Safet Sušić - Pape
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Čiro ga na poluvremenu provaljuje, svega mi. Ja nam stručnjaka i **** materine. Imaš grupu da se prošetaš, da odeš na to veliko takmičenje, a on nema pojma šta će da uradi, samo stoji, gleda, nešto se ljuti, pojma o životu nema. Idi Pape ponovo u baraž, pa ćeš opet dobit Portugal il Francusku, klinac ćeš ikad otić.
Idi na Bistua Staru (u donju se ne vracaj) i nacemunjaj graha.Mozes i Ciru povesti da ti pomogne.anonymousHD je napisao/la:Čiro ga na poluvremenu provaljuje, svega mi. Ja nam stručnjaka i **** materine. Imaš grupu da se prošetaš, da odeš na to veliko takmičenje, a on nema pojma šta će da uradi, samo stoji, gleda, nešto se ljuti, pojma o životu nema. Idi Pape ponovo u baraž, pa ćeš opet dobit Portugal il Francusku, klinac ćeš ikad otić.
Grupa za setanja

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- harison_ford
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Idi na Bustua Donju i nacemunjaj graha.Mozes i Ciru povesti da ti pomogne.anonymousHD je napisao/la:Čiro ga na poluvremenu provaljuje, svega mi. Ja nam stručnjaka i **** materine. Imaš grupu da se prošetaš, da odeš na to veliko takmičenje, a on nema pojma šta će da uradi, samo stoji, gleda, nešto se ljuti, pojma o životu nema. Idi Pape ponovo u baraž, pa ćeš opet dobit Portugal il Francusku, klinac ćeš ikad otić.
Grupa za setanja,eto i Rusi su neki mjesec prije prosetali zbog ovih istih Grka.
imal ijedan post, a da ga ti ne repliciras i ne pokusavas nekog satro provalit i ispast pametan

stipu ba ljude žakte si ko malj
RZ88
IN VLADO WE TRUST !!!
IN VLADO WE TRUST !!!
- skyisthelimit
Fuj, kakav smo pogan narod, ovo nema na planeti.
Znaci, izvucemo bod vise sretno nego spretno na najvrucem gostovanju na kojem rijetko koja reprezentacija pobjedi i pojedinci pljuju li pljuju. To mozete raditi ako bi kiksali na Baltiku, dotad nemate nikakvog pokrica
Znaci, izvucemo bod vise sretno nego spretno na najvrucem gostovanju na kojem rijetko koja reprezentacija pobjedi i pojedinci pljuju li pljuju. To mozete raditi ako bi kiksali na Baltiku, dotad nemate nikakvog pokrica
15.10 - 15.06 ...
- Principatus
- Kontakt:
Safete dugujes Gekasu veliku porciju cevapa, jer nam je on ovaj bod poklonio i izvojevao, iako si sa svojom postavom i izmjenama pokusao da ga sabotiras. Svaka cast.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Takve kao ti i ovaj ti komsija i nije tesko provaliti.To ko fol nezadovoljni bodom iz Grcke pa koji je vama qurac.harison_ford je napisao/la:harishp je napisao/la:Idi na Bustua Donju i nacemunjaj graha.Mozes i Ciru povesti da ti pomogne.anonymousHD je napisao/la:Čiro ga na poluvremenu provaljuje, svega mi. Ja nam stručnjaka i **** materine. Imaš grupu da se prošetaš, da odeš na to veliko takmičenje, a on nema pojma šta će da uradi, samo stoji, gleda, nešto se ljuti, pojma o životu nema. Idi Pape ponovo u baraž, pa ćeš opet dobit Portugal il Francusku, klinac ćeš ikad otić.
Grupa za setanja,eto i Rusi su neki mjesec prije prosetali zbog ovih istih Grka.
imal ijedan post, a da ga ti ne repliciras i ne pokusavas nekog satro provalit i ispast pametan![]()
stipu ba ljude žakte si ko malj
Ali ozbiljno.Sta se ocekuje leprsava igra u Atini protiv Grcke protiv koje nikad do prije ni boda nismo mogli sastaviti do sada.
