FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 12 okt 2012, 23:42

Nek nam je Bog na pomoći!!!

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 12 okt 2012, 23:44

divovi vas u crno zavise.....aferim
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 12 okt 2012, 23:45

Kako smo poceli sa kaznama odvest cemo klub u stecaj ko sto ode Hajduk u stecaj...zalosno :(

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 12 okt 2012, 23:51

Navijaci su dobro usrali sa ovim kaznama :| al ga i ova usrana Uefa trenira strogocu na manjim klubovima i savezima, jer bas me zanima ev kakvu ce dobit kaznu grcki savez za vecerasnje baklje na utakmici reprezentacija :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 13 okt 2012, 00:39

Jel ima jos neko ko opravdava baklje, petarde, bilo kakve belaje????

taj je definitivno dusman FKSarajeva ...bordo navijac nije garant... on je bruka ...on je protiv fudbala ...on je huligan!!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 okt 2012, 01:39

azizmpj je napisao/la:Jel ima jos neko ko opravdava baklje, petarde, bilo kakve belaje????

taj je definitivno dusman FKSarajeva ...bordo navijac nije garant... on je bruka ...on je protiv fudbala ...on je huligan!!!

Ma moze se i palit ponekad, moze se palit protiv Zelje,Borca,Sirokog,Zrinjskog pa i Celika.Ali nemoj da se pali protiv Gradine,Travnika i slicnih...o Europi i ne treba trositi rijeci, ali i grupa je striktno protiv toga...jos PL da sredimo i bice to ok ;)

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 13 okt 2012, 01:43

ado-hz je napisao/la:Kako smo poceli sa kaznama odvest cemo klub u stecaj ko sto ode Hajduk u stecaj...zalosno :(
Pa valjda smo i mi njima nesta para dali. Uzeli su dosta makar na ulaznice. Pa i UEFA vjerovatno nece samo uzeti pare, bez da da ono sto smo zaradili. Velike su kazne, ali nisu da se prica cak i o tome.

Jedva cekam da vidim ovog malog talenta protiv Borca. Moze umjesto Suljica na krilu.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 okt 2012, 08:44

Al ni tu nije kraj sto se tice dugova...

payton

Post Postao/la payton » 13 okt 2012, 12:33

nime_tm87 je napisao/la:Al ni tu nije kraj sto se tice dugova...
prosvijetli nas "mislioce"
he he hebo majku oni sve znaju...kinezi placu za njima :lol: :lol:
YES.WE.DID.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 13 okt 2012, 12:47

payton je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Al ni tu nije kraj sto se tice dugova...
prosvijetli nas "mislioce"
he he hebo majku oni sve znaju...kinezi placu za njima :lol: :lol:
Znas sta je glavno kad god ste vi nama pisali sad ce porodica Osim otici, sad ce Zeljo propasti nikad se nije desilo a to radite evo ima vec 3 god.....
A kad god mi vama to napisemo to se i desi jer nema sezone u ovih zadnjih naravno 3 god da vas neka nesreca nije opalila, te virsle, te dugovi, evo sad i kazne....

Sta vam smeta ako vam momak napise neku cinjenicu, a ustvari to je istina, samo treba to malo provjeriti, naravno vi to da provjerite jer mi to znamo, a zna i svako koga to zanima....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

payton

Post Postao/la payton » 13 okt 2012, 13:44

vi ne ponudiste nikakav dokaz ..ustvari ni naznaku dokaza...samo šuplja priča i ubleha
to ti je isto da ti ja sad kažem da dugujete priličnu svotu para (najviše uposlenicima a manje igračima) i sve ti začinim pričom da mi to znamo a vi provjeravajte ako ne vjerujte
znači ..dokaz pa nastavak priče o tome
YES.WE.DID.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 13 okt 2012, 17:24

payton je napisao/la:vi ne ponudiste nikakav dokaz ..ustvari ni naznaku dokaza...samo šuplja priča i ubleha
to ti je isto da ti ja sad kažem da dugujete priličnu svotu para (najviše uposlenicima a manje igračima) i sve ti začinim pričom da mi to znamo a vi provjeravajte ako ne vjerujte
znači ..dokaz pa nastavak priče o tome
Uskoro ces dobiti crno na bijelo... Slobodno bookmarkuj ovu stranicu.....

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 13 okt 2012, 17:32

Poenta je?, posto nisam u toku braco.. :? :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

payton

Post Postao/la payton » 13 okt 2012, 18:54

poenta je da kone tvrde da čemo dobiti još kazni a ja im tražio dokaz za takve tvrdnje
kako vidiš dokaz nisu dali a tvrde da moramo sačekati i da će biti 100%
YES.WE.DID.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 okt 2012, 19:47

