FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

champions1921

Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 12 okt 2012, 09:48

ChWilla je napisao/la:ne možemo mi pravdati loše stvari koje se dese kod nas sa onima koje se dese kod drugih. jer mi smo željo.

a da nas mediji ne tretiraju isto, to je očito već odavno...
Nisam ni rekao da pravdamo stoje postupke tudjim.. Ne znam gdje si to procitao.. Ja sam prvi osudio glupost koju smo napravili, samo ne mogu da shvatim neciju potrebu da pravda nekoga drugog, u ovom slucaju pitare..

Mnogi od nas ne zasluzuju jakog Zelju vec Zelju koji ce se boriti za opstanak.. Tada bi mnogi od nas bili na mjestu.. Imali bi materijala da pljuju po Zelji a i materijala da hvale druge..
BUDI ŽELJO !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 okt 2012, 14:53

:lol:
http://fkzeljeznicar.ba/antolovic-dobio ... kurenciju/" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 12 okt 2012, 18:30

jao zadnje odbrane :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 12 okt 2012, 18:39

champions1921 je napisao/la:Ludilo :lol: .. Kada smo mi napravili njesra i kada su nas ostro kaznili svi smo osudjivali nase postupke i pravdali kazne.. Sada kada zbog iste stvari neko drugi treba biti kaznjen mi ih branimo i osporavamo potencijalne kazne saveza.. Ponekad se fakat zapitam za koga neki ovdje navijaju :? .. Savez se mora drzati kriterija kaznjavanja i tacka.. Ja se nadam da ce savez kazniti fk sarajevo onako kako je nas kaznio i to bi bilo jedino posteno.. Sama cinjenica da se ovo u slucaju sarajeva pokusalo zataskati u svim medijima a o nasih "deset sekundi" su brujali danima govori mnogo o nacinima na koje Zeljini dusmani pokusavaju unistiti renome najveceg BH kluba..
Ja sam rekao da ja licno ne vidim razlog da se kazne komsije, isto sto sam govorio kod nas, jedino sam osudio paljenje zastave, sve ostalo smatram da uopste nije bilo za kazne suspendovanja stadiona, cak ni to sto smo ponavljali slicne ekcese dvije domace utakmice zaredom. Ali eto, ti govoris trebaju da se koriste isti arsini, slazem se, ali samim time postoji mogucnost da se 100. ligaski derbi igra pred praznim tribinama (do derbija Sarajevo ima dvije domace, jednu u ligi i jednu u kupu), a o tome ne zelim uopste da razmisljam. Da nije tog derbija, najvjerovatnije ovo nebi bilo ni spomenuto na nasoj temi.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 okt 2012, 23:09

champions1921 je napisao/la:Ludilo :lol: .. Kada smo mi napravili njesra i kada su nas ostro kaznili svi smo osudjivali nase postupke i pravdali kazne.. Sada kada zbog iste stvari neko drugi treba biti kaznjen mi ih branimo i osporavamo potencijalne kazne saveza.. Ponekad se fakat zapitam za koga neki ovdje navijaju :? .. Savez se mora drzati kriterija kaznjavanja i tacka.. Ja se nadam da ce savez kazniti fk sarajevo onako kako je nas kaznio i to bi bilo jedino posteno.. Sama cinjenica da se ovo u slucaju sarajeva pokusalo zataskati u svim medijima a o nasih "deset sekundi" su brujali danima govori mnogo o nacinima na koje Zeljini dusmani pokusavaju unistiti renome najveceg BH kluba..
Bravo majstore za post... ;)

Dosta vise da se na Zelji lome kola, uredu treba se drzati kriterija, ali kada neko ide protiv vas stalno i sluzi se svim sredstvima, takvim treba uzvracati trostruko...Sarajevo treba dobiti maksimalnu mogucu kaznu. Napraviti su sranje, plus to je pogoden igrac Travnika. ;)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 okt 2012, 23:15

Kad sam veceras na face tv vidio salema p. kad povratio nisam. Ja ne znam kako se ovaj covjek uspio odrzati na onoj poziciji u savezu ,hej on delegira sudije a zna se kome steli i ciji je covjek. Zadnja hajka na nas u ze je upravo od njega pocela kako sam cuo.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 12 okt 2012, 23:20

terabajt je napisao/la:Kad sam veceras na face tv vidio salema p. kad povratio nisam. Ja ne znam kako se ovaj covjek uspio odrzati na onoj poziciji u savezu ,hej on delegira sudije a zna se kome steli i ciji je covjek. Zadnja hajka na nas u ze je upravo od njega pocela kako sam cuo.
BABO mu je SEF :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 okt 2012, 10:09

