Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Ako koga zanima,snimak posljednje Grčke utakmice
" onclick="window.open(this.href);return false;
Duel oba naša naredna protivnika..
" onclick="window.open(this.href);return false;
Duel oba naša naredna protivnika..
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 12 okt 2012, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
- Kontakt:
Koliko ja vidim na ovoj slici Papadopoulos i ovaj drugi dave Salpingidisa što je pogriješio, a ovaj hoće da bije Katsouranisa po glavi jer je nešto zayebaoDylan Dog je napisao/la:Like ko želi vidjeti ovu scenu večeras
Komentar ko želi vidjeti ovu![]()

I ja sam to prvo pomislioRajKoothrappali je napisao/la:Koliko ja vidim na ovoj slici Papadopoulos i ovaj drugi dave Salpingidisa što je pogriješio, a ovaj hoće da bije Katsouranisa po glavi jer je nešto zayebaoDylan Dog je napisao/la:Like ko želi vidjeti ovu scenu večeras
Komentar ko želi vidjeti ovu![]()

SAMO ČELIK !
Druga scena.. 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- Principatus
- Kontakt:
Mislim, da ce mnogo ovisiti o tome....dali ce Miske zvakati svoju zvaku prije utakmice. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Litrica crvenog vina, vecera u pripremi i džoks hashisa:)). Decki, uz vas sam.. Bolje da ne razocarate... 

Treba mailove poslat FTV/BHT i 'ebat im majku.. kako RTRS moze prenosit srbiju, hrt hrvatsku, rts srbiju, a mozel ftv il bht bosnu, nemoze? mala im pretplata hocel 200maraka mjesecno pretplate nek oni pustaju onog retardiranog iz serije kako mu ime, onaj sto se krevelji, a nek ne prenose repku..
jos malo pa ni domace tekme repke nece prenosit (meni i ne trebaju gledam uzivo, al radi ovih ostalih).. jah sjeti se, 'ebo mu izet majku...

jos malo pa ni domace tekme repke nece prenosit (meni i ne trebaju gledam uzivo, al radi ovih ostalih).. jah sjeti se, 'ebo mu izet majku...

gojzerica je napisao/la:Prva bolja.Goalgetter je napisao/la:![]()
Vidjecemo za koju ce se varijantu Pape odluciti, ja mislim da ce za ovu prvu, sa Stevanovicem.
Prva definitivno bolja. Miske nemoze letati po desnoj strani kao Stevanovic. Medunjanin u sumnjivoj formi.
odmah problemPrvi kontigent navijača već je stigao na mjesto okupljanja, međutim, odmah se javio i problem. Domaće vlasti nisu organizovale prevoz za naše navijače sa trga Vassilisis Olgas od kojeg je do Pireja praktično nemoguće stići pješke.
Ovako velika grupa gostujućih navijača do stadiona teško će stići metroom ili gradskim prevozom, a ukoliko se ne nađe rješenje, sasvim je jasno da ne mogu stići ni pješke.

Evo Portugalci gube od Rusa.
Ko je raspoložen za još jedan duel sa Portugalom u baražu
[youtube][/youtube]
Ko je raspoložen za još jedan duel sa Portugalom u baražu

[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- Goalgetter
- Kontakt:
Treca sreca

Oj suti molim te,samo ne njih vise.Dylan Dog je napisao/la:Evo Portugalci gube od Rusa.
Ko je raspoložen za još jedan duel sa Portugalom u baražu![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pjesma u pozadini?!?! HITNO!

Suti ba,mi bar za razliku od Spanaca mozemo gledati tekmu.Pa makar i u kafani.Dok su Spanci osudjeni da je slusaju preko radija.Nijedna spanska televizija nece prenositi utakmicu protiv Bjelorusije.A njihova drzavna televizija navodno razmislja da vise ne prenosi nikako Špansku repku.kao eto skupo im.tako da nije samo kod nas sranje sa državnim rtv servisomFliX je napisao/la:Treba mailove poslat FTV/BHT i 'ebat im majku.. kako RTRS moze prenosit srbiju, hrt hrvatsku, rts srbiju, a mozel ftv il bht bosnu, nemoze? mala im pretplata hocel 200maraka mjesecno pretplate nek oni pustaju onog retardiranog iz serije kako mu ime, onaj sto se krevelji, a nek ne prenose repku..
jos malo pa ni domace tekme repke nece prenosit (meni i ne trebaju gledam uzivo, al radi ovih ostalih).. jah sjeti se, 'ebo mu izet majku...![]()
![]()
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Bolje da u ovim legea majicima istrcimo nego u vrecema od dresova
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
[youtube][/youtube]BegAx je napisao/la:[youtube][/youtube]

SAMO ČELIK !
Imal' gdje cijeli video gdje se cuje ovaj zenski glas?
Ne izlazi mi iz glave, u pm! Kud vidjoh uopste ovaj video.

-
- Kontakt:
Imaš milion verzija ove pjesme od Ruža preko Yu Grupe pa do Harisa Džinovića inače mislim da je ko neka jevrejska tradicionalna pjesma, samo je sad prilagodi sebi kako ko hoće. Jaka verzija grupa DahBegAx je napisao/la:Imal' gdje cijeli video gdje se cuje ovaj zenski glas?![]()

je li ravno ovo? je li ravno?
Ima manijaka pjesma na ovaj ritam i ja bi volio da neko postavi orginal verziju pjesme.BegAx je napisao/la:Imal' gdje cijeli video gdje se cuje ovaj zenski glas?![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.