012, 12:37

Nikica je napisao/la:SUšić umjetso mozga u glavi ima spužvu.
Kad pročitam ovakve komentare, grohotom se smijem...
[youtube][/youtube]
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 13 okt 2012, 12:42

Pape je htio ovako odgovoriti onom novinaru :mrgreen: :mrgreen:

J*ebo ti joca amsterdam mater koga cu ja ljubiti :D

[youtube][/youtube]

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 13 okt 2012, 12:43

AlenHalilovic je napisao/la:Ma ovaj Safet je mutav 100% povjereno... imam osjecaj ko da je neki zenilan starac iz nekog sela iz BiH

Samo zamijeni ovo "senilni" sa "tvrdoglavi" i imas full psiholoski/patoloski profil naseg folklora...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 okt 2012, 12:44

HAJD DA ZAMOLIM OVE PROVOKATORE DA NE PROVOCIRAJU A OVE SARAJLICE DA NE SVOJATAJU SAFETA.

Nas (Susic) i nasa reprezentacija (citava BiH) je sinoc ostvarila fenomenalan rezultat i sve je funkcionisalo kako treba. Mozda onaj Vranjes s onim ispadom na pocetku ali poslije se momak dosta popravio. Sve u svemu sad je do nas.

p.s. ja mislim da napad nije uradio mnogo jer ih niko nije uvezivao posto je srednji vezni red bio orjentisan da zatvore prilaz Grcima ka odbrani. Vise orjentisani na odbrambene zadatke samo smo pokusavali dalekim loptama i nekim brzim kontrama da uposlimo Dzeku i Vedu. Ovo je moje misljenje a po meni je to bilo odlicno i odlucujuce.
Bolje nego da smo srljali. 0:0 ODLICNO...

@Sakuragi
Sta je nas Papa htjeo - to smo sinoc i pokazali... A ovo spadalo sa tvog videa nije vrijedno paznje. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 okt 2012, 12:45

Joj novinara... Sto je najgore misli covjek da su Grci pitali ovo, a ono nasa budala. "Izljubio sam ih ja sviju u svlacionici", bravo Pape.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.