Pa evo ja cu ti dati odgovor na tu zagonetku: To je bilo pitanje srece.<3 LiMes <3 je napisao/la:gol nismo primili, da li je to sad čisto pitanje sreće ili nešto drugo
@skyisthelimit
Ok jos jedanput zaredom. Nas sastav je skuplji. Taj sastav igra na terenu. Protiv Grka koji su na terenu jeftiniji. Ja kazem da novac tu igra ulogu. Meni se kaze da to nema veze sto imamo jace igrace, pa se onda navode bolji uslovi i novac (koji je investiran u nekim stadionima, u kulturi, u reflektorima, u ulju od oliva). I taj novac je valjda bitan. A nije onaj koji se direkt sukobljava na terenu. No comment.
Upravu si, nemogu vise.NEZALAGANJE je napisao/la:Samo shvati jednu stvar i bice ti lakse...Ovo je forum,a to sto ti pominjes je 'visa matematika'...Mnogi je ne mogu shvatiti,a pojedini su samo tvrdoglavi...Principatus je napisao/la:Necu replicirati na stvari tipa "Grcka je na ovom mjestu tabele", 1945 je Grcka porazila ovoga ili onoga. Grcka ima novac i sta ja znam. Pa kakav novac? Pa zar se ne pravdate kako novac ne daje golove, jer eto nema veze sto su nam igraci skuplji. A sad ima veze novac?
Ne interesuje me stvarno. Interesuje me samo ova utakmica,i to 12.10.2012. i sljedeca cinjenica, pa nek je neko pobije: Mi imamo jaci kadar od Grcke. Grcka nas nadigra, ubi nas. Ko je kriv? Ja mozda?
Grcke oslabljena sa povredama. Mi izvlacimo bod sa perverzno mnogo srece, da smo se svi dobro najezili. Igramo sa napadacem od 30 milliona, Ibisevicem u nenormalnoj formi. Komplet odsjeceni. Ibisevic nam igra krilo. Stevanovic lijevo krilo. Sta reci koju posluku... Sta mislite sta ce biti u Zenici? Mislite da ce doci i reci: Hej pa igramo u gostima, dacemo vam te bodove? Ili da ce se vaditi na to sto imamo jaci kadar, pa ce igrati kao kakve grlice? Jel ja trebam ici motivirati te igrace ili Ciro mozda? Ma daj. Kazem, da onaj Gekas nije kloc kakav jeste, i da Santos ima napadace kakve me imamo, danas bi na ovoj temi bilo interesantno.