Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

EPL
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la EPL » 08 okt 2012, 19:37

Cartman je napisao/la::lol:

"Fuck, is that Ashley Young???" :mrgreen:
Gotivim ga najvise sto je normalan lik, nije pun sebe.. isto protiv shity-a

[youtube][/youtube]
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Chicharito14
Kontakt:

Post Postao/la Chicharito14 » 08 okt 2012, 19:42

svaka cast za Younga :)

btw. Evra je imao svoj 300ti nastup za United juce i svakako da je znao to obiljeziti..
slika

svaka cast i Evri :)
De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Giggs, Nani, Rooney, Van Persie!
UNITED WE STAND, UNITED WE WRITE!

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 08 okt 2012, 20:36

Rezerve vode 1-0 protiv Southamptona, drugoplasirane ekipe naše grupe. :D Prilično sigurna i dominantna igra naših mladića :mrgreen:
Tunnicliffe po običaju igra dosta dobro, King i Bebe propustili nekoliko poluprilika.. :)
LUHG!

muamer985
Kontakt:

Post Postao/la muamer985 » 09 okt 2012, 10:46

Evo citam zagrijan SAF za Hangelanda,moguce cak u zimskom prelaznom roku.Kolikom pratim epl,nesjecam se da je bio povrijeden.Jes da ima 31,ali moze sigurno 2-3 sezone na vrhunskom nivou igrat.Atlet ekstra klase,sa dobrom skok igrom.Rio i Vida su precesto il povrijedjeni ili je vidno da Rio ima problema na terenu.
“Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom.” Thierry Henry

Samo je jedan MANCHESTER UNITED...GGMU

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 okt 2012, 12:39

muamer985 je napisao/la:Evo citam zagrijan SAF za Hangelanda,moguce cak u zimskom prelaznom roku.Kolikom pratim epl,nesjecam se da je bio povrijeden.Jes da ima 31,ali moze sigurno 2-3 sezone na vrhunskom nivou igrat.Atlet ekstra klase,sa dobrom skok igrom.Rio i Vida su precesto il povrijedjeni ili je vidno da Rio ima problema na terenu.
Vjeruj brate da je Hangeland sve gori zadnjih godina. Prije 2-3 godine je bio odlican, ali mislim da trenutno nije za United. Mnogo kiksa i za repku i za klub. Evo i u ovom proslom kolu je izgubio odlucujuci duel, i Southampton izjednacio. A kolo prije ga je Dzeko odgurnuo kao malo dijete.

Interesantan intervju sa Kagawom: http://www.teamtalk.com/news/2483/81515 ... t-his-game" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

muamer985
Kontakt:

Post Postao/la muamer985 » 09 okt 2012, 13:14

Cartman je napisao/la:
muamer985 je napisao/la:Evo citam zagrijan SAF za Hangelanda,moguce cak u zimskom prelaznom roku.Kolikom pratim epl,nesjecam se da je bio povrijeden.Jes da ima 31,ali moze sigurno 2-3 sezone na vrhunskom nivou igrat.Atlet ekstra klase,sa dobrom skok igrom.Rio i Vida su precesto il povrijedjeni ili je vidno da Rio ima problema na terenu.
Vjeruj brate da je Hangeland sve gori zadnjih godina. Prije 2-3 godine je bio odlican, ali mislim da trenutno nije za United. Mnogo kiksa i za repku i za klub. Evo i u ovom proslom kolu je izgubio odlucujuci duel, i Southampton izjednacio. A kolo prije ga je Dzeko odgurnuo kao malo dijete.