Zato ni jedne.
@Principatus sta je sa Kolasincem,jel se javlja???
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 okt 2012, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:Iako smo veceras osvojili bod,takticki postavljeno preprepreprepreLOSE!!Sporas Medunjanin,umjesto brzog Stevanovic protiv sporih grka??
Ibisevic na krilu,gdje se potrosio do 70min. i naravno bio bezopasan!?Misimovic bez pomoci,a Lulic igrao neku 'lutalicu',jer zbog tog disbalansa nije mogao biti na svojoj prirodnoj poziciji i probijati po boku.Sve ovo pomenuto nije najgore,najgora ce biti glorifikacija ovog boda,a greske ce se zanemariti kao i uvijek.Nazalost! Morao sam jos jednom,zbog brojnih slijepaca...
- Principatus
- Kontakt:
Nije Kolasinac postavljao ovu katastrofu od formacije i postave.harishp je napisao/la: @Principatus sta je sa Kolasincem,jel se javlja???
Mozda da Vrancica vranemo nazad ili nam Stojana, Papetovu nadu? Hajde bar smo prosli pored toga da danas isprobamo Zukanovica. Mozda u prijateljskoj, pola godine je proslo, sad bi i Pape trebao da shvati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- harison_ford
- Kontakt:
@h ne govorim ja o susicu nego o tebi..o tome da si glavni pametolog foruma i da konstantno pokusavas biti pametan al ti ne ide nikako...smiri se malo, izađi napolje da vidis da ima jos nekih stvari osim foruma ss.ba
RZ88
IN VLADO WE TRUST !!!
IN VLADO WE TRUST !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nije ovdje Pape plaho kriv ( osim mozda Zukanovic-Vranjes al opet ko zna bil i ovaj bio bolji), radio je sve kako treba, al ne mozes ti kad ti kljucni igraci nisu nizasta...jedino sto mu zamjeram je sto nije vadio Dzeku ili Vedu i zaigrao sa 5 veznjaka, mozda bi se onda i sastali koji put s loptom.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Koji k.urac Ibiševića na krilo stavljat? Pa lik igra u životnoj formu u vrhu napada, on ga na krilo stavlja. Plus još kad smo protiv Francuza na Koševu igrali, igro je na krilu pa je bio izviždan prilikom zamjene, i plus još, nema ni akceleracije ni brzine za neko krilo.
Pa Zukanovic je totalno poznat kao spor igrac.Kad je Vranjesa onaj Grk pretrcavao sta bi tek ucinio od ovoga.Principatus je napisao/la:Nije Kolasinac postavljao ovu katastrofu od formacije i postave.harishp je napisao/la: @Principatus sta je sa Kolasincem,jel se javlja???
Mozda da Vrancica vranemo nazad ili nam Stojana, Papetovu nadu? Hajde bar smo prosli pored toga da danas isprobamo Zukanovica. Mozda u prijateljskoj, pola godine je proslo, sad bi i Pape trebao da shvati.
Jako glupo i nezahvalno,rondati zbog osvojenog boda u Grckoj.Eto ko fol smo do sad osvajali redovne bodove kod njih,jesmo ali u gujci.
@Ford Mustang dobro je,ti sa tim pametovanjem ispadas jos gori nego sto nekome zelis da prikazes.advokatura se brani na pametnijem mjestu od foruma.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam. Ne bih rekao da nije plaho kriv.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma nije ovdje Pape plaho kriv ( osim mozda Zukanovic-Vranjes al opet ko zna bil i ovaj bio bolji), radio je sve kako treba, al ne mozes ti kad ti kljucni igraci nisu nizasta...jedino sto mu zamjeram je sto nije vadio Dzeku ili Vedu i zaigrao sa 5 veznjaka, mozda bi se onda i sastali koji put s loptom.