Samo pozdrav za braću Peyton and Devils i ostale naravno pa i za drage goste na temi neka nek se raduju vidjet če se na kraju oko tih para nemojte o tome da laprdamo ovde nek je pošteno da nam predsjednik Zete diže 3 prsta i da cijeli stadion skandira Ratko M..... a nama kazna toliko o poštenju a čak su se i njihovi mediji divili kako smo navijali i da mi nismo krivi ni za kakve incidente ali dobro kadija te tuži kadija te sudi ne čudi me da su im dali i nagradu još.Pa i ono paljenje zastave BH i isticanje četničkih simbola u Grčkoj sad treba kazniti BH repku jer pazi "oni su se usudili ćak i neriješeno igrati " imaju dobar aršin prema svima e ako ovo prođe nekažnjeno onda se javite a do tad dobro je sa ovom pljačkom a vi i dalje podržajite pa skandirajte po stadionima poslije UEFA-a može i FIFA mafija.
Sarajevo ljubavi moja!

payton

Post Postao/la payton » 13 okt 2012, 20:12

sekac je napisao/la:Samo pozdrav za braću Peyton and Devils i ostale naravno pa i za drage goste na temi neka nek se raduju vidjet če se na kraju oko tih para nemojte o tome da laprdamo ovde nek je pošteno da nam predsjednik Zete diže 3 prsta i da cijeli stadion skandira Ratko M..... a nama kazna toliko o poštenju a čak su se i njihovi mediji divili kako smo navijali i da mi nismo krivi ni za kakve incidente ali dobro kadija te tuži kadija te sudi ne čudi me da su im dali i nagradu još.Pa i ono paljenje zastave BH i isticanje četničkih simbola u Grčkoj sad treba kazniti BH repku jer pazi "oni su se usudili ćak i neriješeno igrati " imaju dobar aršin prema svima e ako ovo prođe nekažnjeno onda se javite a do tad dobro je sa ovom pljačkom a vi i dalje podržajite pa skandirajte po stadionima poslije UEFA-a može i FIFA mafija.
Pozdrav i tebi bordo brate. Nego , sjecas li se da su i kone skandirale uefa mafija. garant se i njima i skijasima iz maribora sprema kazna. A to sto vidovnjaci znaju a mi ne stvar je amawovih kasika... :lol: :lol:
YES.WE.DID.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 13 okt 2012, 20:16

payton je napisao/la:
sekac je napisao/la:Samo pozdrav za braću Peyton and Devils i ostale naravno pa i za drage goste na temi neka nek se raduju vidjet če se na kraju oko tih para nemojte o tome da laprdamo ovde nek je pošteno da nam predsjednik Zete diže 3 prsta i da cijeli stadion skandira Ratko M..... a nama kazna toliko o poštenju a čak su se i njihovi mediji divili kako smo navijali i da mi nismo krivi ni za kakve incidente ali dobro kadija te tuži kadija te sudi ne čudi me da su im dali i nagradu još.Pa i ono paljenje zastave BH i isticanje četničkih simbola u Grčkoj sad treba kazniti BH repku jer pazi "oni su se usudili ćak i neriješeno igrati " imaju dobar aršin prema svima e ako ovo prođe nekažnjeno onda se javite a do tad dobro je sa ovom pljačkom a vi i dalje podržajite pa skandirajte po stadionima poslije UEFA-a može i FIFA mafija.
Pozdrav i tebi bordo brate. Nego , sjecas li se da su i kone skandirale uefa mafija. garant se i njima i skijasima iz maribora sprema kazna. A to sto vidovnjaci znaju a mi ne stvar je amawovih kasika... :lol: :lol:
Zeljo je za to kaznjen vec jednom sa 29k eura.... Nece vise....
A sto je glavno sjecam se da ste nam nakon te utakmice vi drzali moralne pridike i govorili kako da navijamo, kad ono bum vi vise kaznjeni od nas s obzirom da evo vas 2 ili 3. put kaznjava Uefa.....

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 13 okt 2012, 20:38

nema potrebe da se prica o dodatnim kaznama koje ce mozda doci, treba se pricat o postojecim ... koje se ne mogu odplatit....
para se nema a njesra se prave...... papci i kod vas a bogami i kod nas...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 okt 2012, 21:12

Nmoj da tupimo niste kažnjeni zbog Uefa mafija vi ste kažnjeni zbog kartona baklj i loše organizacije a nas nije kaznila niti če kazniti UEFA zbog Platinija nego naš savez. Pa ako je aršin isti onda bujrum ako nije neka deru ali time se pokazuje pravo lice nema veze kolike god kazne bile nemogu zabraniti nama da igramo a platit če se nemate za šta da nas kaznite pa sad uvrijedili smo Platinija jao zamisli molim te,ima savez pravo za baklje ali nama za baklje 3 500KM a Široki prvi put 1000KM i drugi put 1000KM e je li to u redu ali pošten odgovor, naravno i Željo je platio oko 3500KM za baklje ćini mi se, koji je to aršin je li prema svima isto pitam ja vas?
Sarajevo ljubavi moja!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 13 okt 2012, 21:27

Ma **** ih Platini ba u dupe cuj fol kazna sto smo njega spomenuli e debila majko draga!!! :evil:
@sekac pozdrav i tebi brate moj, stvarno ja ne kontam odakle nalaze dlaku u jajetu za svaku sitnicu kazna mamu im njihovu debilsku! :x
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: miguelramos, ubipara i 33 gosta.