Interesantan intervju sa Kagawom: http://www.teamtalk.com/news/2483/81515 ... t-his-game" onclick="window.open(this.href);return false;
Kiksa,ali je u rangu sa Riom i Evansom,i fizicki je jaci od njih.Naravno Rio prije par godina je bio stijena.Jes tek sedmo kolo,ali fulham je u gornjem djelu tabele,unatoc prodaje Dembelea i Dempsya.Ipak Brede je kapiten i glavni igrac jedne vise nego solidne ekipe.
“Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom.” Thierry Henry

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 09 okt 2012, 13:25

Hangeland bi nam dobro došao u rotaciji, mislim da bi bilo korisno da ga se dovede.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 09 okt 2012, 15:59

Transfer koji nista ne bi donio Unitedu, imamo 5 stopera plus 2 do 3 perspektivna djeteta i zasto njih gubit zbog stopera koji je dao najbolje dane. Stoper bi dobro dosao al tipa Humlsa Papadopulosa igraca koji najbolje tek treba da ponude.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

muamer985
Kontakt:

Post Postao/la muamer985 » 09 okt 2012, 16:57

Imamo pet stopera od toga samo Evans u pogonu.Rio na staklenim nogama,i sa jos gorim ledjima,dok vida,smal i jones vise ne igraju nego sto igraju.Uvjek je dobar stoper sa perspektivom,ali nama sad treba iskustvo igranja epl,a to hangeland ima.Ustvari ne mora dovesti,ali ce trebati neko zvucno pojacanje u odbrani u narednom periodu.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 09 okt 2012, 20:57

[youtube][/youtube]

Kad` bi jos znao izletiti na loptu gdje bi mu kraj bio...
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 10 okt 2012, 13:48

DAVID DE GEA

"Na treninzima sam na maximumu kako bi zadobio povjerenje trenera. Za mene je trening natjecateljska utakmica i vrlo je bitno da pokažem na kojem sam trenutno nivou i na kojem mogu biti. Prošle sam sezone bio jako zadovoljan sa svojom formom, a sasvim je normalno da u novoj sezoni krećeš od nule i gradiš formu. Nisam bio na top levelu unazad par mjeseci ali sam sa svakom novom utakmicom bliži top formi"

"Prihvaćam odluku trenera. Ako smatra da je Anders trenutno broj 1 to je očito tako, ali se neću prestat boriti za poziciju. Mlad sam i nije lako biti broj 1 u momčadi poput Manchester Uniteda iako sam bio broj 1 prošle sezone. Težim tome da povratim 1-icu."

"Dovoljno sam samouvjeren u sebe da raspoređujem i naređujem suigračima gdje trebaju biti iako su gotovo svi stariji od mene. Uvijek sam sanjao da ću braniti u top klubu poput Uniteda. Od trenutka kada sam došao, znao sam da neće biti lako i jednostavno. Klub ima jako veliku snagu i podršku po cijelom svijetu."

sa fb stranice Manchester United Supporters Club Croatia
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

muamer985
Kontakt:

Post Postao/la muamer985 » 10 okt 2012, 15:07

U unitedu kao jednom od vodecih svjetskih brednova stvari malo drugacije funkcionisu nego u drugim klubovima.Prije svega SAF je tu puno vise od trenera,menadzera,on je staratelj kompletnog osoblja.Citam interviju Ande,kaze lik da Fergi je poput prijatelja,koji se cesto raspituje i sto nebi trebo,o familiji igraca.Znaci ovde je sve jedna velika porodica.E sad tu ima par propusta.Igraci koji su godinama sticali autoritet i gradili karijeru u ovom klubu,postali su zastitni znakovi.Rio,Gigs,Scholes pa eto i Evra.SAF se nece tek tako odreci ovih igraca ,sto naravno trpi rezultat.Glupo je spekulisat,ali mozda smo zbog takvih situacija izgubili titulu.Igraci kao Kagawa,Clevery (koji je nas,ali odnedavno igra za prvi tim),trebaju dosta toga proci i svatit da ih samo dobra forma nece uvjek stavljati u prvi tim.SAF na tome gradi svoj autoritet.Igraci poput gigsa nece nam pokazati puno toga na terenu,jer su istroseni,medjutim trener ih koristi,jer je upravo sa njima postao to sto jest,najbolji trener svih vremena.Autoritet mu je nesavladiv.Ando kojem daje prilike na kapaljku,tako ga hvali u medijima,dok bi u Bundesligi igraci davno izvikali trenere u javnosti.Fergi radi dosta toga vaznog sto se nevidi na prvi pogled.
Zanimljiva situacija je i borba golmana za pol poziciju.Lindegard je napredovao toliko da nemoze vise,i to mu je vrh.Medjutim koristi max.svoj potencijal,i cudi me da od ranije nije u nekom vecem klubu.DDG je buduca zvjezda,i Fergi hoce da on toga "ne bude svjestan"nego samo da pruza dobre partije,pa ih rotira fol da ni jedan nije siguran,a vec dugo se odlucio za jednog od ove dvojice,zvuci apsurdno,ali pokazuje lukavost starog lisca.GGMU

