ZOI84 je napisao/la:Koga da Safet stavi umjesto Vranjesa, kakve veze ima sto nije ni sa jednim klubom trofej osvojio, s kojim je to klubom Bilic osvojio trofej, pa je bio uspjesan selektor. Nije Safet kriv sto smo oskudni na nekim pozicijama, pa mora igrati sa igracima koje ima. Mnogo jace repke nisu pobijedile Grcku, oni su 10 i to govori o njihovom kvalitetu, ma kakva njhova igra bilaNikica je napisao/la:SUšić umjetso mozga u glavi ima spužvu šta li on stoji lafo pored aut linije i gleda veze on nema, pa ni sa jednim klubom on nema trofej da je osvojio, a zamislite on je trener nacionalnog tima bog te, pa taj veze sa životom nema gdje ćeš vranješa staviti u početni sastav kiks igrač zamalo nas ne košta poraza ubjedljivog igra nikakva postavka nikakva, pa pored niza boljih igrača on poziva neke bezvezanjakoviće i on počeo muljat kao i neki predhodni, mi skačemo sretni s bodom pobjeda je u atini trebala zrela je Grčka bila samo da smo imali taktiku i igru gube loptu pa od ljutnje prave faul i žuti Džeko dobija bezveze nešto ne štima sramotno je ovo, pa Belgija razbi Srbiju usred Beograda tako se igra.
Ma ovaj Safet je mutav 100% povjereno... imam osjecaj ko da je neki zenilan starac iz nekog sela iz BiH
Vranjes nije ni za kantonalnu ligu... A Zukanovica koji razvaljuje u belgijiskoj ligi nije stavio... gledo sam njegovo utakmice i covjek je prejak. I jos stavi kasnje vrsajevica to uopste nisam mogo vjerovati... Ovaj covjek 100 posto nemam pojma o zivotu.. on je bio dobar igrac nemora znaciti da je i dobar trainer.
Covjek nikakvo trainersko iskustvo nema... nikakve pobjede nema da pricaju za njega... trazio sam njegovo trainersku proslost, gdje god da je bio propo je kao Grcka.