AnelZ je napisao/la:
Ja sam rekao da ja licno ne vidim razlog da se kazne komsije, isto sto sam govorio kod nas, jedino sam osudio paljenje zastave, sve ostalo smatram da uopste nije bilo za kazne suspendovanja stadiona, cak ni to sto smo ponavljali slicne ekcese dvije domace utakmice zaredom. Ali eto, ti govoris trebaju da se koriste isti arsini, slazem se, ali samim time postoji mogucnost da se 100. ligaski derbi igra pred praznim tribinama (do derbija Sarajevo ima dvije domace, jednu u ligi i jednu u kupu), a o tome ne zelim uopste da razmisljam. Da nije tog derbija, najvjerovatnije ovo nebi bilo ni spomenuto na nasoj temi.
Nisam se brate tebi licno ni obratio ovim postom i naravno da svak moze iznijeti svoj stav ali stekao sam dojam (mozda grijesim) da jedva cekamo da kritikujmo sve sto se nas tice dok u isto vrijeme pokusavamo da se dodvorimo onima koji su od svog osnivanja pokusavali da nas uniste.. Subjektivan sam i mozda je moje razmisljanje pogresno ali ja te, kako ih ti zoves "komsije" smatram najvecim dusmanima naseg kluba sto su u bezbroj situacija i dokazali, te ne vidim zasto bi mi bilo stalo do njihovih problema, nacina na koji objasnjavaju uzroke nasih uspjeha i uopste njihovog stava oko bilo cega.. Drakonski kaznjavati Zelju a zatvarati oci pred "primitivizmom" koji se dogadja na ostalim stadionima, te cak opravdavati taj "primitivizam" je u najmanju ruku neposteno..
BUDI ŽELJO !!!

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 13 okt 2012, 11:41

Danas na Grbavici prijateljska s Travnikom.
http://hronika.ba/sport/nogomet/item/84 ... avnik.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Cudi me da nije nigdje objavljeno, cak ni na oficijelnoj FB stranici.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 13 okt 2012, 11:42

Prolić zvani "naša, naša" . Ko je nama sve derbije sudio.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 okt 2012, 11:47

čamac je napisao/la:Prolić zvani "naša, naša" . Ko je nama sve derbije sudio.
Stari pitar je to...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 13 okt 2012, 12:00

slika

Surfajuci po netu, naleti slucajnu na sliku nekog stadiona u Turskoj. Mislim da bi upravo ovo bilo najbolje rjesenje za nasu Grbavicu. ;)
Ovo gore sto sam nasao je neki 3D model. Evo dole u prilogu se nalaze prave slike.
slika

slika

slika

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 13 okt 2012, 12:11

slika

ovo je bohumov stadion lako izvodivo da se kod nas slicno napravi, ako bi se namakle kake pare

LJOZE1921
Kontakt:

Post Postao/la LJOZE1921 » 13 okt 2012, 12:13

Jel provjereno ovo za Zeljo-Travnik ?
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 13 okt 2012, 13:01

LJOZE1921 je napisao/la:Jel provjereno ovo za Zeljo-Travnik ?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 13 okt 2012, 13:10

Onaj stadion Olimpijakosa od sinoc je odlican, slican nasem sjeveru, malo veci..
FKŽ !

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 13 okt 2012, 13:30

exbabilon je napisao/la:
LJOZE1921 je napisao/la:Jel provjereno ovo za Zeljo-Travnik ?
A valjda ne bi ovi na hronika.ba tek tako izmislili.
Ali opet bi bilo lijepo kad bi jos neko potvrdio.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 13 okt 2012, 13:31

Po meni onaj od Olimpiacosa sinoc je prevelik za nas. Ipak 30.000 je puno za nase pojmove, ali stadion od 20.000 je sasvim solidan po nas. Koliko prima ovaj Bochumov stadion? Hvala

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 okt 2012, 13:35

DzoleZeljo je napisao/la:Po meni onaj od Olimpiacosa sinoc je prevelik za nas. Ipak 30.000 je puno za nase pojmove, ali stadion od 20.000 je sasvim solidan po nas. Koliko prima ovaj Bochumov stadion? Hvala
I on prima 30 000 .

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 okt 2012, 14:16

....
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 13 okt 2012, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 44 gosta.