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 10 okt 2012, 16:21

motty je napisao/la:DAVID DE GEA

"Na treninzima sam na maximumu kako bi zadobio povjerenje trenera. Za mene je trening natjecateljska utakmica i vrlo je bitno da pokažem na kojem sam trenutno nivou i na kojem mogu biti. Prošle sam sezone bio jako zadovoljan sa svojom formom, a sasvim je normalno da u novoj sezoni krećeš od nule i gradiš formu. Nisam bio na top levelu unazad par mjeseci ali sam sa svakom novom utakmicom bliži top formi"

"Prihvaćam odluku trenera. Ako smatra da je Anders trenutno broj 1 to je očito tako, ali se neću prestat boriti za poziciju. Mlad sam i nije lako biti broj 1 u momčadi poput Manchester Uniteda iako sam bio broj 1 prošle sezone. Težim tome da povratim 1-icu."

"Dovoljno sam samouvjeren u sebe da raspoređujem i naređujem suigračima gdje trebaju biti iako su gotovo svi stariji od mene. Uvijek sam sanjao da ću braniti u top klubu poput Uniteda. Od trenutka kada sam došao, znao sam da neće biti lako i jednostavno. Klub ima jako veliku snagu i podršku po cijelom svijetu."

sa fb stranice Manchester United Supporters Club Croatia
Dobra izjava naseg golmana. :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 10 okt 2012, 18:30

David će za 4-5 godina biti najbolji svjetski golman
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 10 okt 2012, 20:07

SirAlexFerguson je napisao/la:David će za 4-5 godina biti najbolji svjetski golman
David će za nas biti najbolji čim se popravi u izlijetanju na visoke lopte.
Zlobnici će reći, ako se ikad popravi. :mrgreen:
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 10 okt 2012, 20:13

Thunderstruck je napisao/la:
SirAlexFerguson je napisao/la:David će za 4-5 godina biti najbolji svjetski golman
David će za nas biti najbolji čim se popravi u izlijetanju na visoke lopte.
Zlobnici će reći, ako se ikad popravi. :mrgreen:
Naravno to treba da popravi i nema sumlje da ce biti jedan od najboljih golmana. ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 okt 2012, 22:08

Dok bude ovog rotiranja, on to nece popravit. Kad je covjek dobio priliku da brani nekoliko mjeseci standardno pred kraj prosle sezone, bio je odlican. I ne sjecam se da je nesto kiksao nakon poraza od Blackburna. Ali evo ove sezone jedna greska gdje je i Vidic isto kriv koliko i on, i opet rotiranje. Ne moze se tako sa mladim golmanima. Ferguson je poznat po tome sto je odlican sto se tice "man management", ali u slucaju Davida mislim da ima pogresan pristup.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 okt 2012, 22:45

Fantasticna noc Unitedovaca za Englesku.

Rooney i Welbeck po dva gola a Cleverley dvije asistencije.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 12 okt 2012, 23:25

Tom Cleverley je zabilježio 165 uspješnih dodavanja večeras, te tako postao rekorder u Engleskoj reprezentaciji kao igrač sa najviše uspješnih dodavanja na jednoj utakmici (Prije Cleverleya rekord je držao David Beckham).
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 12 okt 2012, 23:26

Rooney88 je napisao/la:Fantasticna noc Unitedovaca za Englesku.

Rooney i Welbeck po dva gola a Cleverley dvije asistencije.
RvP zabio, Kagawa odigrao dosta dobro protiv Francuza
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.