Miske je počeo desno, potom kao polušpic, a Vedo prešao na desno krilo. Vedo uđe u kazneni prostor, ide lopta sa lijeve strane od Salihovića, a nakon što Grci očiste tu situaciju, nađemo se u problemu zvanom pomoć na desnom boku. Miske ne može trčati, Vedo je daleko da to isprati, Zahirović i Medunjanin (logično) se povlače u sredinu, a Mujdža i Vranješ ispaštaju. Veliki broj Vranješovih pogrešnih procjena uslovljen je ovim "letačima u formaciji".
Zar nije bolje da je desno krilo igrao igrač koji je po vokaciji krilo (imamo takvog)? Ovako smo u većini utakmice imali jednog i po' (odsječenog) napadača.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mogu reći da kako vrijeme prolazi sve više povjerenja imam u odluke Papeta, svjestan je i on grešaka koje se dešavaju, ali svima se greške mogu desiti.
Nismo pobjedili, a mogli smo izgubit. Čestitke golmanima.
Očekujem da će Vranješ u buduće više grijati klupu, nego biti starter... Važno je pomenuti da imamo i Borisa Pandžu!
Zadovoljan sam bodom. U ovakvim utakmicama taktika igra važniju ulogu od napadača i superzvijezda, tako da sve zasluge idu selektoru. Želim mu da nastavi ovako mirno nastupati i smirivati euforiju, na pravi način.
Nismo pobjedili, a mogli smo izgubit. Čestitke golmanima.
Očekujem da će Vranješ u buduće više grijati klupu, nego biti starter... Važno je pomenuti da imamo i Borisa Pandžu!

Zadovoljan sam bodom. U ovakvim utakmicama taktika igra važniju ulogu od napadača i superzvijezda, tako da sve zasluge idu selektoru. Želim mu da nastavi ovako mirno nastupati i smirivati euforiju, na pravi način.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Principatus
- Kontakt:
Hvala Fortuni, sto ovaj selektor Santos nije imao nase igrace na raspolaganju, a mi njihove. Ubili bi nas.
- raul-zakon
- Kontakt:
+1skyisthelimit je napisao/la:Fuj, kakav smo pogan narod, ovo nema na planeti.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Jel mene sjećanje vara ili si ti nekad žestoko branio Safeta od kritikaPrincipatus je napisao/la:Hvala Fortuni, sto ovaj selektor Santos nije imao nase igrace na raspolaganju, a mi njihove. Ubili bi nas.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- skyisthelimit
Principatus je napisao/la:Hvala Fortuni, sto ovaj selektor Santos nije imao nase igrace na raspolaganju, a mi njihove. Ubili bi nas.
To isto grci govore Santosu
15.10 - 15.06 ...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
dobra je to zamisao da Miske pocinje desno pa ulazi u sredinu, otvarajuci prostor Mujdzi da sparta desnom stranom sto najbolje radi. to i jest jedan od postulata nase igre, otvaranje prostora za Mujdzu koji je nas kljucni igrac ali jbg veceras to nije islo kao sto nista nije islo. Zamisli da je Pape stavio Dzeku ili Vedu u ovakvoj formi na klupu pa razapeli bi ga ovdje, a njih 2 u najboljoj formi vcrs najgori ubjedljivo nakon vranjesa.
ps Vranjesu kod onog pasa i duela sa Samarasom niko nije kriv, imao je u oba slucaja najmanje 2 metra prednosti, ako nista mogao je u aut izbacit a ne jedan ispodprosjecni spic kakav je Samaras protiv nas djeluje kao svjetska klasa.
ps Vranjesu kod onog pasa i duela sa Samarasom niko nije kriv, imao je u oba slucaja najmanje 2 metra prednosti, ako nista mogao je u aut izbacit a ne jedan ispodprosjecni spic kakav je Samaras protiv nas djeluje kao svjetska klasa.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jedino ako se Breka teleportirala u ParizUltras1921 je napisao/la:Dje zivi Pape? Vec sam ga dvaput vidio u Kozumu na Breki.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.